Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : τραμπα φιλτρων η οχι? συμβουλες

Vangelis21
03-09-12, 15:32
λοιπον
εχω ενα 200αρι ενυδρειο με λαμπιντο το οποιο εχει το fluval 205.
Ακομα,
εχω ενα 120αρι με convicts το οποιο εχει το eheim 2028.

Πιστευετε οτι καποιο απο τα δυο εχει υπερ η μη αρκετη φιλτρανση και κυκλοφορια?

Πιστευετε οτι πρεπει/αξιζει/καλο θα ηταν να τα κανω τραμπα? θα κερδισω η θα χασω κατι?

Αν τελικα την κανω την τραμπα, διακινδυνευω τιποτα? πρεπει να κανω τραμπα και τα υλικα η οχι? και στα δυο ενυδρεια εχω τα ιδια πραγματα μεσα. Δηλαδη χαλαζιακη αμμο και ιδιου ειδους πετρες.

Ευχαριστω

Kotsos
03-09-12, 18:12
Όσο μεγαλύτερο φίλτρο έχεις τόσο το καλύτερο, και πρέπει να γυρνάει 5 φορες συν πλην τα λίτρα του ενυδρείου σου..

Αντί να ανοίγεις 10 θέματα την μέρα, γιατί δεν διαβάζεις για αρχή τα υπομνήματα, αλλα και εδώ http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm ..
το 90% των ερωτήσεών σου έχει χιλιοαπαντηθεί..

Vangelis21
03-09-12, 19:42
Παρολα αυτα δεν μου απαντας στην ερωτηση μου...

Kotsos
03-09-12, 19:57
Σου απάντησα στις δυο πρώτες, και σου είπα που θα βρεις την απάντηση στην τρίτη και στις επόμενες ερωτήσεις σου..

Η τρίτη σου ερώτηση δείχνει οτι ειναι απαραίτητο να αρχισεις να διαβάζεις τα υπομνήματα..

Vangelis21
03-09-12, 20:38
Η απαντηση σου στο αν πρεπει να κανω την τραμπα ποια ειναι;

Κουραμπιές
03-09-12, 21:10
χανεις την ουσια φιλε. Και την αλλη φορα που mod σουκανε παρατηρηση οτι ανεβαζεις θεμα κ ερωτηση, τον εγραψες επιδικτικοτατα. Μην κοιτας μονο την παρτη σου και το ευκολο, κοιτα να διαβασεις οπως σου λεει και ο κωστας και θα παρεις μονος σου τις απαντησεις. Ξερω...δεν σου απαντησα στην ερωτηση.;)

kgf12345
03-09-12, 21:16
βαγγελη,εχεις ενα "μεγαλο" ενυδρειο με μικρο φιλτρο,και ενα μικρο ενυδρειο με "μεγαλο" φιλτρο.φαινεται να τα εχεις βαλει αναποδα και οτι πρεπει να τα αλλαξεις,ΑΛΛΑ...

χωρις να ξερουμε ποσα ψαρια εχεις μεσα σε καθε ενυδρειο,τι ταιζεις και ποσο ταιζεις,τις μετρησεις σου,τις ρουτινες σου,αν καποιο ενυδρειο εχει περασει ασθενεια προσφατα κλπ,δε μπορει να σου πει κανεις με ασφαλεια αν πρεπει η δεν πρεπει να τα αλλαξεις.

Vangelis21
04-09-12, 07:54
βαγγελη,εχεις ενα "μεγαλο" ενυδρειο με μικρο φιλτρο,και ενα μικρο ενυδρειο με "μεγαλο" φιλτρο.φαινεται να τα εχεις βαλει αναποδα και οτι πρεπει να τα αλλαξεις,ΑΛΛΑ...

χωρις να ξερουμε ποσα ψαρια εχεις μεσασε καθε ενυδρειο,τι ταιζεις και ποσο ταιζεις,τις μετρησεις σου,τις ρουτινες σου,αν καποιο ενυδρειο εχει περασει ασθενεια προσφατα κλπ,δε μπορει να σου πει κανεις με ασφαλεια αν πρεπει η δεν πρεπει να τα αλλαξεις.

http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=61927

http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=688594#post688594
-------------------------
Υπαρχει μια περιπτωση να μπορεσω να του βαλω (του 200αρικου) το eheim 2217 οποτε και νομιζω οτι θα ειναι σουπερ.

Κουραμπιές
04-09-12, 09:21
απαντησες μονος σου νομιζω....καποιος διαβασε....:D:D

Vangelis21
04-09-12, 09:53
Αν ειχα αυτη τη δυνατοτητα ετσι απλα δε θα ειχα κανει καν την ερωτηση...

Αυτο το φιλτρο που λεω ειναι στα χρυσοψαρα μου, τα οποια αν και οταν τα δωσω θα μπορω να το βγαλω απο εκει. Ετσι οκ, απλα το βαζω στις λαμπιντο. το θεμα ειναι τι κανω αν δεν μπορεσω τελικα