Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με τον καθαρισμο...
Καλημέρα παιδιά Έχω ενα μικρο...προβληματακι! Εγω, αυριο, φευγω Θασο (για 9 ημερες) και δεν θα ειμαι Γρεβενα!.... Πηρα ένα χρονοδιακόπτη (για να ανοιγει το φως στις 10 το πρωι και να κλεινει στις 6 το απογευμα)...! Ο αδερφος μου θα ειναι εδω αυτες τις μερες αρα ειμαι ο.κ. και με το ταϊσμα...αλλα...τι θα γινει με το καθαρισμα????:confused::confused::confused:Το ενυδρειο θα το καθαρισω και σημερα, αλλα για τις επομενες 9 μερες δεν θα γινει κανενας καθαρισμος (εγω κανω μια φορα την εβδομαδα γι'αυτο το λεω)....! Θα υπάρξει πρόβλημα????:confused::confused::confused:....???
Δεν θα εχεις προβλημα για εννεα ημερες.
Δεν θα εχεις προβλημα για εννεα ημερες.
ουφφφ!!! Thanks φιλε...! Δεν φανταζεσαι ποσο με ανακουφησες...:rolleyes::rolleyes::D:D
Καθάρισμα ενυδρείου εννοείς την αλλαγή νερού ;;
Καθάρισμα ενυδρείου εννοείς την αλλαγή νερού ;;
Ναι:D:D! Τωρα καθαρισα το φιλτρο και εκανα 30% αλλαγη νερου! Αρα,μαλλον, δεν θα εχω προβλημα...ε?:confused:
Προβλημα με μη αλλαγη δεν θα εχεις σε 10 ημερες, δεν ξερω ομως αν εχεις ανεμιστηρακια για ψυξη, γιατι τοτε θα χρειαστεις σιγουρα αναπληρωση νερου...
Να ταιζει το μισο απο το συνηθες και να αναπληρωνει την εξατμιση καθε μερα ή μερα παρα μερα.
Η φωτοπεριοδος θα μπορουσει να μειωθει σταδιακα στο μινιμουμ (πχ 3-4 ωρες ημερησιως.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.