Επιστροφή στο Forum : Systash kainourgiou enydreiou 110 lt peripou!
Timekeeper
18-06-12, 14:34
Xeretw ola ta pedia tou forum tha ithela 2-3 sumvoules panw sto neo enydreio pou etoimazomai na sthsw pedia!Katarxhn eimai newbie sto sthsimo kathws prwth fora asxoloume me auto opote tha ithela na m peite katarxhn o monomaxos pou exw edw k kairo se ena mikro enydreio me ti psarakia tha mporouse na simviwsei oso to dunaton pio armonika .To neo m enydreio einai 110 lt peripou k perilamvanei ta aparaithta thermostath filtro lampa ktl.deuteron ti psarakia k posa tha mporesw na valw mesa outososte na tn palepsoun mazi tou ?apo diatrofh k loipa ti pezei?edw sto volo h agora einai kapws periorismenh opote ta psarakia pou vrika einai skalaria aggelopsara xrysopsara gliftes k silver shark pros to paron k kapia alla mikrotera pou den thimamai ta names tou na ta parathesw.mporw na kanw kapio sundiasmo me auta oste na einai viosimos k na mhn einai to enydreio adeia.Fysika milaw gia ena max 4-5 psarakia ean den einai k auta pou lew polla !Sas euxaristw poly gia to xrono sas k elpizw me tis sumvoules sas na me voithisete! TY TY ty
Καλώς ήρθες!
Μόνο να γράφεις με πεζά ελληνικά για να μη μας βγαίνουν τα μάτια!
Timekeeper
18-06-12, 14:49
Τα greekenglish δυστυχως ειναι συνηθεια απο τα φορουμ !Σε ευχαριστω πολυ για το καλοσορισμα αγορινα μου!Ελπιζω να μ δωσετε μερικες οδηγειες ωστε να διμιουργησω κατι καλο!
-------------------------
τωρα ετοιμαζομουν να σ κανω π.μ exelix για να σε ρωτησω 2-3 πραγματακια Κ παλι ευχαριστω για την οποιαδιποτε βοηθεια!
ShadowVValker
18-06-12, 15:20
Κάποια cherry barbs ίσως με μονομάχο, ή κανένα σαλιγκαράκι ή γαρίδα ΕΑΝ δεν είναι πολύ επιθετικός ο μονομάχους σου.
Timekeeper
18-06-12, 16:07
Shadow walker εαν βαλω 2 αγγελοψαρα 1 cherry και τον μονομαχο λες να να τους φαει τις ουρες?Πριν χασω τον πατερα μ ειχαμε αρκετα μεγαλο ενυδρειο κ θυμαμαι οτι ειχαμε καποια ψαρακια χωρις ουρα αλλα τοτε ειχαμε κ ενα καρχαριακι το οποιο αυτο εκανε τις επιθεσεις απλα λογο ηλικιας δεν θυμαμαι εαν ειχαμε και μονομαχο.εχω μια εναλακτικη σκεψη να κρατησω τον μονομαχο ως εχει στο δικο του ενυδρειο κ να γεμισω το ενυδρειο με καποιο αλλο συνδιασμο τι προτεινεις? υ.γ σαλιγκαρακια-γαριδες δεν τηα ηθελα να παρω . ευχαριστω για την βοηθεια μπρο!
μην ξεχνας οτι προς το παρον οπως προ ανεφερα εχω ενα θεμα με την ποικιλια στο βολο.
Κάποια cherry barbs ίσως με μονομάχο, ή κανένα σαλιγκαράκι ή γαρίδα ΕΑΝ δεν είναι πολύ επιθετικός ο μονομάχους σου.
Το εχεις δοκιμασει?
Γιατι εναν που ειχα δει με barbs, δεν ειχε ουρα :D
@Timekeeper
Δεν ξαναγραφεις το πρωτο ποστ, μπας και μπορεσουμε να το διαβασουμε ολο? :cool:
Timekeeper
18-06-12, 16:25
O.k για να μην μακρυγορω εχω αγορασει ενα ενυδρειο περιπου 100-100 λιτρα κ εχω 3 ερωτησεις .1)εαν βαλω τον μονομαχο μ μεσα με τι μπορω να τον συνδιασο2)εαν δεν τον βαλω κ τον κρατησω στο μικρο ενυδρειο που εχω τι συνδιασμο μπορω να κανω με ψαρακια 3) επειδη ειμαι νεος στο στησιμο ποια βηματα απλα πρεπει να ακολουθησω για να το στησω εαν κ ηδη διαβασα αρκετα ποστ σχετικα με αυτο. υ.γ μεχρι τωρα στο βολο βρικα καρχαριακια αγγελοψαρα ψαρακια νεον χρυσοψαρα μονομαχους γλυφτες κ μερικα αλλα! ευχαριστω :D
Εγω ως αρχαριος ειχα βαλει αρλεκινους μαζι με μονομαχο και αφου ειχα πετυχει σχετικα ηρεμου χαρακτηρα μονομαχο, δεν τα πειραζε,
Οπως και οι αρλεκινοι δεν τον πειραζαν.
Επισης με τα corydoras δεν ειχα προβλημα. (αρκει να υπαρχει αμμος στο ενυδρειο)
Ολα αυτα ομως συνεβαιναν σε σχετκα μαλακο νερο 8 GH και 7 πεχα.
Τι διαστασεις εχει το μικρο ενυδρειο?
Τι τιμες νερου εχει η βρυση σου?
Timekeeper
18-06-12, 17:12
Οκ τηα τα τσεκαρω αγορινα μ το μικρο ενυδρειο ειναι 1.5 λτ!
περνω παντα εμφιαλομενο χωρισ βεβαια να ξερω εαν ειναι σωστο κ κοιταω ph κ τα λοιπα!
Δεν ειναι ποσιμο της βρυσης?
Τα περισσοτερα εμφιαλωμενα ειναι ακαταλληλα και για ποσιμο. (εχουν νιτρικα και εξασθενες χρωμιο)
Σε ποια περιοχη εισαι?
Αν το προσεξεις το 15αρι (ιδιως θερμοκρασια χειμωνα καλοκαιρι σταθερη και αναμεσα 26-30 αναλογα την εποχη) την αναπληρωση της εξατμισης (να μη μεινει εκτος το φιλτρο) και τις ρουτινες αλλαγης νερου σταθερες και με σωστη μεθοδο (προετοιμασια νερου και αργη εισαγωγη του), θα ειναι προτιμοτερο απο τη συγκατοικηση με αλλα ψαρια ακομα και ειρηνικα.
Timekeeper
18-06-12, 17:34
ειναι ποσιμο αλλα προτιμο το εμφιαλομενο δελτα!τωρα θα ξεκινησω το στησιμο κ θα δω εαν μπορεσω να του βαλω λιγη παρεα!για να δουμε!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.