Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : NO3 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

poet
31-07-12, 21:39
καλησπερα,εχω ενα 55λτρο περ με ενα κοπαδακι multi,εχω ανεβασμενα νιτρικα(40ppm)απο την κυριακη το βραδυ που κανω μετρησεις κ αργες αλλαγες νερου γυρω στο 40% δεν πεφτει με τπτ,εχω βαλει μεσα απο φυτα ποθο,κερατοφυλλο,τι να κανω αλλο? να ανυσηχω?:confused::confused:ευχαριστω!!!

Nick74
31-07-12, 22:39
Οπως σου ειπα και στο πμ, αυτο σημαινει ειτε πως υπαρχει σηψη απο κατι πεθαμενο, (καποιο μουλτι να ειναι ακομα σε κανενα κοχυλακι και να μην το εχεις βρει) ειτε απο τροφες σε σηψη, ειτε κατι δεν παει καλα με το νερο της βρυσης σου.
Πριν την επομενη αλλαγη παρε μετρησεις αμμωνιας και no3 στο δικτυο, και αν συμβσινει καμια τετοια πλακα μην κανεις αλλαγες μεχρι να δουμε τι παιζει

mighellos
01-08-12, 01:42
το ιδιο ειχα και εγω φιλε μου το εριξα με αλλαγες 40αρες στο 20 τα ΝΟ3 και χωρις φυτα κοιτα να καθαρισμο βυθου!εγω δεν ειχα κανει ποτε μετα ενα καθαρισμο εστρωσαν τα ΝΟ3 πιστευω να βοηθησα!

poet
01-08-12, 09:04
το ιδιο ειχα και εγω φιλε μου το εριξα με αλλαγες 40αρες στο 20 τα ΝΟ3 και χωρις φυτα κοιτα να καθαρισμο βυθου!εγω δεν ειχα κανει ποτε μετα ενα καθαρισμο εστρωσαν τα ΝΟ3 πιστευω να βοηθησα!
οκ φιλε μου σ ευχαριστω