PDA

Επιστροφή στο Forum : Μικρος χειροποιητος καταρρακτης

Thodoris_
17-06-12, 18:25
Αποφασισα λοιπον να φτιαξω ενα μικρουλι καταρρακτη..αφου δηλώνουμε κ καλλιτεχνες! Βασικα ηθελα να κρυψω κ τον μικρο σωληνα της αντλιας! Για αρχη θα αποτελειται απο 2 κομματια το ενα θα ¨καθεται" απανω στο αλλο! Τι λετε?ακομα θελει δουλεια κ ειναι ολοκληρο στο χερι και οι πετρουλες κ ολα!

johnyfy
17-06-12, 19:06
μαρέσει...βαλε και φώτο οταν θα ναι έτοιμο..σου κλέβω την ιδέα:D:D:D:D

platy
17-06-12, 19:08
oμορφη κατασκευή αλλα θα προτιμούσα άμμος ή ψιλό χαλίκι να καλύπτει το υλικό που εινια φτιαγμένος ο καταράκτης γιατί μου φαίνεται σαν ''λασπωμένος'' καλή συνέχεια με το εγχείρημα

Thodoris_
17-06-12, 19:26
μαρέσει...βαλε και φώτο οταν θα ναι έτοιμο..σου κλέβω την ιδέα:D:D:D:D
Ευχαριστω Johnyfy !Οταν θα ειναι ετοιμο θα ανεβασω!
-------------------------
oμορφη κατασκευή αλλα θα προτιμούσα άμμος ή ψιλό χαλίκι να καλύπτει το υλικό που εινια φτιαγμένος ο καταράκτης γιατί μου φαίνεται σαν ''λασπωμένος'' καλή συνέχεια με το εγχείρημα

Ευχαριστω platy,σου φαινεται λασπωμενος γιατι δουλευω με κεραμικο πηλο!(λασπη):D
οταν θα ψηθει θα γινει πετρα!

Thodoris_
17-06-12, 19:37
Προχωραει το εργο!!:D

Thodoris_
17-06-12, 21:23
το κατω μερος ειναι ετοιμο!!;)

Thodoris_
18-06-12, 10:20
ετοιμο κ το πανω μερος!!:D

exelix
18-06-12, 10:35
Μου έχει μπει μια τρελή ιδέα ότι κάτι ψιλοξέρεις από πηλό!:D

Έγινε πολύ όμορφο!

Thodoris_
18-06-12, 10:50
Μου έχει μπει μια τρελή ιδέα ότι κάτι ψιλοξέρεις από πηλό!:D

Έγινε πολύ όμορφο!

Χεχε,ευχαριστω πολυ Στελιο!Η αληθεια ειναι η "δουλεια" μου!;)

Αν θεs ριξε μια ματια στο πιο κατω link,εχω περισσοτερες φωτογραφιες εκει..

http://www.facebook.com/thodorisart

lucy
18-06-12, 10:55
Τι λες τώρα!!! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια δουλειά! Εσύ είσαι ΤΟ ταλέντο!!!! Θερμά συγχαρητήρια!!!! :o

Thodoris_
18-06-12, 10:58
Τι λες τώρα!!! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια δουλειά! Εσύ είσαι ΤΟ ταλέντο!!!! Θερμά συγχαρητήρια!!!! :o

:D Ευχαριστω παρα πολυ lucy νασαι καλα!;)

delta66
18-06-12, 12:55
Πολυ ωραια δημιουργηματα :smt023
Μαρεσε πολυ ηκρδια και το χαρτινο καραβι οπως και τα γλυπτα.
Ολα, ολα, πολυ καλα.

Πολυ τυχερος οποιος μπορει και χρησιμοποιει τη δουλεια-τεχνη του, στο χομπι του.

(Εγω ειμαι ατυχος. Tο μονο που εχω πετυχει ειναι να εχω τα ψαρια κολλημενα στο τζαμι και να κανουν headbanging) :)
http://img.instructables.com/files/deriv/F29/63JI/F5GDQOXE/F2963JIF5GDQOXE.THUMB.gif

in the pond
18-06-12, 13:11
Όλο εκπλήξεις θεόδωρε. Μια χαρά ο καταρράκτης. Να δει πόσο όμορφα θα δείξει όταν πολλές από τις επιφάνειες, του τις καλύψει η άλγη και δείχνει πιο φυσικό!

Το νεράκι στη λίμνη (σε άλλη φώτο) σαν να το είδα λιγάκι θαμπό?

_antonis_
18-06-12, 13:17
Αν και έχω φίλους και γνωστούς που δημιουργούν διάφορα, εντυπωσιάστηκα!
Και μένα η καρδιά μου άρεσε πολύ (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είμαι αιμοδότης-πορωμένος).

Ο καταρράκτης μας εδώ πολύ ωραίος, αλλά θα προτιμούσα αυτό:

http://www.newzimbabwe.com/FCKEditor_Images/devil%27s-pool-2-550.jpg

:D:D:D

Thodoris_
18-06-12, 13:46
Όλο εκπλήξεις θεόδωρε. Μια χαρά ο καταρράκτης. Να δει πόσο όμορφα θα δείξει όταν πολλές από τις επιφάνειες, του τις καλύψει η άλγη και δείχνει πιο φυσικό!

Το νεράκι στη λίμνη (σε άλλη φώτο) σαν να το είδα λιγάκι θαμπό?

Ευχαριστω βασιλη..:)
Ναι η αληθεια απ την επομενη μερα που φυτεψα το νουφαρο κ τον παπυρο εχει θολωσει..τι πρεπει να καμω?Ειναι κακο?
Πολυ ωραια δημιουργηματα :smt023
Μαρεσε πολυ ηκρδια και το χαρτινο καραβι οπως και τα γλυπτα.
Ολα, ολα, πολυ καλα.

Πολυ τυχερος οποιος μπορει και χρησιμοποιει τη δουλεια-τεχνη του, στο χομπι του.

(Εγω ειμαι ατυχος. Tο μονο που εχω πετυχει ειναι να εχω τα ψαρια κολλημενα στο τζαμι και να κανουν headbanging)
http://img.instructables.com/files/deriv/F29/63JI/F5GDQOXE/F2963JIF5GDQOXE.THUMB.gif

Ευχαριστω,νασαι καλα!Χαχα ολοι εχουμε καποια χαρισματα ο καθενας με το δικο του!;)
Αν και έχω φίλους και γνωστούς που δημιουργούν διάφορα, εντυπωσιάστηκα!
Και μένα η καρδιά μου άρεσε πολύ (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είμαι αιμοδότης-πορωμένος).

Ο καταρράκτης μας εδώ πολύ ωραίος, αλλά θα προτιμούσα αυτό:

http://www.newzimbabwe.com/FCKEditor_Images/devil%27s-pool-2-550.jpg

:D:D:D

Ευχαριστω Αντωνη!Χαχαχαχα!!Την επομενη φορα θα φτιαξω κατι πιο ψηλο!;)

Andros
18-06-12, 18:38
Να σε δω του χρονου τι θα κανεις...:D

Thodoris_
18-06-12, 22:27
Να σε δω του χρονου τι θα κανεις...:D

του χρονου δεν θα ειναι μινιατουρες! :D

Yiannis59
18-06-12, 23:11
του χρονου δεν θα ειναι μινιατουρες! :D

Εμπλεξες με τους πελλους ;; ο θεος μαζι σου :D

Thodoris_
18-06-12, 23:14
Σχεδον ετοιμο!!:D

Thodoris_
18-06-12, 23:19
[QUOTE=Yiannis59;675533]Εμπλεξες με τους πελλους ;; ο θεος μαζι σου :D[/QUOTE

:D Λιο πολλα ουλοι κουβαλαμε μια πελλαρα!;)

kgf12345
21-06-12, 00:21
ΜΠΡΑΒΟ!!!μου αρεσουνε πολυ τα εργα σου.πολυ ομορφα ολα αλλα με τις μινιατουρες τρελλαθηκα :)ελπιζω να συνεχισεις να ανεβαζεις δουλειες σου στο fb,θα σε παρακολουθω:D

noutsman
21-06-12, 08:02
Συγχαρητηρια! Εγινε πολυ καλο (και απ'οτι βλεπω θα γινει ακομα καλυτερος)!!:D:D

in the pond
21-06-12, 08:05
Εγώ αναρωτιέμαι από τώρα, τί πρόκειται να φτιάξεις του χρόνου...:D:D

Thodoris_
21-06-12, 10:55
ΜΠΡΑΒΟ!!!μου αρεσουνε πολυ τα εργα σου.πολυ ομορφα ολα αλλα με τις μινιατουρες τρελλαθηκα :)ελπιζω να συνεχισεις να ανεβαζεις δουλειες σου στο fb,θα σε παρακολουθω:D

Καλημερα :D κ σ ευχαριστω πολυ οποτε θελεις στειλε κανα μηνυμα !;)
Συγχαρητηρια! Εγινε πολυ καλο (και απ'οτι βλεπω θα γινει ακομα καλυτερος)!!:D:D

:D Ευχαριστω,βασικα θα πρεπει να τον δουμε κ σε λειτουργια!;)
Εγώ αναρωτιέμαι από τώρα, τί πρόκειται να φτιάξεις του χρόνου...:D:D

Καλημερα..χεχε εχω πολλα στο μυαλο μου αλλα σιγα σιγα!;)

nazgul
23-06-12, 23:28
delta66[/B]](Εγω ειμαι ατυχος. Tο μονο που εχω πετυχει ειναι να εχω τα ψαρια κολλημενα στο τζαμι και να κανουν headbanging) :smile:

ΧΑΧΑΧΑΑ! και εγω που νομιζα πως μονο τα pufferaκια μου ειναι στα προθυρα του αυχενικου...

Παρεπιπτοντως, συνονοματε Thodoris_, πολυ ωραια δουλεια. Καλες εμπνευσεις...

betta 21
24-06-12, 09:16
Μπραβο ρε Θοδωρα πολυ ωραιο!

in the pond
24-06-12, 11:10
Θεόδωρος είναι...;)

Thodoris_
24-06-12, 23:48
ΧΑΧΑΧΑΑ! και εγω που νομιζα πως μονο τα pufferaκια μου ειναι στα προθυρα του αυχενικου...

Παρεπιπτοντως, συνονοματε Thodoris_, πολυ ωραια δουλεια. Καλες εμπνευσεις...

Ευχαριστω νασαι καλα συνονοματε!:wink:

Θόδωρα εχουν να με φωναξουν εδω και χροοοονια!;)
Ευχαριστω ευχαριστω!:D
Θεόδωρος είναι...;)

ετσι ετσι ;)

Thodoris_
20-10-12, 09:49
Δοκιμη και τοποθετηση του κεραμικου καταρρακτη!(εχει προηγηθει ψησιμο και βαψιμο με μη τοχικα χρωματα)

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/525948_451530301559681_719267229_n.jpg

και ο μικρος καταρρακτης δουλευει μια χαρα!:D

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/426302_451530671559644_1154541869_n.jpg

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/319077_451530821559629_1498725456_n.jpg

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/377538_451537288225649_1977101170_n.jpg

exelix
20-10-12, 09:55
Με κάποιο μαγικό τρόπο συνεχίζεις να κάνεις τις πανοραμικές σου να μοιάζουν σαν να έχεις τραβήξει μια λιμνούλα σε ένα ξεχασμένο κομμάτι του δάσους και σίγουρα να φαίνεται μεγαλύτερη από ότι είναι! Τι θα γίνει με την περίπτωσή σου;!:p

Thodoris_
20-10-12, 09:59
Με κάποιο μαγικό τρόπο συνεχίζεις να κάνεις τις πανοραμικές σου να μοιάζουν σαν να έχεις τραβήξει μια λιμνούλα σε ένα ξεχασμένο κομμάτι του δάσους και σίγουρα να φαίνεται μεγαλύτερη από ότι είναι! Τι θα γίνει με την περίπτωσή σου;!:p

Χαχα καλημερα φιλε!εμ τι να πω?Ευχαριστω για αρχη..ισως να φταιει το καλλιτεχνικο μικροβιο!:D

Andros
20-10-12, 20:56
Οντως, εξαιρετικες οι φωτο Θεοδωρε!!!!

Δεν θελω να πω κατι αλλο.....οι φωτο μιλουν απο μονες τους...:smt041:smt041

leda
20-10-12, 23:06
Με κάποιο μαγικό τρόπο συνεχίζεις να κάνεις τις πανοραμικές σου να μοιάζουν σαν να έχεις τραβήξει μια λιμνούλα σε ένα ξεχασμένο κομμάτι του δάσους

ακριβως το ιδιο σκεφτηκα οσο εβλεπα τις φωτογραφιες...
υπεροχη η λιμνουλα και το καταρρακτακι..φανταζομαι την αισθηση του να καθεσαι εκει διπλα...
(ουφ...ζηλευω..ποτε θα τελειωσω την δικη μου?κλαψ...)

Thodoris_
22-10-12, 09:58
Οντως, εξαιρετικες οι φωτο Θεοδωρε!!!!

Δεν θελω να πω κατι αλλο.....οι φωτο μιλουν απο μονες τους...:smt041:smt041

:DΕυχαριστω φιλε Αντρο!
ακριβως το ιδιο σκεφτηκα οσο εβλεπα τις φωτογραφιες...
υπεροχη η λιμνουλα και το καταρρακτακι..φανταζομαι την αισθηση του να καθεσαι εκει διπλα...
(ουφ...ζηλευω..ποτε θα τελειωσω την δικη μου?κλαψ...)

Καλη σου μερα leda ,ευχαριστω πολυ :D!Σε ποια φαση εισαι με την δικια σου λιμνη?

leda
22-10-12, 11:56
ακομη δεν εχω αποφασισει εαν θα την κανω με σκαψιμο (γιατι δεν εχω πολυ χωρο να γινει αυτο) η υπερυψωμενη πετρινη(μαλλον εκει θα καταληξω και ψαχνω να βρω σχεδια)
το εδαφος ειναι ολο πετρα την οποια εχω αξιοποιησει στο να κανω ζαρντινιερες με ξερολιθιες και πιστευω οτι τα ταιριαζε και η λιμνουλα να γινει με τετοιον τροπο και να μπει κι ενα καταρακτακι,αλλα δυστυχως ειμαι τελειως ασχετη και απο την κατασκευη αλλα και απο θεμα φιλτρανσης,υπερχειλισης κλπ
και μηνες τωρα ολο ψαχνω και ψαχνω...
(ειδα και την σελιδα στο φεις,φτιαχνεις πολυ ομορφα πραγματα)

blackpit
30-10-12, 22:26
απιστευτα ωραιο!!!! συγχαρητηρια!!! συνεχησε το το χεισ!!!

Thodoris_
31-10-12, 21:57
ακομη δεν εχω αποφασισει εαν θα την κανω με σκαψιμο (γιατι δεν εχω πολυ χωρο να γινει αυτο) η υπερυψωμενη πετρινη(μαλλον εκει θα καταληξω και ψαχνω να βρω σχεδια)
το εδαφος ειναι ολο πετρα την οποια εχω αξιοποιησει στο να κανω ζαρντινιερες με ξερολιθιες και πιστευω οτι τα ταιριαζε και η λιμνουλα να γινει με τετοιον τροπο και να μπει κι ενα καταρακτακι,αλλα δυστυχως ειμαι τελειως ασχετη και απο την κατασκευη αλλα και απο θεμα φιλτρανσης,υπερχειλισης κλπ
και μηνες τωρα ολο ψαχνω και ψαχνω...
(ειδα και την σελιδα στο φεις,φτιαχνεις πολυ ομορφα πραγματα)

Ευχαριστώ πολύ νασαι καλα!:D
Αν δεν ξεκινήσεις δεν θα μάθεις ποτέ νομίζω πως όλοι μας κάπως ετσι ξεκινήσαμε,φτάνει να ασχοληθείς και να αγαπάς αυτο που θα κανείς,το αποτέλεσμα θα σε ανταμείβει καθημερινά!:D
απιστευτα ωραιο!!!! συγχαρητηρια!!! συνεχησε το το χεισ!!!

Ευχαριστώ πολύ!ειδα και το πυθαρακι σου πολυ ομορφο και ωραίο σαν ιδέα!και γω καινούργιος είμαι σε αυτα σο καλύτερα να ακούσεις τις συμβουλές των ειδικών όσον αφορά τα ψαράκια!;)