Επιστροφή στο Forum : Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του συλλόγου .
Σαββάτο 20 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 17:00 (Στο Cafe Olympico
Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας , Μικρολίμανο Τηλ: 210-4834774 , 210-4834718
για λόγους εύκολης πρόσβασης )
Συναντιώμαστε για να συζητήσουμε το μέλλον του συλλόγου .
Οσοι πιστεύουν και θέλουν να είναι μέσα στις εξελίξεις με τη δική τους φωνή , παρακαλώ πολύ να παρευρεθούν .
Αν εχει καλο καιρο,αντιπροτεινω παρκο Τριτση...:D
Λιμνη...
Ψαρακια...
Παπακια...
Παπαγαλακια...
Ο καιρός λέει σύνεφα και 6 μποφόρ .
Κλεόβουλος
16-10-12, 19:57
Συναντιώμαστε για να συζητήσουμε το μέλλον του συλλόγου .
Οσοι πιστεύουν και θέλουν να είναι μέσα στις εξελίξεις με τη δική τους φωνή , παρακαλώ πολύ να παρευρεθούν .
Επειδή πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος του Αθηνοκεντρισμού :D
κι εμείς οι απομακρυσμένοι δεν μπορούμε να παραβρεθούμε,
προτείνω να αναλάβει και κάποιος, που θα ορίσετε στην συνάντηση,
να ενημερώσει μέσω των φόρουμ
για τους βασικούς προβληματισμούς και τις προτάσεις που θα κατατεθούν.
Δυστυχώς δουλεύω το Σαββάτο ... :(
Kαντε το καπου που θα εχει μετρο η κατι για να μπορεσουμε να ερθουμε και εμεις που δεν εχουμε μεταφορικο μεσω!
Επειδή πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος του Αθηνοκεντρισμού :D
κι εμείς οι απομακρυσμένοι δεν μπορούμε να παραβρεθούμε,
προτείνω να αναλάβει και κάποιος, που θα ορίσετε στην συνάντηση,
να ενημερώσει μέσω των φόρουμ
για τους βασικούς προβληματισμούς και τις προτάσεις που θα κατατεθούν.
Σωστά , έτσι πρέπει να γίνει .
εκτός απροόπτου (και αν μπορέσω να ερθω με καποιον) μεσα...
Kαντε το καπου που θα εχει μετρο η κατι για να μπορεσουμε να ερθουμε και εμεις που δεν εχουμε μεταφορικο μεσω!
Και τρένο και τραμ έχει για ΣΕΦ!
Ο Σταματης και εγω καναμε 2 προτασεις.
Καντε και τις δικες αλλα να ξερετε οτι πρεπει να πληρούνται τα εξης:
Ευκολη προσβαση
Ευκολο παρκινγκ
Καφετερια που να μπορει να διαθεσει 4-5 τραπεζια,σε φασαριόζους
Να μην πουλαει τον καφε οσο εναν αγριο δισκο.
Επισης το μερος πρεπει να παρει εγκριση απο τον Exelix που θα κουβαλησει καμια 10αρια ατομα...:smt082
Άμα πάμε ΣΕΦ μπορεί και να κατέβω με συγκοινωνία!
Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του :smt077 νομίζω ότι έτσι θα συμμετάσχουν άτομα κυρίως από την Αττική... άρα τοπικό σύλλογο. Εγώ που θέλω να συμμετάσχω δεν θα μπορέσω και θα ρωτάω μετά να μάθω ποιοι ήταν και τι είπαν. Πρόταση μου είναι να αναφερθούν μερικές πόλεις και να γίνει μια ψηφοφορία από τα άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν στο σύλλογο για το που θέλουν να γίνει μια πρώτη φυσική συνάντηση... και στο κάτω κάτω ας γίνουν πολλές συναντήσεις σε διάφορες πόλεις
Μόνο οι προτάσεις να γίνουν σύντομα γιατι στο ΑΖ το άφησα ανοιχτό το θέμα για το πού θα γίνει η συνάντηση .
Οσο για τα 4-5 τραπέζια δεν νομίζω να φτάσουν σύμφωνα με τις προβλέψεις μου !!!
Άμα πάμε ΣΕΦ μπορεί και να κατέβω με συγκοινωνία!
Εισαι τρελος ρε?
Και θα χασουμε τους υπολοιπους 9?:smt079
Ξεχνα το!
Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του :smt077 νομίζω ότι έτσι θα συμμετάσχουν άτομα κυρίως από την Αττική... άρα τοπικό σύλλογο. Εγώ που θέλω να συμμετάσχω δεν θα μπορέσω και θα ρωτάω μετά να μάθω ποιοι ήταν και τι είπαν. Πρόταση μου είναι να αναφερθούν μερικές πόλεις και να γίνει μια ψηφοφορία από τα άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν στο σύλλογο για το που θέλουν να γίνει μια πρώτη φυσική συνάντηση... και στο κάτω κάτω ας γίνουν πολλές συναντήσεις σε διάφορες πόλεις
Και ποιός εμποδίζει τη κάθε πόλη να πάρει προτοβουλία και να κάνει τη δική τις συνάντηση και όπως εμείς θα γράψουμε στα φόρουμ να γράψουν και αυτοί τις απόψεις τους .
Γιαννη δεν εχεις αδικο.
Οποτε το καλυτερο που μπορει να γινει ειναι αν ενα μελος εχει διαθεση,να ανοιξει θεμα για συναντηση στην γεωγραφικη περιοχη που βρισκεται με θεμα συζητησης τον συλλογο.
Οποτε απο Δευτερα μαζευομαστε ολοι μεσω φορουμ και λεμε τι συζητηθηκε σε καθε συναντηση.
Θα γινει λιγο της εκδιδομένης αλλα δεν μπορει να γινει και αλλιως.
Και ποιός εμποδίζει τη κάθε πόλη να πάρει προτοβουλία και να κάνει τη δική τις συνάντηση και όπως εμείς θα γράψουμε στα φόρουμ να γράψουν και αυτοί τις απόψεις τους .
Οποτε το καλυτερο που μπορει να γινει ειναι αν ενα μελος εχει διαθεση,να ανοιξει θεμα για συναντηση στην γεωγραφικη περιοχη που βρισκεται με θεμα συζητησης τον συλλογο.
Οποτε απο Δευτερα μαζευομαστε ολοι μεσω φορουμ και λεμε τι συζητηθηκε σε καθε συναντηση.
Σωστά φίλοι μου, κάπως έτσι το σκεφτόμουνα και εγώ ;)
snakepanos
16-10-12, 20:30
Αναλανβανω σε αυτο το Φορουμ να κανω συναντησει στην Θεσσαλονικη με οσους δήλωσαν συμμετοχη για τον ΠΣΦΕ μιας και εγω κανω την συναντησει εδω πλεον αφου εφυγε ο Κλεοβουλος.
Θα σας πω της εξεληξεις απο εδω το τη αποφασει θα βγαλουμε ,,,ΑΛΛΑ αφου κανεται εσυ πρωτα συναντησει,,ΤΙ ΛΕΤΕ για αυτο που λεω .
sps4ever(niktso)
16-10-12, 20:31
Υπάρχει το papageorge στη Πλατεία Καλογήρων, μεγάλη καφετέρια, δίπλα στο μετρό, μπόλικα ενυδρεία :D και νομίζω ότι στις 5 θα υπάρχει χώρος.
Αλλιώς savoy μπορώ να σε πάρω εγώ
kwstas_original
16-10-12, 20:33
Προτιμω Ολυμπικο, εχω καιρο να κατεβω…..
Θα ειμαι εκει από τις 4!:cool:
Υπάρχει το papageorge στη Πλατεία Καλογήρων, μεγάλη καφετέρια, δίπλα στο μετρό, μπόλικα ενυδρεία :D και νομίζω ότι στις 5 θα υπάρχει χώρος.
Αλλιώς savoy μπορώ να σε πάρω εγώ
Απο παρκάρισμα ; Οχι να πληρώσουμε !
-------------------------
Αναλανβανω σε αυτο το Φορουμ να κανω συναντησει στην Θεσσαλονικη με οσους δήλωσαν συμμετοχη για τον ΠΣΦΕ μιας και εγω κανω την συναντησει εδω πλεον αφου εφυγε ο Κλεοβουλος.
Θα σας πω της εξεληξεις απο εδω το τη αποφασει θα βγαλουμε ,,,ΑΛΛΑ αφου κανεται εσυ πρωτα συναντησει,,ΤΙ ΛΕΤΕ για αυτο που λεω .
Δεν νομίζω να είναι σωστό αυτο , πάμε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί και όχι το κάθε φόρουμ ξεχωριστά .
snakepanos
16-10-12, 21:01
Ναι αλλα αφου απο εδω δηλώσαμε συμμετοχη εμεις απο αυτο το φορουμ θα βρεθουμε εμεις και μετα θα βρεθουμε και με τους αλλους απο τα αλλα φορα.
Αν δεν κανω λαθος τα ονοματα που γραφτηκαν σε εναλογο ποστ ειναι απο αυτο το φορουμ,,και θα βρεθητε στην ΑΘΗΝΑ παιδια απο αυτο το φορουμ ,εμεις γιατι δεν ειναι σωστο δηλαδη δεν το καταλαβενω αυτο ,για να μου το εξηγειση καποιος .
Αν υπάρχει καί καλή πρόσβαση internet, ίσως να μπορούσαμε να μιλήσουμε και με τους συνχομπίστες από άλλες πόλεις που θέλουν να πάρουν μέρος. ( skype+laptop ; )
snakepanos
16-10-12, 21:09
Ναι σωστο αυτο αλλο ο Σταματης ενω μας λεει αυτο ,,[ Και ποιός εμποδίζει τη κάθε πόλη να πάρει προτοβουλία και να κάνει τη δική τις συνάντηση και όπως εμείς θα γράψουμε στα φόρουμ να γράψουν και αυτοί τις απόψεις τους .]
Μετα μας λεει οτι δεν ειναι σωστο ,μονο αυτο το φορουμ ,,εσεις στην Αθηνα θα βρεθητε μονο απο αυτο το φορουμ??? θα ειναι και απο αλλα δηλαδη ,τοτε γιατι εβγαλε ανακοίνωσή ο Σταματης σε αυτο το φορουμ και ειπε τα παραπανω.
Γιαννης Μ5
16-10-12, 21:20
Ναι σωστο αυτο αλλο ο Σταματης ενω μας λεει αυτο ,,[ Και ποιός εμποδίζει τη κάθε πόλη να πάρει προτοβουλία και να κάνει τη δική τις συνάντηση και όπως εμείς θα γράψουμε στα φόρουμ να γράψουν και αυτοί τις απόψεις τους .]
Μετα μας λεει οτι δεν ειναι σωστο ,μονο αυτο το φορουμ ,,εσεις στην Αθηνα θα βρεθητε μονο απο αυτο το φορουμ??? θα ειναι και απο αλλα δηλαδη ,τοτε γιατι εβγαλε ανακοίνωσή ο Σταματης σε αυτο το φορουμ και ειπε τα παραπανω.
Εγω Πανο ειδα πιο πανω να λεει
ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Μόνο οι προτάσεις να γίνουν σύντομα γιατι στο ΑΖ το άφησα ανοιχτό το θέμα για το πού θα γίνει η συνάντηση .
Οσο για τα 4-5 τραπέζια δεν νομίζω να φτάσουν σύμφωνα με τις προβλέψεις μου !!!
Οποτε μαλλον εννοει συναντηση για ολα τα φορουμ που συζητηθηκε το αναλογο θεμα.
snakepanos
16-10-12, 21:49
Και εγω το ειδα ,,αλλα αφου δεν εχουμε επικοινωνια με το ΑΖ τι να κανω εγω θα τους ενημερώσω για την συναντησει που λεω να κανουμε,,?? θα κανω θεμα και εκει να δω τη θα με πουνε.
Ωραια ενημερωσα τον ΑΖ στην θεσσαλονικη εκανα ενα θεμα ,,απο ειδα κανενας δεν τους ειπε τιποτα ,τους ειπα να περιμενουν ενημερωση απο εμενα.
Πυστευω τωρα αν ειμαστε ενταξη,.
Εγώ δυστυχώς δουλεύω το Σάββατο.
Εγώ δυστυχώς δουλεύω το Σάββατο.
Και εσυ?? ...... εγω διπλοβαρδια!! :smt013:smt013:smt088
Παιδια με skype μπορει να γινει κονε? Τοτε θα ειναι πανελληνιο κυριολεκτικα!!
Τα θέματα που ανοίγω τα ανοίγω σε 3 φόρουμ Gab AZ και GD καλό θα είναι αντίστιχα να ανοίγωνται απο μέλη και σε άλλα φόρουμ που υπάρχουν .
Δεν υπάρχει εξαίρεση για κανένα , απλα εγω δεν έχω λογαρισμούς αλλού ακόμα .
Χομπίστες θέλουμε , απλα χρησημοποιούμε τα φόρουμ σα μαζικο μέσο επικοινωνίας , και τα τηλέφωνα να πάρουν φωτιά δεν είναι κακό .
Ανοίξτε λοιπόν παντού θέματα και καλέστε κόσμο .
Οσο για την επαρχία η κάθε πόλη - νομός μπορεί να οργανώσει τις συναντήσεις τους , όποιοι νομίζουν ας πάρουν τη πρωτοβουλία απο μονοι τους και να ενημερώσουν τα φόρουμ , για να μαζέψουν το κόσμο τους .
Υγ. περιμμένω να καταλήξουμε οι Αθηναίοι για το μέρος να το γράψουμε και στα άλλα φόρουμ .
Υγ2. Οποιοι δεν μπορούν να έρθουν δεν χρειάζετε να το γράψουν για λόγους οικονομίας .
Και εσυ?? ...... εγω διπλοβαρδια!! :smt013:smt013:smt088
Παιδια με skype μπορει να γινει κονε? Τοτε θα ειναι πανελληνιο κυριολεκτικα!!
Σε αυτη τη φάση όχι , δεν μπορείς να συννενοηθής , όταν είναι πολλοί .
snakepanos
16-10-12, 22:55
Εχω αναλαβη εδω στην Θεσσαλονικη και τα γυρω μερη, το GAB και το AZ σε αλλο φορουμ δεν ειμαι ,εχω ενημερωση το ΑΖ και περιμενουν νεα μου .
Πυστευω οτι ειμαι ενταξη τωρα ,,εκανα και αλλο ΠΟΣΤ για να δουμε ποση ειμαστε απο εδω Θεσσαλονικη το ιδιο εχουν κανει και στο ΑΖ ο Αιολος.
Καποιος να ανεβασει και στο GreekDiscus για την Θεσ/κη και ειμαστε οκ.
Επισης θα πρεπει να ενημερωθει και το aqua4fun,αν ειναι καποιος μελος ας ανεβασει ενα θεμα με την συναντηση της Θεσ/κης.
Εχω αναλαβη εδω στην Θεσσαλονικη και τα γυρω μερη, το GAB και το AZ σε αλλο φορουμ δεν ειμαι ,εχω ενημερωση το ΑΖ και περιμενουν νεα μου .
Πυστευω οτι ειμαι ενταξη τωρα ,,εκανα και αλλο ΠΟΣΤ για να δουμε ποση ειμαστε απο εδω Θεσσαλονικη το ιδιο εχουν κανει και στο ΑΖ ο Αιολος.
Αψογος !!!
Να βοηθήσει κάποιος τον snakepanos και να ενημερώσει κι άλλα φόρουμ .
snakepanos
16-10-12, 23:01
Θα πω τον Χρηστο αυριο.Δημητρη.
Κατι θα κανουμε Σταματη,
Καθε βοηθεια δεχτη.
Μήπως να γίνει μια σελίδα στο facebook ώστε να μάθει περισσότερος κόσμος για τον σύλλογο?
dimitris21
17-10-12, 08:04
νομίζω ότι η επικείμενη συνάντηση ορίστηκε σε πολύ μικρο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπάρχει έγκαιρος προγραμματισμός.
εγώ σίγουρα δεν θα είμαι
Δημητρη εχεις δικιο σε αυτο.
Αλλα μιας και εγινε η κουβεντα και υπαρχει ηδη διαθεση απο αρκετους ας τον κανουμε τον καφε για μια προκαταρκτικη κουβεντουλα,θα ορισουμε μετα εκ νεου μια συναντηση πιο οργανωμενη και θα ανακοινωθει 10 μερες πριν ωστε να κανονισουμε ολοι τις δουλειες μας.
Οποτε παμε για το Σαββατο 20/10 στις 4-5μ.μ στο καφε Ολυμπικο σto ΣΕΦ.
Οποιος ερθει ας ερθει μαζι με τις προτασεις του για το νεο ξεκινημα,τι θελουμε να ειναι τελικα αυτος ο νεος συλλογος...
Alex_Salonica
17-10-12, 11:41
Μήπως να γίνει μια σελίδα στο facebook ώστε να μάθει περισσότερος κόσμος για τον σύλλογο?
+1
Αυτό θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε, τόσο στο fb όσο και στο twitter
Εδω https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards εχουν γινει ηδη οι σχετικες ανακοινωσεις!
Το να ανοιξουν λογαριασμοι στο facebook - twitter ειναι πανευκολο το ερωτημα ειναι ποιος να τους ανοιξει/διαχειρίζεται!! :confused:
Alex_Salonica
17-10-12, 14:39
Εδω https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards εχουν γινει ηδη οι σχετικες ανακοινωσεις!
Το να ανοιξουν λογαριασμοι στο facebook - twitter ειναι πανευκολο το ερωτημα ειναι ποιος να τους ανοιξει/διαχειρίζεται!! :confused:
έκανα like :)
Ποιος το διαχειρίζεται αυτή στη στιγμή; προφανώς θα οριστεί κάποιος με την αναγέννηση ..πρώτα ο Θεός που λένε :p
Δυστυχως κ εγω δεν θα μπορεσω να παρευρεθω. Ειμαι εκτος αθηνα κ επιστρεφω 1/11
Υποθετω θα υπαρχουν αρκετες ευκαιριες (πολλες συναντησεις) για να παραβρεθούν ολοι οσοι θελουν και δεν μπορουν!
Στις αρχες θα ειναι ενα "μπαχαλο" μια που ο καθενας θα λεει τι πιστευει και εκατομμύρια ιδεες ...
Ευχομαι στην συνθεση ιδεων ωστε να φτασουμε στο μεσο (που θα ικανοποιει ολους) και να μην επικρατησουν απλα καποιες ιδεες ...
Εχω δει στο παρελθον αυτο ειναι η αρχη συγκρουσεων και γκρινιας!!! Απο την αλλη δεν ειναι πρακτικα δυνατον να ικανοποιηθουν ολοι οποτε και οι ιδιοι ας ειμαστε διαλλακτικοί και πανω απο ολα να ακουμε τον αλλο πριν τον απορρίψουμε!
Να ρωτήσω , έχουν ενημερωθεί όλα τα φόρουμ για τη συνάντηση ;
GAB
AZ
GD
A4F
Αυτα εχουν ενημερωθει...Αν υπαρχουν κι αλλα που δεν γνωριζω
Και οι θαλασσινοί δεν εχουν ενα φορουμ?
Στο openreef είχα βάλει εγώ την ανακοίνωση της Αθήνας.
Δύο φόρουμ .
Είναι όμως κι άλλα γλυκα .
Πάρτε πρωτοβουλία όποιοι και όπου είστε μέλη και αλλού ανεβάστε τα θέματα δεν χρειάζεστε έγκριση απο κανένα ..... αν πράγματι το πιστεύετε και το θέλετε να γίνει κάτι .
Ο λόγος που επιμένω για όλα τα φόρουμ ακόμα και το ποιό μικρο είναι για να μπορέσει να γίνει μια σωστή αρχή χωρίς κανένα αποκλεισμό .
Το βλέπω οτι δεν υπάρχει διάθεση για κανένα αποκλεισμό , πρέπει όμως και να το δείξουμε στη πράξη .
Ο λογος που δεν το κάνω αυτο είναι αποκλειστικα γιατί δεν προλαβαίνω τα τέσσερα που γράφω , πόσο μάλλων να βάλω κι άλλα για παρακολούθηση .
Εχω παρατήσει και τη δουλειά μου για βα τα διαβάζω και να προσπαθω να απαντώ και να κρατώ και τις ισορροπίες .
Αν κάπου υπάρχει πρόβλημα στείλτε μου πμ. με το λίνκ για να το δώ κι εγώ .
Στο openreef είχα βάλει εγώ την ανακοίνωση της Αθήνας.
Πολυ χαίρωμε το είχα αγχος , όπως και για τα υπόλοιπα .
Παιδιά δεν θα έρθω στην κουβέντα... που θα γίνει.!!!
Γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη και θα μείνω σε αυτό που είπα και πριν...
Δεν γνωρίζω εάν έχετε ξανά ασχοληθεί ποτέ κανείς από εσάς με την δημιουργία ενός Συλλόγου...
Θα πω την γνώμη μου γιατί έχει τύχει να έχει η οικογένειά μου έναν Αθλητικό Σύλλογο και γνωρίζω μερικά πράγματα (δεν το παίζω ξερόλας)
α) Το συζητάμε ΠΑΡΑ πολύ...
β) Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις από το ΔΣ (εάν υπάρχει) να υλοποιηθούν και όποιος ΘΕΛΕΙ ας γραφτεί στο Σύλλογο.
Αυτά έχω να πω και ΤΙΠΟΤΑ άλλο
Έχω κουραστεί να διαβάζω διάφορα που με ξενερώνουν τα οποία με απωθούν και από το φόρουμ και από την ιδέα του Συλλόγου.
Φιλικά
Εάν δεν παρθούν ριζοσπαστικές αποφάσεις απλά θα μείνουμε στα ίδια
Τραβα τοτε να τα πεις απο κοντα...
Θα τα πω από εδώ και κάποιος καλός άνθρωπος θα υπάρχει να τα μεταφέρει στην κουβέντα που θα γίνει.
β) Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις από το ΔΣ (εάν υπάρχει) να υλοποιηθούν και όποιος ΘΕΛΕΙ ας γραφτεί στο Σύλλογο.
γ) Αν δεν υπάρχει ΔΣ ας προκηρύξει εκλογές (σύμφωνα με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ') και το νέο σώμα ας πάρει αποφάσεις.
δ) Ο Σύλλογος όταν έχει ΔΣ αυτό παίρνει τις αποφάσεις και οποιο μέλος θέλει μένει ή φεύγει.
Φιλικά
Θα τα πω από εδώ και κάποιος καλός άνθρωπος θα υπάρχει να τα μεταφέρει στην κουβέντα που θα γίνει.
α) Το συζητάμε ΠΑΡΑ πολύ... Κάνουμε ντόρο μπας και γίνουμε πολλοί , έστω και με την υπερβολή .
β) Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις από το ΔΣ (εάν υπάρχει) να υλοποιηθούν και όποιος ΘΕΛΕΙ ας γραφτεί στο Σύλλογο. Που και πως ;
γ) Αν δεν υπάρχει ΔΣ ας προκηρύξει εκλογές (σύμφωνα με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ') και το νέο σώμα ας πάρει αποφάσεις. Ποιός θα κάνει εκλογές ; Αφου δεν βρίσκετε κανένας . Εμείς δεν θα πρέπει να συζητήσουμε για το τρόπο ;
δ) Ο Σύλλογος όταν έχει ΔΣ αυτό παίρνει τις αποφάσεις και οποιο μέλος θέλει μένει ή φεύγει. Ναι αλλα όταν έχει ΔΣ και αυτη τη στιγμή δεν έχει .
Φιλικά
Όλα αυτα που λές είναι σωστά για ενα οποιοδήποτε σύλλογο , στη περίπτωσή μας είναι διαφορετικά τα πράγματα και αναγκαστικά θα πρέπει να λειτουργή σουμε αλλιώς .
Το πως αλλιώς , επειδή θέλει κουβέντα , θα πρέπει κάπως κάπου να συναντηθούμε και αυτο προσπαθούμε να κάνουμε τώρα .
Και γι αυτό ζητάμε όσο γίνετε πρισσότερο κόσμο .
sps4ever(niktso)
18-10-12, 20:53
Κάποια στιγμή πρέπει να συζητηθεί τι θέλουν οι χομπύστες από ένα σύλλογο. με δεδομένο ότι σύλλογος υπήρχε για 7 χρόνια και δεν "πέτυχε" κάτι φταίει. Αν δεν βρούμε τι θα προσελκύσει κόσμο δεν έχει νόημα να το ξεκινήσουμε.
γ) Αν δεν υπάρχει ΔΣ ας προκηρύξει εκλογές (σύμφωνα με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ') και το νέο σώμα ας πάρει αποφάσεις.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι
δ) Ο Σύλλογος όταν έχει ΔΣ αυτό παίρνει τις αποφάσεις και οποιο μέλος θέλει μένει ή φεύγει.
Αυτό είναι κάτι που διαφωνούσα πάντοτε με την πολιτική του συλλόγου.Ο σύλλογος πρέπει να είναι τα μέλη. Η "ηγεσία" πρέπει να εκφράζει τη θέληση των μελών όποια και αν είναι αυτή.Τα μέλη πρέπει να αισθάνονται μέρος του συνόλου για να μείνουν.
Φιλικά
Εχεις μια άποψη που ΙΜΗΟ δεν "απέχει" από το τρόπο που δούλευε ο σύλλογος.
Να προσθέσω εδώ ότι υπήρχαν άτομα που και κουράστηκαν, και άρθρα έγραψαν και σεμινάρια οργάνωσαν.Αρα άτομα να "τρέξουν" το ΔΣ υπήρχαν. Υπόλοιποι και διάδοχοι δεν υπήρξαν.Κάτι έφταιξε και δεν ήρθαν νέα μέλη. Και η διχόνοια με κάποιους δεν στέκει. Σίγουρα έφταιξε και αυτό αλλά αυτό μόνο του δεν ήταν αρκετό.
Αν λοιπόν νομίζεις ότι αρκεί μια ηγεσία για να λυθούν τα προβλήματα του συλλόγου απλά διαφωνώ.
Διαιρει και βασιλευε :
Χωρισμος σε συνδεσμους διοικητικα ανερξατιτους . ΜΟΝΟ οι προεδροι τους θα συνομιλουν με αλλους προεδρους και απο εκει θα εκλεγεται ο προεδρος τους ΕΝΟΣ συλλογου. Η ψηφος του καθε προεδρου θα ειναι ισοτιμη ετσι ωστε και οι συνδεσμοι να χωριζονται και δικαια ακομα και εντος αθηνων .
Επισης κοστος εγραφης μηνιαιο τελος ή ετησιο , θα καθοριζονται απο το εκαστοτε ΔΣ του καθε συνδεσμου και οχι Πανελλαδικα.Εκτος απο την εισφορα ανα διαστηματα το υψος τις οποιας θα ειναι αναλογο της δυναμικης του εκαστοτε συνδεσμου .Ετσι ωστε και ο καθε Συνδεσμος να φτανει μεχρι εκει που φτανει το "χερι" του και οχι να ασφυκτιει τα μελη του αλλα να συμμετεχει στα εξοδα για κινησεις σε εκθεσεις π.χ
Φυσικη στεγη . Πραγμα απιθανο για μικρους συνδεσμους τον 5-10 ατομων αλλα ειναι στο χερι τους αναλογα τις αποφασεις του αν θα εχουν ή οχι .
Και σελιδες σε FB και Twitter oχι τοσο μεσα απο τα παρεξηγημενα ΦΟΡΟΥΜ. . . .. . .. :cool:
Στον καφε θα ερθει κανεις αυριο ή θα ειμαστε 2-3 και θα πινουμε μπυρες?
Ενημερωστε οποιος ερθει...
Αν δεν τύχει κάτι έκτακτο θα είμαι.
Ο ενας απο του 2-3 εσυ ησουν...:D
Το θεμα ειναι ποσους (προτιμω ποσες...) θα κουβαλας...:smt047
Επισης να πω οτι χρειαζεται να εχουμε καποιον απο το τωρινο Δ.Σ.
Να μας πει ποτε ληγει η θητεια του τρέχοντος Δ.Σ.,ποτε προκηρύσσονται οι εκλογες,ποιος εχει τα βιβλια,το καταστατικο,την σφραγιδα και ολα οσα πρεπει να ξερουμε για την τωρινη κατασταση του Συλλογου...
Καπως ετσι δεν πρεπει να αρχισουμε?
sps4ever(niktso)
19-10-12, 21:53
Και εγώ θα είμαι, αλλά νομίζω ότι αυτό δηλώναμε και στο άλλο topic και είχαμε μαζευτεί 45 άτομα.
Εχει γίνει κάποια πρόβλεψη πού θα βρεθούμε; Γιατί αν πηγαίνουμε άλλοι από τις 4 και έρχονται άλλοι στις 5 κινδυνεύουμε να χαθούμε;
Επισης να πω οτι χρειαζεται να εχουμε καποιον απο το τωρινο Δ.Σ.
Να μας πει ποτε ληγει η θητεια του τρέχοντος Δ.Σ.,ποτε προκηρύσσονται οι εκλογες,ποιος εχει τα βιβλια,το καταστατικο,την σφραγιδα και ολα οσα πρεπει να ξερουμε για την τωρινη κατασταση του Συλλογου...
Καπως ετσι δεν πρεπει να αρχισουμε?
Συγνώμη αλλά θεωρείς δεδομένο ότι κάποιοι θα το συνεχίσουν ούτως ή άλλως;
Οχι,θεωρω δεδομενο οτι δεν θα θελουν να μετεχουν με "καρεκλες"...
Απλα για να παρει καποιος την σκυταλη,πρεπει καποιος να του την δωσει...
Kανας αλλος για την βαρκα μας? :rolleyes:
Παιδια αν ειμαστε 3-4 ατομα καλυτερα να το αναβάλουμε...
Ισως το επομενο σ/κ ωστε να υπαχει χρονος να κανονισουν καποιοι τις δουλειες τους ωστε να παρεβρεθουν.
Ε?
3-4 αποκλείετε να είμαστε θα είμαστε αρκετοί περισσότεροι .
Όμως σίγουρα θα μετρήσει σαν ενδιαφέρον και θα ζυγηστεί η προσέλευση .
Ρε σεις...5.15 παιζει ο γαυρος στο καραισκακη.
Θα βρουμε να παρκαρουμε?
Παντως για το αλλο ΣΚ δηλωνω παρων εγω (θα ειμαι ο 5ος :) )
Μήπως περνάει κανείς με αυτοκίνητο κοντά απ'τα μέρη μου(Αγ.Βαρβάρα/Αιγάλεω/Κορυδαλλο);
Αν όχι, θα το παλέψω με συγκοινωνία, αλλά θα ήταν πολύ βολικό καθώς χρειάζομαι γύρω στην ώρα(σύμφωνα με googlemaps) και δεν έχω ξανακάνει τη διαδρομή...
Καλο θα ηταν αν μπορουσε καποιος να ενημερωσει για το πως πηγε η συναντιση και ολους εμας που δεν καταφεραμε να ερθουμε
Μακαρι να πηγαν ολα καλα παντως και να βγει μια ακρη
Λοιπον...
Αυτοι που μαζευτηκαμε ειμασταν 20 ατομα,λιγοι για ενα τετοιο εγχειρημα.
Ειχε ενα καλο ομως,ειμασταν ατομα απο τα 2 μεγαλα φορουμ -GAB & AZ- συν τα παιδια απο GD οπως και ο διαχειριστης απο MFK.
Kαι δεν ειχαμε τιποτα να χωρισουμε.
Διαφωνιες για το τι θα πρεπει να ειναι ο νεος συλλογος υπηρξαν,ειναι λογικο ομως διοτι θελουμε ολοι ο νεος συλλογος να ειναι βιωσιμος και ίσος απεναντι σε ολους.
Υπηρξαν και συμφωνιες ομως,μια απο αυτες να ειναι η συνδρομη τετοια που να μπορει να πληρωθει απο ολους,οπως και αυτη η συνδρομη να εχει ενα στοχο,να πιανει τοπο.
Επισης οτι στην παρουσα φαση ειπωθηκε οτι ο συλλογος δεν μπορει να εχει φυσικη εδρα - εκτος και αν αυτη του παραχωρηθει δωρεαν απο καποιον,ειτε απο ενα φυσικο προσωπο,ειτε απο καποιον φορεα.
Επισης οτι μονο τα μελη του συλλογου θα απολαμβανουν τις παροχες αυτου,τα μη μελη θα πρεπει να πληρωσουν ενα αντιτιμο για να συμμετεχουν-λαβουν-παρεβρεθουν στα του συλλογου.
Επισης συμφωνηθηκε οτι ο Συλλογος πρεπει ειναι πανω απο τα φορουμ και οτι αυτα θα τον στηριξουν.
Οτι μια φορα τον μηνα θα υπαρχει συναντηση των μελων του Συλλογου.
Και πολλα αλλα πραγματα προταθηκαν και συζητήθηκαν...
Θα ακολουθησει νεα συναντηση,με μεγαλυτερη ελπιζουμε συμμετοχη για τα περαιτέρω...
Οσα σε μετεφερα ειναι προτασεις που υπηρξαν απο τους παρευρισκόμενους και δεν ειναι δεσμευτικα.
Οσοι εχετε να καταθεσετε κατι διαφορετικο ή ακομα και να στηριξετε καποια απο τις ανω προτασεις θα σας παρακαλουσα να παρευρεθείτε στην επομενη συναντηση που θα γινει και θα ανακοινωθεί εντος των προσεχων ημερων.
Ειχε ενα καλο ομως,ειμασταν ατομα απο τα 2 μεγαλα φορουμ -GAB & AZ- συν τα παιδια απο GD οπως και ο διαχειριστης απο MFK.
Kαι δεν ειχαμε τιποτα να χωρισουμε.
Για μενα απο εδω ξεκινανε ολα. Εγινε λοιπον μια καλη αρχη...........
Μακαρι στην επομενη να μπορεσω να παραστω και εγω!
Τα μηνύματα από την πρώτη συνάντηση στην Αθήνα μπορώ να πω ότι ήταν αισιόδοξα.
Έγινε μια πρώτη κουβέντα και η πλειοψηφία των συγκεντρωμένων τάσσεται υπέρ της ενεργοποίησης του Συλλόγου και δήλωσε την πρόθεση στήριξης της επόμενης διοίκησης, η οποία και θα προέλθει από τη διενέργεια εκλογών.
Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με την επόμενη να τοποθετείται αρχικά σε δύο εβδομάδες, αλλά θα συζητήσουμε την ακριβή στιγμή μέσω των φόρουμ και θα βγάλουμε εκ νέου ανακοίνωση.
Χάρηκα που βρέθηκα ανάμεσα σε ανθρώπους (παλιούς και νέους χομπίστες) με όρεξη για προσφορά και ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση!
Περιμένουμε και τα νεότερα από τη Θεσσαλονίκη για να συντονιστούμε.
thanasis76
21-10-12, 13:03
παιδια χαιρομαι που ολα πηγαν καλα και δεν υπηρχαν ουσιαστηκες διαφωνιες!!!! αν και θα ηθελα να ειμαι παρον σε μια τετοια συναντηση οπως καταλαβαινετε ειναι πολυυυυυ δυσκολο!!! ευχομαι να πανε ολα καλα και αν ολα τα μελη απο τα διαφορα φορουμ δουν οτι η συνδρομη ειναι λογικη και τα λεφτα τους θα πιανουν τοπο τοτε θα εχουμε πολλα ενεργα μελη!!!!
κατι που ισως θα ηταν σωστο να γινει ειναι....
στα μελη που θα απαρτιζουν την διοικηση να υπαρχουν ατομα και απο ολα τα φορουμ!!! ετσι θα εχουν ολα τα φορουμ καποιο ατομο να τα εκπροσωπει σε ολα τα θεματα που θα προκειπτουν και δεν θα υπαρχουν ατομα πουνα νιωθουν ανισοτητα....
το λεω σαν γνωμη για να εχουμε ολα τα ενεργα μελη ικανοποιημενα!!!
Τι λέτε να κανονίζουμε σιγά σιγά την επόμενη συνάντηση;
Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο Olympico (Σ.Ε.Φ.)
Καλά δεν είναι; Θα έχουμε ήδη και μια πρώτη εικόνα από τη συνάντηση της Θεσσαλονίκης.
1. exelix
2. eimaste aR21rwstoi
3.
eimaste aR21rwstoi
24-10-12, 13:35
αντε να μαζευτουμε παρα τις αντιξοοτητες και τις δυσκολες οικονομικες συγκυριες που ολοι αντιμετωπιζουμε οταν ειμαστε πολλοι ολα γινονται ευκολοτερα αρκει να υπαρχει κοινο οραμα,θεληση και υποχωρησεις απο την πλευρα ολων!!!
sps4ever(niktso)
28-10-12, 11:15
Είχε ειπωθεί αλλά δεν δώθηκε κάποια απάντηση.
Γιατί δεν "ανοίγει" το forum του συλλόγου ώστε να γίνεται η όποια επικοινωνία εκεί;
Είναι κουραστικό να πηγαίνουμε από forum σε forum για να δούμε τις απόψεις όλων
γιατι χρειαζεται χρηματα.
Και χρηματα δεν...
sps4ever(niktso)
28-10-12, 13:09
ευχαριστώ.
Μερικους μηνες μετα .....
(Αφησα να περασουν σκοπιμα για να τεκμηριωθούν τα παρακατω)
Εκτος απο χρηματα χρειαζεται και μερικα ατομα να μπουν μπροστα ...
Ατομα που μετα απογοητευονται γιατι ειναι τοσο μονοι σε αυτη τη προσπαθεια! :?
wPrS_4Ah4n4
u9g4e2VnVJM
XSzSOYs9zP4
iadoS_IubsM
2_1qaP_1pj8
y6K6tFQbuME
HJyA66e7pRE
ZVei0zapj_I
6WzA5-n78mQ
bbdOpBgfug0
mKIIsbUnki0
Γιωργο περιμενουμε μια ενημερωση απο το παλιο Δ.Σ για να ξεκινησουμε την συζητηση για επανεκκινηση του ΠΣΦΕ...
snakepanos
06-01-13, 14:14
Και γω το ιδιο περιμένω εσας να με ενημερωσεται .
Και οπως βλεπω τα video παραπάνω ,πρεπει να επαναληφθούν αυτες η ωραιες στιγμες.
Βλεπω και ενα ομορφοπαιδο που τα λεει μια χαρα απο Αλεξανδρουπόλη μεριά.
Κουραμπιές
18-03-13, 13:18
Τι εγινε παιδια? Ξαναμπηκε στο ραφι το θεμα?:?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.