Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Έγκυος??

Annoulini
07-10-12, 20:52
Θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας για το αν το guppy μου είναι έγκυος ή όχι..

eimaste aR21rwstoi
07-10-12, 20:55
στην δευτερη φαινεται οτι ειναι εγκυος...καλως να τα δεχεσαι:p

Annoulini
07-10-12, 20:58
στην δευτερη φαινεται οτι ειναι εγκυος...καλως να τα δεχεσαι:p

Σε 3 μέρες??? Πότε προλάβανε??? :confused: :p

poet
07-10-12, 20:59
Σε 3 μέρες??? Πότε προλάβανε??? :confused: :pτι εννοεις ποτε προλαβανε αννουλα ?:rolleyes:

korasidikos
07-10-12, 21:00
με το καλο να ερθουν τα μωρα!

Annoulini
07-10-12, 21:02
Σε 3 μέρες??? Πότε προλάβανε??? :confused: :p

Να γνωριστούνε ..!!! :p
-------------------------
με το καλο να ερθουν τα μωρα!

Ευχαριστώ πολύ!!! :D

platy
07-10-12, 21:03
one night stand ηταν μαλλον :D :D

Annoulini
07-10-12, 21:06
one night stand ηταν μαλλον :D :D

Έλεος..!! :D :p

Φιλιππας
07-10-12, 21:08
Μαλλον δεν ειναι δικα του παιδια.Οι θηλυκιες εχουν αποθηκη σπερματος.
Και μονη να ηταν θα εμενε εγκυος.Αντε καλα γεννητουρια.

Annoulini
07-10-12, 21:11
Μαλλον δεν ειναι δικα του παιδια.Οι θηλυκιες εχουν αποθηκη σπερματος.
Και μονη να ηταν θα εμενε εγκυος.Αντε καλα γεννητουρια.

ευχαριστώ!!αλλά απ το πετ σοπ που τ αγόρασα ήταν ξεχωριστά τ αρσενικά με τα θηλυκά,οπότε δε νομίζω να ήταν ήδη έγκυος... εκτός κι αν είχε μυρίσει τον κρίνο!! :D

silve992
07-10-12, 21:13
Δεν έχει σημασία για το "πότε προλάβανε". Όπως λέει ο φίλος από πάνω, αποθηκεύουν το σπέρμα μέσα του και το χρησιμοποιούν για να γονιμοποιήσουν τα αυγά που έχουν μέσα τους. Πάντως απ' ότι έχω καταλάβει και εγώ, μια που πήρα πρόσφατα guppies, σχεδόν πάντα οι γκαπίνες είναι έγκυες...

Εγώ έχω 6 στο ενυδρείο μου και τις 5 τις βλέπω με παρόμοια κατάσταση και χαρακτηριστικά.

Γιαννης Μ5
07-10-12, 21:14
Εχει μηπως ανασηκωμενα λεπια;Εχω την εντυπωση πως ισως να εχει,αλλα η φωτο δεν δειχνει καθαρα.

Annoulini
07-10-12, 21:20
Εχει μηπως ανασηκωμενα λεπια;Εχω την εντυπωση πως ισως να εχει,αλλα η φωτο δεν δειχνει καθαρα.

Αν έχει τι σημαίνει αυτό?? :confused:

Γιαννης Μ5
07-10-12, 21:27
Αν εχει ισως να εχει dropsy.Δες εδω εικονες και συγκρινε με το δικο σου.Παντως επειδη η φωτο δεν φαινεται καλα(αλλα εχω αυτη την εντυπωση η οποια μπορει να ειναι και λαθος λογω κακης φωτο)πιθανο να ειναι και εγκυος αφου αυτα τα ψαρια το εχουν για το καλημερα.
http://www.google.gr/search?q=guppies+dropsy&hl=el&prmd=imvnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=KtdxUOOODMnH0QXloYH4CQ&sqi=2&ved=0CB0QsAQ&biw=1920&bih=934

Annoulini
07-10-12, 21:34
Αν εχει ισως να εχει dropsy.Δες εδω εικονες και συγκρινε με το δικο σου.Παντως επειδη η φωτο δεν φαινεται καλα(αλλα εχω αυτη την εντυπωση η οποια μπορει να ειναι και λαθος λογω κακης φωτο)πιθανο να ειναι και εγκυος αφου αυτα τα ψαρια το εχουν για το καλημερα.
http://www.google.gr/search?q=guppies+dropsy&hl=el&prmd=imvnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=KtdxUOOODMnH0QXloYH4CQ&sqi=2&ved=0CB0QsAQ&biw=1920&bih=934

Ωχχ!!Κι αν έχει dopsy τι θα πρέπει να κάνω?? πώς αντιμετωπίζεται??

Γιαννης Μ5
07-10-12, 22:30
Annoulini αν ειναι dropsy,δυστηχως τα ποσοστα θνησιμοτητσας ειναι μεγαλα.Χωρια που μπορει να κολλησουν και τα υπολοιπα ψαρακια.Κανε μια αναζητηση για το dropsy και αποφασισε μονη σου(αν τελικα ειναι),γιατι εγω προσωπικα δεν γνωριζω θεραπεια για αυτη την ασθενεια.Αλλα αναγνωρισες ασθενεια βλεποντας το ψαρι σου και συγκρινοντας το με τις φωτο;Ειναι πιθανο να ειναι εγκυος και να σε πηρα αδικα στο λαιμο μου.Απλα κατι δεν μου αρεσε στην φωτο.

Annoulini
07-10-12, 22:33
Annoulini αν ειναι dropsy,δυστηχως τα ποσοστα θνησιμοτητσας ειναι μεγαλα.Χωρια που μπορει να κολλησουν και τα υπολοιπα ψαρακια.Κανε μια αναζητηση για το dropsy και αποφασισε μονη σου(αν τελικα ειναι),γιατι εγω προσωπικα δεν γνωριζω θεραπεια για αυτη την ασθενεια.Αλλα αναγνωρισες ασθενεια βλεποντας το ψαρι σου και συγκρινοντας το με τις φωτο;Ειναι πιθανο να ειναι εγκυος και να σε πηρα αδικα στο λαιμο μου.Απλα κατι δεν μου αρεσε στην φωτο.

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι τ' ανασηκωμένα λέπια... Δεν παρατηρώ καμία διαφορά στα λεπια σ αυτές τις φωτό με dropsy απ τις κανονικες.... :confused:

Γιαννης Μ5
07-10-12, 22:41
Δες αυτη πως ειναι(αν και αυτη ειναι στα τελευταιο σταδιο.....).Απλα να καταλαβεις τι εννοω.Αν εχει το δικο σου,επειδη ειναι σε αρχικο σταδιο,θα εχει πολυ λιγοτερο ανασηκωμενα λεπια.
http://guppy-guide.blogspot.gr/2011_10_01_archive.html

Απο αναπνοες πως παει;

Annoulini
07-10-12, 22:51
Δες αυτη πως ειναι(αν και αυτη ειναι στα τελευταιο σταδιο.....).Απλα να καταλαβεις τι εννοω.Αν εχει το δικο σου,επειδη ειναι σε αρχικο σταδιο,θα εχει πολυ λιγοτερο ανασηκωμενα λεπια.
http://guppy-guide.blogspot.gr/2011_10_01_archive.html

Απο αναπνοες πως παει;

Δεν παρουσιαζει καμια ιδιαιτεροτητα σε σχεση με τ αλλα..Τρωει κανονικα,κολυμπαει κανονικα,αναπνεει κανονικα... :o Οπότε δεν εχω παρα να περιμενω,ετσι??

Γιαννης Μ5
07-10-12, 23:34
Έτσι.Άντε με το καλό.

Annoulini
07-10-12, 23:38
Έτσι.Άντε με το καλό.

Ευχαριστώ!!:cool: