Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Θεματα Φωτισμου

Vasilis
21-09-04, 02:21
μανο πηρα ενα σετ τ5 :lol: !white κ blue.200 ε πηγε.καλη τιμη.39w 850mm.τις εχω με τις απλες white κ blue που ειναι 30 w.μιας κ που ειναι μικρουλες εβαλα την μια blue διπλα στην κανονικη white κ την μια white διπλα στην κανονικη blue.
παρατηρω ομως κατι:το γενικοτερο χρωμα φωτος ειναι το εντονο ασπρο!λες κ επικρατουν οι white!μονο οταν κλεινω τις κανονικες white κ blue βλειπεις κ μπλε χρωμα στο ενυδρειο.ειναι κακο αυτο?

manosdr
21-09-04, 23:54
Δεν είναι κακό.Τις Τ5 θα τις ανάβεις αρχικά 4 ώρες και θα αυξάνεις την
ώρα 15 λεπτά κάθε μέρα.

Vasilis
22-09-04, 00:30
δηλαδη μπορει να φοτιζει ασπρο αλλα την κανουν την δουλεια τους οι μπλε ετσι???
θα παρω κ αλλες δυο στο μελλον αλλα για το κεντρο που δεν εχω!πιο μικρες θα ειναι γιατι δεν χωρανε οι 850mm.εχουμε γεμισει καλλωδια!ελεος!

manosdr
22-09-04, 01:39
Ακριβώς :!: Ο φωτισμός σου πρός το παρόν είναι αρκετός για μαλακά κοράλια.

ahar
22-09-04, 02:02
εχουμε γεμισει καλλωδια!ελεος!

ετσι να μαθεις και εσυ να χρησιμοποιείς το θαυματουργο εργαλειο που λεγεται δεστρα καλωδίων!!!

Vasilis
22-09-04, 02:22
φανταζομαι κανεις πλακα!τι ειναι η δεστρα?!!!

lasal
22-09-04, 09:22
Μαλλον εννοεί o αλέξανδρος τις καινούργιες χειροπέδες που χρησιμοποιεί η αστυνομία ;)

ahar
22-09-04, 10:35
φανταζομαι κανεις πλακα!τι ειναι η δεστρα?!!!
δεν κανω ποτε πλακα ...
Οταν θα σου κανω πλακα θα το καταλαβεις απο τα γελια των υπολοιπων που θα ακουγωνται σε όλη την Αθηνα (sic)

Σοβαρα τώρα...
Αντε σε ένα ηλεκτρολογίο και πες τους "Θέλω δεστρες καλωδίων" και θα σου δώσουν...
Στο πρακτικερ τα έχει και σε διαφορα μεγεθη (μηκη)

Η αμεσως επομενη πρακτικη λύση είναι το πλαστικοποιημενο καλώδιο που το τυλίγεις γυρω γυρω απο τα καλώδια που θες να συμαζέψεις...