Επιστροφή στο Forum : καθαρισμα ξυλου
καλημερα στην παρεα και καλη εβδομαδα, πηρα ενα ξυλο για το 120αρι μου αλλα επειδη το παιδι ηταν φανταρος μου το εδωσε ο πατερας του..ηθελα να κανω μια χαζη ερωτηση ισως:rolleyes:επειδη ηταν παρατημενο για καιρο ειναι μεσα στην σκονη,τι πρεπει να κανω για να το καθαρισω?πλυσιμο με σκετο νερο βρυσης?απολυμανση με χλωρινη και νερο?:confused:παρακαλω τα φωτα σας ευχαριστω!!!!
σε λεκάνη μεγαλη βρασμενο νερό,το αφήνεις να μουλιάσει,κατόπιν το βγάζεις το τρίβεις (με το χερι) να φύγουν τα πολλά πολλά,και το ξεπλένεις στην μπανιέρα ή οπου αλλου εχεις την ευκολία....
σ ευχαριστω φιλος να εισαι καλα?
εγω για να ειμαι 100% σιγουρος το εβρασα για δεκα περιπου λεπτα και μετα το ειχα σε ενα κουβα με νερο για να φυγει η περισσοτερη κιτρινιλα που θα βγαλει!
Predator..Steven
17-09-12, 13:14
οχι μωρε μην μπαινεις σε διαδικασιες...
Εγω θα το ξεπλενα απλα πολλες φορες με ενα λαστιχο μεγαλης πιεσης..
Η σκονη ειναι επιφανειακη δεν αποροφαται απο το ξυλο...
εγω για να ειμαι 100% σιγουρος το εβρασα για δεκα περιπου λεπτα και μετα το ειχα σε ενα κουβα με νερο για να φυγει η περισσοτερη κιτρινιλα που θα βγαλει!καλα το λες φιλε μου αλλα ειναι κομματακι δυσκολο να βρω τετοια κατσαρολα οποτε....:D
το ξύλο θα βγάλλει κιτρινίλα μεσα στο νερό..αυτο ειναι καλό (οσοι εχουν βιοτοπικα και πάνε για σκουρα νερα το θέλουν)..μια χαρά διαδικασία ακολούθησες...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.