Επιστροφή στο Forum : φιλτρο στο καπακι
manthos333
02-09-12, 22:50
εχω το ενυδρειο και το χαιρομαι 2 χρονια τωρα , μου την σπαει ομως το εσωτερικο φιλτρο ... εξωτερικο φιλτρο δεν μπορω να βαλω .
Υπαρχει καμια πατεντα να φιαξω φιλτρο στο καπακι???? μεσα στο καπακι απο οτι ειδα εχει αρκετο χωρο
φιλτρο τεχνητης βροχης εννωεις?
θελει αρκετο χωρο και οσα εχω δει δεν ειναι ιδιεταιρα εντυπωσιακα οσο ακουγονται.
Αν το προβλημα ειναι μονο το θεμα πως στη σπαει το εσωτερικο φιλτρο προσανατολισου για εξωτερικο. Γιατι λες πως δε μπορεις να βαλεις?
Αν ειναι οικονομικο το θεμα, υπαρχουν πολλοι τροποι να το φτιαξεις και μονος σου αφου γουσταρεις diy, και στην τελικη παιζουν και καποια παμφθηνα.
Αν οι λογοι ειναι αλλοι πες τους και η λυση σιγουρα θα βρεθει
manthos333
02-09-12, 23:16
φιλτρο τεχνητης βροχης εννωεις?
θελει αρκετο χωρο και οσα εχω δει δεν ειναι ιδιεταιρα εντυπωσιακα οσο ακουγονται.
Αν το προβλημα ειναι μονο το θεμα πως στη σπαει το εσωτερικο φιλτρο προσανατολισου για εξωτερικο. Γιατι λες πως δε μπορεις να βαλεις?
Αν ειναι οικονομικο το θεμα, υπαρχουν πολλοι τροποι να το φτιαξεις και μονος σου αφου γουσταρεις diy, και στην τελικη παιζουν και καποια παμφθηνα.
Αν οι λογοι ειναι αλλοι πες τους και η λυση σιγουρα θα βρεθει
στο σημειο που εχω το ενυδρειο δεν μπορω να βαλω εξωτερικο φιλτρο φενετε πολυ ασχημα ολες οι πλευρες του ειναι σε θεαση
υπαρχουν και εξωτερικα φιλτρα που φαινονται ομορφα... με ψηφιακα οργανα πανω και διαφορα τετοια...
Για τι ενυδρειο μιλαμε?
manthos333
03-09-12, 01:07
υπαρχουν και εξωτερικα φιλτρα που φαινονται ομορφα... με ψηφιακα οργανα πανω και διαφορα τετοια...
Για τι ενυδρειο μιλαμε?
120 λιτρα ακουατλαντις 1χ30χ40
ε οκ, αν θες ομως πες πεντε πραγματα για να δουμε ποση ειναι η πραγματικη αναγκη φιλτρανσης, οπως τι ψαρια εχει μεσα, ποσα εχει, αν εχεις αλλους ζωντανους οργανισμους, ποσα και τι φυτα εχεις, α εχεις φυτα γρηγορης αναπτυξης κτλ
Ετσι στην τυχη δε μπορει κανεις να πει τι φιλτρανση χρειαζεσαι πραγματικα
Δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση σε αυτο το ενυδρειο να χωρεσει εξοπλισμος στο καπακι για σωστη φιλτρανση.
Δεν ξερω αν μενει καν αρκετος χωρος για σωστη ψυξη παραλληλα με τον εξοπλισμο του φωτισμου.
Βαλε φωτο απο το καπακι εσωτερικα και εξωτερικα
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.