PDA

Επιστροφή στο Forum : Γνώμες για κατασκευή επίπλου.

lalemourios
16-08-12, 19:44
Καλησπέρα σας. Έχω μια ιδέα για κατασκευή επίπλου και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας. Σκέφτομαι να πάω σε έναν σιδερά για να μου κάνει μια σιδεροκατασκευή και μετά να αγοράσω τα ξύλα στις διαστάσεις που θέλω και να τα περάσω εγώ. Είναι εφικτό ή απλά λέω χαζομάρες??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

exelix
16-08-12, 19:48
Φυσικά και γίνεται! Πάρα πολλοί έχουν έπιπλα από κοιλοδοκούς που μετά έχουν περάσει ξύλα για τα ντουλάπια. Αν ψάξεις λιγάκι θα βρεις σε πολλές παρουσιάσεις την πορεία των κατασκευών τους και κάποιοι λένε και τα κόστη και γενικότερα παρατηρήσεις για πιο σωστές κατασκευές.

lalemourios
16-08-12, 20:43
Σ'ευχαριστώ πολύ. Μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσω το ψάξιμο.
-------------------------
Επίσης, τι παίζει με την ξυλεία????Διαβάζω συνέχεια για τη μελαμίνη η οποία με μία σχετική έρευνα που έκανα σε praktiker μου φαίνεται σχετικά ακριβή. Μπορώ να βάλω κάποιο άλλο ξύλο???Επίσης η μελαμίνη είναι ποιο φθηνή στα συγκεκριμένα πολυκαταστήματα ή σε κάποιο ξυλουργείο???

giwrgos_1977
16-08-12, 20:55
δεν είναι απαραίτητο να γίνει σιδερενια κατασκευη.
μπορεις να φτιαξεις κ με μελαμινη μονο.
το λεω εκ πειρας.εχω φτιαξει επιπλο για ενυδρειο 500 λιτρα.

stratri1
17-08-12, 08:40
Μελαμίνη έβαλα κι εγώ στο δικό μου έπιπλο που ήταν για 120 λίτρα ενυδρείο. Στα πλαϊνά και στα καπάκια έβαλα μάλιστα μελαμίνη 2,5 εκ. και έγινε φρόυριο!!! Όχι μόνο το ενυδρείο, αλλά και πέντε γεματούλες χορεύτριες σηκώνει άνετα:cool: Και η τιμή νομίζω πολύ χαμηλή. Συνολικά δεν πρέπει να μου πέρασα τα 70 €, με πόμολα, μεντεσέδες και PVC.