Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Guppy

Johndr
27-09-12, 17:03
Για σας παιδιά
Έχω ένα ενυδρείο 80 λίτρα και θέλω να πάρω Guppy. Πόσα γκαππυ να πάρω?

platy
27-09-12, 17:06
τί φίλτρο εχει το ενυδρείο σου?..ειναι στρωμένο??...μπορείς να βάλλεις 5θυλ 3 αρσ.. και σε λίγο καιρο θα αρχίσουν να γεννάνε...αλλιως 6θυλ 3 αρσ...παντα η αναλογια των θυληκών να ειναι μεγαλύτερη..

diafana
27-09-12, 17:49
παρε 1 αρσενικο 3 θυλικα και σε ενα μηνα θα εχεις καμια 50αρια στανταρ

Malawi Lover
27-09-12, 19:14
Στα 80 λιτρα καλο θα ηταν να παρεις δυο χαρεμια (δηλαδη 2 αρσενικα και 6 θηλυκα)! Θα εχεις και μπολικες γεννες με τον καιρο! Τι φίλτρο εχεις?? Το ενυδρειο σου ειναι φυτεμενο?? Ειναι στρωμένο?

Johndr
27-09-12, 22:07
Έχω ένα φίλτρο όπου δεν είναι γνωστή μάρκα.Όσο για το αν είναι έτοιμο
έχω βάλει το φίλτρο να δουλεύει για να δημιουργήσω βακτήρια . Για τι διακόσμηση δεν έχω πολλά πράγματα.Πώς λέτε να την διακοσμήσω?Αλλά χωρίς
κανονικά φυτά ?

Nick74
27-09-12, 22:13
έχω βάλει το φίλτρο να δουλεύει για να δημιουργήσω βακτήρια .\

αρα δεν ειναι στρωμενο, τα βακτηρια για να δημιουργηθουν θελουν τροφη (δηλαδη αμμωνια), διαφορετικα νο αμμωνια νο παρτυ.

Διαβασε τροπους στρωσιματος και διαλεξε ποιον σε βολευει να τον ακολουθησεις (προσωπικα χαλαρα προτεινω με καθαρη αμμωνια)

Επισεις πρεπει να υπαρχει και βιολογικο υλικο για να αποικεισουν τα βακτηρια, τι υλικα εχει μεσα?

Malawi Lover
27-09-12, 22:14
Βασικαα...πρωτα απ'ολα τα γκαπυ θελουν αλκαλικο σχετικα νερο, αρα βαλε μεσα καμια πετρα! Μπορεις επισης να βαλεις καμια ριζα (ή κομματι ξυλο), αφου βεβαια πρωτα το αποστηρώσεις! Αλλαα....οσο για φυταα...το κερατοφυλλο πιστευω πως ειναι απαραιτητο γιατι οταν γενισουν τα γκαπυ θα χρειαστουν ΠΟΛΛΕΣ κρυψωνες!