Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Χαθηκε καρδιναλιος...

stratigos24
23-06-12, 15:33
Καλησπερα. Ειχα 8 καρδιναλιους και σημερα βλεπω 7. Εχθες εκανα αλλαγη νερου και στο λαστιχο που ρουφαγε το νερο απο το ενυδρειο δεν ειχα βαλει στην ακρη του βαμβακι ενω συνηθως βαζω. Βεβαια μετα την αλλαγη εχθες, θυμαμαι να εχω 8 ψαρια. Στο πατωμα δεν βλεπω κατι. Στο φιλτρο (ειναι κρεμαστο, καποια ζεβρα ντανιο που ειχα πηδαγαν μεσα και πεζανε) δεν ειναι μεσα. Αν υποτεθει οτι πεθανε, υπαρχει περιπτωση να το εφαγαν τα αλλα ή το ενα anentome helena που εχω? Πραγματικα εχω τρελαθει...

stav
23-06-12, 16:36
Το εφαγαν.

nikolakis94
23-06-12, 17:24
το ειχα παθει και εγω αυτο.νομιζα οτι τον πηρε το λαστιχο κατα την αλλαγη.μετα απο καιρο βρηκα μια αμορφη μαζα μεσα σε ενα απο τα φυτα που εχω.

stratigos24
24-06-12, 21:44
Το εφαγαν μεσα σε λιγες ωρες? Το προηγουμενο βραδυ στις 10 εκανα την αλλαγη και την αλλη μερα στις 2 το μεσημερι ειδα που ηταν 7 και ολα ειναι και ηταν στην υγεια τους (απο οτι βλεπω) πολυ καλα, με τελεια πτερυγια και χρωματα. Πιο πολυ καταληγω στο να εκανα βλακεια και να το ρουφηξα το ενα κατα την αλλαγη αλλα και εκει δεν θα το εβλεπα...? Τι να πω...πραγματικα δεν ξερω..

nikolakis94
24-06-12, 22:01
εψαξες καλα? στα φυτα?κατω απο ριζες, πετρες?

stratigos24
24-06-12, 23:34
Ναι, ολα. Τι να πω...

nikolakis94
24-06-12, 23:37
μυστηριο.

KenJiNx
24-06-12, 23:40
Έχω "χάσει" 2 guppy.. το ένα το βρήκα μέσα σε ένα σωλήνα που ήταν μέσα στο νερό χωρίς να υπάρχει ροή, μάλλον μπήκε και εγκλωβίστηκε..

το άλλο το έψαχνα μια βδομάδα, είχα σκαλίσει όλα τα φυτά τα ξύλα τις πέτρες τίποτα.. μετά από κάποιες μέρες που έκανα αλλαγή, ξαφνικά το είδα πάνω στην επιφάνεια να επιπλέει.. είχε αρχίσει η σήψη ήδη..

stratigos24
24-06-12, 23:43
το άλλο το έψαχνα μια βδομάδα, είχα σκαλίσει όλα τα φυτά τα ξύλα τις πέτρες τίποτα.. μετά από κάποιες μέρες που έκανα αλλαγή, ξαφνικά το είδα πάνω στην επιφάνεια να επιπλέει.. είχε αρχίσει η σήψη ήδη..

To θυμαμαι το θεμα σου τοτε...

KenJiNx
24-06-12, 23:47
Ενώ είχα πάρα πολλά σαλιγκάρια και το ψάρι ήταν στον βυθό(ακόμα δεν έμαθα που ακριβώς), όταν το έβγαλα δεν υπήρχε ίχνος φαγώματος από σαλιγκάρια.. απλά μάλλον δεν είχα ψάξει καλά..

nikolakis94
25-06-12, 00:15
και εγω σημερα το μεσημερι βρηκα το υπολοιπο απο το θυληκο μου γκαπυ.ειχε φαγομενη κοιλια και ουρα το υπολοιπο αθικτο.το ιδιο πριν μια εβδομαδα με αρσενικο γκαπυ.στο ενυδρειο υπαρχει 1 ξιφος 6 cardinal και 2 γκαπυ πλεον.ποιος λετε να φταιει?το περιεργο ειναι οτι και στις δυο περιπτωσεις το υπολοιπο σωμα του ψαριου δεν φαγωθηκε.

σημειωση:πριν απο ενα μηνα περιπου <εξαφανιστηκε> κυριολεκτικα μεσα σε μια νυχτα η ουρα του ξιφου.ισως εκδικειται τα υπολοιπα ψαρια?