Επιστροφή στο Forum : μειωμενη αποδοση tetratek ex700
καλησπερα!εχω το συγκεκριμενο φιλτρο και ξαφνικα η αποδοση του επεσε πολυ.το ανοιξα,το καθαρισα,καθαρισα το αξονακι με την φτερωτη αλλα τιποτα.καμια αλλη ιδεα?
Οι σωλήνες είναι καθαροί;
η αληθεια ειναι οτι φαινονται λιγο βρωμικοι.υπαρχει περιπτωση να υπαρξει τοσο μεγαλη μειωση της αποδοσης λογω λιγης βρωμιας στους σωληνες?Και αν ναι,πως να τους καθαρισω μεσα?
Μηπως εχει κρατησει πουθενα μεσα αερα και δεν δινει οσο θα επρεπε?
η αληθεια ειναι οτι φαινονται λιγο βρωμικοι.υπαρχει περιπτωση να υπαρξει τοσο μεγαλη μειωση της αποδοσης λογω λιγης βρωμιας στους σωληνες?Και αν ναι,πως να τους καθαρισω μεσα?
Ναι, η βρώμα στους σωλήνες μειώνει αρκετά την ροή. Υπάρχουν ειδικά εργαλεία όπως αυτό (http://www.amazonios.gr/images/JBL_Cleany.jpg?language=en).
Λιβέρης Σταύρος
10-07-12, 08:21
Καθάρισε τους σωλήνες όπως σου είπαν και πρόσεξε ιδιαίτερα τον αέρα. Αυτός συνήθως ευθύνεται για σημαντικές μειώσεις στη ροή του φίλτρου.
snakepanos
10-07-12, 10:03
Πρεπει να εχεις αερα μεσα στο φιλτρο ,κουνατο σαν φραπε αλλα μην το ξεφτιλησεις,,βγαλτο και ξαναβαλτο στην μπριζα 2 ,3 φορες αν χρειαστη.
Μπορείς να περάσεις και ένα σκοινάκι απο το σωλήνα, να δέσεις ένα σφουγκαράκι και να το τραβάξεις..
Μπορείς να περάσεις και ένα σκοινάκι απο το σωλήνα, να δέσεις ένα σφουγκαράκι και να το τραβάξεις..
+ 1000 :smt023
Εχω το ιδιο φιλτρο και εκανα αυτη τη δουλεια πριν καμια 15αρια μερες . Καμια σχεση η αποδοση μετα , μιλαμε εβγαλε πολυ πραμα δεν το περιμενα τοοοση μπιχλα. Τωρα για το αερα που λες πατας το κουμπι που εχει αρκετες φορες μεχρι να βγει ολος ο αερας και να τρεξει νερο απο τον σωληνα ;
θα δοκιμασω κι αυτο με τον αερα αλλα θα καθαρισω και τις σωληνες μηπως δω διαφορα.ολα τα αλλα τα εχω κανει
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.