Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ballast T5

geogo
26-09-12, 22:37
Καλησπερα, πηρα σημερα τα υλικα και εφτιαξα υποδοχες για να βαλω 2 τ5 λαμπες σ ενα ενυδρειο 60αρι απο τα carrerfour. Oλα οκ με τις συνδεσεις και τις μονωσεις, απλα ηθελα να ρωτησω κατι. Εχω καλυψει το ηλεκτρονικο μπαλαστ με λεπτο χαρτονι και απο πανω μονωτικη ωστε να ειμαι 100% σιγουρος ωστε εαν πεσει νερο να μην εχω προβλημα γιατι ειναι κοντα στο ενυδρειο. Απ οσα ξερω τα ηλεκτρονικα μπαλαστ δεν ανεβαζουν θερμοκρασια ωστε να εχω προβλημα. Τωρα δουλευει απο τις 8.30 και ειναι ζεστο σε φυσιολογικα επιπεδα. Λετε να εχω προβλημα στο μελλον επειδη ειναι καλυμμενο? Ευχαριστω!

Kotsos
26-09-12, 23:00
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, αλλα το χαρτόνι τι ακριβώς μόνωση προσφέρει απο το νερό??:D

geogo
26-09-12, 23:04
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, αλλα το χαρτόνι τι ακριβώς μόνωση προσφέρει απο το νερό??:D

το χαρτονι καμια, θεμα ομορφιας :P απλα το εβαλα πριν το τυλιξω με την μονωτικη για να γινει σαν κουτακι και να κλεισω και τα 2 ακρα του ballast.

Kotsos
26-09-12, 23:09
Δε νομίζω να έχεις θέμα.. αφού δεν ζεσταίνετε κι όλας;)

manolischania
27-09-12, 03:46
Χαρτόνια και έφλεκτα με έφλεκτα υλικά δεν πνιγούμε ποτε ηλεκτρικά
εξαρτήματα που σηκώνουν θερμοκρασία μια σπίθα και άρπαξε όλο το σπίτι μην παίζεται για λόγους καλαισθησίας , χρησιμοποίησε άκαυστο χαρτί η κάτι άκαυστο για να φτιάξεις το ότι θες.

Kotsos
27-09-12, 08:59
Μα δε σηκώνουν τα ηλεκτρονικά μπάλαστ.. το πιάνεις άνετα με το χέρι..