PDA

Επιστροφή στο Forum : απο ποια λιμνη να επιλεξω


fishme
29-09-04, 14:14
γεια σε ολους.Λοιπον, σκεφτομαι να παρω ενα ενυδρειο 280l καθαρα αλλα ειμαι σε δυλημα :? μιας και δεν εχω ξαναασχοληθει με αφρικανες απο ποια λιμνη να αρχησω. παρακαλω διαφωτιστεμε :idea: :idea: :idea:

jpatou
29-09-04, 14:33
Για πρώτη φορά θα πρότεινα λίμνη Malawi. Και καλό θα ήταν να μην μπλέξεις τα διάφορα είδη μεταξύ τους. Οπότε κάτι ανάμεσα σε Mbuna ή Peacocks.
Αν θέλεις μπορείς να δεις τα διάφορα είδη εδώ :
http://www.cichlid-forum.com/articles/species_profiles.php

AFRIKANOFILOS
29-09-04, 15:50
Καταρχιν καλωσορισες στο πιο δραστηριο -+9 και ενδιαφερον τομεα της ενυδρειολογειας :!: Επειδη εισε αρχαρειος ακομη σου προτεινω για αρχη να ξεκινησεις με psedotrofeus απο malawi που ειναι και ευκολα ψαρια και γεννανε και αβερτα κουβερτα :lol: .Οσο θα μεγαλωνει η εμπειρια σου με τις αφρικανικες κυχλιδες θα πηγενεις και σε ποιο δυσκολα ιδη :wink: .

stefanos.f
29-09-04, 20:39
Εγω θα προτεινα επισης ειδη απο την λιμνη Malawi μονο που ειμαι αντιθετος με τα Pseudotropheus που προτεινε ο Γιαννης γιατι τα περισσοτερα ειδη ειναι αρκετα αγρια! Θα συνιστουσα να ξεκινησεις με Labidochromis caeruleus για αρχη και μετα βλεπουμε... :wink: Το site που σου δοθηκε πιο πανω θα σου δειξει αρκετα ειδη... αν δεις καποιο που σε ενδιαφερει ρωτα αν παει στο ενυδρειο που σκεφτεσαι να φτιαξεις για να αποφυγεις τυχων παρατραγουδα :wink: