Επιστροφή στο Forum : Bronze corydoras σε 80 λίτρα...είναι καλά;
Ως ο ορισμός του αρχάριου θέλω να ρωτήσω κάποια πραγματάκια...
Θέλω να βάλω ένα κοπαδάκι bronze corydoras ( 7-8 ) σε ένα Juwel 80 λίτρων με εσωτερικό φίλτρο τριών σταδίων και αεραντλία.
Είναι αρκετά τα λίτρα;
Θα φυτέψω και κάποια φυτά, αραιά σχετικά και για υπόστρωμα θα βάλω άμμο.
Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα σε αυτό το φόρουμ που με έχουν βοηθήσει και επειδή βλέπω ότι αρκετοί είναι γνώστες του χόμπι σε βάθος, ζητώ τα φώτα σας.
Τι διαστασεις εχει το ενυδρειο? :confused:
80 μήκος, 30 πλάτος, 35 ύψος
Μια χαρα θα ειναι!! :p
Τι συγκάτοικους θα εχουν? Μη το παραφορτωσεις γιατι οσα πιο πολλα κορυ τοσο καλυτερα ... Τους αρεσουν οι μεγαλες ομαδες!!
Μου θυμιζουν προβατακια!!! :)
stratigos24
17-08-12, 01:14
Xαχαχ, πλακα εχει η παρομοιωση.
Μια χαρα θα ειναι!! :p
Τι συγκάτοικους θα εχουν? Μη το παραφορτωσεις γιατι οσα πιο πολλα κορυ τοσο καλυτερα ... Τους αρεσουν οι μεγαλες ομαδες!!
Δεν θα βάλω κάτι άλλο. Μόνο τα κόρυ...
Μπορώ να βάλω και 10 πιστεύεις;
Τι φιλτρο εχεις?
Εγω θα εβαζα ενα με μεγαλο καδο (για να χωραει μπολικο "βιολογικο" υλικο) και θα εβαζα γυρω στα 15 με 20 αφου δε θα ειχα αλλα ψαρια μεσα ... φυσικα με προσοχη στις μετρησεις μου και μικρες συχνες αλλαγες νερου!
Μη τα βαλεις κατευθειαν ... "στρωσε" και τον βυθο εκτος του φιλτρου ωστε να μην εχουν προβλημα!!
εγώ θα έλεγα αν δεν θες να προσπαθήσεις για αναπαραγωγή να βάλεις διαφορετικά όπως π.χ
albino - aeneus - sterbai
;)
Με τα 7-8 κορυ, έχω περιθώριο να βάλω και κανά δυο γαριδούλες;
Λογικά μπορείς...
Εγώ έχω 6 cory και καμια 20αριά red cherry.
Έχουν πολύ πλάκα... :)
Eκει που σκάβουν τα κορυ για να βρουν να φάνε και συναντήσουν την γαρίδα μπροστά τους την αγνοούν λες και δεν υπάρχει τίποτα...:p
Όταν τρώνε είναι λες και δεν βλέπουν τίποτα άλλο γύρω τους
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.