Επιστροφή στο Forum : ερωτηση για θερμοστατη rena
korasidikos
19-09-12, 11:45
επεσε στα χερια μου ενας θερμοστατης της rena ο πρασινος χωρις ενδειξεις θερμοκρασιας με αριθμους!πως τον ρυθμιζουμε αυτον παιδια μπορει να βοηθησει καποιος;;:(
snakepanos
19-09-12, 11:53
Ειναι πολυ πιαλος αυτος ο θερμοστατης,,εχω ενα ιδιο και εγω Πρασινο που δεν εχει ενδηξεις.
Θ ατον βαλεις στην μπριζα ,θα βαλεις και ενα θερμομετρο και θα προσπαθησεις να βρεις εσυ την θερμοκρασια που σβηνη πχ 26 βαθμους ,θα το γυρνας το τσουστουνι που εχει απο πανω μεχρι να βρεις την θερμοκρασια.
Προσεξε ομως γιατι μπορη να εχει κοληση ,θα το διαπιστώσεις αυτο σιγα σιγα .
Οταν το γυρνας αυτο το τσουτσουνι θα νιωσεις ενα κλικ οταν σβηση ο θερμοστατης.
Παναγιώτης Κ
19-09-12, 15:14
Άσχετο, αλλά σχετικό!
Είχα και γω έναν θερμοστάτη στο παρελθόν, ο οποίος ήταν αγνώστου πατρός, και δεν είχε αριθμούς! και μάλιστα είχε κολλήσει κιόλας και δεν μπορούσες ούτε να τον κατεβασεις ούτε να τον ανεβάσεις! Ευτυχως όμως είχε κολλήσει στους 26(έτσι έλεγε το θερμόμετρο) και δεν είχα πρόβλημα. Μόλις τους έπιανε έσβηνε.
Οπότε, πρόσεξε το! Καλό είναι να μην τον χρησιμοποιήσεις σε ενυδρείο με ψάρια και γενικώς με οργανισμούς. Τέσταρε τον και αν δεις ότι πάει καλά τότε μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.
ΥΓ: Αν και καλό είναι να χρησιμοποιείς κάποιον αξιόπιστο ειδικά σε κυρίως ενυδρείο(δεν μιλάω για καραντίνα)
korasidikos
19-09-12, 15:37
λεω να τον τεσταρω σε μια λεκανη με νερο πρωτα τι λετε παιδια;;:confused:
Κουραμπιές
19-09-12, 16:31
Nαι ετσι κανε, εγω στο παρακατω λινκ δοκιμασα 3 σε ενα ενυδρειο αλλα καλιστα γινεται και σε μια λεκανη, καθαρισε την καλα ομως. Δες διαφορες που ειχα... Πατα μεεεε:D (http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=692841&postcount=2)
mathaios81
19-09-12, 16:56
Εγω δεν θα το εμπιστευομουν και πολυ καλο ειναι να παρεις ενα καινουργιο
Κουραμπιές
19-09-12, 17:07
Καλα ισχιει.:) Εγω εναν που ειναι μαρκα.... trixie παροτι ειναι ολοκαινουργιος, και λογω μαρκας και λογω αποκλισης που ειχε, θα τον βαλω στο βαρελι, δεν τον βαζω μεσα.
Ενας controler θα ελυνε μερικα προβληματακια...:p
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.