Επιστροφή στο Forum : Κυκλοφορία νερού σε mbuna ενυδρειο
Πρέπει η κυκλοφορία του νερού να είναι έντονη, και είναι απαραίτητη η εγκατάσταση κάποιου wavemaker για την ενίσχυση της κυκλοφορίας που προσφέρουν τα φίλτρα (τα δικά μου δεν θα μπορούσα να πω πως δημιουργούν και εξαιρετική κίνηση ).
Παναγιώτης Κ
05-09-12, 10:27
Τι λίτρα είναι το ενυδρείο και και τι φίλτρα έχεις?
Είναι 270 λίτρα και τα φίλτρα fluvial 203 και ένα εσωτερικό, από. EBay με απόδοση 1500 λίτρων την ώρα. Η αρχική ερώτησή μου έχει να κάνει και με το πόσο αρέσει στα ψάρια μια έντονη κίνηση ή όχι.
Παναγιώτης Κ
05-09-12, 10:42
Στις αφρικάνες(όχι σε όλες) ειδικά στα Mbuna, tropheus κ.α. , αρέσει η έντονη κυκλοφορία αλλά χωρίς υπερβολες! Αν πιστεύεις πως η ροή της φίλτρανσης σου δεν αρκεί, τότε βάζεις και ένα κυκλοφοριτή και είσαι σούπερ. Πχ μια νανο coralia.
ΥΓ: 'Η αλλάζεις φίλτρο!
Έχω προμηθευτεί ένα wavemaker 3000lph .Ψάρια δεν έχουν μπει ακόμα μιας και ψάχνω ακόμη για έναν όσο γίνεται καλύτερο συνδυασμό. Φαντάζομαι όταν γίνει και αυτό θα γίνει ξεκάθαρο αν είναι ή όχι απαραίτητη η επιπλέον κίνηση νερού. Έτσι δεν είναι;
snakepanos
05-09-12, 11:04
Σωστα ετσι ειναι ,, αποφάσισε τη ψαρια θα βαλεις και μετα βλεπεις .
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα τα ξαναπουμε σε λίγες μέρες μετά την πρόσθεση των ψαριών.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.