PDA

Επιστροφή στο Forum : Rio 180 Πιθανό πρόβλημα???

sakis1976
17-08-12, 15:11
Καλησπέρα σε όλους,

Παρέλαβα πριν καμιά εβδομάδα το παραπάνω ενυδρείο και σήμερα βρήκα το χρόνο και είπα να ξεκινήσω το στήσιμο και τη μεταφορά από το παλιό μου ενυδρείο.
Πριν το βγάλω από το κουτί διαπίστωσα κάποια παραμόρφωση σε δύο σημεία στην σιλικόνη (στον πάτο). Το ένα είναι σίγουρα η ένωση της σιλικόνης αλλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό. έστειλα mail και στο e-shop που το πήρα αλλά και στη Juwel και περιμένω απάντηση. Το έχω γεμάτο εδώ και 3 ώρες και κάποια διαρροή δεν υπάρχει. Δείτε τις φωτογραφίες και αν μπορεί κάποιος με ανάλογη μάρκα ενυδρείου να μου πει αν αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα.
Μιας και έχω όλο το σπίτι γεμάτο με λεκάνες με νερό από το προηγούμενο (φυτά, ρίζες και τα ψάρια σε λίγο νερό) να το τολμήσω να το στήσω? Θα μπει υπόστρωμα + τα φυτά και θα είναι μανούρα να το ξεστήνω.

Ευχαριστώ,

Γιώργος Κ
17-08-12, 15:16
Και εγω το εχω παρατηρησει σε Juwel ενυδρεια ... απλα τους τελειωσε η σιλικόνη και την συνεχισαν με αλλη ... Στη πρωτη φωτο εχει συμπιεστει απο οτι φαινεται προς τα μεσα σε ενα σημειο!

Προσωπικα δεν ειχα καποιο προβλημα διαρροής ... εχοντας και τις 2 περιπτωσεις σε ενυδρεια μου!

Kotsos
17-08-12, 15:17
Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα..;)

maikl
17-08-12, 15:38
Που να δεις και τα τελειωματα-ενωματα στα κινεζικα της αγορας....:p
Μια χαρα ειναι γεμισ'το ;)

ShadowVValker
17-08-12, 15:40
Άφησέ το γεμάτο για 1 24ωρο στο μπαλκόνι καλού κακού κ αν δεν έχει πρόβλημα προχωράς.

sakis1976
17-08-12, 15:42
Ευχαριστώ για τις γρήγορες πραγματικά απαντήσεις και ειδικά Αύγουστο μήνα.
Θα ξεκινήσω το στήσιμο μιας και δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο και εφόσον εδώ και κάποιες ώρες που είναι γεμάτο δεν παρουσίασε τίποτα.:p

κ.ω.σ.τ.α.ς.
17-08-12, 15:54
:smt023

Λιβέρης Σταύρος
18-08-12, 08:09
Οντως μπορεί να μην φαίνεται ωραία η συνέχεια της σιλικόνης αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Καλού κακού δοκίμασε όπως ακριβώς σου είπαν και δεν θα δείς κάτι δυσάρεστο. Καλή συνέχεια και καλά στησίματα.

sakis1976
19-08-12, 09:27
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.:p
Τελικά το ενυδρείο στήθηκε από την Παρασκευή και προς το παρόν όλα δείχνουν μια χαρά.

sakis1976
20-08-12, 18:04
Αυτή είναι και η επίσημη απάντηση της Juwel, οπότε προφανώς είναι όλα καλά!

Dear Athanasios,

We are glad to hear that you are an owner of one of our products. Please be informed that these photos you
have send me are absolute normal.
This silicone bulge is produced from the automatic production and absolute normal.

Your aquarium is safe. You can use it without problems.

with kind regards

SERVICE Department
p.p. Gaby Schwarz