Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : red terror????

Commando
06-09-12, 15:20
παιδια μπορειται να μου πειτε αν μπορω να βρω αυτο το ψαρι καπου στην ελλαδα η πρεπει να το παραγγειλω απο καπου?παραθετω video!και αν μπορουσατε να μου πειτε ποιο ειναι το αρσενικο και ποιο το θηλυκο στο video!:p
http://www.youtube.com/watch?v=P37PIK9VL7w&feature=player_detailpage

εχετε να προτεινετε καποιο καταστημα για να παραγγειλω?>
παιδια θα εκτιμουσα πολυ τις απαντησεις σας!
-------------------------
ας απαντησει καποιος ρε παιδια!!!

So60
06-09-12, 20:42
Είχε φέρει το "Άβυσσος" μικρά, δηλ. περίπου 4-5cm. Σε αυτό το μέγεθος δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το φύλο τους. Αρχές Αυγούστου που πέρασα είχε ακόμη. Κάνε ένα τηλέφωνο πριν πας. Έχω ένα αρσενικό 20cm περίπου και ψάχνω για θηλυκό αλλά δεν..

Commando
06-09-12, 21:10
και εγω για θηλυκο ψαχνω γιατι δεν γινεται τοσο μεγαλο οσο το αρσενικο και εχει και πολυ πιο εντονα χρωματα!μηπως ξερεις ποσο τα ειχε?

So60
07-09-12, 18:43
12.00€

Commando
07-09-12, 18:48
οκ!ευχαριστω!

Commando
12-09-12, 23:25
παιδια πηγα στην αβυσσο αλλα τα ψαρια red terror που ειχε ηταν γυρω στα 3-4 εκατοστα και δεν ειχαν μαυρες ριγες αλλα ουτε κοκκινο χρωμα!αυτος εκει μου ειπε οτι το αποκτουν μεγαλονοντας,ισχυει?

platy
13-09-12, 14:48
πολύ πιθανό...μην ξεχνάς οτι + του οτι ειναι μικρά,τα περισσότερα ψάρια στα ενυδρειακά μαγαζιά δεν δειχνουν τα χρώματα τους λόγω στρες κλπ κλπ κλπ....

Predator..Steven
13-09-12, 15:09
Kαλησπερα φιλε
Το παιδι που εχει το κααστημα τον γνωριζω προσωπικα,
Εχε του τυφλη εμπιστοσυνη,ο Σταυρος δεν θα σου πει ποτε κατι που δεν ισχυει και ξερει τι ψαρια φερνει παντοτε...
Αληθεια τελικα τι εκανες πηρες κανενα?
Εγω στη θεση σου θα επαιρνα τρια ψαρια με διαφορετικα χαρακτηριστικα στο καθενα ωστε να πετυχαινα την θυληκια...
Επειτα αφου την αναγνωριζα θα αποχωριζομουν τα υπολοιπα...

Commando
13-09-12, 15:12
αυτο θα κανω και εγω θα παρω 2-3 και μετα βλεπουμε!(ισως τα βαλω αγγελια)

Predator..Steven
13-09-12, 15:19
Ωραιο σε βρισκω φιλε...
Καλη επιτυχια σου ευχομαι στην ευρεση της θυληκιας:D:D

Commando
13-09-12, 15:19
σε ευχαριστω ρε φιλε!

Γιάννης12
13-09-12, 15:25
Kαλησπερα φιλε
Το παιδι που εχει το κααστημα τον γνωριζω προσωπικα,
Εχε του τυφλη εμπιστοσυνη,ο Σταυρος δεν θα σου πει ποτε κατι που δεν ισχυει και ξερει τι ψαρια φερνει παντοτε...
Αληθεια τελικα τι εκανες πηρες κανενα?
Εγω στη θεση σου θα επαιρνα τρια ψαρια με διαφορετικα χαρακτηριστικα στο καθενα ωστε να πετυχαινα την θυληκια...
Επειτα αφου την αναγνωριζα θα αποχωριζομουν τα υπολοιπα...

Σωστός !!!! :D:D