Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ερώτηση για πετρες !

Γιάννης12
24-08-12, 12:27
Δεν ξέρω αν έβαλα την ερώτηση σε σωστή κατηγορία , αν είναι σε λάθος παρακαλώ οι αρμόδιοι να το διορθώσουν .
Ψάχνω τέτοιες πετρες http://www.amazonios.gr/product_info.php?cPath=394_487&products_id=2767 , ή κάτι παρόμοιο . Γενικά ψάχνω για πετρες λαβας που δεν είναι τόσο βαριές όσο οι υπόλοιπες , μιας και δεν είμαι σίγουρος αν κανονικές πετρες θα αντέξει η βαση . Ξέρετε που μπορω να βρω ? (κάπου κοντά σε μένα ) ή να πουλάει κάποιος ?

Vangelis21
24-08-12, 12:30
ο μονος λογους που θες τετοιες πετρες ειναι το βαρος? τι ψαρια θα βαλεις μεσα? το ξερεις οτι το μεγαλυτερο βαρος ετσι κι αλλιως ειναι το νερο ετσι?

Α και φυσικα, αν πιστευεις οτι μερικες πραγματικες πετρες θα κανουν την βαση να μην αντεξει ΠΑΣ και αλλαζεις βαση αμεσως.

Γιάννης12
24-08-12, 12:32
Για Malawi τις θέλω . Θέλω να βγάλω τις πιο βαριές που έχω ήδη μέσα , και να βάλω λαβα . Πιο πολυ έκανα αυτη την ερώτηση για να μάθω που μπορω να βρω .... :D

Vangelis21
24-08-12, 12:36
και σου ξαναλεω. αν θες τις λαβα για την ομορφια η καποιο αλλο λογο μπορεις να βρεις σε πετ σοπ η σε αγγελια εδω μεσα.

Αν τις θελεις λογο βαρους σου λεω οτι ΚΑΜΙΑ βαση ενυδρειου δεν εσπασε απο τις πετρες. Αν για καποιο λογο η βαση σου ειναι φτιαγμενη απο καποιον η κατι εχει σπασει κτλ κτλ , πας και την αλλαζεις γιατι σε βαση που δεν ειμαστε σιγουροι δε βαζουμε ενυδρειο

commandersotos
24-08-12, 12:38
Γιαννη θα βρεις εδω: http://www.ermis-sa.gr/el-gr/product.php?c=110&p=124

Γιάννης12
24-08-12, 12:40
Ευχαριστω για την βοηθεια ! Με καθησυχασες αρκετα με το ότι δεν έχει σπάσει κανένα ενυδρειο απο τις πετρες ! :DΣε λίγο θα προχωρήσω σε μεταλλική βαση . Θέλω να βγάλω αυτές που έχω αφού θα ξεστηθει και θα μπούνε πιο πολλές λαβας που είναι όμορφες
-------------------------
Γιαννη θα βρεις εδω: http://www.ermis-sa.gr/el-gr/product.php?c=110&p=124

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ! ;) αν και δεν είναι πολυ κοντά , κάτι θα κάνω . Υπάρχει κάτι που να είναι πιο κοντά ?

Kotsos
24-08-12, 12:54
Νομίζω παντού έχει.. εγώ πήρα απο το πετ σοπ της γειτονιάς, 4,5Ε το κιλό..
Δεν είναι τόσο σπάνιες.. ρώτησες σε κανένα??

Γιάννης12
24-08-12, 12:56
Νομίζω παντού έχει.. εγώ πήρα απο το πετ σοπ της γειτονιάς, 4,5Ε το κιλό..
Δεν είναι τόσο σπάνιες.. ρώτησες σε κανένα??

Σήμερα όλη την μέρα έψαχνα . Πήγα σε πολλα πέτ σοπ που βρηκα εδω στο site αλλα τίποτα !

evina
24-08-12, 13:09
γεια σου Γιαννη..
εγω ειχα βρει σε οικοδομικα υλικα (ερμης αν θυμαμαι καλα) με περιπου 1 ευρω το κιλο (επισης αν θυμαμαι καλα) ;)

Πάνος
24-08-12, 13:12
τις δικες μου τις πηρα απο leroy merlin σε πολυ χαμηλη τιμη....αν θυμαμαι καλα κατω απο ευρω το κιλο..
ειναι πολυ πιο βολικες..ξεστηνω και στηνω το ενυδρειο σε χρονο dt και αν σου φυγει καμια κατα λαθος..εχεις πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να γινει χοντρη ζημια (σπασιμο) εκτος απο μια γρατζουνια.
τραυματισμους στα ψαρια μου εδω και κανα 2 χρονια δεν ειδα ποτε. παρεχουν καλες κρυψωνες στα νεογεννητα και δειχνουν πολυ φυσικες λογω του σχηματος τους.
τα ψαρια δε μπορουνε να φανε αλγη απο αυτες βεβαια..αλλα εχουν ολο το πισω τζαμι για την ιδια δουλεια.

Κουραμπιές
24-08-12, 13:19
Πανο τις πηρες για του αμαζονιου? Κανουν για σκαλαρια κλπ αυτες ετσι?

Γιάννης12
24-08-12, 13:38
τις δικες μου τις πηρα απο leroy merlin σε πολυ χαμηλη τιμη....αν θυμαμαι καλα κατω απο ευρω το κιλο..
ειναι πολυ πιο βολικες..ξεστηνω και στηνω το ενυδρειο σε χρονο dt και αν σου φυγει καμια κατα λαθος..εχεις πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να γινει χοντρη ζημια (σπασιμο) εκτος απο μια γρατζουνια.
τραυματισμους στα ψαρια μου εδω και κανα 2 χρονια δεν ειδα ποτε. παρεχουν καλες κρυψωνες στα νεογεννητα και δειχνουν πολυ φυσικες λογω του σχηματος τους.
τα ψαρια δε μπορουνε να φανε αλγη απο αυτες βεβαια..αλλα εχουν ολο το πισω τζαμι για την ιδια δουλεια.

Αλήθεια ? έχει στο Leroy merlin ? δεν το είχα σκεφτεί καθολου αυτο . Μάλλον εκει αύριο θα παω απο ότι βλέπω
Πανο τις πηρες για του αμαζονιου? Κανουν για σκαλαρια κλπ αυτες ετσι?

Νομίζω πως κάνουν μιας και δεν αλλάζουν καθολου το ph
Βρηκα αυτο το site http://www.antemisaris.gr/product.aspx?iid=2235 . Έχει καλές τιμές και είναι αρκετα κοντά σε μένα ! Κάνει και online παραγγελίες . Έχει πάρει κανένας ?

stelios816
24-08-12, 14:49
γιανακο πηγενε στον αντεμισαρη να τελειωνεις 60 το κιλο διαλεγεις απο τα κλουβια και εφυγες αστα λερου και τα αλλα ειναι και κοντα;););)

Γιάννης12
24-08-12, 14:58
γιανακο πηγενε στον αντεμισαρη να τελειωνεις 60 το κιλο διαλεγεις απο τα κλουβια και εφυγες αστα λερου και τα αλλα ειναι και κοντα;););)

Παραγγελία ήδη ! Πολλές πετρες λαβας (κοκκινη) και moonstone . Θα μου τα φέρουν σπίτι .

stelios816
24-08-12, 15:14
γιανο θα σου φερουν κοματια οτι να ναι αυτοι καλυτερα να τα διαλεγες φιλε .

Γιάννης12
24-08-12, 15:45
γιανο θα σου φερουν κοματια οτι να ναι αυτοι καλυτερα να τα διαλεγες φιλε .

Σωστό αυτο , δεν το είχα σκεφτεί :( ααα και σιγα πόσο χάλια κομμάτια θα μου βάλουν .:D

stelios816
24-08-12, 15:49
αμα τα κοματια ειναι πιο μεγαλα απο το ενυδρειο τι θα πεις φιλε επειδη τα δινουν για κηπους θα σου φερουν απο τα μεγαλα το νου σου φιλε:cool::cool::cool:

Γιάννης12
24-08-12, 15:57
αμα τα κοματια ειναι πιο μεγαλα απο το ενυδρειο τι θα πεις φιλε επειδη τα δινουν για κηπους θα σου φερουν απο τα μεγαλα το νου σου φιλε:cool::cool::cool:

Πήρα τηλέφωνο και συννενοηθηκα πως θέλω τις πετρες για ενυδρειο ! Μάλιστα είπαν πως περισσότερη παίρνουν πετρες απο εκει για ενυδρειο παρα είδη για τον κήπο :D , και μετα έκανα την παραγγελία

stelios816
24-08-12, 16:00
αψογα ελπιζω να σου κατσουν καλα κοματια:p:p:p

Γιάννης12
24-08-12, 16:02
αψογα ελπιζω να σου κατσουν καλα κοματια:p:p:p

Αυτο θέλω να πιστεύω :D

latremena
24-08-12, 18:18
Παιδια αυτες κανουν για τα δυο παρακατω ειδη;
1) kribs
2) κοινωνικο με guppies, platties, mollies κτλ;

stelios816
24-08-12, 19:02
με οτι θες πανε φιλε μου.

Πάνος
25-08-12, 02:17
δε τις ππηρα για το αμαζονιου..για μαλαουι και τροφεους τις πηρα.
αλλα μπορουν να μπουν αφοβα και σε αλλα ενυδρεια. δεν ειναι ασβεστολιθικες..

Γιάννης12
28-08-12, 10:43
Παιδιά ήρθαν οι πετρες ! Πολυ καλύτερες απο ότι τις περίμενα . Σε 2 μέρες θα είναι έτοιμη και η μετταλικη βαση , και μετα θα ακολουθήσει μια βαρβατη παρουσίαση :D:D:D

stelios816
28-08-12, 14:47
μπραβο γιανακο αυτο ειναι καλο που σου αρεσαν τελος καλο ολα καλα λοιπον αναμενουμε φοτω φιλε:p:p:cool: