Επιστροφή στο Forum : Sera fil 1100 λίτρα
johnny98130
13-10-04, 10:23
Ξέρει κανεις τίποτα για το φίλτρο αυτό όσον αφορά την αξιπιστία του? Ειναι η καινούργια σειρά της Sera και λένε ότι κάτι λέει. Ξέρω ότι οι περισσότρεροι ειστε οπαδοί της Eheim αλλά το βρήκα σε καλή τιμή(σχεδόν χοντρική) και θέλω γνώμες.
Εγώ πάντως πήρα ένα 900άρι...
Αθόρυβο είναι αλλά δεν έχει και ιδιαίτερα μεγάλο χώρο μέσα.
Τώρα για προβλήματα και αξιοπιστία δεν ξέρω ακόμη, είναι μάλλον νωρίς. :wink:
nkarvounis
13-10-04, 17:17
Σε τι τιμή το βρήκες ?
η sera δεν έχει και το ιστορικό ενός κατασκευαστή εξοπλισμού υψηλών απαιτήσεων.
Πες τιμή για να σου πω αντιπροτάσεις σε ανάλογο κόστος σε πιο αξιόπιστα μηχανήματα (αν μπορεί να συγκριθεί η τιμή).
johnny98130
13-10-04, 17:26
Νικο η τιμή δεν παιζεται. Σχεδόν καινουργιο ΄70 ευρώ. Έξω κανει 120 περίπου
Eγώ πήρα το δικό μου 60Ε καινούργιο... :!: :!:
:wink:
εχετε ακουστα την λαικη ρησση περι φτηνου κρεατος και σκυλιων??
δε μιλαμε για φιλτρα , μιλαμε για εναν αναδευτη νερου με τετοιες τιμες....
φιλτρο = και χωρος για υλικα,και η σερα απο χωρο ειναι για το ρεμα !!
αμα δειτε το αντιστοιχο της σερα με της εχεημ σε θεμα χωρου και μονον στα 2000 λτ την ωρα ας πουμε , θα γελασει το παρδαλον εριφιον !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ουτε το 1/10 της εχεημ δε φτανει η πως την ειπαμε....??? ολο τις ξεχναω αυτες τις μικρες μαρκες !! :D :D :D :D :D :D :D :D
φυσικα περι ορεξεως κολοκυθοπιττα,αυτες ειναι προσωπικες αποψεις , που ναι μεν ειναι δοκιμασμενες αλλα δεν παυει να ειναι υποκειμενικες !!
εξαλλου και το κοστος ειναι υπερδιπλασιο....οποτε τα βαζει ο ενδιαφερομενος στη ζυγαρια και βλεπει.... :idea: :idea: :idea:
johnny98130
13-10-04, 22:21
Σωστός ο γαύρος!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ παιδες
nkarvounis
13-10-04, 23:51
Θοδωρή με πρόλαβες :arrow:
και σε άλλα post έχω απαντήσει ανάλογα γιατί να πληρώσεις τόσο ακριβά ένα οποιοδήποτε φίλτρο .... ενώ μπορείς να αγοράσεις ένα ΕΗΕΙΜ. !!!
.... το οποίο θα το αγοράσεις μια φορά, οχι 5-6. Οταν βγάζουμε ένα budget πρέπει να κοιτάμε πέραν του να είναι χαμηλό να μην μας κοστίσει αργότερα. :lol: :wink:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.