Επιστροφή στο Forum : καπακι
καλησπερα σε ολους.εχω ενα παλιο ενυδρειο και δεν εχει καπακι καποιος καμια καλη ιδεα για το πως θα κατασκευασω ενα?
Ξυλο, γυαλι, πλεξιγκλας... υπαρχει μεγαλη γκαμα υλικων που μπορεις να χρησιμοποιησεις.
Το καλυτερο πιστευω ειναι το πλεξι που δουλευεται πολυ ευκολα σε σχεση με τα αλλα δυο και ειναι κι ελαφρυτερο.
καλη ιδεα για το plexy glass αλλα την λαμπα πως να την στηριξω?
με καποια πατεντα φυσικα, η με κανονικη βαση, φροντισε μονο οπως κι αν το κανεις να βαλεις στεγανα ακροφυσια, και μην ξεχασεις να βαλεις και ανακλαστηρα (οχι απαρραιτητα αγοραστο, και απο αλουμινοχαρτο ακομα μια χαρα ειναι)
commandersotos
08-10-12, 14:04
Καλησπερα φιλε...εγω χρησιμοποιησα φυλλο αλουμινιου 1.5 χιλιοστων και το εβαψα μαυρο με ηλεκτροστατικη βαφη...χωρις να υπαρχει φοβος σκευρωματος ή σκουριασματος και ειναι πολυ ελαφρια και γερη κατασκευη....
Καλησπερα φιλε...εγω χρησιμοποιησα φυλλο αλουμινιου 1.5 χιλιοστων και το εβαψα μαυρο με ηλεκτροστατικη βαφη...χωρις να υπαρχει φοβος σκευρωματος ή σκουριασματος και ειναι πολυ ελαφρια και γερη κατασκευη....
Σωστός ο παίχτης :smt023 !!! Έχεις καμία φώτο να το δούμε να πάρουμε μια ιδέα; :lol:
Εγώ όλα μου τα καπάκια, τα έφτιαξα ξύλινα..
Τα παίρνεις έτοιμα κομμένα, και απλά το συναρμολογείς..
Σίγουρα η πιο οικονομική λύση;)
commandersotos
09-10-12, 23:17
Σωστός ο παίχτης :smt023 !!! Έχεις καμία φώτο να το δούμε να πάρουμε μια ιδέα; :lol:
51814 51815 51816
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.