PDA

Επιστροφή στο Forum : Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του συλλόγου στην Θεσσαλονικη

snakepanos
16-10-12, 22:11
Αναλανβανω να κανω συναντησει για το μελλον του συλλογου εδω στην Θεσσαλονικη,εχω ενημερωση το AZ και μου απαντησαν [Ο αιολος ]οτι περιμενουν νεα μου.
Προτεινό να βρεθουμε στο καφε ΣΚΑΛΑ στη Αγιου Δημητριου διπλα στο Καυταντζόγλειο σταδιο, για το οτι ειναι καπου στην μεση της πολις μας και βολευη πολυ.
Αν θελεται καπου αλλου το συζητάμε,την ωρα και την μερα θα σας την πω της επομενες μερες.

Κουραμπιές
16-10-12, 22:44
Eγω αναμενω ημερομηνια, μηπως και μπορεσω ναρθω απο σερρες. ;) Αν εχει ερθει η ομαδικη παραγγελια θαρθω μια και καλη για να τα συνδυασω.

stevetmax
16-10-12, 22:53
Wraia tha erthw!

snakepanos
16-10-12, 23:00
Ακομα και απο τα γυρω μερη μπορουν να δηλώσουν οτι θα ερθουν πχ Σερρες,,Κιλκις,,Γιαννιτσα ,Χαλκιδικη ,,και οποιος αλλος νομηζη οτι μπορει να ερθη απο γυρω περιοχες.

Dimis
16-10-12, 23:04
Και απο Φλωρινα...Και απο Φλωρινα!:D

snakepanos
16-10-12, 23:09
Καλα καλα θα πω τον Γιαννη,,,

Alex_Salonica
16-10-12, 23:59
Για ποτέ λέμε η συναντηση;

snakepanos
17-10-12, 08:44
Περιμενω να απαντησουν οσα μελη θελουν απο τα αλλα φορα ,και μετα να κανω ανακοίνωση την μέρα και ωρα.

Dimis
17-10-12, 08:45
Αν δεν βαλεις μερα και μερος δεν θα απαντησει κανεις.

Βρες ενα μερος προσβασιμο και ανακοινωσε το.

snakepanos
17-10-12, 08:47
Δηλώστε συμμετοχη οσοι θα παραβρεθητε στην συναντησει στο καφε ΣΚΑΛΑ,.
Tο ιδιο γίνετε και σε αλλο φορουμ .

1. Snakepanos.
2.
3.
4.

Dimis
17-10-12, 08:52
Ενημερωσε και το aqua4fun για την τοποθεσια και την μερα.

snakepanos
17-10-12, 09:02
;);)

1. Snakepanos.
2.
3.
4.

Stivv27
17-10-12, 10:24
2.Stivv27

Alex_Salonica
17-10-12, 11:30
Επειδή αυτή την Κυριακή είναι πολύ νωρίς ακόμα και την άλλη είναι η 28η Οκτωβρίου λογικά πάμε για την μεθεπόμενη Κυριακή 4 Νοεμβρίου 12 το μεσημέρι

Για την συγκεκριμένη μέρα ας δηλώσουν συμμετοχή όσοι ενδιαφέρονται

1. Snakepanos.
2. Stivv27
3. Alex_Salonica
4.

mikros84
17-10-12, 11:49
Μέσα και εγώ.
Θα προσπαθήσω το απόγευμα να μιλήσω και με το greekdiscus.gr ώστε να ειδοποιήσω και αυτούς.;).

1. Snakepanos.
2. Stivv27
3. Alex_Salonica
4. mikros84

snakepanos
17-10-12, 13:41
Οκ περιμενω νεα σου .

1. Snakepanos.
2. Stivv27
3. Alex_Salonica
4. mikros84

stevetmax
17-10-12, 14:22
1. Snakepanos.
2. Stivv27
3. Alex_Salonica
4. mikros84
5. stevetmax

Κουραμπιές
17-10-12, 14:48
Mε καθε επιφυλαξη λογω αποστασης:rolleyes:

1. Snakepanos.
2. Stivv27
3. Alex_Salonica
4. mikros84
5. stevetmax
6. Κουραμπιές

bloskas
17-10-12, 14:52
1. Snakepanos.
2. Stivv27
3. Alex_Salonica
4. mikros84
5. stevetmax
6. Κουραμπιές
7. bloskas
:smt068:smt068

snakepanos
17-10-12, 18:17
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κυριακή 4 Νοεμβρίου 12 το μεσημέρι
στο καφε ΣΚΑΛΑ στη Αγιου Δημητριου διπλα στο Καυταντζόγλειο σταδιο.

Συναντιώμαστε για να συζητήσουμε το μέλλον του συλλόγου .

Οσοι πιστεύουν και θέλουν να είναι μέσα στις εξελίξεις με τη δική τους φωνή , παρακαλώ πολύ να παρευρεθούν .

1. Snakepanos.
2. Stivv27
3. Alex_Salonica
4. mikros84
5. stevetmax
6. Κουραμπιές
7. bloskas

lingistis
17-10-12, 21:18
Και απο Φλωρινα...Και απο Φλωρινα!:D

Η συνάντηση της Φλώρινας σχετικά με το σύλλογο έγινε σήμερα... μάλιστα έληξε πριν λίγο... ομόφωνα αποφασίστηκε ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να παραβρεθούμε στη συνάντηση της Θεσ-νίκης :D

Alex_Salonica
17-10-12, 21:22
Η συνάντηση της Φλώρινας σχετικά με το σύλλογο έγινε σήμερα... μάλιστα έληξε πριν λίγο... ομόφωνα αποφασίστηκε ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να παραβρεθούμε στη συνάντηση της Θεσ-νίκης :D

τέλεια! :p

snakepanos
17-10-12, 21:26
Μπραβο Γιαννη ,,θα χαρουμε να σε δουμε απο κοντα.
-------------------------
1. Snakepanos.
2. Stivv27
3. Alex_Salonica
4. mikros84
5. stevetmax
6. Κουραμπιές
7. bloskas
8.lingistis

stefnikolakis
18-10-12, 07:25
Βάλτε κι εμένα :p

snakepanos
18-10-12, 08:20
1. Snakepanos.
2. Stivv27
3. Alex_Salonica
4. mikros84
5. stevetmax
6. Κουραμπιές
7. bloskas
8.lingistis
9.Stefnikolakis

ΣΤΑΜΑΤΗΣ
18-10-12, 11:12
Παρακαλώ πολυ για μια αναθεώρηση της ημέρας και της ώρας στη Θεσ/κη .
Πέφτει την ίδια μέρα και ώρα που έχει συνάντηση ενα φόρουμ .

Alex_Salonica
18-10-12, 11:18
Παρακαλώ πολυ για μια αναθεώρηση της ημέρας και της ώρας στη Θεσ/κη .
Πέφτει την ίδια μέρα και ώρα που έχει συνάντηση ενα φόρουμ .

Τους ανέφερα ότι μπορεί να γίνει αλλαγή ώρας και μέρας, περιμένουμε να μας προτείνουν

snakepanos
18-10-12, 11:38
Δε το καταλαβα αυτο αυτοι εχουν καθε εβδομαδα συναντησει,,εξαλου οταν εστηλα πμ σε εναν μοντ τους δεν με απαντησαν καθολου ,,και ανεβασε ενα μελος τους το θεμα και το παρουσιασε ως δικο του θεμα.
Μετα ανελαβε αλλος να το κανει σωστα.
Εξαλου θα ερθουν τα ατομα που θα εχουν δηλωση συμμετοχη,οι υπόλοιπη μπορουνε να πανε στην συναντησει τους.
Μπορουσαν να ερθουν σε εποικινονια μαζι μου και δεν το εκαναν.
Τωρα αν δεν μπορουν αυτοι που δηλοσανε συμμετοχη αν δεν μπορουνε τι θα κανουμε ,,θα αλλαξουμε παλι.
Δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα ,ας σου εστελναν μήνυμα οταν εστηλα εγω στον μοντ τους ονoματι εδω στο GAB ,,Zipo.
Το μονο που μπορω να κανω ειναι να αλλαξω ωρα ,,11 το πρωι.

zipo
18-10-12, 11:59
Είπα και στο A4F ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την ώρα,αρκεί να μην παρεμποδιστούν τα άτομα που θα έρθουν στη συνάντησή μας.Ορίστε ο,τι ώρα βολεύεστε,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Απλά,να γραφτεί μια βολική για όλους ώρα για να ξέρουμε και αν θα μπορέσουμε να έρθουμε και να αρχίσουμε να δηλώνουμε σε όλα τα φόρα συμμετοχές.Δε φαντάστηκα ότι θα συνέπεφτε τυχαία η ώρα των συναντήσεών μας με την ώρα συνεύρεσης για ένα τόσο καίριο θέμα.

Είναι μια κίνηση που ενδιαφέρει,πάντως,πολλά μέλη που έρχονται στις συναντήσεις -και εμένα προσωπικά- και είναι κρίμα να μην μπορέσουν να παρευρεθούν και αυτοί σε μια τέτοια κίνηση.

<<Το μονο που μπορω να κανω ειναι να αλλαξω ωρα ,,11 το πρωι.>>
Ναι,αλλά καλό είναι να είναι πιο βολική ώρα.Ίσως Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή απόγευμα ή Σάββατο μεσημέρι που θα βολέψει και άτομα εκτός πόλης για να μπορέσουν να πάνε και στην αγορά.Πάνο,γιατί μιλάς στον πρώτο ενικό?Πρέπει να βολέψει τους πάντες,αυτή είναι και η ουσία της κίνησης.Μπορεί να οριστεί ελέυθερα μια οποιαδήποτε άλλη βολική ώρα.Δε θα αλλάξει κάτι αν πάει στις 11 αντί για 12,γιατί δε νομίζω να κρατήσει η συζήτηση τόσο λίγο για το μέλλον ενός συλλόγου.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.Εύχομαι να υπάρξει συνέχεια στην κίνηση αυτή γιατί πραγματικά αξίζει.

Alex_Salonica
18-10-12, 12:20
Να το κάνουμε Σάββατο 3 Νοεμβρίου 5 το απόγευμα;

snakepanos
18-10-12, 12:22
<<Το μονο που μπορω να κανω ειναι να αλλαξω ωρα ,,11 το πρωι.>>

Δημητρη σε εστηλα πμ και δεν απαντησες.
Την ωρα και την μερα την διαλεξαμε εγω μαζι με τον alex .
Την μερα και ωρα ,που κανουν τα παιδια στην Αθηνα δεν την προλαβαίναμε γιατι επρεπε να γινη ενημερωση .
Αφου δεν πηρα απαντησει απο εσας προχωρησα και ανεβασα το ιδιο οπως επρεπε ποστ στο ΑΖ [το ιδιο εκανε και ο Σταματης]
Εσεις δεν κανατε το ιδιο.
Ο Βαγγελης [Αιολος] δεν εφερε αντίρρηση καμια .
Το Σαββατο εχουν αυτοι συγκέντρωση αυτοι στο Σκαλα αρα δεν γινεται.
Εχουν δηλωση συμμετοχη ατομα και εκτως Πολης μας .
Την επομενη Κυριακη ειναι 28 Οκ αρα δεν γινετε .
Την επομενη Κυριακη ειναι 4 του Νοεβ αρα ειναι καλα ,,γιατι μετα θα παμε πολυ αργα για συναντησει αν περασει και αυτη η ημερομηνία.

Στη Αθηνα εβαλε ο Σταματης μια ημερομηνία και δεν εφερε κανενας αντίρρηση,
παρόλο που ειναι σχετικα γρηγορα για αυτους.
Αν με ειχες απαντησει οπως επρεπε θα το βλεπαμε το θεμα.
Και δεν μιλαω σε πρωτο ενικο.
Αυτο που κανω το κανω για το καλο ολον μας .
Και δοκιμασα πρω μηνων να το κανω και ξερεις τι εγινε.

zipo
18-10-12, 12:46
Όχι,Πάνο.Πρώτη φορά βλέπω μια τόσο καλή κίνηση με αγνούς και μόνον σκοπούς.Δεν έχω ξαναδεί μέχρι τώρα.
Συγγνώμη που δεν είχα απαντήσει εγκαίρως,αλλά όταν πήγα να το κάνω είχε ανοίξει το θέμα και στο A4F και θεώρησα ότι ήξερες πρώτος εσύ τις ώρες των συναντήσεων.
Μικρό το κακό,αφού έχουμε καιρό ακόμη.

Με ευχαριστεί,πάντως,πολύ αυτή η κίνηση και με γεμίζει θετική ενέργεια,γιατί έχω ελπίδα ότι κάτι τόσο ωραίο μπορεί να γίνει,αφού φαίνεται να υπάρχει καλή θέληση.Και είμαι σίγουρος ότι κάθε φόρουμ θα κάνει το παν για να καταλήξουν οι συζητήσεις μας κάπου.Δεν είμαστε πολλοί που ασχολούμαστε με ενυδρεία και πρέπει να είμαστε ενωμένοι έστω μέσω κάποιου συλλόγου που να είναι έτσι όπως όλοι τον έχουμε φανταστεί.Ανοιχτός για όλους μας.

3 Νοεμβρίου 5 το απόγευμα είναι μια χαρά,εφόσον βολέψει και τα υπόλοιπα φόρα εννοείται.
:smt038

snakepanos
18-10-12, 13:15
Το Σαββατο δεν βολευη ακετα ατομα λογο οτι δουλευουν και σχολανε το μεσημερι,,αλλα ας δουμε τι θα πουνε .
Εμενα παντως με βολευη Κυριακη ,,ας ειναι και την ημερομηνια που εχουμε συγκεντρωση εμεις εδω στο φορουμ .
Για το μελλον του συλλόγου δεν θα παμε μια φορα στην συγκέντρωση μας.

zipo
18-10-12, 13:18
Το Σαββατο δεν βολευη ακετα ατομα λογο οτι δουλευουν και σχολανε το μεσημερι,,αλλα ας δουμε τι θα πουνε .
Εμενα παντως με βολευη Κυριακη ,,ας ειναι και την ημερομηνια που εχουμε συγκεντρωση εμεις εδω στο φορουμ .
Για το μελλον του συλλόγου δεν θα παμε μια φορα στην συγκέντρωση μας.

Ναι,το είπα και παραπάνω.Ας είναι και Κυριακή απόγευμα στις 6 ας πούμε.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Αρκεί να υπάρχει καλή θέληση για να βρεθεί μια ημερομηνία που να βολεύει όλα τα φόρα σαν σύνολα.Αν σκεφτούμε για τον καθένα μας ξεχωριστά,δε θα συναντηθούμε ποτέ.Ορίστε όποτε βολεύει,κανένα πρόβλημα.Θα είμαστε εκεί.

Stivv27
18-10-12, 13:18
Ειχα δηλωσει για Κυριακη αλλα προσωπικα δεν με πειραζει και για Σαββατο αλλα πρεπει να κλεισει αυτο και να μην ειναι ανοιχτο ετσι!Βαλτε και ακομη εναν στην λιστα τον [quote=Xristos1978]

mikros84
18-10-12, 13:27
Για Σάββατο δεν μπορώ.
Κυριακή απόγευμα...πιθανών.
Θα δούμε.

snakepanos
18-10-12, 13:33
Κυριακη απογευμα ειμαι μεσα και εγω βολευη ,τη ωρα να πουμε??

Alex_Salonica
18-10-12, 14:08
κάτσε να δούμε τι θα πούνε και οι υπόλοιποι για το Σάββατο

stevetmax
18-10-12, 14:21
Εμένα με βολέυουν και οι 2 μέρες, δέν έχω πρόβλημα

ΣΤΑΜΑΤΗΣ
18-10-12, 15:14
Παρακαλω τοποθετηθήτε σύντομα και οι υπολοιποι να κλείσει κι αυτό το θέμα , για να προσπαθήσουν κι αυτοί που δεν μπορουν τη συγκεκρημένη ημερομηνία ( που θα ορίσετε) , να ρυθμήσουν τις υποχρεώσεις τους .
Προς το παρων δείχνει σαν επικρατέστερη ημερομηνία 3 Νοεμβρίου 5 το απόγευμα στο Λα σκάλα ;

Γιώργος Κ
18-10-12, 16:24
Πειτε μου οταν καταληξετε να αλλαξω (?) την ανακοινωση στο Greekdiscus!! ;)

Κουραμπιές
18-10-12, 17:52
Και εγω με καθε επιφυλαξη αν θα μπορεσω ναρθω, αναμεσα σε κυριακη και σαββατο, κυριακη βολευει περισοτερο. Για την ωρα δεν εχω θεμα αρκει να το ξερω να κανονισω. Απλα μην ειναι στις 8 το βραδυ να προλαβω το τελευταιο κτελ για σερρες στις 9.

paco
18-10-12, 18:28
κυριακη θα με βολευε τα απογευμα αλλα αν αποφασιστει και κατι αλλο παλι θα το κανονισω και θαρθω

snakepanos
18-10-12, 20:48
Εμενα δεν με βολευη Σαββατο καθολου ,και εκτως αυτου αμα βρητε να παρκαρεται το Σαββατο στο Σκαλα ελα να βρητε .
Εκει ειναι το μουσειο αθλητισμου . και θα εχει κοσμο εκεινη την ωρα.

Μηπως ειδατε για το αν παιζη ο ΗΡΑΚΛΗΣ εκεινη την μερα και λετε για Σαββατο.
Κυριακη νομίζω ειναι καλη μερα και ωρα ,,στης 5,,6 το απογευμα.

ShadowVValker
19-10-12, 01:45
Μέσα και εγώ για κυριακή απόγευμα.

mikros84
19-10-12, 14:06
Αρα, βλέπω....κάποιοι Κυριακή πρωί....απόγευμα....κάποιοι Σάββατο απόγευμα....σαλάτα.
Και δεν μπορώ να καταλάβω...γιατί όλα αυτά?
Ο Σταμάτης (δεν τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά) πρότεινε μια πολύ καλή κίνηση.
Ο snakepanos (αυτόν τον ξέρω προσωπικά ;)) άνοιξε το αυτό το ποστ σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα (Κυριακή 4-11 στις 12:00).
Δηλώσαμε ότι θα πάμε καμιά 10ριά άτομα, μάθαμε ότι θα έρθουν και από άλλα φόρουμ κάποιοι φίλοι....και ξαφνικά όλα αλλάζουν και ψαχνόμαστε, γιατί το Α4Φ, λέει ότι εκείνη την ώρα έχει συνάντηση...και είναι ιερή και κάτι τέτοια.
Ε...και??
Ας έρθουν...όσοι είναι να έρθουν και ας πάνε μετά στην ιερή τους συνάντηση.
Δεν θα χαθεί ο κόσμος...ούτε και είναι δυνατόν να έρθουν όλοι.
Στην Αθήνα δηλώθηκε μέρα και ώρα ....τέλος.
Εδώ στην Θεσσαλονίκη...μια ζωή θα παιδευόμαστε να συνεννοηθούμε???
Και βέβαια για όσους δεν το γνωρίζουν, εγώ και ο Παναγιώτης είχαμε κάνει θέμα παλαιότερα, σχετικά με τον σύλλογο, στο συγκεκριμένο φόρουμ και μάλιστα εγώ προσωπικά διέθετα τότε και χώρο 200 τ.μ. για έναν χρόνο χωρίς καμία απαίτηση για ενοίκια.
Η στάση τους ήταν αρνητικότατη σε σημείο κοροϊδίας...και φυσικά δεν προχώρησε.
Για αυτά που γράφω είχε ενημερωθεί και ο Κλεόβουλος.
Τώρα άλλαξε η στάση τους, αλλά μας μπερδεύουν με την ώρα και την μέρα.
Οπότε για να μην το διαλύσουμε το θέμα...ακόμη δεν ξεκίνησε, προτείνω να πάμε στο la skala, όπως ακριβώς είχαμε πει στην αρχή, και είχαμε δηλώσει συμμετοχή....και όποιος μπορέσει έρχεται.
Αλλωστε αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι σοβαρή αυτή η προσπάθεια θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις.
Ζητώ συγνώμη για το σεντόνι ;)

snakepanos
19-10-12, 14:13
Σύμφωνω Απολυτα με αυτα που γραφει ο Mikros84.
Ετσι ακρηβως εχουν τα πραγματα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ
19-10-12, 14:19
Αλλωστε αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι σοβαρή αυτή η προσπάθεια θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις.
Ζητώ συγνώμη για το σεντόνι ;)
Στο χέρι μας είναι να την κάνουμε σοβαρή !!!

Alex_Salonica
19-10-12, 15:14
Δεν υπάρχει λόγος να σκαλιζουμε το παρελθόν ειδικά όταν συμφωνήσαμε όλοι για μια νΕΑ αρχή.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου την είχα προτείνει εγώ χωρίς να σκεφτώ αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι και λάθος μου αυτό, το αναγνώρισα όμως και πρότεινα νέα ημερομηνία που απ ότι φαίνεται βολεύει τους περισσότερους. Δεν είναι δυνατό να βολέψει όλους, την πλειοψηφία θέλουμε.

Προσωπικά δεν με βολεύει καμία μέρα από τις δύο και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παρευρεθώ.

Επειδή ήδη συμφώνησαν τα αλλά δύο φόρα προτείνω λοιπόν ως τελική ημερομηνία το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 5 το απογευμα

Κλεόβουλος
19-10-12, 17:02
Εγώ λόγω απόστασης και δουλειάς μπορώ μόνο Κυριακή.
(Οι συναντήσεις των φόρουμ που λέει ο Σταμάτης, μπορούν να αναβληθούν ή να κάνουν ότι θέλουν. Η συζήτηση αυτή αφορά τον Σύλλογο και είναι κάτι άλλο. Ας μη τα μπλέκουμε).

snakepanos
20-10-12, 09:37
Εγώ λόγω απόστασης και δουλειάς μπορώ μόνο Κυριακή.
(Οι συναντήσεις των φόρουμ που λέει ο Σταμάτης, μπορούν να αναβληθούν ή να κάνουν ότι θέλουν. Η συζήτηση αυτή αφορά τον Σύλλογο και είναι κάτι άλλο. Ας μη τα μπλέκουμε).

Σημφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις Κλεοβουλε.

mikros84
20-10-12, 10:16
Επειδή το φόρουμ που είχε θέμα με την ημερα και ώρα, εδώ και 3 μέρες πλέον έχει δηλώσει ενδιαφέρον, μόνο από ένα του μέλος, συνεχίζω να προτείνω να βρεθούμε την Κυριακή 4/11 στις 12:00 στο λα σκάλα, αφού ήδη έχουμε μια δεκάδα που αποδέχτηκε αυτήν την μέρα και ώρα.

1. Snakepanos.
2. Stivv27
3. Alex_Salonica
4. mikros84
5. stevetmax
6. Κουραμπιές
7. bloskas
8.lingistis
9.Stefnikolakis
10. Κλεόβουλος

...πλέον όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για κάποια προοπτική .... ας έρθει.;)

zipo
20-10-12, 12:08
Επειδή το φόρουμ που είχε θέμα με την ημερα και ώρα, εδώ και 3 μέρες πλέον έχει δηλώσει ενδιαφέρον, μόνο από ένα του μέλος, συνεχίζω να προτείνω να βρεθούμε την Κυριακή 4/11 στις 12:00 στο λα σκάλα, αφού ήδη έχουμε μια δεκάδα που αποδέχτηκε αυτήν την μέρα και ώρα.

1. Snakepanos.
2. Stivv27
3. Alex_Salonica
4. mikros84
5. stevetmax
6. Κουραμπιές
7. bloskas
8.lingistis
9.Stefnikolakis
10. Κλεόβουλος

Χρήστο,δε λέγεται αυτό καλή διάθεση για συνεννόηση,ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.Άλλα πράγματα σε ενδιαφέρουν θα έλεγε κανείς,παρά η ιδέα της συφιλίωσης κάτω από την ομπρέλα του συλλόγου.

Πώς να δηλώσουν τα μέλη συμμετοχή αν δεν μπορούν να βολευτούν με την ημερομηνία;Έχουμε καιρό ακόμα για να το κανονίσουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφα.Γιατί πάλι,ξανά και ξανά,συναντώ αποφάσεις στον πρώτο ενικό;Έχει νόημα πόσοι έχουν δηλώσει από κάθε φόρουμ αυτή τη στιγμή,όταν οι μισοί δεν βολεύονται από τις ημερομηνίες;Έτσι,όπως το θέτεις,προτιμάς να μαζέψουμε μια λίστα με άτομα και όποια έχει τα περισσότερα να αποφασίσει για την ώρα και τη μέρα.Θα ήταν σωστό;Αν πάλι θέλετε να γίνει έτσι,με ψηφοφορία και σας φαίνεται δίκαιο,δεν υπάρχει πρόβλημα,αλλά νομιζω ότι αν βολευτούν τα φόρα,λίγοι θα μείνουν δυσαρεστημένοι.Όταν,όμως,αποκλείεις ένα ολόκληρο φόρουμ με κάθε προσπάθεια,αυτό πως θα μπορούσε να γεμίσει τον κόσμο με θετικότητα;Και ποιος ,τελοσπάντων,αποφασίζει για αυτές τις συναντήσεις από μόνος του;Για όλους δεν είναι;Θέσατε κάποιον υπεύθυνο κάπου;Υπάρχει κάποιος φορέας που τις οργανώνει και μπορεί να πετά ημερομηνίες όποτε αποφασίσει;Τόσο που επιμένετε κάποιοι για την Κυριακή,θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος ότι από την αρχή την είχατε επιλέξει επίτηδες και γι' αυτό επιμένετε.Μα το κέρδος από αυτή τη συνάντηση είναι αν κατάλαβα καλά η συμφιλίωση όλων των κοινοτήτων.Δεν τέθηκε κανείς υπεύθυνος διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη και παρακαλώ τα παιδιά που έχουν τη λαμπρή ιδέα ενός ενωτικού συλλόγου να θέσουν κάποιον εδώ και τώρα υπεύθυνο για συνεννόηση,κάποιον παρακαλώ που δεν κοιτά τα προσωπικά συμφέροντα και ενδιαφέρεται για κάτι καινούριο,γιατί έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα,η ιδέα θα στεφθεί με αποτυχία πριν καν αρχίσει.

Οποίος νομίζει ότι υπερβάλλω και δεν μπόρεσε να εντοπίσει τίποτα το κακό στα λόγια όσων τοσο ένθερμα πρότειναν Κυριακή 12 ΑΚΡΙΒΩΣ,ας μου απαντησουν με π.μ. για να μη δώσουμε εδαφος σε αντιπαραιεσεις που δε θα επρεπε ουτε στο ελαχιστο να υπάρχουν στο θέμα αυτό.

exelix
20-10-12, 12:19
Ποια συμφέροντα ρε παλληκάρια; Και ποιος να θέσει υπεύθυνο; Όλο το σκηνικό προς το παρόν περιορίζεται σε πρωτοβουλίες ανθρώπων που έχουν όρεξη για προσφορά! Εντάξει, έγιναν όλα στο μπαμ μπαμ, δεν απάντησε ο ένας, άργησε ο άλλος, ωραία μια κοινή συνισταμένη για να γίνει μια πρώτη κουβέντα ψάχνουμε. Και για ποιο λόγο να αποκλειστεί το οποιοδήποτε φόρουμ; Εδώ συζητάμε για κάτι πάνω από τα φόρουμ, τα οποία και απλά χρησιμοποιούμε για να κοινοποιηθεί το ζήτημα.

Τόσο δύσκολο είναι να βρείτε κάποια ώρα για την πρώτη κουβέντα να ξέρουμε πού βαδίζουμε; Στο κάτω κάτω βρείτε μια ώρα να μπορούν να έρθουν και οι εκτός Θεσσαλονίκης που μπορούν και ξαναμαζευτείτε και κάποια άλλη στιγμή. Καλή καρδιά ρε γαμώτο, θα φαγωθούμε για το τίποτα;

zipo
20-10-12, 12:37
Ποια συμφέροντα ρε παλληκάρια; Και ποιος να θέσει υπεύθυνο; Όλο το σκηνικό προς το παρόν περιορίζεται σε πρωτοβουλίες ανθρώπων που έχουν όρεξη για προσφορά! Εντάξει, έγιναν όλα στο μπαμ μπαμ, δεν απάντησε ο ένας, άργησε ο άλλος, ωραία μια κοινή συνισταμένη για να γίνει μια πρώτη κουβέντα ψάχνουμε. Και για ποιο λόγο να αποκλειστεί το οποιοδήποτε φόρουμ; Εδώ συζητάμε για κάτι πάνω από τα φόρουμ, τα οποία και απλά χρησιμοποιούμε για να κοινοποιηθεί το ζήτημα.

Τόσο δύσκολο είναι να βρείτε κάποια ώρα για την πρώτη κουβέντα να ξέρουμε πού βαδίζουμε; Στο κάτω κάτω βρείτε μια ώρα να μπορούν να έρθουν και οι εκτός Θεσσαλονίκης που μπορούν και ξαναμαζευτείτε και κάποια άλλη στιγμή. Καλή καρδιά ρε γαμώτο, θα φαγωθούμε για το τίποτα;
Δε γίνεται να συμφωνήσω περισσότερο.Για τους λόγους αυτούς πρότεινα μια άλλη ώρα έστω,για να μπορέσουμε να πάμε στη συζήτηση και όσοι είμαστε στη συνάντηση άλλου φόρουμ.Δε θα ήταν νομίζω αδύνατον,αν υπάρχει καλή διάθεση,αν δεν πάει Σάββατο ή οποιαδήποτε άλλη μέρα,να μην πέσει ακριβώς πάνω στη συνάντηση της Κυριακής.Τουλάχιστον να πάει για το απόγευμα,στις 6 ίσως.Δε μιλάμε για 1-2 άτομα ακόμα,αλλά για περισσότερα.Πραγματικά,μπορείτε να το κάνετε ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ θέλετε εκτός από την ώρα που τυχαία είχατε επιλέξει αρχικά.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ
20-10-12, 13:17
Με στεναχωρεί το γεγονός που για μια ημερομηνία δεν μπορείτε να τα βρείτε .
Δεν είναι πρόβλημα και να λείπει κάποιος , δεν θα λυθεί το θέμα με μια συνάντηση μόνο .
Οποιος πραγματικα του αρέσει αυτη η κίνηση και θέλει να τη στηρίξει , αυτός υποχωρεί , σα δείγμα καλής προαίρεσης .

Προσοχή μόνο μη προχωρά μπροστά η Αθήνα και εσείς μένετε πίσω .

Όσο για συμφέροντα και υπεύθηνους , κακώς λέγονται αυτη τη στιγμή , είναι παντελώς άκομψο , αβάσιμο , άκαιρο και άστοχο .

gregog7
20-10-12, 13:20

1. Snakepanos.
2. Stivv27
3. Alex_Salonica
4. mikros84
5. stevetmax
6. Κουραμπιές
7. bloskas
8.lingistis
9.Stefnikolakis
10. Κλεόβουλος

Βλέπω στη λίστα κανα 2 συμμετοχές που δήλωσαν ότι δεν θα παρευρεθούν,αν δηλώσω σε όλα τα φόρα αλλάζει κάτι;Και στα 3 είμαι με το ίδιο nickname,ποιο θα είναι το έγκυρο;Και ποιος ο λόγος να δηλώνουμε συμμετοχές;Ο καθένας μπορεί μόνος του ή με κάποιο φίλο του να παει και να ακούσει τι θα πει ο καθένας ή και να εκθέσει τις απόψεις του πάνω στο θέμα.
Δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι το κάθε φόρουμ θα κάνει κάθοδο στην συνάντηση συντεταγμένα με την σημαία του ψηλά :D.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ
20-10-12, 13:30
...........Ο καθένας μπορεί μόνος του ή με κάποιο φίλο του να παει και να ακούσει τι θα πει ο καθένας ή και να εκθέσει τις απόψεις του πάνω στο θέμα.
Δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι το κάθε φόρουμ θα κάνει κάθοδο στην συνάντηση συντεταγμένα με την σημαία του ψηλά :D.
Συμφωνώ απόλυτα .

Οι συμμετοχές χρειάζονται να καταγράφονται για τις συναντήσεις , για να υπάρχει στο περίπου μια ιδέα του πόσοι θα είναι .
Φαντάζεσε να έχουν γράψει 6 άτομα οτι θα πάνε και ο πρώτος που θα πάει να πιάσει μια γωνία με 2 τραπέζια και να εμφανιστούν 20 , πού θα καθίσουν ;

gregog7
20-10-12, 14:26
Όσοι και να μαζευτούμε το La scala μας χωράει μια χαρά

snakepanos
20-10-12, 16:55
Zipo Ψευδεσε ,,,,γιατι δεν εχετε αναφερη καθολου το δικο μου ονομα???
Μηπως σας χαλαει το νικναιμ μου??
Γιατι δεν σας αρεσει που κανω εγω αυτην την προσπάθεια.
Γιατι δεν απαντουσες στα ΠΜ που σου εστηλα για το συλλογο?
Δεν μοντ στο α4φ?
Εδω γραψανε καποια παιδια και δηλωσανε σημμετοχη,αυτους ολους τους κρεματε.
Ξαφνηκα γραψανε ατομα απο το δικο σας φορουμ εδω που ειχαν να γραψουν χρονια.
Τα μελη που δηλωσανε εδω σημμετοχη δεν ειχαν δήλωση σε αλλο φορουμ εκτος απο εμενα.

Και γιατι απευθύνεσαι στο Χρηστό, ο Χρηστος ειναι μελος που γραφη την αποψη του.

Εγω αναλαβα εδω να κανω την συναντησει.
Εσεις απο το αλλο φορουμ τα χαλασατε ολα πως μιλας εσυ για συμφιλίωση ,,,,,δεν θελω να γραψω αλλα.

mikros84
20-10-12, 17:01
Χρήστο,δε λέγεται αυτό καλή διάθεση για συνεννόηση,ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.Άλλα πράγματα σε ενδιαφέρουν θα έλεγε κανείς,παρά η ιδέα της συφιλίωσης κάτω από την ομπρέλα του συλλόγου...δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί πράγμα μιλάς και σε τί αναφέρεσαι...ή μάλλον σε τί αναφέρεται ο βοκοστας,γιατί αυτή η παράγραφος είναι δική του και όχι δική σου...πιθανόν και τα παρακάτω.Βοήθησέ με να καταλάβω,για πιά συμφιλίωση μιλάς και για ποια άλλα πράγμαρτα

Πώς να δηλώσουν τα μέλη συμμετοχή αν δεν μπορούν να βολευτούν με την ημερομηνία;Έχουμε καιρό ακόμα για να το κανονίσουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφα.Γιατί πάλι,ξανά και ξανά,συναντώ αποφάσεις στον πρώτο ενικό;Έχει νόημα πόσοι έχουν δηλώσει από κάθε φόρουμ αυτή τη στιγμή,όταν οι μισοί δεν βολεύονται από τις ημερομηνίες;Έτσι,όπως το θέτεις,προτιμάς να μαζέψουμε μια λίστα με άτομα και όποια έχει τα περισσότερα να αποφασίσει για την ώρα και τη μέρα.Θα ήταν σωστό;Αν πάλι θέλετε να γίνει έτσι,με ψηφοφορία και σας φαίνεται δίκαιο,δεν υπάρχει πρόβλημα,αλλά νομιζω ότι αν βολευτούν τα φόρα,λίγοι θα μείνουν δυσαρεστημένοι.Όταν,όμως,αποκλείεις ένα ολόκληρο φόρουμ με κάθε προσπάθεια,αυτό πως θα μπορούσε να γεμίσει τον κόσμο με θετικότητα;Και ποιος ,τελοσπάντων,αποφασίζει για αυτές τις συναντήσεις από μόνος του;Για όλους δεν είναι;Θέσατε κάποιον υπεύθυνο κάπου;Υπάρχει κάποιος φορέας που τις οργανώνει και μπορεί να πετά ημερομηνίες όποτε αποφασίσει;Τόσο που επιμένετε κάποιοι για την Κυριακή,θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος ότι από την αρχή την είχατε επιλέξει επίτηδες και γι' αυτό επιμένετε.Μα το κέρδος από αυτή τη συνάντηση είναι αν κατάλαβα καλά η συμφιλίωση όλων των κοινοτήτων.Δεν τέθηκε κανείς υπεύθυνος διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη και παρακαλώ τα παιδιά που έχουν τη λαμπρή ιδέα ενός ενωτικού συλλόγου να θέσουν κάποιον εδώ και τώρα υπεύθυνο για συνεννόηση,κάποιον παρακαλώ που δεν κοιτά τα προσωπικά συμφέροντα και ενδιαφέρεται για κάτι καινούριο,γιατί έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα,η ιδέα θα στεφθεί με αποτυχία πριν καν αρχίσει.

Οποίος νομίζει ότι υπερβάλλω και δεν μπόρεσε να εντοπίσει τίποτα το κακό στα λόγια όσων τοσο ένθερμα πρότειναν Κυριακή 12 ΑΚΡΙΒΩΣ,ας μου απαντησουν με π.μ. για να μη δώσουμε εδαφος σε αντιπαραιεσεις που δε θα επρεπε ουτε στο ελαχιστο να υπάρχουν στο θέμα αυτό....τώρα που το διαβάζω όλο αυτό είμαι σιγουρος ότι είναι του βοκόστα...και ερωτώ απλά...που βρε παιδιά είναι το τόσο μεγάλο πρόβλημα να πάτε μια ώρα αργότερα στην συνάντηση σας??...δηλ. τι θα γίνει, αν αργήσετε λίγο??

Το θέμα το ανέλαβε και το ανέβασε ο snakepanos.
Εγώ απλά είπα την γνώμη μου και το πότε μπορώ, και δέχομαι επίθεση, από τους διαχειριστές του α4φ, σε πρώτο ενικό, ότι και καλά ''άλλα πράγματα έχω στο μυαλό μου και δεν με ενδιαφέρει η συμφιλίωση κ.λ.π.''
Τα απογεύματα και του σαββάτου και της κυριακής, εχει αγώνες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αλλά και αθλητικές δραστηριότητες για τα παιδιά μας, που για μένα είναι πιο σημαντικά από το κους κους και την ανταλλαγή κλαδεμάτων της ψαροσυνάντησης.
Για άλλα πράγματα που λέει ο zipo...Δεν καταλαβαίνω...

zipo
20-10-12, 17:50
Δεν είναι καλό να αναλώνεστε σε προσωπικές διαμάχες.Ειδικά εσείς (Χρήστο,Πάνο) που διατρανώνετε τη θέση σας ως εμπνευστές και οργανωτές στο θέμα του συλλόγου.Έπρεπε να απαντήσω παραπάνω,αφού δέχτηκα προσωπικές επιθέσεις.Για αυτό έγραψα να πούμε τα προσωπικά με π.μ..

Πάνο,πού θέλεις να αναφέρουμε το όνομά σου?Πες μου και θα το βάλουμε.
Δεν έχει σημασία ποιός κάνει την προσπάθεια.Πρέπει να γίνει συλλογική.
Τί σημασία έχει που είμαι μοντ στο aqua4fun?Εύχομαι να βρεθούμε όλα τα φόρα μαζί,αυτό επιδιώκω σε τόσα ποστ.Θέλω να είναι και τα μέλη του GAB και του AΖ και όλοι μας.Γι' αυτό έχω γράψει όλα τα παραπάνω ποστ.Απλά για να μπορέσουν να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες να παρευρεθούν στη συζήτηση.Αυτό δε θέλουμε?Τα τελευταία που γράφεις αφορούν προσωπικές κόντρες και δεν ενδιαφέρουν κανέναν.Ίσα-ίσα,επιβεβαιώνουν όσα έχω πει παραπάνω. :(

Απευθύνθηκα στο Χρήστο,γιατί με τη δική του οπτική διαφώνησα.Δεν υπονόησα ότι καθοδηγεί κανέναν σε καμία περίπτωση.Χρήστο,εσύ δε δίστασες να ισχυριστείς κάτι τέτοιο και με λυπεί πολύ αυτό,πέρα από το ότι με προσβάλει.Αφορά άμεσα προσωπική επίθεση και πάλι δεν ταιριάζει στο παρόν θέμα και πάλι επιβεβαιώνει τους παραπάνω ισχυρισμούς μου.

Ας ξεπεράσουμε τα προσωπικά ρε παιδιά.Ας μη διαφωνούμε για μια παλιοημερομηνία.Πρέπει να εκτιμήσουμε την προσπάθεια που πάει να γίνει και να μην κολλάμε στις έχθρες του παρελθόντος.

mikros84
20-10-12, 18:04
Δεν είναι καλό να αναλώνεστε σε προσωπικές διαμάχες.Ειδικά εσείς (Χρήστο,Πάνο) που διατρανώνετε τη θέση σας ως εμπνευστές και οργανωτές στο θέμα του συλλόγου....άντε πάλι.Εμένα που με είδες βρε αγόρι μου να κάνω κάτι τέτοιο??
Έπρεπε να απαντήσω παραπάνω,αφού δέχτηκα προσωπικές επιθέσεις....ποιός βρε αγόρι μου σου επιτέθηκε προσωπικά??

...τελικά δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα...τι να πω.:rolleyes::confused::rolleyes:

Γιώργος Κ
20-10-12, 18:10
Αφήστε έξω τα φόρουμ ... Ο σύλλογος είναι κάτι διαφορετικό ... Οποίος θέλει να επαναλειτουργήσει ας παει στη συνάντηση ... Είναι τόσο απλο γιατι να το κάνουμε τόσο δύσκολο? :confused:

mikros84
20-10-12, 18:52
Αφήστε έξω τα φόρουμ ... Ο σύλλογος είναι κάτι διαφορετικό ... Οποίος θέλει να επαναλειτουργήσει ας παει στη συνάντηση ... Είναι τόσο απλο γιατι να το κάνουμε τόσο δύσκολο? :confused:

Το θέμα βρε Γιώργο δεν είναι ποιος θα πάει στην συνάντηση...το θέμα είναι πότε θα γίνει αυτή η συνάντηση...:rolleyes::p:rolleyes:

Γιώργος Κ
20-10-12, 19:00
Δεν πιστευα ποτε οτι θα ηταν τοσο δυσκολο να κανετε μια απλη συναντηση!!
Ψοφατε για συναντησεις ... :smt028
Στη τελικη ας το συζητησουν στη συναντηση του a4f και οποιες καλες ιδεες υπαρχουν ας τις πουν μετα ... Δε νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο πια!
Οποιος θελει ... οποιος δε θελει να μην ασχοληθει καν!

Κλεόβουλος
20-10-12, 19:20
Ας μην μπερδεύουμε τα φόρα και τις συναντήσεις τους, με τον Σύλλογο.
Η συνάντηση που προσπαθούμε να ορίσουμε και η συζήτηση αυτή, είναι κάτι που αφορά τον ΠΣΦΕ και φαντάζομαι θα υπάρξουν κι άλλες στη Θεσσαλονίκη και στις υπόλοιπες πόλεις.

Στη τελικη ας το συζητησουν στη συναντηση του a4f και οποιες καλες ιδεες υπαρχουν ας τις πουν μετα ... Δε νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο πια!
Οποιος θελει ... οποιος δε θελει να μην ασχοληθει καν!
Αυτό ακριβώς.

snakepanos
20-10-12, 20:54
Οκ ας μιλησουν στην συναντησει τους και θα μας πουνε μετα.
Εγω θελω να μαθω,,τα μελη του Α4φ στην Αθηνα τα ενημέρωσε κανενας,,
Μηπως εφεραν καμια αντιδράσει ??,ετσι ρωταω για να ξερω.

GREMIAN
20-10-12, 20:57
Προσωπικα με βολευει την Κυριακη και περισσοτερο το απο γευματακι οσο αφορα την ωρα. Τωρα αν καποιοι δεν μπορουν επειδη ειναι να πανε σε αλλες συναντησεις το θεωρω "χαζο" σαν δικαιολογια μιας και μιλαμε για τον ΠΣΦΕ και μια προσπαθεια καποιων ατομων που αγαπουν το χομπυ αυτο ετσι ωστε η θεσσαλονικη να εχει κατι ουσιαστικο και οχι μονο λογια. Αν το θελουν τοσο πολυ καποια ατομα μπορουν μια φορα να μην πανε (σε συναντηση καποιου φορουμ) και ας ερθουν μονο για αυτη τη φορα στο ΠΣΦΕ για να δουμε τι θα κανουμε. Η Κυριακη πιστευω, ειναι η μερα που κατα 90% μπορουν τα περισσοτερα ατομα να ειναι στην συναντηση.

Κουραμπιές
20-10-12, 21:07
Εγω ειμαι πολυ περιεργος ΑΑΑΝ τελικα μεταφερθει η ημερομηνια "για να βολευει τα μελη του α4φ"...ποσα θα εμφανιστουν. Επισης το θεωρω τραγικο να συγκρινετε μια κοινη συναντηση ενος φορουμ με αυτο. Ας μην πατε στη συναντηση σας μια φορα. Δεν θα καταστραφει ο κοσμος. Ειμαι σε 5 φορουμ ενεργο μελος, τοσο βαση σε μια κοινη (και ειναι τακτικη ακομα χειροτερα) συναντηση δεν εχω ξαναδει. Στην τελικη "μεταφερετε" την στο λασκαλα και καθιστε διπλα τραπεζι και οποιος θελει συμμετεχει. Οποιος δεν θελει....;);)

Dimis
20-10-12, 21:45
Παιδια,εδω παμε να κανουμε μια νεα προσπαθεια και εσεις τσακωνεστε για την ωρα συναντησης και ξακατινιαζεστε...

Το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να διαγραψω ολο το θεμα και να το παμε απο την αρχη...

Συμφωνοι?

snakepanos
20-10-12, 22:15
Δημητρη μην το κανεις αστο εδω ,να δουμε τη θα μας απαντησουν.
Οπως βλεπεις τα μελη μας εδω εχουν ποιο καθαρο μυαλο και αποψη.

zipo
20-10-12, 22:37
Βρε παιδιά,προτείνατε ΜΙΑ συγκεκριμένη ώρα και μέρα και εμείς παρακαλέσαμε για μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη στιγμή,όποτε και όπου θέλετε!

mikros84
20-10-12, 23:05
Παιδια,εδω παμε να κανουμε μια νεα προσπαθεια και εσεις τσακωνεστε για την ωρα συναντησης και ξακατινιαζεστε...

Το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να διαγραψω ολο το θεμα και να το παμε απο την αρχη...

Συμφωνοι?

Δημήτρη καλησπέρα.
Και εγώ θα σου προτείνω να μην το διαγράψεις το πόστ, γιατί και από την αρχή να πάει πάλι εδώ θα καταλήξει πιστεύω.
Πιο πάνω τα παιδιά, o Gremian και ο Κουραμπιές, παρότι είναι νεαροί , τα είπαν όπως ακριβώς είναι.
Δηλαδή εδώ μιλάμε για τονσύλογο και οι φίλοι από το άλλο φόρουμ, μην τυχόν και χάσουν την συνάντησή τους, εκείνη ακριβώς την μέρα.
Δεν το καταλαβαίνω, γιατί απλά στην συνάντηση αυτήν πήγαινα και πηγαίνω και εγώ...και το καλοκαίρι έτυχε να είμαστε τρία άτομα όλα κι όλα.Ε και τι έγινε? Τότε όλοι ήτανε στα μπανάκια και στις παραλίες, και δεν τους έκαιγε τόσο η ψαροσυνάντηση...ενώ τώρα θα χαλάσει ο κόσμος αν πάνε, λίγο αργότερα και έρθουν να μιλήσουμε για τον σύλλογο.
Τέλος πάντων, θα προτείνω (για πρώτη φορά στο θέμα αυτό) μια εναλλακτική πρόταση.
Η συνάντηση στο λασκάλα να γίνει στις 11 το πρωί της 4ης νοεμβρίου.Να μίλήσουμε μια ωρίτσα και μετά οι φίλοι από το α4φ να πάνε στην συνάντησή τους...αν βέβαια συμφωνούν και τα παιδιά από εδώ.

stevetmax
21-10-12, 16:16
Ας γίνει κυριακή απόγευμα στής 6 που απ'οτι διάβασα και στα άλλα φόρουμ βολέυει σε όλους

Alex_Salonica
22-10-12, 09:55
(Το συγκεκριμένο θέμα το ανεβάζω ταυτόχρονα και στα 3 φόρα)

Η ημερομηνία που συμφωνήθηκε είναι η Κυριακή 28 Οκτωβρίου 17:00 στο καφέ La Scala

Κουραμπιές
22-10-12, 10:00
Συμφωνος εγω.

stevetmax
22-10-12, 12:52
Έγινε!

bloskas
22-10-12, 12:55
ααααα!! δε γινεται εκεινη τη μερα και ωρα συναντιομαστε με το φορουν πλεξιματος στραβοβελονιας.. δε γινεται να το αλλαξετε?? :smt071:smt071
:D:D

snakepanos
22-10-12, 14:04
Όπως είπε και ο Αλέξανδρος, τα 3 φόρα συμφωνήσαμε από χθες για αυτή την αλλαγή.
Εννοείται ότι οι ημερομηνίες που αναφέρθηκαν αρχικά δεν ισχύουν.

Ξέρουμε ότι πέφτει μέσα σε 3ήμερο για την Θεσσαλονίκη και μπορεί να μην βολέψει κάποιους, αλλά υπάρχει
λόγος για αυτή την επίσπευση -θα τον μάθετε όσοι έρθετε εκεί, για να έχει και λίγο μυστήριο η υπόθεση.-

Όσοι γράφετε και σε άλλα φόρα (θαλασσινά, για δίσκους κλπ), παρακαλώ να ενημερώσετε και εκεί.

Ας ελπίσουμε να είμαστε πολλοί, για να βάλουμε τις βάσεις για έναν υγιή και βιώσιμο Σύλλογο.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου, ώρα 17:00 στο καφέ La Scala:

Αγ Δημητριου αριθμο δεν ξερω ,ειναι διπλα στο Μουσειο Αθλητισμου,και διπλα στο Καυτατζογλειο σταδιο.

Το ιδιο εχει αναρτηθει σε ΑΖ Α4Φ .

Alex_Salonica
22-10-12, 14:11
Ορίστε ο χάρτης για πιο εύκολα

http://www.aquatek.gr/rimages/albums-ss214-bokostas-aiolos-az1762e257.jpg

snakepanos
22-10-12, 14:12
1. Snakepanos

bloskas
22-10-12, 14:36
το λασκαλα σιγουρα δουλευει? γιατι περασα πριν και μου φανηκε λιγο παρατημενο..

snakepanos
22-10-12, 14:50
Δουλευη,, θα το αναλαβει αλλος αυτο για το μαγαζι
Δηλωσε συμμετοχή.

bloskas
22-10-12, 14:57
αντε παλι!
1. Snakepanos
2. bloskas

Κουραμπιές
22-10-12, 15:06
Αντε θαρθω :D

1. Snakepanos
2. bloskas
3. Κουραμπιές

tsoum
22-10-12, 15:26
Συνεννοηση μπουζουκι. Γελαω με τα χαλια μας...:smt038 :smt075

Γιώργος Κ
22-10-12, 15:42
Το αλλαζω και εγω στο Gd λοιπον ... :smt028

Εγω εχω ραντεβου με τον ψυχιατρο μου ειναι πολυ σημαντικο καθως σημειωνουμε προοδο!!! :cool:

Κουραμπιές
22-10-12, 16:17
Λες να τα καταφερει ο ψυχιατρος? Θα μου χαρισεις τους δισκους σου???:D:D

snakepanos
22-10-12, 17:28
Καλα περναμε ωρε γλεντια:D:D:D θελω και εγω αυτον τον ψυχιατρείο Παιδια,δωστε μου το τηλ του .
ΘΑΑαα χρειαστεί

stevetmax
22-10-12, 17:45
Θα έρθω και εγώ

1. Snakepanos
2. bloskas
3. Κουραμπιές
4. stevetmax

snakepanos
24-10-12, 16:40
1. Snakepanos
2. bloskas
3. Κουραμπιές
4. stevetmax
5 GREMIAN

GREMIAN
24-10-12, 20:31
5 και ο κουκος θα ειμαστε παλι...το θεμα ειναι ποιος θα ειναι ο κουκος (μικρε)

snakepanos
24-10-12, 20:42
Λιγοι και κάλοι φιλε Γρηγορη.

Κουραμπιές
24-10-12, 20:47
Υπογειως θα σας φερω κοσμο για καφε, δεν ξερω αν θα συμμετεχουν στη συζητηση αλλα ειπανε θα περασουν οι της ομαδικης παραγγελιας. Απτα αλλα φορα τι γινεται? Ο ντορος για την ωρα επιασε τοπο? Δηλωσε κανεις?

mikros84
25-10-12, 08:30
5 και ο κουκος θα ειμαστε παλι...το θεμα ειναι ποιος θα ειναι ο κουκος (μικρε)

ΚΟΥ-ΚΟΥ...:D:D:D

Κουραμπιές : Απτα αλλα φορα τι γινεται? Ο ντορος για την ωρα επιασε τοπο? Δηλωσε κανεις?

Δηλώσανε αρκετοί από το α4φ.
Τώρα πόσοι θα έρθουν ....θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες (π.χ τι καιρό θα κάνει...πόσα μωρά θα έχουν μαζί τους...πόσα θα είναι τα ταψιά με τα λουκανοπιτάκια και τα τυροπιτάκια που θα φέρουν μαζί τους...οι ντομάτες γαρίφαλο...τα κεφτεδάκια...τι όρεξη θα έχει ''το παιδί το φαγανό'' και άλλα...:p:p:p)

Να ενημερώσετε όσοι ξέρετε το μαγαζί, να έχει και αλουμινόχαρτο για να πάρουν μαζί τους, ότι περισέψει...:D...καθώς και τσίπουρο με γλικάνισο...γιατί το άλλο το σκέτο, πειράζει το ''παιδί το φαγανό''.

Σπύρο εμείς θα πάμε και θα κάνουμε την προσπάθεια που πρέπει για την όποια προοπτική του συλόγου.

1. Snakepanos
2. bloskas
3. Κουραμπιές
4. stevetmax
5. GREMIAN
6. mikros84

Κλεόβουλος
25-10-12, 09:21
Βρε Μικρούλη όλο με τον καλό σου τον λόγο :D
Αυτά λες και δεν θα φας "σουπιές" κρασάτες ούτε θα σου δώσουμε τον "μπόζο" να παίξεις :D

mikros84
25-10-12, 09:40
Βρε Μικρούλη όλο με τον καλό σου τον λόγο :D
Αυτά λες και δεν θα φας "σουπιές" κρασάτες ούτε θα σου δώσουμε τον "μπόζο" να παίξεις :D

...καλοπροαίρετα πάντα...
...αυτό είναι ''σουξέ''...:smt039

...''σουπιές κρασάτες'' στην ταβέρνα του ''κλαψιάρη'' ...
με σεφ τον ''μπόζο''...:smt007

60.000 δίσκοι...:D:D:D

Κατέβα την Κυριακή στην συνάντηση για τον σύλλογο, και μετά από εκεί πάμε σφαίρα στα γοριλάκια...γιατί ανησυχούν τα παιδιά που έχουμε να εμφανιστούμε πάνω από δίμηνο...;):p;)

Κλεόβουλος
25-10-12, 10:05
Κατέβα την Κυριακή στην συνάντηση για τον σύλλογο, και μετά από εκεί πάμε σφαίρα στα γοριλάκια...γιατί ανησυχούν τα παιδιά που έχουμε να εμφανιστούμε πάνω από δίμηνο...;):p;)

Δυστυχώς την Κυριακή έχω παρέλαση (να δείξουμε λίγο ανάστημα στους Τούρκους απέναντι)
αλλά μετά έχει τσίπουρα με λουκάνικα και καβουρμά ;)

snakepanos
25-10-12, 10:08
Κατέβα την Κυριακή στην συνάντηση για τον σύλλογο, και μετά από εκεί πάμε σφαίρα στα γοριλάκια...γιατί ανησυχούν τα παιδιά που έχουμε να εμφανιστούμε πάνω από δίμηνο...

NAI NAI Kατεβα Κλεοβουλε.αλλιως θα σε :smt071:smt071 μαζι με τον :smt106

zipo
25-10-12, 12:13
ΚΟΥ-ΚΟΥ...:D:D:D

Κουραμπιές : Απτα αλλα φορα τι γινεται? Ο ντορος για την ωρα επιασε τοπο? Δηλωσε κανεις?

Δηλώσανε αρκετοί από το α4φ.
Τώρα πόσοι θα έρθουν ....θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες (π.χ τι καιρό θα κάνει...πόσα μωρά θα έχουν μαζί τους...πόσα θα είναι τα ταψιά με τα λουκανοπιτάκια και τα τυροπιτάκια που θα φέρουν μαζί τους...οι ντομάτες γαρίφαλο...τα κεφτεδάκια...τι όρεξη θα έχει ''το παιδί το φαγανό'' και άλλα...:p:p:p)

Να ενημερώσετε όσοι ξέρετε το μαγαζί, να έχει και αλουμινόχαρτο για να πάρουν μαζί τους, ότι περισέψει...:D...καθώς και τσίπουρο με γλικάνισο...γιατί το άλλο το σκέτο, πειράζει το ''παιδί το φαγανό''.

Σπύρο εμείς θα πάμε και θα κάνουμε την προσπάθεια που πρέπει για την όποια προοπτική του συλόγου.

1. Snakepanos
2. bloskas
3. Κουραμπιές
4. stevetmax
5. GREMIAN
6. mikros84
Χρήστο,έχουμε αυτή τη στιγμή 14 άτομα από ένα φόρουμ πολύ πιο μικρό από το G.A.B..Αυτό δείχνει ότι τα μέλη εδώ δεν έχουν ενδιαφερθεί καν για τη συνάντηση και εμείς κάνουμε λόγο για σύλλογο και...ντομάτες γαρίφαλλο.Στις συναντήσεις του Aqua4Fun συνήθως έρχονται όλοι όσοι έχουν δηλώσει.Και εδώ νομίζω ότι θα γίνει το ίδιο.Αλλά αν διαβάζουν τέτοια ποστ σπόντες σαν το παραπάνω με τι όρεξη να έρθουν?

Μπορεί να τα λες χιουμοριστικά,αλλά οι περισσότεροι θα προσβληθούν.

Πρέπει να έρθουμε με καλή διάθεση και όχι με το ζόρι.Δεν πρέπει να χαλάμε την προσπάθεια με τέτοια μηνύματα-σπόντες.

Ευχαριστώ.

Stivv27
25-10-12, 12:16
Δυστηχως εμας δεν μας βολευει εκεινη την μερα!Καλα να περασετε και καλες αποφασεις!

mikros84
25-10-12, 12:26
bokosta φίλε μου...χιούμορ κάνουμε.:p;):p
Το ότι ένα μικρό φόρουμ σαν το α4φ έχει 14 συμμετοχές και εδώ στο gab έχουν δηλώσει 6, δεν λέει τίποτα, αφού πολλά κοινά μέλη (όπως και ο zipo) δήλωσαν εκεί συμμετοχή.
Δεν υπάρχει λόγος να πούμε τίποτε άλλο εδώ.Ελάτε με το καλό, και θα μιλήσουμε για τον σύλλογο από κοντά την Κυριακή.;)

Alex_Salonica
25-10-12, 12:26
Και για μένα είναι πολύ δύσκολο, αν αλλάξει κάτι με χαρά θα παρευρεθώ

zipo
25-10-12, 12:29
bokosta φίλε μου...το χιούμορ κάνουμε.:p;):p
Το ότι ένα μικρό φόρουμ σαν το α4φ έχει 14 συμμετοχές και εδώ στο gab 6 δεν λέει τίποτα, αφού πολλά κοινά μέλη (όπως και ο zipo) δήλωσαν εκεί συμμετοχή.
Δεν υπάρχει λόγος να πούμε τίποτε άλλο εδώ.Ελάτε με το καλό, και θα μιλήσουμε για τον σύλλογο από κοντά την Κυριακή.;)
Χαραμάδα-Χρήστο,ο Δημήτρης είμαι βρε.Πού κολλάει ο Κώστας?

Δεν είμαι κοινό μέλος και στα δύο.Δήλωσα μόνο εκεί γιατί μόνο εκεί γράφω. ;) Και μπαίνω σε κάθε φόρουμ μόνο με αυτό το nickname.Δεν κρύβω τίποτα.

Θα έρθουμε,αλλά να ξέρεις ότι δε θα πάρεις κανένα τυροπιτάκι με τις κακιούλες που λες.Και τα κάνουμε και νόστιμα. :smt106

mikros84
25-10-12, 12:45
χαραμάδας...δεν νομίζω να υπάρχει αυτό το nick name σε κανένα φόρουμ.
...πάει αυτός τα παράτησε...αλλά εσύ βρε βοκοστα, ούτε ένα τυροπιτάκι για μας???...όλα για το παιδί το φαγανό???:(:(:(
...αλλά δεν μασάμε...θα έρθουμε με σπιτική σουπιόπιττα...και επειδή εμείς δεν είμαστε κακοί...θα σας δώσουμε να δοκιμάσετε...:smt039

zipo
25-10-12, 12:49
χαραμάδας...δεν νομίζω να υπάρχει αυτό το nick name σε κανένα φόρουμ.
...πάει αυτός τα παράτησε...αλλά εσύ βρε βοκοστα, ούτε ένα τυροπιτάκι για μας???...όλα για το παιδί το φαγανό???:(:(:(
...αλλά δεν μασάμε...θα έρθουμε με σπιτική σουπιόπιττα...και επειδή εμείς δεν είμαστε κακοί...θα σας δώσουμε να δοκιμάσετε...:smt039

Δε θα φτάσει για όλους η σουπιόπιτα.Φέρτε 2 ταψιά.Είμαστε... κάπως περισσότεροι. :D:D

Μην ξεχνιόμαστε όμως,φτάνει με το χιούμορ:

1. Snakepanos
2. bloskas
3. Κουραμπιές
4. stevetmax
5. GREMIAN
6. mikros84

mikros84
25-10-12, 13:00
ok. συμφωνώ.

zipo
25-10-12, 14:18
Εντάξει.Εγώ θα είμαι εκεί σίγουρα,οπότε θα τα πούμε και από κοντά.Από κοντά θα συνεννοηθούμε καλύτερα ελπίζω.

Κουραμπιές
27-10-12, 18:57
Yπενθυμιζω την αλλαγη ωρας αυριο. Μην ερθει κανεις 5 με την παλια ωρα ενω θαναι 4. :D τα λεμε εκειιιι

bloskas
28-10-12, 14:27
Για οποιον ενδιαφερεται υπαρχουν κλαδεματα Hygrophila Difformis (Ντοματιά). Πειτε μου να φερω στη συναντηση

nazgul
28-10-12, 15:11
Εγω θα ηθελα κανενα! Φερε και θα βρεθουμε εκει.

snakepanos
29-10-12, 13:27
Kαλημερα ,,,Δεν θελω να γραψω πολλα για το τη ειπώθηκε εχτες το απογευμα ,αλλα να πω οτι τεθηκε θεμα δημιουργίας συλλογου Β Ελλαδος.
Στην συναντησει ειμασταν 18 ατομα ,ηταν καλο το κλιμα και η διάθεση απο ολους.
Οταν τεθηκε το θεμα για το ποση ενδιαφέρονται να ειναι στο Δ Σ του ΠΣΦΕ σήκωσαν το χερι 2 ατομα .
Οταν τεθηκε το θεμα συλλογου Βορ Ελλαδος ηταν 15 υπερ .
Και για τον ΠΣΦΕ ηταν 3 ατομα.

Να πω οτι εγω προσωπικά δεν συμμετάσχω σε συζητησεις περί δημιουργίας συλλογου Β. ΕΛ παρα ΜΟΝΟ για την ενεργοποίηση. του ήδη υπάρχον συλλόγου ΠΣΦΕ .

Κουραμπιές
06-11-12, 03:16
Παιδια πως παει; Τι λετε να απαντηθουν αυτα τα θεματα που τεθηκαν στη συζητηση και να γινει μια νεα συναντηση; Καλο θα ειναι τα θεματα που προωθησαν μια κινηση της πλειψηφιας προς το συλλογο βορειου ελλαδος, να γραφουν εδω δημοσια, να γινει μια συζητηση εδω, για να μην υπαρχει θολο τοπιο, και ελπιζω να μεταπειστουν εστω καποιοι και να συμμετασχουν στον ενδεχομενο ΠΣΦΕ. Αν θελετε μιας και ημουν κατα κυριο λογο θεατης και απλα εθεσα καποιες αποριες, ειμαι δηλαδη "ουδετερος", να κατσω να γραψω τους λογους και τα ερωτηματα που αφορουν το ντιμπειτ μεταξυ βορειου και ΠΣΦΕ.

Κλεόβουλος
06-11-12, 07:54
Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κουράζεσαι :)
Κι απ' αυτούς που θέλουν να κινηθούν χωριστά, δήλωσαν ότι θέλουν να ασχοληθούν κάνα δυό, οπότε δύσκολα θα κάνουν κάτι.
Περισσότερο μια τέτοια συζήτηση θα διασπάσει το ενδιαφέρον
και δεν θα επικεντρώσουμε εκεί που πρέπει:
στην επανεκκίνηση/ανανέωση/επαναλειτουργία του ΠΣΦΕ ;)

mikros84
06-11-12, 09:48
Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κουράζεσαι :)
Κι απ' αυτούς που θέλουν να κινηθούν χωριστά, δήλωσαν ότι θέλουν να ασχοληθούν κάνα δυό, οπότε δύσκολα θα κάνουν κάτι.
Περισσότερο μια τέτοια συζήτηση θα διασπάσει το ενδιαφέρον
και δεν θα επικεντρώσουμε εκεί που πρέπει:
στην επανεκκίνηση/ανανέωση/επαναλειτουργία του ΠΣΦΕ ;)

Κλεόβουλε εγώ πιστεύω ότι αν υπάρχουν άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται, για τον σύλλογο, δεν θα υπάρξει η διάσπαση που αναφέρεις μέσα από την συζήτηση.
Οι δύο έγιναν τέσσερις...και οι τέσσερις μπορεί να γίνουν και διακόσιοι.
Αρκεί να μπορούμε σε πρώτη φάση να συνεννοηθούμε.
Συμφωνώ με τον Κουραμπιέ, ότι θα πρέπει να κάνουμε και νέα συνάντηση.
Ας είμαστε και 4 άτομα.
Στην πρώτη συνάντηση είμασταν 20...ΑΛΛΑ...οι περισσότεροι από τους μισούς (α4φ) ήρθαν για χαβαλέ (αφού μας κούρασαν αφάνταστα σχετικά με την ώρα και την μέρα της συνάντησης),δεν κατάλαβαν σχεδόν τίποτα από όσα συζητήσαμε και γενικά είχαν μια αρνητικότητα που συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς στο φόρουμ που εκπροσωπούν.
Οπότε προτείνω να κάνουμε μια νέα συνάντηση, φυσικά ανοικτή για όλους, όσους βέβαια πιστεύουν, ότι κάτι καλό θα βγει από την προσπάθεια αυτή.

kotsokk
08-11-12, 19:31
Με τέτοιο κλίμα που δημιουργουν κάποιοι είναι αδύνατον να υπάρξει συνεργασια..:(

Κουραμπιές
08-11-12, 19:46
Ας μην αναφερομαστε σε αλλους. Ο καθενας το βλεπει αλλιως. Το θεμα ειναι τι κανει ο καθενας μας. Υπαρχει κανεις που να ενδιαφερεται για συναντηση που αφορα τον ΠΣΦΕ και μονο; Ειτε η εδρα του ειναι αθηνα ειτε θεσσαλονικη, και ουτως η αλλως αν ειναι, οπου και να ειναι, θαναι μετα απο 2 χρονια σαν φυσικη υποσταση με γραφεια χωρο ενυδρεια κλπ. Για την ωρα μιλαμε για την επαναλειτουργια του και αν ολα πανε καλα και ενεργοποιηθει, και για το περιοδικο θα συζητησουμε και για διαφημισεις απο καταστηματα και πολλα αλλα. Οποτε, ενδιαφερεται κανεις για συναντηση;

1. Κουραμπιες
2.

Dimis
08-11-12, 20:39
Για μελη που δεν εχουν πλεον παρουσια εδω μεσα θα ηταν καλυτερο να μην υπαρχουν αναφορες, έμμεσες ή άμεσες.
Εφοσον καποιος δεν εχει βημα να απαντησει,καλο ειναι να το κατανοούμε αυτο και να πράττουμε αναλόγως.

Σορρυ για το οφ τοπικ...:D

Συνεχιζουμε την προσπαθεια μας για τον συλλογο!

snakepanos
08-11-12, 20:50
Μην βιαζεστε .ολα θα γινουν,αναμονη.

mikros84
08-11-12, 22:27
Ας μην αναφερομαστε σε αλλους. Ο καθενας το βλεπει αλλιως. Το θεμα ειναι τι κανει ο καθενας μας. Υπαρχει κανεις που να ενδιαφερεται για συναντηση που αφορα τον ΠΣΦΕ και μονο; Ειτε η εδρα του ειναι αθηνα ειτε θεσσαλονικη, και ουτως η αλλως αν ειναι, οπου και να ειναι, θαναι μετα απο 2 χρονια σαν φυσικη υποσταση με γραφεια χωρο ενυδρεια κλπ. Για την ωρα μιλαμε για την επαναλειτουργια του και αν ολα πανε καλα και ενεργοποιηθει, και για το περιοδικο θα συζητησουμε και για διαφημισεις απο καταστηματα και πολλα αλλα. Οποτε, ενδιαφερεται κανεις για συναντηση;

1. Κουραμπιες
2.

Μέσα και εγώ για όποτε οριστεί η συνάντηση.;)

tsag
16-11-12, 18:39
εγω ειμαι θετικος σε οποια πρωτοβουλια θελετε.

ομως ειναι δεδομενο οτι δεν θα εμπλακω σε θεσεις του Δ.Σ. , καθως ηδη εμπλεκομαι σε συλλογο και δεν εχω τοσο χρονο .