PDA

Επιστροφή στο Forum : Επικοινωνία


sps4ever(niktso)
30-09-04, 22:24
ntsds@yahoo.com
Τέλος
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Αύριο έχουμε συνάντηση θα περιμένω να δω τι θα γίνει. Παρακαλώ να αρχίσουμε να σβήνουμε τα μυνήματα από το τέλος προς την αρχή

Νίκος
01-10-04, 01:53
Τι εννοεί τέλος? Αυτό που καταλαβαίνω? Ο niktso μπορεί να έχει "αλαζονικό στυλάκι" όπως του χρέωσε κάποιος, αλλά σίγουρα δεν έχει τόσο όσο χρειάζετε για να πει σε κάποιον ότι έχει αλαζονικό στυλάκι. Οσο εριστικός και αν είναι, δεν έχει μιλήσει τόσο ειρωνικά όσο του μιλάνε. Διάβασα στα γρήγορα τα επίμαχα τοπικ και δεν πολυκατάλαβα τα περί συλόγου και φόρουμ. Εχω ομως εμπιστοσύνη στο ένστικτό μου, που μου λέει πως έμεινε ακάλυπτος αρκετές φορές και αν το σάββατο δεν είναι στη συνάντηση δεν βλέπω τον λόγο να είμαι και εγώ. Δεν ξέρω τι χρειάζετε για να παραιτηθεί κάποιος και δεν είναι αυτό που με νοιάζει τώρα. Μου φτάνει που ήδη νοιώθω εδώ ξένος. Υ.Σ.από μικρός χωρίς να ξέρω τότε το γιατί, ήμουν ο μοναδικός που ήμουν με τον ταύρο, κόντρα στο πλήθος που ήταν με τον ταυρομάχο..

nhreas
01-10-04, 02:27
συμφωνω με τον προηγουμενο .χωρις να εχω διαβασει ακομα τι εγινε παρακατω.λυπαμαι εκ των προτερων :cry:
αμα φυγει ο niktso θα ειναι μεγαλο πληγμα για μας κυριως τους θαλασσινους.εαν ηταν καποιος που ξερει καποια πραγματα πανω στο reef και εχει διαθεση να βοηθεισει ειναι μονο ο niktso.λυπαμαι τιποτα αλλο :oops:

scubas_
01-10-04, 08:25
αν και νέος στο site και χωρίς η αλήθεια να ξέρω τί ακριβώς έγινε κατάλαβα οτι κάποια παρεξήγηση.
νομίζω οτι όλοι ξέρουμε κ αναγνωρίζουμε τις γνώσεις κ την θέληση να τις μεταδώσει του nikto άσχετα αν δεν το παραδέχοντε μερικοί...
πιστεύω οτι σάν έξυπνος κ λογικός άνθρωπός που είναι, δέν θα μας στερήσει τισ γνώσεις του κ την πείρα του.

Theo
01-10-04, 10:04
ρε παιδια τα πμ θα γεμισαν και εδωσε το e-mail του ο ανθρωπος.
δεν εγινε καμια παρεξηγηση. χτες με βοηθουσε σε αλλο ποστ.

jpatou
01-10-04, 10:35
ΛΥΠΑΜΑΙ !!!

sot-zoe
01-10-04, 12:34
Κριμα , δεν πρεπει να γινει αυτο , δεν περισευει κανενας σε αυτο το χομπυ οπως εχουμε ξαναπει.
Οσο για την παρεξηγηση πρεπει να λυθει οπως εγραψα και πιο κατω.

sps4ever(niktso)
01-10-04, 13:46
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Με εσάς δεν έχω κανένα πρόβλημα. Για αυτό και αφήνω σημείο επικοινωνίας.
Όπως ξέρουν οι περισσότεροι αυτή είναι η τρίτη και φαρμακερή. Ήθελα απλά να εκφράσω μιά άποψη και να δω ποιοι συμγωνούν μαζί μου. Όμως προφανώς σε κάποιους δεν κάνω , δεν αρέσω δεν με γουστάρουν. Από εκεί και πέρα όμως θεωρώ ότι προσπαθώ να βάλω το λιθαράκι μου.
Αν νομίζετε ότι μου αρέσει να με βρίζουν και να τσακώνομαι λυπάμαι αλλά κάνετε λάθος. Ξεκίνησα μία συζήτηση πιστεύοντας ότι ο χώρος αυτός πρέπει να παραμείνει ένας και επειδή πιστεύω ότι ήδη υπάρχουν αποσχιστικές τάσεις ήθελα να γίνει μια συζήτηση για κάτι καλύτερο. Προσωπικά με ενοχλούν κάποια πράγματα όπως πιστεύω και όλους μας. Ήθελα να δω πόσοι άλλοι συμφωνούν μαζί μου. από εκεί και πέρα κάποια πράγματα με έχουν κουράσει. Γιατί πρέπει πάντα να αποδεικνύω ότι η πρότασή μου έχει καλή πρόθεση; Γιατί ο οποιοσδήποτε από εμάς πρέπει να το κάνει αλλά από την άλλη κάποιους που είναι κακοπροαίρετοι τίποτα;
Λοιπόν για το θέμα του κανονισμού ήμουν κάθετος. Η εφαρμόζεται πάντα και για όλους ή ποτέ και για κανένα. Όμως φαίνεται ότι εγώ είμαι persona non grata για κάποιους και ότι και αν μου πουν έχουν δίκιο.
από εκεί και πέρα αφού εγω απλά υπάρχω εδώ και δεν έχω δικαίωμα να ακουστεί η άποψή μου γιατί να μείνω εδώ; (α και το εγώ μην το πάρετε εγωιστικά ισχύει για όλους από το παλαιότερο μέλος έως το νεώτερο)
Πάω εκεί που θεωρώ ότι μου αρέσει περισσότερο. Προσπάθησα να περάσω ένα μύνημα ότι πρέπει να νιώσουμε όλοι μέτοχοι της προσπάθειας αλλά ...
Ευχαριστώ για το χρόνο σας αλλά ελπίζω να κατανοείτε και τη δική μου θέση.

manosdr
01-10-04, 16:20
Πραγματικά λυπάμαι πολύ γιατί ο Νίκος προσπαθεί να μεταδώσει τις
γνώσεις που με πολύ κόπο και μελέτη έχει αποκτήσει εδώ και χρόνια
και αντί να έχει την πρέπουσα αντιμετώπηση και αναγνώριση μερικοί
του συμπεριφέρθηκαν φαιδρά χωρίς να έχουν την πρέπουσα απάντηση
και πιθανά και αποβολή από το forum από τους αρμόδιους.
Ο χώρος του θαλασσινού ενυδρείου στο forum θα γίνει πολύ φτωχός.
Νίκο ξανασκέψου το. :cry: :cry: :cry:

dman
01-10-04, 18:11
Μερικοί εδώ μέσα θα έπρεπε να εκτιμήσουν ότι κάποιος που έχει ξοδέψει τόσο χρόνο για αυτό το χόμπι όχι ντίβα δεν το παίζει αλλά απαντά στην απορία του καθενός όποιου επιπέδου και να είναι, σε σχέση με μερικούς άλλους που απαντάν επιλεκτικά και μόνο.
Όσο για τους ΄΄ιδιοκτήτες ΄΄ αυτού του forum θα ήθελα να περναν θέση σε κάποια πράγματα και όχι να το παίζουν πόντιοι πιλάτες.
Νικόλα ΄΄για το χόμπι ρε γαμώτο΄΄ πάρτη πίσω την απόφαση σου.

koulio
01-10-04, 18:23
Όσο για τους ΄΄ιδιοκτήτες ΄΄ αυτού του forum θα ήθελα να περναν θέση σε κάποια πράγματα και όχι να το παίζουν πόντιοι πιλάτες.
.

επειδη βλεπω οτι αρχιζουμε να βγαινει ο γνωστος θερμοαιμος ελληνας
και για να μην εχουμε περισσοτερες παρεξηγησεις

ο ιδιοκτητης του φορουμ ( τολης ) λειπει στο εξωτερικο για λογους που αφορουν τον συλλογο .

οποτε να ειμαστε λιγο ποιο προσεκτικοι σε αυτα που λεμε :wink: :wink:

Υ.Σ οσο αφορα την αποφαση του νικου ειμαστε αντιθετος γιατι σε αυτην την προσπαθεια δεν περισευει κανεις . οτι διαφωνιες υπαρχουν μπορουν να λυθουν μεσα απο την συζητηση μετον καφε/ουζο/κρασι κτλ κτλ .

theofilos
01-10-04, 21:43
Απο ότι κατάλαβα είμαι εγώ η αιτία. Ήθελα και εγώ να φύγω μετά τη διαμάχη που είχα. Αλλά κάποιος μου μίλησε απο εσάς και με έκανε να το δώ διαφορετικά. Νιώθω πολύ καλύτερος με αυτή την επιλογή. Niktso ευχαριστώ για το χρόνο που διάθεσες απαντώντας στις διάφορες ερωτήσεις μου κατά καιρούς. Δεν θα ήθελα να φύγεις και ποτέ δεν είπα ότι δεν γνωρίζεις ή ότι δίνεις κάκες συμβουλές. Μια διαφωνία απόψεων και χαρακτήρων υπήρξε. Ίσως και να φταίει το νεαρό της ηλικίας μου (24). Εύχομαι να πάρεις τη σοφή απόφαση.

Takis
01-10-04, 23:24
:cool:

sps4ever(niktso)
01-10-04, 23:44
O Θεόφιλος σε εμένα δεν χρωστάει τίποτα. Με προβλημάτισε η συνπεριφορά του και ήταν ένα κίνητρο για τη συζήτηση που ξεκίνησα αλλά για άλλους λόγους από αυτό που φαντάστηκαν μερικοί.
Ελπίζω να κατάλαβε (όπως και ο μεγάλος αδελφός που τον μετάπεισε) ότι δεν ήταν προσωπικό. Μιά διαφορά απόψεων στην οποία και οι δύο είμασταν ισχυροί. Δυστυχώς έχω τη τάση να αντιδρώ με δύναμη όταν υποστηρίζει και ο άλλος με δύναμη σε κάτι που θεωρώ μη σωστό. Δεν λέω λάθος γιατί δεν είναι αλλά δεν είναι και σωστό οπότε άστο στη μέση και το πιάνουμε από εκεί.
αν ο Θεοφιλος μου επιτρέπει μια συμβουλή. Να είσαι διπλά επιφυλακτικός σε αυτό που σου ακούγεται ευχάριστα. Δυστυχώς η ανθρωπινη φύση οδηγεί πολλούς από εμάς να διαβάζουμε με τα μάτια της επιθυμίας και όχι της λογικής.
Όσο για το Θεόφιλο απλά απέδειξε κάτι που το ύποστήριζα. Ότι όταν έχεις τη διάθεση να καταλάβεις τον άλλο θα το κάνεις άσχετα με τη πορεία. Σε μια καλοπροαίρετη συζήτηση θα τσακωθεις , θα μαλώσεις αλλά τελικά μέλι γάλα γιατί θα καταλάβεις ότι δεν τσακώνεσαι αλλά αντιπαρατίθεσαι και αυτό έχει διαφορά.
Το είπα και το ξαναλέω. Έχω φάει επιθέσεις και βρίσμο από άτομα που δεν είχαν σχέση με το άθλημα. Με συνάδελφο θαλασσινό που ξέρω την αγωνία του δύσκολα θα τα χαλάσω. Μπορεί να μην γίνω κολλητός σου (δεν ΔΕΝ ισχύει για το Θεόφιλο και κάποιους άλλους που παρεξηγούνται) αλλά πίστεψε με δεν θα σε αφήσω ποτέ στο έλεος του Θεού.
Απλά όπως έχετε καταλάβει έχω αρκετά ισχυρό χαρακτήρα με αρκετά ισχυρές πεποιθήσεις και δυστυχώς πολύ λίγη διπλωματία. Πάντα προσπαθώ για κάτι καλύτερο, πάντα κατά την άποψή μου, και επειδή ότι κάνω το κάνω με πάθος δεν δέχομαι εύκολα το άσε δεν πειράζει εσύ θα τα αλλάξεις και τέτοια.
Λοιπόν έχω ψιλοκαλμάρει. Ένα από αυτά που με μπαρούτιασαν έχει φύγει από τη μέση αλλά όταν το νερό μπαίνει στο αυλάκι μερικές φορές πρέπει να φτάσει στη θάλασσα. Θα τα πούμε στη συνάντηση αύριο και βλέπουμε.
Θεόφιλε ελπίζω να τα πούμε Βόλο η πρόταση ισχύει για τους φίλους από εκεί και πέρα συντονιστείτε ο καιρός περνάει.
Τέλος αν γίνεται ας σταλεί το τελευταιο pm στο Θεόφιλο και μιά διαγραφή στο topic για να μην παίρνουν τα μυαλά μου αέρα. Ok ahar ?

theofilos
02-10-04, 02:42
:) Άντε και για χάρη του board γίνομαι το πειραματόζωο. Ετοίμασα αυτές τις μέρες νέο ενυδρείο με τα εξής χαρακτηριστικά. Άμμο παραλίας, νερό θαλάσσης, live sand απο παραλία, το DIY sump που παρεπιπτόντως δουλεύει τέλεια, 2 x 250w MH, 14k no actinics και περιμένω να βάλω καλύτερης ποιότητας βράχο, τά ψάρια απο το υπάρχον 2 μετρό (η θεραπεία μου δούλεψε!!). Για να δούμε αν θα δέσει η μαγιά.... :twisted:

Α!!! Χ-NOS Τα κοπήποδα στείλε :D :D :D

nhreas
02-10-04, 05:11
α μπραβο ρε παιδια ετσι επι του θεματος να μαχομαστε.αντε μαζι με τον niktso να ανεβουμε και μεις οι θαλασσινοι .καποιος λεει ολα για το χομπι!!ασχετα εαν ειναι γλυκου :lol: :lol: :lol: :lol: αντε ρε παιδια να γελασει λιγο το χειλακι μας!!χωρις niktso κατα εμε δεν υτπαρχει θαλασσινο.χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν.και στο κατω κατω στα pm απο τους πρωτους που εφαγε καντηλια απο τον niktso πρεπει να ημουνα και εγω.μακαρι να μου τα εριχνε πριν κανα δυο χρονια να γλυτωνα και καμια 6000 ευρω!!
α!το κολπο ειναι να πιειτε μπυρες σε καμια ψαγμενη μπυραρια για να τον γνωρισεται καλυτερα!
ο ανθρωπος θελει να δημιουργησει reefaδες κα θαλασσινους αυτο ειναι ολο!!οχι γαυρους φυσικα!!!!! :wink: :wink: :wink:
ειμαι και πιωμενος ,πω τι μωρα ηταν και αυτα σημερα!!!!!!!

Νίκος
02-10-04, 14:57
Και εγωω! και εγώ θέλω μερικά από τα μπινελίκια τού niktso πρώτον γιατί είναι χωρίς πονηράδες και δεύτερον γιατί ετοιμάζομαι να χώσω κάποια ευρά που για μένα είναι πολλά.

x-nos
03-10-04, 05:02
Και εγωω! και εγώ θέλω μερικά από τα μπινελίκια τού niktso πρώτον γιατί είναι χωρίς πονηράδες και δεύτερον γιατί ετοιμάζομαι να χώσω κάποια ευρά που για μένα είναι πολλά.

Πολυ μαζοχησμος πεφτει τωρα τελευταια!!! :D

Theofile ωραια εποχη διαλεξες! Νεκρα καταραμενη!!! :oops: