Επιστροφή στο Forum : Διαγωνισμος Βιοτοπικου Ενυδρειου
Μετα τις 5 μπορει να εννοει και στις 8,οποτε βολευει στο φευγιο απο τον καφε...
το θέμα ειναι ποσο θα αντέξουν στις σακούλες..:rolleyes: και μέχρι πόσο θα ειναι εκει αυτοι....:rolleyes:
πάντως η ιδέα του Dimi μ αρέσει ιδιαίτερα...για να δούμε...
kgf12345 εσένα που σε βολεύει να βρεθούμε??/
εσυ πεσμου που θες εγω θαμαι με αυτοκινητο ξεκινωντας απο νεα σμυρνη.το θεμα ειναι με τα ψαρια πως θα το βολεψουμε μη μεινουν στις σακουλες.δεν το σκεφτηκα χτες βλεπεις να πεταγομουνα Ikea να παρω ενα 100αρι δοχειο.θα βρισκομουνα με το dimi να παρω το φιλτρο και θα τελειωνε η ιστορια.
Αγριες πετρες αν μας κανουν μου λετε,ο κουβας ειναι συγκριτικο μεγεθους.
Μαυρες πετρες και φυλλα καρυδιας σε ενυδρειο φιλου που δεν τρεχει πια!
Απογευμα ανεβαζω φωτο με φυτα που εχω και σε τι κατασταση ειναι.
πέτρες εχω και γώ κάποιες (σαν αυτες που ειχα φέρει στον καφε).....
kgf12345 a)μολις μπήκες στα 2000μυνηματα :D β) αν σε βολεύει καπου προς κέντρο μεριά ειναι καλα..λεπτομέρεις με πμ για ευνόητους λόγους!
Αγριες πετρες αν μας κανουν μου λετε,ο κουβας ειναι συγκριτικο μεγεθους.
Μαυρες πετρες και φυλλα καρυδιας σε ενυδρειο φιλου που δεν τρεχει πια!
Απογευμα ανεβαζω φωτο με φυτα που εχω και σε τι κατασταση ειναι.
Θα διαλεξεις αγαπη τις πιο μαυρες,αυτες με τα λιγοτερα λευκα νερα,επισης κανε τα φυλλα να βουλιαξουν.
Μητσε αν το χρωμα τους ειναι σαν αυτην την μεσαια (καφε μπεζ) ειμαστε μια χαρα....Καφε θελουμε να ταιριαζουν με φυσικο καφε χαλικακι...
Μερικες ακομα ισως να θελαμε...
Τασο ετοιμασε και τις δικες σου.
Κανονισε να γρατζουνισεις το ενυδρειο που δεν τρεχει ε...:D
τυρφη τελικά δεν εβρήκαμε...
πέτρες εχω και γώ κάποιες (σαν αυτες που ειχα φέρει στον καφε).....
kgf12345 a)μολις μπήκες στα 2000μυνηματα :D β) αν σε βολεύει καπου προς κέντρο μεριά ειναι καλα..λεπτομέρεις με πμ για ευνόητους λόγους!
Κανονιστε τι θα κανετε και ενημερωστε με για να σας φερω το φιλτρο,ισως ειναι καλυτερα το φιλτρο να στο φερω αυριο το πρωι-μεσημερι απο το σπιτι σου,ωστε να τρεξει μεσα στο ενυδρειο.
τυρφη τελικά δεν εβρήκαμε...
Ρε κανεις δεν εχει μια χουφτα τυρφη να δωσει στον Τασο αυριο?
Θα διαλεξεις αγαπη τις πιο μαυρες,αυτες με τα λιγοτερα λευκα νερα,επισης κανε τα φυλλα να βουλιαξουν.
Μητσε αν το χρωμα τους ειναι σαν αυτην την μεσαια (καφε μπεζ) ειμαστε μια χαρα....Καφε θελουμε να ταιριαζουν με φυσικο καφε χαλικακι...
Μερικες ακομα ισως να θελαμε...
Τασο ετοιμασε και τις δικες σου.
Κανονισε να γρατζουνισεις το ενυδρειο που δεν τρεχει ε...:D
Το χρωμα ειναι αυτο καφε γκρι μπεζ.
Σπαμε τη μεγαλη σε πιο μικρες!
Τα φυλλα τα εβαλα τωρα αρα μεχρι το βραδυ βουλιαζουν.
Θα χρειαστουμε αλλα να μαζεψω?:rolleyes:
Γιαννης Μ5
30-09-12, 13:49
Μητσε εχω εγω λιγη τυρφη(124 γραμμαρια για την ακριβεια).
Οχι μητσε ειμαστε μια χαρα.....
Ειδικα αν σπασουμε την πετρα και απο αυτην βγαλουμε 1 μεγαλο καλο κομματι και 2-3 μικροτερα ειμαστε οκ!Θελουμε ακομα και τα μικρα-μικρα κομματια που θα προκύψουν απο το σπασιμο,ακομα και αυτα του εκατοστου ωστε να σβησουμε σιγα σιγα τον ογκο στησιματος.
να φέρω βαριοπούλα μαζι?>. χαχαχα γιάννη όμορφα..αλλα που μπορούμε να βρεθούμε για να μου την δώσεις?>...
Δημήτρη(dimis) ναι..καλύτερα να γίνει ετσι..για να τρέξει μια μερα το ενυδρείο...
Μητσε εχω εγω λιγη τυρφη(124 γραμμαρια για την ακριβεια).
Γιαννακο μας εσωσες....Περναω η σημερα το απογευμα η αυριο το πρωι και την περνω...
Θα σε παρω τηλ.
Τασουλη πες αυριο κατα τις 11-12 αν θα εισαι σπιτι -και που ειναι αυτο- να περασω να φερω τυρφη-φιλτρο.
Γιαννης Μ5
30-09-12, 13:53
να φέρω βαριοπούλα μαζι?>. χαχαχα γιάννη όμορφα..αλλα που μπορούμε να βρεθούμε για να μου την δώσεις?>...
Αφου ρε Τασο αυριο θα σου δωσει το φιλτρο ο Δημητρης.Ε θα σου δωσει και την τυρφη
ναι ναι..τώρα που το διάβασα :D ....χαχα εχουν πάρει φωτιά τα πληκτρολόγια...
Dimitris77
30-09-12, 13:55
Τυρφη θα φερω εγω καθως και οσα λεπτα κλαρια θελετε σε οτι μηκος θελετε.Να φερω καποιο για δειγμα?Ειναι στο δισκοενυδρειο μου,αν ειναι να ξηλωσω καποιο για δειγμα.
Αντε ρε μας εσκασες...Φερε ενα για δειγμα στο καφε η απλα στειλε φωτο για να μην παιδεύεσαι...
βρεθηκε ακρη:Dπαιδες δε στελνετε και κανα τηλεφωνο να μπορω να ενημερωσω κανεναν αν βρω τα Puffer αυριο?δε νομιζω να τα βρω αλλα ποτε δεν ξερεις...
platy στειλε κιεσυ για να μπορεσω να σε παρω αυριο.
Platy στειλε ολα τα τηλ στον kgfhrt:D
Dimitris77
30-09-12, 14:28
Αντε ρε μας εσκασες...Φερε ενα για δειγμα στο καφε η απλα στειλε φωτο για να μην παιδεύεσαι...
Διαλεχτε...
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-ee341-jimmys7-005.jpg
Ok.
Θελουμε 2-3 κομματια σχετικα ισια και μακρυα.
Δημήτρη77 έχεις ποσότητα elodea που είχες πει αν τη χρειαστούμε;
Dimitris77
30-09-12, 15:03
Δημήτρη77 έχεις ποσότητα elodea που είχες πει αν τη χρειαστούμε;
Το ειπα εγω αυτο?Μηπως το ειπε αλλος Δημητρης?
Γράψε λάθος! Ο Γιώργος το είχε πει. Γιώργοοοοο!
GiWrGoS198
30-09-12, 16:08
Λοιπόν η egeria κάτι έπαθε και κιτρίνησε λίγο έτσι ξαφνηκά .Έχω λίγη όμως που είναι καλή .
Ε ρε,ουτε εγκερια δεν μπορουμε να βρουμε...καποτε πεταγαμε τα κλαδεματα με το κιλο στο κουβα!
Στελιο με τα μπλουζακια τι γινεται?
Για πεστε και συμμετοχες αυριο στον γκαιφε...
Dimitris77
30-09-12, 22:01
Παρων αλλα υπαρχει πιθανοτητα μετα τις 5:30.
παρόν εκτός απροόπτου..*ίσως λιγο καθηστεριμένα λόγω ψαριών κ.ο.κ*
κιεγω μεσα ειμαι,αλλα η ωρα θα εξαρτηθει απτον Platy και τα ψαρια(για να περασω να τον παρω ναρθουμε)
GiWrGoS198
30-09-12, 22:22
Μπορω και εγω αυριο !
Α να φερω και τα υλικα που εχω ?
Τα μπλουζάκια τυπώνονται αύριο, αν μου πει ότι θα είναι έτοιμα πριν τη συνάντηση θα τα φέρω.
Μπορω και εγω αυριο !
Α να φερω και τα υλικα που εχω ?
Για τι υλικα μιλαμε Γιωργη?
Ακομα δεν με εχουν ειδοποιήσει απο την διοργανώτρια εταιρια για την συμμετοχη μας,ουτε καν για το τι υποστρωμα θελουμε...
Περνω τον Νιδαλ μια εβδομαδα και εχει προβλημα το τηλ. του.
Μπορει καποιος να πεταχτει απο εκει αυριο,να δηλωσει υποστρωματα τουλαχιστον...?
Αν ναι θελουμε για το ενα ενυδρειο λεπτόκοκκο μπεζ φυσικο χαλικακι και για το αλλο λευκη η καλυτερα μπεζ μη ασβεστολιθική αμμο.
Αν μπορει καποιος ας το πει,ο Κωστας ο Αεκτζης ειναι διπλα αλλα δεν εχει εμφανιστει απο εχθες που τον ηπιαμε απο τον νιονιο...:D
ρε συ..αφου θα παω με τον kgf για τα ψάρια απο κει αυριο..να το πουμε?..
Αν βρειτε καναν αρμοδιο...:confused:
ε ολο και καποιος θα ειναι...!!!! του ..ουστη :D :D
eimaste aR21rwstoi
01-10-12, 10:06
ελα εδω ειμαι παιδια διημερο ημουν οικοδομη και δεν ειχα καθιολου χρονο..τι θελετε στον νινταλ να παω εγω
σημερα θα παμε για καφε??
Πετάξου αν είναι να του πεις για τα υποστρώματα που λέει ο Ντίμης παραπάνω!
Καφέ σήμερα στις 5 χοντρικά.
eimaste aR21rwstoi
01-10-12, 10:15
Πετάξου αν είναι να του πεις για τα υποστρώματα που λέει ο Ντίμης παραπάνω!
Καφέ σήμερα στις 5 χοντρικά.
στου τριτση??
στον νινταλ θα μπορω να παω σε κανενα διωρο γιατι ειμαι στην δουλεια
τι υποστρωμα να του πω??
θα παει ο πλατυ τελικα που ειδα παραπανω?
Ακομα δεν με εχουν ειδοποιήσει απο την διοργανώτρια εταιρια για την συμμετοχη μας,ουτε καν για το τι υποστρωμα θελουμε...
Περνω τον Νιδαλ μια εβδομαδα και εχει προβλημα το τηλ. του.
Μπορει καποιος να πεταχτει απο εκει αυριο,να δηλωσει υποστρωματα τουλαχιστον...?
Αν ναι θελουμε για το ενα ενυδρειο λεπτόκοκκο μπεζ φυσικο χαλικακι και για το αλλο λευκη η καλυτερα μπεζ μη ασβεστολιθική αμμο.
Αν μπορει καποιος ας το πει,ο Κωστας ο Αεκτζης ειναι διπλα αλλα δεν εχει εμφανιστει απο εχθες που τον ηπιαμε απο τον νιονιο...:D
Ο Τάσος δεν ξέρω αν κατάλαβε για Νιντάλ, γιατί δε θυμάμαι να έχουμε να πάρουμε ψάρια από εκεί, αλλά αφού μπορείς να περάσεις κάνε ένα κόπο να ξεμπερδεύουμε.
Καφέ στου Τρίτση στην καφετέρια.
εγω 8α παω στον χώρο της έκθεσης παιδια....να παραλαβω τα exodons..
5 θα βρεθω με τον τασο να παμε για τα ψαρια και μετα θαρθουμε παρκο. κατα τις 530-6παρα υποθετω θαμαστε εκει.παω να δω για τα παφερ τωρα και αν τα βρω θα ενημερωσω.αμα θελει κανεις τιποτα το τηλ μου τοχει ο τασος κιαλλος ενας δε θυμαμαι ποιος:D
GiWrGoS198
01-10-12, 13:27
dimi τα υλικα ειναι πετρες και μερικα ξυλα .
Λοιπον Υποστρωματα πηγα απο του νιδαλ και εδωσα την παραγγελια!
Για ψαρακια εκανα ενα κονε,αλλα θα σας πω στον καφε τα υπολοιπα.
Γιωργη φερε ενα δυο κομματια απο τις πετρες να δουμε για τι μιλαμε,οπως επισης και ενα μακρυ ξυλο...:D
Παίδες, καλό καφέ...
Όταν πάτε σπίτι να γράψει κάποιος τι περίπου αποφασίσατε και πως θα πάει το πρόγραμμα από αύριο...
Τι ώρα θα βρεθούμε και που κλπ...
Εγώ, σπίτι-διάβασμα σήμερα...:(:(:(
Παλι την κοπανας ρε απατεωνα.......
Ημαρτον ρε...ημαρτον ρε φουστη μου που ελεγε και ενας ραδιοφωνικος ΓΙΓΑΝΤΑΣ!
Στελακοοοοοοοοοοοοοοο
Προλαβαινεις να πατησεις και ενα μπλουζακι του γιου μου ρε?
3-4 ετων,αλλα μαλλον δεν κανει η μακετα...
παφερ πουθενα ρε γμτ.οταν δεν τα ηθελα παντου τα εβρισκα:mad:κορωπι κοντεψα να φτασω.απτον ωκεανο πηρα ενα "μπορει" για χορηγια σε φυτα,θα τον παρω τηλεφωνο απογευμα να μου πει σιγουρα αλλα κιεκει κατι βαλισνεριες ειδα κιαυτες οχι πολυ μεγαλες,γυρω στα 30 εκ υψος, κατι καμπομπες κλπ .τεσπα αν πει ναι,θαρθει και καποιος αλλος να παμε μαζι μηπως μου ξεφυγε εμενα καποιο ειδος.οι υπολοιποι κοιμοντουσαν και ειπα να μην τους ξυπνησω.ετσι κιαλλιως δεν ειχανε και πολλα δηλαδη:rolleyes:
Θα τα πουμε στον καφε...
Πλεον μας καινε τα φυτα και ενα ειδος ψαριου,θα τα πουμε απο κοντα αυτα ομως...
Ντίμη αν του κάνω ένα small θα είναι εντάξει ή θα επιπλέει;
Ειναι 3 ετων και υψος ενα μετρο και 2 εκατοστα μωρη...
Το small ενηλικων θα του ειναι ολοσωμο φορεματακι,μην μου τον κανεις Μαζονακη...
Αν έχει κανένα πολύ μικρό μέγεθος θα του κάνω, αλλιώς το αφήνω.
Πάντως ξανασκέψου του για την πίστα, μπορεί να έρθει ζεστό ζρήμα στο σπίτι!
Αγαπες κατα τις 18.00 θα ειμαι εκει και μη πει κανεις τιποτα καγηκατε:smt079
Θελει κανεισ ξερα φυλλα μανολιας να φερω?
Ασε τις πιστες και τις πιτσες και βρες τα φυτα που θελουμε...
Καιγομαστε λεμεεεεεεεεεεε...............
Cabomba furcatus
Ech. tenellus
Vallisnerias spiralis ή americana ή ......
Αγαπες κατα τις 18.00 θα ειμαι εκει και μη πει κανεις τιποτα καγηκατε:smt079
A καλα,με τις μεγαλες ωρες ρε...
Σας το λεω οτι το αργοτερο στις 7.30 εχω παρει τον μπουλ....
Ασε τις πιστες και τις πιτσες και βρες τα φυτα που θελουμε...
Καιγομαστε λεμεεεεεεεεεεε...............
Cabomba furcatus :smt109:smt039:smt056
Ech. tenellus
Vallisnerias spiralis ή americana ή ......
Μωρη ξεχασα να σου πω οτι εχω και απο τα 4 φυτακια χαχα:D
Κανεις πλακα??????????????:smt114
ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ...(rottbea ,φέρε κανα φύλλο ρε μαν...εγω θα σου φέρω τα πραματα )
Κανεις πλακα??????????????:smt114
Εχω 5-6 μεγαλες φουρκατες,αρκετες σπιραλις,καμποσες γιγαντεα,και 4-5 τενελους για σενα καρδια μου και πλακα δεν κανω.Τα λεμε το απογευμα!
ΠΩ ΠΩ..........Τι λες τωρα ρε φιλε???????
Μεγαλη κεντα,φλος ρουαγιαλ και λιγα λεμε.........:smt103
Βλεπω το καημενο το ενυδρειο σου μια μερα πριν στησουμε να ειναι κρανιου τοπος!
Βιοτοπικο Σαχαρα λεμε!:D
GiWrGoS198
01-10-12, 15:03
Rottbea αν μπορεις φερε μου και εμενα λιγα φυλλα αν μπορεις .Επισης αν καποιος εχει κανα κλαδεματακι ειναι ευπροσδεκτο .
Την κοπαναω απο την δουλεια...
Κατα τις 5 θα ειμαι Τριτση,οποιος θελει κατι στο τηλ.
Οποιος χαθει να ψαξει εναν ψηλο,μελαχρινο,πλουσια μακρια ισια μαλλια,σαρκωδη χειλη,λαμπερα ματια και ωραιους γλουτους....Ο Rottbea θα ειναι!:smt036
Ξαφνικά μετά τις τελευταίες δηλώσεις ο Θείος Δημήτρης μου φαίνεται πιο ερωτεύσιμος από ποτέ!
Υ.Γ.: Ήδη πίνω φραπόγαλο και περιμένω... Άντε!
Rottbea αν μπορεις φερε μου και εμενα λιγα φυλλα αν μπορεις .Επισης αν καποιος εχει κανα κλαδεματακι ειναι ευπροσδεκτο .
Γιωργο ειδα τωρα το μηνυμα αλλα την Πεμπτη το απογευμα θα σου φερω!
Δημήτρη σου εχω στείλει ενα πμ σε περίπτωση που δεν εχεις δει..!!! τα ψαράκια ειναι στην προσαρμογή ακομα και σε λίγο μπαίνουν στο ενυδρείο..φωτός απο αυριο :D :D ειχαμε καμία εξέλιξη αφου φυγαμε εμεις?
ειχαμε καμία εξέλιξη αφου φυγαμε εμεις?
To καλυτερο χασατε...Εβγαλε ο θειος Δημητρης τα ρουχα του και επεσε στην λιμνη για να πιασει ενα Οσκαρ!:D
Δε θυμάμαι να είπαμε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό (πέρα από το Θείο Δημήτρη!).
Αυτό που πρέπει να ξέρουμε όλοι είναι ότι Τετάρτη απόγευμα (ίσως και το πρωί, ανάλογα με τα προγράμματά μας) πάμε και κάνουμε μια γενική επόπτευση, ξεπλένουμε χαλίκια και λοιπές βαριές δουλειές και Πέμπτη απόγευμα πάμε όλοι και στήνουμε τα πάντα να είμαστε κομπλέ και αν χρειαστεί κάτι ψιλό να έχουμε την Παρασκευή.
Όποιος έχει τη λίστα με τα τηλέφωνα ας μου τα στείλει με ένα pm να σας έχω όλους φακελωμένους!
dimitris21
01-10-12, 20:00
μη ξεχαστείτε ε!!!! κάποιος να κάνει το φωτογράφο κατά τη διάρκεια του στησίματος να πάρουμε και εμείς λίγο μάτι
Δημήτρη σου εχω στείλει ενα πμ σε περίπτωση που δεν εχεις δει..!!! τα ψαράκια ειναι στην προσαρμογή ακομα και σε λίγο μπαίνουν στο ενυδρείο..φωτός απο αυριο :D :D ειχαμε καμία εξέλιξη αφου φυγαμε εμεις?
Τασο το ειδα τωρα απο τεταρτη τα λεμε:)
μη ξεχαστείτε ε!!!! κάποιος να κάνει το φωτογράφο κατά τη διάρκεια του στησίματος να πάρουμε και εμείς λίγο μάτι
Σαφως Δημητρη θα υπαρχει καλυψη...
Στελιο Τεταρτη το πιθανοτερο ειναι να στησουμε τα hardscpae και απλα Πεμπτη να φυτεψουμε και να βαλουμε τις τελευταιες πινελιες!
To καλυτερο χασατε...Εβγαλε ο θειος Δημητρης τα ρουχα του και επεσε στην λιμνη για να πιασει ενα Οσκαρ!:D
Θειαφι και μπουρμπερη αλητες!
Οσο για τα ρουχα θα θελες αλλα δεν θελω να σου χαλασω την φαντασιωση!:smt103:smt036;)
Δημήτρη μην ανησυχείς, εγώ θα πάρω την ξαπλώστρα μου και εκεί που θα αράζω και θα δίνω οδηγίες όλο και καμία θα τραβήξω!:D
Ακυρα τα Οdessa...:mad:
Tα rosy barb εχουν κοινο βιοτοπο οπως επισης και τα Puntius denisonii,τα melon barb και τα barbus filamentosus.....:confused:
E ρε θα με φανε οι δρομοι το διημερο...
Το Water Inn λέει ότι έχει rosy barbs στο site!
Dimitris77
01-10-12, 22:26
Yπαρχουν τα Puntius denisonii?
Denisonii μαλλον βρισκουμε,rosy σιγουρα...
Τι διαλεγετε?
Dimitris77
01-10-12, 22:34
Denisonii 100%.
Aλλιως οτι υπαρχει.......
Πρώτη μου επιλογή τα denisonii, αλλά εξαρτάται και από την κατάσταση του κάθ' ενός.
Dimitris77
01-10-12, 22:41
Οι μανζανιτες ειναι στο νερο και μουλιαζουν.Υπαρχουν ξυλα σε οτι μηκος θελουμε.Ειμαστε σιγουροι οτι θελουμε πολυ μακρυα κλαρια?
Εχω απο 10cm εως και 80cm+.Σε ενυδρειο με 80 ποντους μηκος δεν ξερω αν θα μας εξυπηρετησουν τα πολυ μεγαλα κλαρια.
Δυστηχως δεν τα καταφερα σημερα να ερθω λογω πολλων ατυχιων.......το αποτελεσμα των οποιων ηταν να τα παρω στο κρανιο και να μπουκετωσω το παρμπριζ....μου......
Γι αυτο σας παρακαλω μην με πιεζετε.....:P:P:P
Εγώ θέλω ο,τι θέλει ο Δημήτρης!:smt120
Υ.Γ.: Κύριε Bleher σεμνά!:p
Dimitris77
01-10-12, 22:55
Υ.Γ.: Κύριε Bleher σεμνά!:p
Αμα θελει ας βγαλει πρωτο ενυδρειο απο αλλο φορουμ και θα δει τι εχει να γινει....:smt076
Αυριο ελπιζω να εχω τα denisonii...:rolleyes:
Ιδωμεν...
Αγαπητοί φίλοι και συνχομπίστες ζήτω συγγνώμη που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ σήμερα στο aqua-meeting.:) Θα παρακαλούσα και εγώ με την σειρά μου αν γίνεται να βρεθούν τα συγκεκριμένα φυτά μέχρι την πέμπτη για το βιοτοπικό Κεραλα. Συζητήσαμε με τον Dimi, πως πρέπει να μπουν λίγα φυτά αλλά αυστηρά βιοτοπικά και ιδου οι επιλογές ….
Microsorum pteropus -για δέσιμο στις ρίζες
Salvinia natans -επιφάνεια αν θελετε.....
Ceratoptheris thalictroides -πίσω
Eleocharis viviparia -μπροστά
Limnophila indica -μέση
Hydrilla verticillata (elodea) -μέση
Ακούω γνώμες?
δεν ξέρω αν μπορούμε να δανειστούμε φυτα απο κατάστημα..για το pteropus πρεπει να εχει η άβυσσος..για ολα τα υπόλοιπα δυστηχώς δεν γνωρίζω...
Να σε πω τι εχουμε εως τωρα και αν δεν βρουμε αυτα θα πορευτουμε με τα δικα μας και αν βρεις χρονο δες μηπως προσεγγιζουμε...
Cryptocoryne ciliata (θεωρητε ινδικη κρυπτ μαζι με την σπιραλις)
Difformis
bolbitis heteroclita (θα την βρουμε μονο σε επιστημονικες μελετες διοτι δεν ειναι κοινη σε ενυδρεια)
Μικροσοριουμ πτεροπους εχουμε και μικρη ποικιλια και μεγαλο φυτο
jawa moss
pellia
elodea (εγκερια) θεωρω οτι θα βρουμε
Πτεριδοφυτο Ceratoptheris thalictroides θεωρω οτι θα βρουμε also
Λιμωοφυλλα ακουατικα-ιντικα και αυτη θα την βρουμε...
Ειναι ευκολα και φθηνα οποτε αν δεν βρουμε παμε περνουμε κανα γλαστρακι
Οσο για την Eleocharis viviparia την θεωρω σημαντικη για το στησιμο και δεν παιζει να μας δωσει καποιος,οποτε αν την δειτε σε καταστημα η λιστα παρτε 2-3 γλαστρονια...
Ξαμοληθητε,δυο μερες εχουμε...
ελεος μαυτα τα ψαρια.δεν εχει ξαναγινει αυτο το πραγμα:mad:
-------------------------
την Eleocharis παιζει να την ειδα σημερα στο petcity γλυφαδας.αν και να πω την αληθεια δεν ξερω να ξεχωρισω αν ητανε η viviparia η accicularis. θα κοιταξω να μπορεσω να πεταχτω παλι αυριο,αλλα ειμαι 95% σιγουρος.
Δυστυχως πετυχαμε την χειροτερη εποχη μετα τον Αυγουστο στις εισαγωγες ψαρηδων...
Αν δεν ειχε κατσει η απεργια των τελωνειων την περασμενη εβδομαδα θα ειμασταν ετοιμοι.
Με ολοκληρη την Ελλαδα μιλησα δεν υπαρχει ενα παφερ...
Ποσο μαλλον να ψαχναμε για κανα σπανιοτατο...
Βεβαια τα 2 ειδη που εχουμε εξασφαλισμενα ειναι τα πλεον σπανια.
Λοιπον φιλους,γνωστους και μαγαζια παιδια για τα ανω φυτα και τελειωσαμε!
Τα ψαρια θα τα τρεξω εγω...
ελεος μαυτα τα ψαρια.δεν εχει ξαναγινει αυτο το πραγμα:mad:
την Eleocharis παιζει να την ειδα σημερα στο petcity γλυφαδας.θα κοιταξω να μπορεσω να πεταχτω παλι αυριο,αλλα ειμαι 95% σιγουρος.
Πριν την παρεις και αν ειναι αυτη που θελουμε (βιβιπαρα) και σε καλη κατασταση στειλε μηνυμα μεσω φορουμ μην τυχει και γεμισουμε με 5-6 γλαστρονια...
μπα τις κοιταω τωρα.μαλον η acicularis ητανε:( αλλα θα τους κανω ενα τηλεφωνο αυριο μπας και...
ισως καταφέρω να περάσω απο πετ σίτυ Ιλιον αυριο....ισως και αβυσσο...
Dimitris77
02-10-12, 00:04
Σαφως Δημητρη θα υπαρχει καλυψη...
Στελιο Τεταρτη το πιθανοτερο ειναι να στησουμε τα hardscpae και απλα Πεμπτη να φυτεψουμε και να βαλουμε τις τελευταιες πινελιες!
Αν στησουμε την Τεταρτη το Hardscape θα στεγνωσουν τα ξυλα και θα εχουμε προβλημα μεγαλο,αφου λογικα θα γεμισουμε τα ενυδρεια αφου φυτεψουμε.
να και ενα ενδιαφερον αρθρακι (http://indianaquariumhobbyist.com/community/modules.php?name=News&file=article&sid=86) για τα denisonii απτο
http://indianaquariumhobbyist.com/
μαλον θα τοχετε δει αλλα ετσι το βαζω γιατι δεν εχω τι να κανω και κοιταω ψαρια:D
Αν στησουμε την Τεταρτη το Hardscape θα στεγνωσουν τα ξυλα και θα εχουμε προβλημα μεγαλο,αφου λογικα θα γεμισουμε τα ενυδρεια αφου φυτεψουμε.
χμμμ...
γιατι αμα μπουνε τα ξυλα και βαλουμε και νερο αλλα δε γεμισουμε τι θα πειραξει?παλι δε θα μπορει να φυτευτει την επομενη?:smt017ενταξει θαναι λιγο πιο δυσκολο βεβαια....
εκτος αν τα βαλουμε,βαλουμε και νερο και την επομενη βγαζουμε νερο φυτευεται και ξαναγεμιζει....
To πολυ πολυ να βαλουμε βρεγμενες πετσετες επανω τους και κλεινουμε απο πανω το ενυδρειο με στρετς φιλμ να κρατησει ολη την υγρασια...
Κουραμπιές
02-10-12, 00:21
βαλτε αν εχετε και μια κουβερτα απο αυτες που εχουν στα τεραριουμ με ιγκουανες, αν μπορειτε να βρειτε απο καναν γνωστο, η καλωδιο αντισταση. Και γεμιστε 1 εκατοστο νερο, σφραγιστε απο πανω ναι και θα γινει εκει μεσα σαουνα. 400% υγρασια θα ανεβασει :p
Ομορφάντρες μου είμαστε σίγουροι ότι η vivipara είναι από Kerala, γιατί ψάχνοντας τη βρίσκω για Αμέρικα; Και ο Bleher την acicularis έχει για Kerala.
οντως:smt047 κιεδω (http://www.aquapress-bleher.com/index.php?option=com_content&task=view&id=264&Itemid=64)
Ακριβώς! Η Encyclopedia of Aquarium Plants του Peter Hiscock δίνει τη vivipara Ανατολικές Η.Π.Α. και την acicularis διεθνή. Δεν ξέρω αν υπάρχει βέβαια και στην Kerala και τους είχε ξεφύγει αρχικά.
Μια χαρα τοτε.......
Βουρ για ασικουλαρις!
Και για HYDROCOTYLE SIBTHORPIOIDES...
Και καμια νυμφαια ε...
Αν η acicularis στα Pet City της Γλυφάδας είναι αυτή που θυμάμαι είχε δύο γλαστράκια, με πολύ ψηλά φυτά, αλλά τα μισά ήταν κίτρινα (sic).
Νυμφαία κάνει και η lotus; Νομίζω θέλουμε stellata.
Αν η acicularis στα Pet City της Γλυφάδας είναι αυτή που θυμάμαι είχε δύο γλαστράκια, με πολύ ψηλά φυτά, αλλά τα μισά ήταν κίτρινα (sic).
θα περασω αυριο και θα τα ξαναδω.
thanasis76
02-10-12, 06:26
σας διαβαζω καθε μερα και εχω ζαλιστει...:D:D:D
καλο κουραγιο σε ολους!!!!
;);)
eimaste aR21rwstoi
02-10-12, 08:24
σας διαβαζω καθε μερα και εχω ζαλιστει...:D:D:D
καλο κουραγιο σε ολους!!!!
;);)
καλημερα παιδια..τελικα εγω τι ψαρια θα κρατησω μετα??:D:D
να φερω την τεταρτη στρετς που εχω?
υτό που πρέπει να ξέρουμε όλοι είναι ότι Τετάρτη απόγευμα (ίσως και το πρωί, ανάλογα με τα προγράμματά μας) πάμε και κάνουμε μια γενική επόπτευση, ξεπλένουμε χαλίκια και λοιπές βαριές δουλειές και Πέμπτη απόγευμα πάμε όλοι και στήνουμε τα πάντα να είμαστε κομπλέ και αν χρειαστεί κάτι ψιλό να έχουμε την Παρασκευή.
Όποιος έχει τη λίστα με τα τηλέφωνα ας μου τα στείλει με ένα pm να σας έχω όλους φακελωμένους!
Ρε παιδιά, εγώ νόμιζα ότι θα πηγαίναμε από σήμερα... Γι' αυτό έκανα σκασιαρχείο χθες από τον καφέ για να ανοίξω κανένα βιβλίο...
Τέλος πάντων...
Στείλτε μου κι εμένα τα τηλέφωνά σας για να σας έχω... Θα στείλω κι εγώ...
τα exodons ειναι στην γυάλα..σημερα το πρωι που ανοιξα τα φώτα για να ταίσω είχαν κανονικά τα χρώματα τους ειναι ολα κινητικά...λίγο με την αρτέμια ειχαν ενα θέμα..αλλα νομίζω οτι ετσι ειναι το χαρακτηριστικό του κοπαδιου(ηταν ολο σαν μπάλα και εφευγαν 2-3 ψαρια που και που τσιμπαγαν και ξαναγυριζαν)..γενικα εχουν ωραια συμπεριφορα...!!!
για να δουμε..τον γαβρο θα τον φάνε? :D :D :D καντε υπομονή κια θα προσπαθησω να βγάλλω και φωτό..αν κ ειναι πολυ γρηγορα τα ατιμα!!!!
πηρα τηλ στο πετσιτυ τωρα μου ειπε οτι εχουν τελειωσει οι acicularis αλλα δεν εμπιστευομαι και πολυ τον υπαλληλο:rolleyes:θα ξεκινησω να παω σε λιγο και γλυφαδα και στης νεας σμυρνης το πετσιτυ και βλεπουμε.το μονο προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν φραγκα για να αγορασω αν βρω,αλλα τουλαχιστον θα τους πω να κρατησουνε 3-4 γλαστρες.
μηπως...λεω μηπως...χρειαζεστε κανενα alder cone????εχω ενα σακουλακι διαθεσημο.
Υ.Γ εχω κ ξερα φυλλα απο πλατανι,μπανανια,μανολια,catapa αλλα οπως βλεπω εχετε βρει ηδη.
Δε νομίζω να χρειαστούν, αλλά άμα είναι θα σου χτυπήσουμε την πόρτα!
Κανέναν φυτεμένο μήπως ξέρεις να βάλει ένα χεράκι... ή καλύτερα κλαδάκι;!
Λεπον...
Denisonii τζαμπα δεν παιζει...
Rosy τζαμπα ΠΑΙΖΕΙ μια 12αδα...
Επισης βρηκα και το ιδανικο ψαρι,εφοσον δεν εχουμε τα dwarf puffer,να κλεισουμε την Ινδια.
Τα οποια ψαρακια μετα θα τα παρει το Αεκτζηδικο αγορι απο τα Νικαιας.
Overstocking ενυδρειο με τρια ειδη,ειμαστε τουμπανοι...
Και egeria βρηκα...και ceratopteris cornuta βρηκα...και ντοματια ΝΟΜΙΖΩ οτι βρηκα...
ειμαστε κομπλέ δηλαδη??>...!!!
Tα φυτα και το τριτο ειδος ψαριου επι πλερωμη...
Αλλα...περιμενουμε μια απαντηση μηπωωωωςςςς μπορουμε να τα παρουμε δανεικα ως χορηγια,το βραδυ θα ξερωμε...
Να πω εδω,και θα το πω ξανα οταν γινει και η παραλαβη,οτι το καταστημα WATERINN http://www.waterinn.eu/ μας παραχωρει οτι ψαρια-φυτα-διακοσμητικα και οτι αλλο χρειαστουμε εντελως δωρεαν...
Επισης το καταστημα ΑΒΥΣΣΟΣ www.abyssos.gr μας εχει ΗΔΗ παραχωρησει τα ψαρακια που θελαμε για το στησιμο της Νοτιας Αμερικης.
Ειλικρινα θελω να τους ευχαριστησω εκ μερους ολης της παρεας!
Φτου σκορδα.......:D
Αν βρισκαμε και 2 ζευγη keyhole cichlid να τα βαζαμε μαζι μια χαρα θα ηταν...:smt047
2 μερες πριν δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πραματα....!!!
Tα φυτα και το τριτο ειδος ψαριου επι πλερωμη...
Αλλα...περιμενουμε μια απαντηση μηπωωωωςςςς μπορουμε να τα παρουμε δανεικα ως χορηγια,το βραδυ θα ξερωμε...
Να πω εδω,και θα το πω ξανα οταν γινει και η παραλαβη,οτι το καταστημα WATERINN http://www.waterinn.eu/ μας παραχωρει οτι ψαρια-φυτα-διακοσμητικα και οτι αλλο χρειαστουμε εντελως δωρεαν...
Επισης το καταστημα ΑΒΥΣΣΟΣ www.abyssos.gr (http://www.abyssos.gr) μας εχει ΗΔΗ παραχωρησει τα ψαρακια που θελαμε για το στησιμο της Νοτιας Αμερικης.
Να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τα 2 μαγαζια:p
παρομοίως και εγω για τις ευγενικές τους χορηγίες,που καλώς η κακώς σπανίζουν στα ελληνικα δεδομένα....
Λεπον...
Denisonii τζαμπα δεν παιζει...
Rosy τζαμπα ΠΑΙΖΕΙ μια 12αδα...
Επισης βρηκα και το ιδανικο ψαρι,εφοσον δεν εχουμε τα dwarf puffer,να κλεισουμε την Ινδια.
Τα οποια ψαρακια μετα θα τα παρει το Αεκτζηδικο αγορι απο τα Νικαιας.
Overstocking ενυδρειο με τρια ειδη,ειμαστε τουμπανοι...
Και egeria βρηκα...και ceratopteris cornuta βρηκα...και ντοματια ΝΟΜΙΖΩ οτι βρηκα...
ΑΑΑΑχχχχχ σιγα καλε με ερεθησες!:smt103
Denisonii αυτα μου αρεσαν Μιμη.
Τιμουλα?
Dimitris77
02-10-12, 15:04
Επισης το καταστημα ΑΒΥΣΣΟΣ www.abyssos.gr μας εχει ΗΔΗ παραχωρησει τα ψαρακια που θελαμε για το στησιμο της Νοτιας Αμερικης.
Eυχαριστουμε για την βοηθεια σας.δεν το βλεπεις ευκολα αυτο πια στις μερες μας.
να ευχαριστησω κιεγω τα καταστηματα για τις χορηγιες τους!:D
τωρα αν κατσει αλλη μια για φυτα και ψαρια σημερα καλα θαναι:smt047
μια ερωτηση.αν δεν κατσει η χορηγια να παω να παρω 4 γλαστρακια ελεοχαρις η οχι?για τα λεφτα ενταξει θα τα βρουμε με κανα καφε στην εκθεση αν θελετε:D
Επισης το καταστημα ΑΒΥΣΣΟΣ www.abyssos.gr (http://www.abyssos.gr) μας εχει ΗΔΗ παραχωρησει τα ψαρακια που θελαμε για το στησιμο της Νοτιας Αμερικης.
Και τις δικές μου ευχαριστίες και θα τα ξαναευχαριστήσουμε!
Ντίμη τα φυτά που λες είναι από Kerala; Πες μου ότι το έχεις ψάξει γιατί εμένα μου έχουν βγει τα μάτια να ψάχνω λίστα από εκεί. Για την egeria λέω να την αποφύγουμε γιατί νομίζω ότι δεν είναι ακριβώς αυτό το είδος από εκεί και για τη ντοματιά δεν είμαι σίγουρος.
Εγώ βρήκα στα Pet City Βούλας bolbitis heteroclita, αλλά όχι σε πολύ καλή κατάσταση. Και είχαν και καλές εγκέριες αν είδα καλά, οπότε αν πάρουμε το OK από τα κεντρικά μήπως μας δώσουν και από εκείνες αν τελικά τις θέλουμε.
Το Water Inn θα φέρει αύριο φυτά;
Και ποιο είναι αυτό το ιδανικό που θα κλείσει την Ινδία;
αυτα να τα φερω?:D το ασπρο παραειναι μεγαλο ειναι για τραπεζακι:D και δεν ειναι και αυτο που θελουμε,αλλα το μικρο ισως κατσει καλα.τοχω βαλει στη μπανιερα με καυτο νερο....
http://imageshack.us/a/img21/5316/img2741iv.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/21/img2741iv.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Φτου σκορδα.......:D
Αν βρισκαμε και 2 ζευγη keyhole cichlid να τα βαζαμε μαζι μια χαρα θα ηταν...:smt047
το ενα ζευγος υπαρχει ηδη.....;);)
Ρε είστε σίγουροι με αυτά τα διαόλια;
Γιώργο φέρε το μακρινάρι να βρίσκεται!
Κανέναν φυτεμένο μήπως ξέρεις να βάλει ένα χεράκι... ή καλύτερα κλαδάκι;!
για κλαδακι δες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=58330
το εχω μεσα σε ενυδρειο αλλα αν σας κανει μπορω να το αποχωρηστω για λιγες μερες:)
Τα φυτα...
Η Κεραλα και γενικα η νοτιοδυτικη Ινδια που στηνουμε ειναι λιγο περιεργη με φυτα ψαρια γιατι δεν ειναι πολυ εξερευνημενη και υπαρχουν κενα ως προς τα φυτα και τα ψαρια.
Ομως αν παρουμε ως μπουσουλα γενικα την Ινδια τα παραπανω φυτα υπαρχουν εκει.
Επειδη θελουμε να στησουμε κατι πολυ αγριο και συναμα πρασινο θα χρειαστουμε οπωσδηποτε πλεον αυτων που ηδη εχουμε τα εξης
Ελεοχαρις
Λιμνοφυλλα ακουατικα-ιντικα
HYDROCOTYLE SIBTHORPIOIDES αν βρουμε θα ειναι εξαιρετικα
Για τον Βολβιτις τωρα...δεν ξερω αν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι Ινδια,ας το ψαξει καποιος διοτι μας ταιριαζει πολυ στο στησιμο αν ειναι Ινδικος.
Επισης ναι,εφοσον δεν μπορουμε να βρουμε φυτα απο χορηγιες και φιλους,ας τα αγορασουμε και θα μοιρασουμε τα εξοδα,η μπορει καποιος να τα θελει και για τα ενυδρεια του.
Οσο για το τριτο ειδος -ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΙΟΤΟΠΙΚΟ- ειναι το Aplocheilus lineatus http://www.fishbase.org/summary/speciessummary.php?id=4690 http://diszhal.info/english/killifish/en_Aplocheilus_lineatus.php
Denisonii θελω κι εγω αλλα με τιμη ανω των 7 ευρω το ενα ειναι στοτωμα για ενα κοπαδι των 8-10,ασε δε που μετα καποιος πρεπει να τα κρατησει σε ενυδρειο ανω των 120 εκατοστων
Αν κατσει η χορηγια,θα ξερουμε το βραδυ,τοτε μαλιστα!
Κουραμπιές
02-10-12, 15:58
Mπραβο στα καταστηματα πολυ καλη κινηση!!!
Γιώργο φέρε το μακρινάρι να βρίσκεται!
:smt017:smt017:smt044:smt083
Τασο platy παρε ενα τηλ τον Σταυρο και ρωτα τον για ασφαλεια συμβατητας με τα Keyhole,πιθανον να γνωριζει μιας και τα φιλοξενουμε καιρο...
Οπως και να εχει,Ντινο ΜΑΝΥ ΤΗΑΝΚΣ...:cool:
Χρηστος Ζ.
02-10-12, 16:35
ο διαγωνισμος θα γινει στην εκθεση κατοικιδιων?
δεν ξερω αν το εχετε πει, δεν εχω παρακολουθησει τη συζητηση απο την αρχη, 21 σελιδες ειναι αυτες :D.
υπαρχει μια μικρη περιπτωση να ερθω για βολτα και για ψωνια μιας και στηνω καινουριο 100λιτρο.
eimaste aR21rwstoi
02-10-12, 16:39
Τασο platy παρε ενα τηλ τον Σταυρο και ρωτα τον για ασφαλεια συμβατητας με τα Keyhole,πιθανον να γνωριζει μιας και τα φιλοξενουμε καιρο...
Οπως και να εχει,Ντινο ΜΑΝΥ ΤΗΑΝΚΣ...:cool:
ελικα εγω τι ψαρια θα παρω???
πολλες ευχαριστιες και απο εμενα στο water in και στην αβυσσο...
τασο μην σου ξεφυγει καμια φωτο απο τα χρυσοψαρα που ταιζεις τα ψαρια:D:D:D:D
Αρκει να διαβασεις το πρωτο μηνυμα των 22 πλέον σελιδων και θα τα δεις ολα.
ελικα εγω τι ψαρια θα παρω???
Τελικα εγω ποτε θα γινω ΜΑΝΑ??? :smt079
Μαλλον τα https://www.google.com/search?q=golden+panchax&hl=el&sa=X&prmd=imvnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=DP1qUKy1OcrBswaq_4DoAQ&ved=0CD0QsAQ&biw=1366&bih=640 θα παρεις τυχερο αγορι...
Απίστευτη βοήθεια η χορηγίες, ευχαριστούμε!!!!
Παιδιά αύριο πως έχει το πρόγραμμα, τι ώρα πάμε;;;
5 ειναι καλα?
Αποφασιστε αν φυτεψουμε απο αυριο η την Πεμπτη...
Σας ακουω...ΟΛΟΥΣ Ε...
Τα μπλουζάκια παρελήφθησαν!
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s419-exelix-biotope_contest-dsc_0152.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s419-exelix-biotope_contest-dsc_0153.jpg
Επίσης βρέθηκε αυτή η νυμφαία, αλλά δεν ξέρω αν μας κάνει βιοτοπικά:
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s419-exelix-biotope_contest-dsc_0148.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s419-exelix-biotope_contest-dsc_0150.jpg
Αύριο 5 νομίζω είναι καλά και καλύτερα να φυτέψουμε μεθαύριο.
Μεγια τις μπλουζες...
Την νυμφαια αν την βαφτισουμε sp. μπαινει παντου...
Αντωνακη μιλα...
κιεγω για την πεμπτη λεω το φυτεμα γιατι αυριο ετυχε κατι και παιζει ναρθω λιγο αργοτερα απτις 5 δυστυχως:(.πεμπτη εχω ολη τη μερα ελευθερη.
μεγια τα μπλουζακια,γ..ά..τα ειναι!:D
αντε να περασει η ωρα να παρω τηλεφωνο,σ'αναμενα καρβουνα καθομαι!-+9
5 ειναι καλα?
Κομπλέ, είμαι στο δρόμο κανενός;;;:D(Αμπελόκηποι)
Επίσης, σήμερα θα περάσω από Ωκεανό και Fish & Pet Planet...
Συνοψίστε τι δεν έχουμε βρει και τι ψάχνουμε...:confused:
Θέλουμε αυτά κυρίως:
Ελεοχαρις
Λιμνοφυλλα ακουατικα-ιντικα
HYDROCOTYLE SIBTHORPIOIDES αν βρουμε θα ειναι εξαιρετικα
Για τον Βολβιτις τωρα...δεν ξερω αν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι Ινδια,ας το ψαξει καποιος διοτι μας ταιριαζει πολυ στο στησιμο αν ειναι Ινδικος.
Και άμα υπάρχει μπαμπάτσικο microsorum pteropus.
Η νυμφαία παραπάνω είναι του Ωκεανού, ρώτα και για αυτή αν μας τη δίνει.
Για το δρομολόγιο άμα δε σε παίρνει κανένας θα σε φορτωθώ εγώ!
microsorum pteropus εχει το petcity ρε γμτ και το μεγαλο και το narrow σε καλη κατασταση.αρκει να κατσει η χορηγια.θα σκασω αμα δεν κατσει:mad:.μουπε θα με παρει ο μανατζερ του καταστηματος.τωρα σε λιγο λογικα...
Αν δεν σε παρει....ΠΑΡΤΟΝ ΕΣΥ!:D
Θελουμε τζαμπα Denisonii ρεεεεεεεεεεεεεεεε
Η νυμφαία παραπάνω είναι του Ωκεανού, ρώτα και για αυτή αν μας τη δίνει.
Για το δρομολόγιο άμα δε σε παίρνει κανένας θα σε φορτωθώ εγώ!
Thanks Στέλιο, έχει μιλήσει κανένας στον Ωκεανό για χορηγία;;;
Νομίζω ο Γιώργος και του τα μάσαγαν.
για κλαδακι δες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=58330
το εχω μεσα σε ενυδρειο αλλα αν σας κανει μπορω να το αποχωρηστω για λιγες μερες:)
Ντινο μην τους εμπιστευεσαι αυτους!
Ετσι μου ειπαν και μενα και πανε να μου κανουν το ενυδρειο κρανιου τοπο!!:smt103
Μπας περιπτωση ευχαριστουμε :D για τις προσφορες σου:p
τον πηρα τωρα.και μου ζητησε τηλεφωνο να με καλεσει αυτος.αμα μου πει μα μου θα το ριξω στην που...νια και θα του πω κριμα,εδω μας κανουν χορηγια τα αλλα καταστηματα κιεσεις ολοκληρο πετσιτυ τιποτα? lol! ελπιζω να πονεσει λιγο:D
με ωκεανο μιλησα εγω και μου ειχε πει να τον παρω τηλεφωνο το απογευμα χτες αλλα δεν τον πηρα γιατι δεν τους ειδα πολυ θερμους.κατσε να κανω ενα τηλ κιεκει τωρα που το λες,μπας και....
Αν και εννοούσα κλαδάκι από φυτάκι (μάλλον έπρεπε να γράψω κλαδεματάκι ε;!) ευχαριστούμε Ντίνο!
Θείε Δημήτρη μπορείς να πεις όχι σε μικρά παιδιά;!
τον πηρα τωρα.και μου ζητησε τηλεφωνο να με καλεσει αυτος.αμα μου πει μα μου θα το ριξω στην που...νια και θα του πω κριμα,εδω μας κανουν χορηγια τα αλλα καταστηματα κιεσεις ολοκληρο πετσιτυ τιποτα? lol! ελπιζω να πονεσει λιγο:grin:
με ωκεανο μιλησα εγω και μου ειχε πει να τον παρω τηλεφωνο το απογευμα χτες αλλα δεν τον πηρα γιατι δεν τους ειδα πολυ θερμους.κατσε να κανω ενα τηλ κιεκει τωρα που το λες,μπας και....
Πες τους και ότι ο Dimitris77 είναι λίγο τσαντισμένος αυτές τις μέρες!
τον πηρα τωρα.και μου ζητησε τηλεφωνο να με καλεσει αυτος.αμα μου πει μα μου θα το ριξω στην που...νια και θα του πω κριμα,εδω μας κανουν χορηγια τα αλλα καταστηματα κιεσεις ολοκληρο πετσιτυ τιποτα? lol! ελπιζω να πονεσει λιγο:D
Πρόσεχε μην διαβάζει το θέμα μόνο...:smt075
Θα μου πεις, μέχρι να φτάσει στην 22 σελίδα θα απελπιστεί και θα δεχτεί...:D
Πάντως από το υπόλοιπο φόρουμ που διαβάζει αυτό το θέμα δεν υπάρχει κανείς άλλος που να του περισσεύει κάποιο φυτό από αυτά που μας λείπουν να μας το δανείσει;
ρε ρεμάλια κοιμήθηκα μερικές ωρες και εχω να διαβάσω τοσα πολλα..!! οργιάσατε...
ανακεφαλαιώνω : a) τα μπλουζάκια Σπερνουν!!! β) δεν κατάφερα να βγω για αναγνωριστική απο το σπίτι γ) αυριο 5 ειναι καλα...θα μπορέσω να ερθω..αλλα τις επόμενες μέρες θα πρέπει να συνεννοηθώ με κάποιον αν τον βολευει να παμε μαζί.... δ)dimis εχεις πμ ε) kgf12345 καντους να κατουρηθούνε απο τη ντροπη ρε..χαχαχαχ στ )για φύτεμα πιστεύω οτι μας παίρνει και τις δυο μερες...αλλα θα προλάβουμε αυριο να τα κάνουμε όλα??? !!
Αν δεν σε παρει....ΠΑΡΤΟΝ ΕΣΥ!:D
Θελουμε τζαμπα Denisonii ρεεεεεεεεεεεεεεεε
Αμμμιιιι αμμμιιιιι θελομε!
Τελικα φυτευουμε Πεμπτη?
Να βγαλω τα φυτα:rolleyes::confused::(:smt090
update
μιλησα με ωκεανο και υδατινο κοσμο. μου ειπε να τον παρω σε δεκα λεπτα να παει να δει τι φυτα εχει και να μου πει.τον βλεπω μεσα αυτον,αρκει ναχει τα φυτα...
Αν και εννοούσα κλαδάκι από φυτάκι (μάλλον έπρεπε να γράψω κλαδεματάκι ε;!) ευχαριστούμε Ντίνο!
Θείε Δημήτρη μπορείς να πεις όχι σε μικρά παιδιά;!
Πες τους και ότι ο Dimitris77 είναι λίγο τσαντισμένος αυτές τις μέρες!
Τι να σας κανω που σας εχω αδυναμια!
ΘΕΙΑΦΙΙΙΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πρόσεχε μην διαβάζει το θέμα μόνο...:smt075
Θα μου πεις, μέχρι να φτάσει στην 22 σελίδα θα απελπιστεί και θα δεχτεί...:D
μακαρι να το διαβασει.θα τους κανουμε τρελλη διαφημιση.και που να βγουμε και πρωτοι ε?:smt047
update
μιλησα με ωκεανο και υδατινο κοσμο. μου ειπε να τον παρω σε δεκα λεπτα να παει να δει τι φυτα εχει και να μου πει.τον βλεπω μεσα αυτον,αρκει ναχει τα φυτα...
Αν πει ΟΚ ο Ωκεανός γράψτο εδώ, πες του ότι θα περάσω, σε καμιά ώρα θα ξεκινήσω...
Καλα ρε...Τι τζαμπατζηδες ειστε εσεις...:smt110:smt042
απο ωκεανο και υδατινο κοσμο φαγαμε ακυρο.μονο για πωληση ενδιαφερονται...:rolleyes:κριμα...
εχει χαρη που δεν εχουμε χρονο.αλλιως θα σουλεγα...
Δεν πειραζει.Να ναι καλα οι ανθρωποι...
Καλα ρε...Τι τζαμπατζηδες ειστε εσεις...:smt036
Οι τζαμπατζήδες ζουν...!
Λοιπόν πήρα Fish & Pet μου είπε ότι μάλλον θα φέρει και αύριο Tropica για την έκθεση...
Εχει microsorum...
Όχι τον windelov, έτσι;;;;
Πτεροπους θελουμε και μεγαλοοοοοο!
Και ελεοχαρις θελουμεεεεεε!
Και λιμνοφιλα ακουατικα-ιντικα θελουμεεεεεεεεε!
Και HYDROCOTYLE SIBTHORPIOIDES θελουμεεεεεεεεεεε!
Αμε.....:smt036
Dimitris77
02-10-12, 18:22
STARFISH AQUARIUMS ΔΩΡΕΑ 6 ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ ACCICULARIS!!!!!!!!
Εγώ λεω αυριο και το φύτεμα.
μπραβο!!!! ευχαριστουμε πολυ!!!!
πρεπει οπωσδηποτε να περασω μια βολτα απτο starfish aquariums! αποδεικνυεται οτι πολυ κακος το ανεβαλα τοσο καιρο.
Α καλα.....Ο Μανθος για ακομη μια φορα δειχνει ποιος ειναι!!!:smt038+-3
Mανθε μου...Χιλια ευχαριστω!
Χίλια ευχαριστούμε μάνθο...:) :)
Ρε σεις..?? τα φυτα μονο με φώτα ?? φέρτε και κανα γενικό λιπ..εγω εχω ξεμεινει ...!! που ειναι η ακουαπουρα?>..
μέσα και γω για αυριο φύτεμα..έστω και τα μισα να φυτέψουμε! !!
STARFISH AQUARIUMS ΔΩΡΕΑ 6 ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ ACCICULARIS!!!!!!!!
Εγώ λεω αυριο και το φύτεμα.
Αν και εχουμε καιρο να τα πουμε ΑΡΧΟΝΤΑΣ :smt058:smt038:smt023
eimaste aR21rwstoi
02-10-12, 18:36
Ρε Μάνθο είσαι άρχοντας!
ευχαριστουμε τον μανθο πααρα πολυ!!!
το petcity ακυρο.αργησαμε λενε...:rolleyes:δεν ειναι της παρουσης οποτε θα τα πουμε μετα την εκθεση:rolleyes:
eimaste aR21rwstoi
02-10-12, 18:42
το petcity ακυρο.αργησαμε λενε...:rolleyes:δεν ειναι της παρουσης οποτε θα τα πουμε μετα την εκθεση:rolleyes:
ασχετο αλλα η μπλουζα πανω μ πιστευω οτι θα αναδειχθει!!!!
Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω. Έχουμε κάποιον άλλο που τα έχει; Το Water Inn;
Από rosy barbs εμένα το μάτι μου πήρε μόνο longfin στον Ωκεανό.
ασχετο αλλα η μπλουζα πανω μ πιστευω οτι θα αναδειχθει!!!!
Μωρέ όλοι στον όγκο μου είστε!
χαχαχα!:D λε καταστασιον τρε απελπιστικ που λεγαμε και στην παλια μου δουλεια(κιεκει χομπιστες ειμασταν αφου δεν πληρωνομασταν...)για γελια και για κλαμματα ειναι.
Μωρέ όλοι στον όγκο μου είστε!
για αυτο δεν πηρα medium..με σφίγγει :smt047
eimaste aR21rwstoi
02-10-12, 18:51
για αυτο δεν πηρα medium..με σφίγγει :smt047
τελικα δεν θα ειναι διαγωνισμος ψαριων αλλα μοντελων
για ψαρια τι κανουμε τωρα?υπαρχει λυση?
eimaste aR21rwstoi
02-10-12, 19:18
για ψαρια τι κανουμε τωρα?υπαρχει λυση?
γιατι που κολλησαμε εγω ειχα μεινει στο οτι ψαχνουμε φυτα μονο:smt103
κατι πηρε κιεμενα το ματι μου για εναλλακτικη λυση παραπισω αλλα δεν ειμαι σιγουρος,γιαυτο ρωταω.δε βλεπω και τιποτα στο waterinn ρε γμτ απο κεραλα....
Εχω δωδεκαδα Rosy barb τζαμπα...Χορηγια λεμε!:D
Ας περιμένουμε λίγο τον Ντίμη που έχει άστρο στα ψάρια. EDIT: Ούτε να μιλήσω δεν προλαβαίνω με εσένα!
Το λεπόν, η bolbitis heteroclita στην Ινδία βρίσκεται μόνο λίγο στα βόρεια οπότε αντίο.
Αν δε βρούμε ceratopteris νομίζω ότι μπορεί να γίνει δουλειά με την ντοματιά, γιατί απαντάται στην Kerala (http://www.iucnredlist.org/details/177334/0).
αυτα ειναι dimis :) :) :) !!!! οπότε νομιζω οτι ειμαστε σχεδον ετοιμοι !!!
Θα τα βρουμε και τα 2!
Οποιος βρίσκει πηγες σαν αυτην του Στελιου για τα ψαρια μας και τα φυτα μας - και στα 2 βιοτοπικα- να τις κανει save,θα τις χρειαστουμε στην παρουσιαση για να αποδειξουμε οτι ειμαστε απολυτα βιοτοπικαριοι...
Το δικό του βιοτοπικό θεωρείται έγκυρη πηγή;!
τωρα μολις παντως και τα odessa και τα denisonii τα βλεπω στο site του waterinn.ξερει κανεις τι παιζει?
Ξέχνα τα, είναι από παραδίπλα!
παντως και τα odessa και τα denisonii τα βλεπω στο site του waterinn.ξερει κανεις τι παιζει?
αουτ οφ στοκ που λεμε και στα Μεγαρα...
και τα denisonii:confused:
α οκ.κριμα:(
ενταξει αφου βρεθηκανε ψαρια τουλαχιστον ,παλι καλα.πωπω απογοητευτικα με τα μαγαζια...
Ρε τι είστε εσείς δεν σας προλαβαίνω….
καταρχήν να πω και εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καταστήματα water inn, Aβυσσος και starfish για την χορηγία τους και τον επαγγελματισμό τους!
Όλα ωραία όλα καλά 1 ερώτηση τι να κάνω με την blyxa για κεραλα ? καθως και τι φυτά έχουμε βρει για κεραλα γιατί έχω μπερδευτεί…λιγουλάκι….
Ενημέρωση εκ μέρους του Νιντάλ.
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού των δίσκων καθώς και του διαγωνισμού βιοτοπικών ενυδρείων ότι λόγο καθηστέριση της εταιρίας που παρέχει το τεχνικό εξοπλισμό (φίλτρα-θερμοστάτες),στην παράδωση τους να φέρνετε τα ψάρια σας από Πέμπτη απο τις 10:00 πμ και μετά.
Ευχαριστώ
Πεμπτη απογευμα θα τα φερουμε...
Αντωνη αστην blyxa.
Αφου βρηκαμε ελεοχαρις...
Αντωνη κομβικη ερωτηση...
Για να ειμαστε τουμπανο το Σαββατο μεσημερι,φυτευουμε αυριο ή την πεμπτη?
Οκ για την blyxa;)
Θεωρώ πως τα φυτά τα οποία είναι ευαίσθητα καλό είναι να μπουν την Πέμπτη πχ. eleocharis γιατι δεν θα εχουμε Co2 και το ψηλοφοβαμαι…φυτά χαμηλών απαιτήσεων όπως java fern κλπ μπορούν να μπουν από τέταρτη .
Πεμπτη απογευμα θα τα φερουμε...
Αντωνη αστην blyxa.
Αφου βρηκαμε ελεοχαρις...
Αντωνη κομβικη ερωτηση...
Για να ειμαστε τουμπανο το Σαββατο μεσημερι,φυτευουμε αυριο ή την πεμπτη?
Χωρις co2 προτεινω Πεμπτη για να μην εχουμε κλαματα.
Αντωνελα τι λες?:smt036
Οκ,το λεπον...
Αυριο φερνουμε τα σκληρα φυτα και τα φυτα που θα δενοντε...Και τις μος-πελιες.
Ευαισθητα τυπου φουρκατους και ακουατικα και ελεοχαρις την πεμπτη...
Καντε τα κουμαντα σας...
Ελα ας το κανουμε απλο...
Αυριο στηνουμε υποστρωματα-πετρες-ξυλα και οσα φυτα ΘΑ ΔΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ.
Δηλαδη μος-πελια-βολβιτις και μικροσοριουμ.
Επισης αυριο θα στρωσουμε και τα φυλλα.
Το κυριως φυτεμα θα γινει Πεμπτη απογευμα και μετα μπλουμ οι γοπες!
να φερω pelia? :)
Τασο αν μπορεις φερε μια λεπτη ...
οκ..θα ψάξω τα ντουλάπια μου...!!! δημήτρη απο πλατανόφυλλα θα χρειαστούμε τίποτα??? αν ειναι να βράσω μερικά γιατι μερικα τα εχω ηδη ετοιμα...
GiWrGoS198
02-10-12, 20:42
Έχει μηπως κανεις σας κανα κλαδεματακι moss και γενικα κανενα αλλο κλαδεμα ?
Για ρίχτε και εδώ μια ματιά πριν κανονίσετε ;)
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=698846&postcount=9
γιωργη,χωρίς να θέλω να φανώ αγενής...πιστεύω οτι οτι κλάδεμμα εινια να δωθεί.καλύτερα να δωθεί μετα τον διαγωνισμό..εκτος αν υπάρχει περίσεμμα σε κανεναν...το λέω γιατι ζήτησα και εγω ...παντα φιλικα...
maverick μας εχει ειδοποιήσει ο νινταλ ηδη στην σελιδα 23 ποστ 688!!
σορρυ τοτε, καλή συνέχεια!
να φέρω πετονιές?....!!!
Τασο θα παρακαλεσω να ειναι αορατη και βυθιζομενη!
fluorocarbon 0.10 με sinking rate 10cm στα 5 δευτερολεπτα σου κάνει? ή να κοιτάξω κατι σε πιο γρηγορο?
να φερω και κανα biggattini δημήτρη??..
Απο κλαδεματακια αν και με καποια τεχνικα προβληματα πιστευω να μπορω να προσφερω στην ομαδα.
Υπομονη λοιπον.
Δημητρη οπως ειπαμε για αυριο.
Παιδια καλη επιτυχια σε οποιον θα συμμετεχει
:)
και δεματικα θελουμε...
Επισης να ευχαριστησω τον Στρατο ( Dias) που μας προσεφερε μολις μια σεβαστη ποσοτητα moss...
Θα κοιταξω και για δεματικα γιατι πρεπει να εχω καποια,και μαυρα και ασπρα.
Αν ειναι μου λες Δημητρη.
και δεματικα θελουμε...
Επισης να ευχαριστησω τον Στρατο ( Dias) που μας προσεφερε μολις μια σεβαστη ποσοτητα moss...
Αυτο περι δεματικων δεν ηθελα να μου το γραψεις αλλα να μου το προφερεις!;):smt016:smt005
Κάπου έχω κι εγώ δεματικά, αλλά με το φως της μέρας τώρα θα πάω στο υπόγειο.
Παιδια λυπαμαι για την αναστατωση!!!!
Προτιμησα ομως να μετακινηθει η ημερα παρα να κινδυνεψουν τα ζωντανα....
Αυτο περι δεματικων δεν ηθελα να μου το γραψεις αλλα να μου το προφερεις!;):smt016:smt005
ανώμαλη τρελοκοτσιδού! :):):):D
Παιδια λυπαμαι για την αναστατωση!!!!
Προτιμησα ομως να μετακινηθει η ημερα παρα να κινδυνεψουν τα ζωντανα....
ευχαριστούμε Nidal καλά έκανες και ενημέρωσες ;)
μπορει να μου πει καποιος τι παιζει με το γευμα το σαββατο τελικα? δεν πρεπει να ενημερωθει καποιος να δηλωθει συμμετοχη κλπ?κατι τετοιο ειδα στο site της διοργανωσης...
δεν ξερω αν θελει να παει καποιος αλλος -παιδια ελευθερα δεν υπαρχει θεμα-(μην ντραπειτε να το πειτε δηλαδη;))αλλα επειδη εγω θελω πολυ να παω αν ειναι πεστε μου τι παιζει αν ξερετε μην το χασω το καραβι:D
αν και δε σας ειδα και πολυ ντροπαλους!ρεμαλια:D
τωρα ενταξει αν δεν κατσει το γευμα θα κατεβασω το βιντεακι του bleher για τα altum και θα τη βγαλω μαυτο:rolleyes::D:D:D
Μετά από αυτούς τους χαρακτηρισμούς θέλω να σου φάω τη θέση!
Πήγαινε ρε και καλή όρεξη!
ευχαριστω,και στα δικα σας:D
για τη συμμετοχη ξερεις καθολου τι παιζει?που δηλωνω συμμετοχη και ποτε?,μετα την εκθεση?:D
μπααα,παει το καραβι ναταν κιαλλο.με το βιντεακι θα τη βγαλουμε.εκτος αν μπορεσω να στριμωξω κανα δυο ερωτησεις στην εκθεση:D
"On Saturday 06/10/2012 a great dinner is organised at the Roof Garden of «THE ATHENIAN CALLIRHOE EXCLUSIVE HOTEL».
It will be a first class opportunity for all Discus lovers to meet and also change opinions about their hobby, at a great place with view to Acropolis and other famous historical places of Athens.
Dinner includes buffet and wine.
To make your reservation for this great event please contact: info@welldone.com.gr latest on 20/09/2012."
Χμμ, πάρε τηλέφωνο τον Νιντάλ το πρωί γιατί έχει περάσει η ημερομηνία.
δεν πειραζει,ασε μην τον φερω κ σε δυσκολη θεση τον ανθρωπο.θα "στριμωξω" τον bleher στην εκθεση.ελπιζω:D
Άμα όμως δεν έχουν δηλώσει πολλοί όμως θα τους λείψεις! Πάρε μωρέ και άμα γίνεται καλώς, αλλιώς... του χρόνου!
αχαα δεν πειράζει γιώργη.την επόμενη φορα..>!! ολο και καποια ερώτηση θα κάνουμε στον Heiko και στην έκθεση....(την κυριακή θα βρίσκεται και στο ''περίπτερο'' της αββύσου να μιλήσει για σαλάχια και τέτοια...)
θα παρω μηπως και συμβαινει αυτο που εγραψε ο exelix δεν το σκεφτηκα,και οτι γινει εγινε δεν πειραζει.
Εχει ακομα θεσεις το δειπνο...
Αυριο θα δεις τον Νιδαλ απο κοντα,οποτε κλεισε θεση επιτοπου.
Παιδια θεσεις υπαρχουν ακομα και λογικα θα μπορειτε να κλεινετε θεση και στην εκθεση. Απλα οσο νωριτερα τοσο πιο σιγουρα.................
τζαμι!:smt041:smt041:smt041
Να φερετε καμια λεκανη για να πλυνουμε χαλικια-αμμο και να βαζουμε μεσα τα διακοσμητικα μας.
Επισης κανα σφουγγαρακι.
Κι οποιος εχει καμια παλια πετσετα γιατι θα γινουμε μουσκίδι...
Να φερετε καμια λεκανη για να πλυνουμε χαλικια-αμμο και να βαζουμε μεσα τα διακοσμητικα μας.
Επισης κανα σφουγγαρακι.
Και κουβάς βολεύει ωραία για το ξέπλυμα αν έχουμε τρεχούμενο νερό...
Εγώ στον δικό μου έβαλα μέσα το Fluval 205 που δακρύζει από χθες, τι άλλο θα μου τύχει...:smt013(μπορεί και να μην έχει καθίσει καλά...)
Παίδες μέχρι τι ώρα λέτε περίπου να κάτσουμε;;;
ενα 3ωρο-τετραωρο θα το φαμε...
Παιδιά όποιος βρει κάπου limpnophila aquatica-indica τη χτυπάει και τα βρίσκουμε.
Και οποιοσδήποτε δει σε μαγαζί ή έχει μας το λέει!
eimaste aR21rwstoi
03-10-12, 13:33
Και κουβάς βολεύει ωραία για το ξέπλυμα αν έχουμε τρεχούμενο νερό...
Εγώ στον δικό μου έβαλα μέσα το Fluval 205 που δακρύζει από χθες, τι άλλο θα μου τύχει...:smt013(μπορεί και να μην έχει καθίσει καλά...)
Παίδες μέχρι τι ώρα λέτε περίπου να κάτσουμε;;;δακρυζει?
,ηπως καθαριζες κρεμμυδια εκει κοντα???
θα φερω κι εγω λεκανη
θα φέρω και εγω κουβά..και καμια πετσέτα....!! !
eimastearrwstoi θα φέρω και το ''δικο'' σου ..;) ετσι?...
θα ερθω κατα τις 6-630.ελπιζω να σας προλαβω να βοηθησω κιεγω με τη χοντρη δουλεια.μην πλακωθειτε κ τα ξεπεταξετε σε μια ωρα!ρουφηξτε και λιγο καφε!:D γμτ σημερα!:mad: πετσετα κ κουβα θα φερω κιεγω μηπως χρειαστει,οπως κ το ξυλο που εχω.αν ξεχασετε κατι στειλτε μηνημα μηπως μπορω να το φερω μολις θαρχομαι!
θα κοιταξω και για τη λιμνοφιλα στο δρομο.στελιο αυτη στον ωκεανο ειναι αυτη που θελουμε η οχι;(φωτο παραπισω)αν κ θα ρωτησω κιεκει.
σεσιφλορα και αροματικα υπαρχουν στον πειραια.ακουατικα εχει ο ωκεανος αλλα ειναι χαλια.
Επισης κανα σφουγγαρακι.
θα σου φερω μπουρνουζι εσενα μην μου κρυωσεις!:rolleyes:
Θα ηθελα να ευχαριστησω εκ μερους ολης της παρεας τον Butterfly που μην μπορωντας να συμμετεχει στην ολη προσπαθεια λόγω φορτου εργασιας εστειλε σημερα 20 ευρω θελοντας με αυτο τον τροπο να ειναι μαζι στην προσπαθεια μας.
Η προσφορα του θα καλυψει της αγορες φυτων της τελευταιας στιγμης.
Αγορι και παλι σε ευχαριστουμε...
Ε και το νου σας γιατι παιζουν μεγαλες Ομαδες το βραδυ, μην το ξενυχτησουμε!
Θα ηθελα να ευχαριστησω εκ μερους ολης της παρεας τον Butterfly που μην μπορωντας να συμμετεχει στην ολη προσπαθεια λόγω φορτου εργασιας εστειλε σημερα 20 ευρω θελοντας με αυτο τον τροπο να ειναι μαζι στην προσπαθεια μας.
Δεν χρειάζεται να ευχαριστείτε τίποτα.
Ήμουν από τους πρώτους (εάν θυμάσαι καλά) που είπα ότι θα λάβω μέρος σε αυτή την ενέργεια.
Αλλά με "πούλησε" η δουλειά και δεν μπορώ να σηκώσω κεφάλι :D :D :D
Θα προσπαθήσω να παρευρεθώ στην έκθεση, θα το σκάσω από την δουλειά :D
Παιδια βγαλτε πολλες φωτογραφιες να σας θαυμασουμε....:D
Παρακαλουντε οι κατοχοι σακουλας να φερουν καμια μαζι τους για τα φυτα αυριο!
ξεκινάω..θα φέρω σακούλες κουβα 2 πετσέτες φωτογραφική ας φέρει καποιος αλλος :D :D τα λεμε εκει ρεμαλς..!! ας ειναι καποιος απο εσας εξω απο την εισοδο γιατι δεν εχω καρτα στο κιν.....
ερχομαιιιιι:D
respect!σπανιος χομπιστας ο george!
respect!σπανιος χομπιστας ο george!
Σ' ευχαριστώ George !!!
Δεν ξέρεις πόσο ήθελα να είμαι εκεί τώρα... :( αλλά με την κίνηση που έκανα είναι σαν να έβαλα και εγώ το δικό μου λιθαράκι :p
θα σε φτιαξω τωρα ανεβαζω φωτογραφιες;)
οπου να ναι ερχονται κ οι δικες μου !!!!
http://imageshack.us/a/img577/5180/p1020482t.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/577/p1020482t.jpg/)
http://imageshack.us/a/img18/9867/p1020484o.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/18/p1020484o.jpg/)
http://imageshack.us/a/img28/7866/p1020487bq.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/28/p1020487bq.jpg/)
http://imageshack.us/a/img845/8008/p1020492ev.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/845/p1020492ev.jpg/)
http://imageshack.us/a/img821/8789/p1020495fc.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/821/p1020495fc.jpg/)
http://imageshack.us/a/img834/4173/p1020497j.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/834/p1020497j.jpg/)
σαν τη βουγιουκλακη ειστε! :D
http://imageshack.us/a/img41/8053/p1020501zg.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/41/p1020501zg.jpg/)
http://imageshack.us/a/img819/6037/p1020490g.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/819/p1020490g.jpg/)
http://imageshack.us/a/img18/9109/p1020498u.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/18/p1020498u.jpg/)
http://imageshack.us/a/img121/6039/p1020499z.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/121/p1020499z.jpg/)
http://imageshack.us/a/img593/9721/p1020503z.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/593/p1020503z.jpg/)
http://imageshack.us/a/img827/5253/p1020513b.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/827/p1020513b.jpg/)
http://imageshack.us/a/img189/9169/p1020505r.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/189/p1020505r.jpg/)
http://imageshack.us/a/img201/4186/p1020508y.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/201/p1020508y.jpg/)
http://imageshack.us/a/img41/4664/p1020511p.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/41/p1020511p.jpg/)
http://imageshack.us/a/img26/6561/p1020515ho.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/26/p1020515ho.jpg/)
http://imageshack.us/a/img515/5796/p1020517g.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/515/p1020517g.jpg/)
http://imageshack.us/a/img27/8712/p1020520p.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/27/p1020520p.jpg/)
τρελο αγορι με τα ροζ:smt055:smt055:D:D
Ορίστε και κάποιες απο τις δικές μου...το πληρες ακουασκειπ απο αυριο..;);)
Χαχαχαχαχα!!!! Ευτυχώς που δεν τον αφήσαμε να στήσει μόνος του, σε λάθος διαγωνισμό νόμιζε ότι βρίσκεται!
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s419-exelix-biotope_contest-img_0126.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s419-exelix-biotope_contest-img_0127.jpg
Εδώ σκεφτήκαμε να το γυρίσουμε σε ελληνικό βιοτοπικό με τις σακούλες και άλλα σκουπίδια, αλλά η σακούλα ήταν εισαγόμενη και το αφήσαμε!
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s419-exelix-biotope_contest-img_0124.jpg
Και επειδή κουραστήκαμε λιγάκι...
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s419-exelix-biotope_contest-img_0125.jpg
Καλή μας συνέχεια!
Υ.Γ.: Butterfly μου :smt057
Πολύ ωραία η πρώτη εικόνα! Μπράβο παίδες!
Παμε δυναμικά..να δουμε τι μας επιφυλλάσει η αυριανή...!!!
Αύριο έχει να πέσει μοντάρισμα και φύτεμα, μείνετε συντονισμένοι!
Nα με αφησετε να βουτηξω μια φορα το χερι μου μεσα στο ενυδρειο και αμεσως τραβατε με μια φωτο...Ετσι να φαινεται οτι κανω κι εγω κατι...:smt036
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.