Επιστροφή στο Forum : Πρόσκληση / DIY ψύξη
Όπως λέει και ο τίτλος "Πρόσκληση / DIY ψύξη" όποιος θέλει και μπορεί να έρθει να με βοηθήσει να τοποθετήσουμε τον Controller Θερμοκρασίας... :D :D
Οι ώρες που με βολεύουν είναι κάθε μέρα μετά τις 19:00.
(τα έχω προμηθευτεί όλα εκτός από ποτηροτρύπανο και blaker decker :( :( :( :()
Τι διαμετρος ειναι τα ανεμιστηρια?
Φωτο απο το καπακι θελω και τον περιβαλοντα χωρο του (μεσα εξω ανοιχτο το καπακι κλπ)
Ποιον controller πηρες?
ΥΓ Γραψε λιστα αυτων που εχεις παρει να σου πω τι λειπει :)
Τι διαμετρος ειναι τα ανεμιστηρια?
Φωτο απο το καπακι θελω και τον περιβαλοντα χωρο του (μεσα εξω ανοιχτο το καπακι κλπ)
Ποιον controller πηρες?
ΥΓ Γραψε λιστα αυτων που εχεις παρει να σου πω τι λειπει
Το ενυδρείο που έχω είναι το RIO180
Λίστα με υλικά που έχω
Controller stc-1000
4 ανεμιστηράκια 80mm
1 τροφοδοτικό (12v)
Ανοξείδωτες βίδες
3 Θυλικά διπολικα φις
3 αρσενικά διπολικά φις
4-5 μέτρα περίπου καλώδιο (ψιλό)
1 κανάλι καλωδίων
Αντικραδασμικες βασεις (δεν βρήκα, θα βάλω όταν βρω)
Φιλτρα σκονης (δεν βρήκα, θα βάλω όταν βρω)
Μονοτική ταινία
Πήρα και ένα θηλυκό βύσμα για να ενώσω το καλώδιο από τα ανεμιστηράκια με το τροφοδοτικό (για να μην χαλάσω το τροφοδοτικό)
ΟΚ καλα το πας
Ποια ανεμιστηρια ακριβως πηρες?
Αυτο με "τα φιλτρα αργοτερα" μας το ξαναπαν :D, Ποιος καθεται να το λυσει και να το δεσει παλι?
Δεν χρειαζονται ανικραδασμικες βασεις. Παρε ροδελες (http://i225.photobucket.com/albums/dd212/delta66/aqua/temperature%20controller/aRIO180024.jpg) ελαστικες ή σιλικονης για τις βιδες.
Φιλτρα σκονης αλουμινενια εχει στο eshop (μονο 80αρια (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808984)).
(για 120αρια εχει στην πατρα στο eworld.com - δεν ξερω απο καταστηματα που δεν εχουν σελιδα στο ιντερνετ τι παιζει)
Ποσο ψιλο ειναι το καλωδιο??? Δεν πιστευω σαν του τροφοδοτικου?
Το παχος που εχουν τα οχταρακια (http://www.skroutz.gr/c/757/kalodia-trofodosias.html?keyphrase=%CE%BF%CF%87%CF%84%CE%B 1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9) ή οπως αυτο των θερμαντηρων ειναι ΟΚ.
Θερμοσυστελλομενο εχεις αντι για μονωτικη που ξεκολλαει με τον καιρο?
Αν εχεις σκοπο να χρησιμοποιησεις ταιστρα θελεις το ενα τουλαχιστον θηλυκο φις να ειναι σουκο, για να μπορει να μπει χρονοδιακοπτης που ειναι σουκο.
Τρυπανι, ποτηροτρυπανο 80αρι κλπ εχω εγω.
Δεν εχω μεσον ομως. Αν εχεις εσυ και ερθεις να με παρεις απο ανω καλαμακι μπορω να σε βοηθησω.
ΟΚ καλα το πας Είχα διαβάσει το άρθρο σου πριν
Ποια ανεμιστηρια ακριβως πηρες? KONIG FAN 80mm (http://www.google.gr/search?hl=el&q=konig+fan+80mm&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1600&bih=767&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi)
Αυτο με "τα φιλτρα αργοτερα" μας το ξαναπαν :D, Ποιος καθεται να το λυσει και να το δεσει παλι? Δεν είναι και δύσκολο να το κάνω :D :D :D
Δεν χρειαζονται ανικραδασμικες βασεις. Παρε ροδελες ελαστικες ή σιλικονης για τις βιδες. Θα κοιτάξω μήπως βρω ροδόλες
Φιλτρα σκονης αλουμινενια εχει στο eshop (μονο 80αρια (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808984)).
(για 120αρια εχει στην πατρα στο eworld.com - δεν ξερω απο καταστηματα που δεν εχουν σελιδα στο ιντερνετ τι παιζει)
Ποσο ψιλο ειναι το καλωδιο??? Δεν πιστευω σαν του τροφοδοτικου? Απλό διπολικό καλώδιο πήρα. Άμα δεν κάνει να πάω να πάρω άλλο. Ποιο όμως?
Το παχος που εχουν τα οχταρακια (http://www.skroutz.gr/c/757/kalodia-trofodosias.html?keyphrase=%CE%BF%CF%87%CF%84%CE%B 1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9) ή οπως αυτο των θερμαντηρων ειναι ΟΚ.
Θερμοσυστελλομενο εχεις αντι για μονωτικη που ξεκολλαει με τον καιρο? Δεν βρήκα Θερμοσυστελλομενο, πήγα σε δυο καταστήματα εδώ στην περιοχή μου και δεν βρήκα
Αν εχεις σκοπο να χρησιμοποιησεις ταιστρα θελεις το ενα τουλαχιστον θηλυκο φις να ειναι σουκο, για να μπορει να μπει χρονοδιακοπτης που ειναι σουκο. Όχι δεν έχω σκοπό.
Τρυπανι, ποτηροτρυπανο 80αρι κλπ εχω εγω.
Δεν εχω μεσον ομως. Αν εχεις εσυ και ερθεις να με παρεις απο ανω καλαμακι μπορω να σε βοηθησω.
Ούτε εγώ έχω μεταφορικό μέσον για να έρθω να σε πάρω... :( :( :(
Μια χαρα ειναι αυτα τα konig
Σου γραφω ποσο παχος κανει κανει
Τοτε περιμενε κανεναν απο εκει κοντα :(
Η δυσκολια να το κανεις μονος σου ειναι στα ηλεκτρολογικα?
Μια χαρα ειναι αυτα τα konig
Σου γραφω ποσο παχος κανει κανει
Τοτε περιμενε κανεναν απο εκει κοντα :(
Η δυσκολια να το κανεις μονος σου ειναι στα ηλεκτρολογικα?
Δεν μου είναι τόσο δύσκολο πιστεύω.. αλλά θα ήταν καλύτερα να υπάρχει και δεύτερο άτομο που το έχει ξανακάνει ;)
Και δεν έχω Τρυπανι, ποτηροτρυπανο 80αρι και κολλητήρι που μπορεί να χρειαστεί
georot1981
18-06-12, 23:07
σπυρο λες να παω να βοηθησω εγω η θα τα καψω ολα?:p
σπυρο λες να παω να βοηθησω εγω η θα τα καψω ολα?:p
Εσυ πηρες το βαπτισμα του πυρος και στην ψυξη πλεον. :D
Παιδιά τελικά θα πάω από τον Σπύρο...
Θα πάρω όλα τα συμπράγκαλα και θα το φτιάξουμε εκεί... :) :) :) :)
ενταξει βρηκαμε ακρη μεσω πμ
georot1981
18-06-12, 23:16
καλα εμπλεξες με σουπερ μαστορα...αυτο ειναι το μονο σιγουρο...;)
Καλά να περάσετε!:D
Κατσε να δεις που μπορει να ερθει αυριο και ο kfg για ..... μπολι :D:D:D:D
Ετοιμασου για βεγγερα παλι :cool:
Κατσε να δεις που μπορει να ερθει αυριο και ο kfg για ..... μπολι :D:D:D:D
Ετοιμασου για βεγγερα παλι :cool:
Το στέλνεις και στο εξωτερικό τώρα το μπόλι σου;!:p
Το στέλνεις και στο εξωτερικό τώρα το μπόλι σου;!:p
Δεν καταλαβες. Εδω ειναι.
Ηρθε προχτες απο το σπιτι να παρει τζουρες απο αγγελοψαρα (εφερε και νερο blackwater να μετρησουμε απο Νορβηγια) κι εφυγε με διακοπο-ενυδρειακι ο αρρωστος :D:D:D
Συνομωτησε το συμπαν λεμε
Το ξέρω ότι είναι εδώ, αλλά δε φαντάστηκα ότι είναι "ενυδρείο θέλω, τώρα το θέλω"!
Το ξέρω ότι είναι εδώ, αλλά δε φαντάστηκα ότι είναι "ενυδρείο θέλω, τώρα το θέλω"!
Αναστεναζε σου λεω μπροστα στο ενυδρειο :D:D:D:D
Εκατσε και καμια ωρα αφου αναψαν τα moonlight να το δει και στα σκοτεινα :smt080:smt080:smt080
Τον δινω τωρα, και αν το διαβασει θα με κραξει ο ψαροκαμμενος :cool:
χαχαχαχα:D δε βαριεσαι,δωσε με εσυ και θα σε δωσω κιεγω οταν ερθει η ωρα:D:D:D
οχι ωραια ητανε δε μπορω να πω,ο σπυρος ειναι φοβερος για κουβεντα.περναει η ωρα και δεν παιρνω χαμπαρι καθε φορα.αρμενικη βιζιτα του εκανα χτες,δεν ηθελα να φυγω:D
τα αγγελοψαρα τα σπανε.οπως και το moonlight!οσο για τη βοηθεια,συμβουλες,το "φτιαξιμο" που μου εκανε χτες με το ενυδριακι,δεν εχω λογια.οτι και να πω ειναι λιγο για το σπυρο.απτους λιγους ανθρωπους:)
Καλως τον Max Manus :cool:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.