Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Επιλογή ψαριών και καθαρισμός ενυδρείου

Johndr
21-09-12, 13:07
Για σας παιδιά
Εχθές μου ψόφησαν τα ψάρια και λίγη ώρα αργότερα κρατούσα στα χέρια μου απορρυπαντικό για τα πιάτα και εγώ έπεσα και και με εκείνο το χέρι που κρατούσα το μπουκάλι κρατήθηκα από το ενυδρείο και έπεσε μια ποσότητα μέσα.
Τώρα πρέπει να τα καθαρίσω όλα από την αρχή?Και πότε να πάρω ξανά ψάρια?
Σας παρακαλώ να μου απαντήσετε σύντομα?

tsag
21-09-12, 13:33
καθαρισε ολα τα πολυ καλα . κατα προτιμηση με ζεστο νερο .

Kotsos
21-09-12, 13:33
Πρώτα ψόφησαν τα ψάρια και μετά έπεσε το απορυπαντικό??:confused: απο τί ψόφησαν??

Καλό καθάρισμα όλα με μπόλικο νερό και πολλά ξεπλύματα, μετα να δουλέψει με ανθρακα για καμια βδομάδα, και μετα ξανά στρώσιμο..
και μετά ψάρια..

panos_auk
21-09-12, 13:36
Πρώτα ψόφησαν τα ψάρια και μετά έπεσε το απορυπαντικό??:confused: απο τί ψόφησαν??

Καλό καθάρισμα όλα με μπόλικο νερό και πολλά ξεπλύματα, μετα να δουλέψει με ανθρακα για καμια βδομάδα, και μετα ξανά στρώσιμο..
και μετά ψάρια..

συμφωνω κι επαυξανω!

platy
βαλε καπακι στο ενυδρείο......

kgf12345
καλα απτο ενυδρειο κρατηθηκες?αφου δε σφαχτηκες παλι καλα.
πολυ καλο ξεπλυμα και βαλε και ανθρακα μερικες μερες οπως σου ειπανε και παραπανω.

Blokatos
21-09-12, 14:48
Ανέβασε βίντεο με το συμβάν στο YouTube και πόσταρε εδώ το link.
Έτσι οι ειδικοί θα εντοπίσουν τα επίπεδα διάθλασης του φωτός μέσα στο ενυδρείο και θα σε συμβουλέψουν κατάλληλα. :D

Υ.Γ. Προσωπικά μετά από ένα καλό πλύσιμο, θα το δούλευα με ενεργό άνθρακα τουλάχιστον ένα μήνα.

Nick74
21-09-12, 18:04
Βασικα γιατι ψωφησαν τα ψαρια?
Ας σταθουμε σε αυτο το γεγονος περισσοτερο και μετα μιλαμε για τα πλυσιματα κτλ... (ο καθαρισμος ειναι το ευκολο κομματι)

Το ενυδρειο ηταν στρωμενο? ποσο καιρο δουλευε?
Τι ψαρια ειχε μεσα? αν δεν εισαι σιγουρος πως μπορεις να απαντησεις κατι απ αυτα κανε μια πληρη περιγραφη...

Οσο για τον καθαρισμο, αν εχεις εξωτερκο φιλτρο μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν αντλια για να κανεις μερικα "ξεβγαλματα" (αρκετα θα ελεγα) μετα καλο ειναι να τρεξει καμια βδομαδα με ενεργο ανθρακα, και μετα φυσικα κανεις στρωσιμο

kgf12345
21-09-12, 18:06
Ανέβασε βίντεο με το συμβάν στο YouTube και πόσταρε εδώ το link.
Έτσι οι ειδικοί θα εντοπίσουν τα επίπεδα διάθλασης του φωτός μέσα στο ενυδρείο και θα σε συμβουλέψουν κατάλληλα. :D

χαχαχαχα:D