Επιστροφή στο Forum : Ανθισε η Bacopa!!!
Σημερα το πρωι ξυπνησα και οπως ταιζα τα ψαρακια ειδα την bacopa ετσι!!!!!:D
Εν' τω μεταξυ νομιζα οτι απλα βγαζει φυλλα..
Κι εχει κι αλλα τετοια κλαδακια που βγαζουνε!!!+-8
Μολις ανηξει τελειως το λουλουδακι, θα ανεβασω φωτο!:smt045:smt045:smt045
50019
50018
*Φωτογραφικη: Nikon D3100
Ευχαριστω! Ναι ειναι πολυ ομορφο!
νεες φωτο τωρινες!!!:)
50075
50076
πωωω... Μακάρι να γίνει και η δικιά μου έτσι... Μπράβο πολύ ωραία:)
Ευχαριστω!!! Θα γινει απλα κανε υπομονη!
Εγω εχω πολλα φυτα στην πανω πανω και το κρατανε κατα καποιο τροπο!
Περιμενα σχεδον 5 μηνες για να ανθισει! Κι οταν το ειδα ενθουσιαστηκα!!!!:D
να την χερεσαι,
παρα πολυ ωραια εικονα
Μπορείς να μας πεις παραπάνω λεπτομέρειες για το ενυδρείο που έχεις την bacopa μέσα? μετρήσεις λιπάσματα διοξείδια κτλ?
πολύ εντυπωσιακό και την βλέπω σε πολύ καλή κατάσταση.. μπράβο σου!
Βασικα λογω οικονομικης δυνατοτητας μετρισεις δεν κανω και δεν εχω κανει ποτε! Το ενυδρειο τρεχει περιπου 4 μηνες.Τα φυτα τα μετεφερα απο το αλλο μου ενυδρειο, επισης λογω οικονομικων δεν εχω βαλει διοξειδιο. Φοβαμαι να φτιαξω diy γιατι δεν ειμαι συνεχεια σπιτι να το συντηρω! Βαζω μονο βασικο λιπασμα και αυτο οποτε το θυμηθω!Φωτισμο εχω μαμισιο μονο 11 watt αλλα κανονισα να βαλω καινουριο με κλιπ, χωρις καπακι δλδ το ενυδρειο! Η bacopa αρχησε να βγαινει μολις πηρα το εξωτ. φιλτρο, αναγκαστηκά το καπακι ανασηκωθηκε γυρο στα 5 εκατοστα και υποθετω απο εκει επερναν αερα τα φυτα.. εβγαλα και καποιες φωτο να δειτε για να καταλαβετε!
Το καπακι:
50113
Επιφανεια:
50115
50114
Οψη ενυδρειου:
50116
Το ξερω ειναι ενα χαλι εκει μεσα αλλα δεν εχω και πολυ χρονο να ασχολουμαι, και οπως ανεφερα παραπανω ουτε χρημα...
Χρηστος Ζ.
13-06-12, 20:54
θα ορκιζομουν οτι αν δεν εβαζες την τελευταια φωτογραφια, οτι το ενυδρειο σου ειναι πολυ διαφορετικο ετσι οπως δινεται η εντυπωση της αδιαπεραστης ζουγκλας στην αρχη .
υ.γ. οταν κλαδεψεις τη μπακοπα θελω, μην μας ξεχασεις :D.
υ.γ. εμενα σημερα μου ανθισε η λευκοκεφαλα.
θα ορκιζομουν οτι αν δεν εβαζες την τελευταια φωτογραφια, οτι το ενυδρειο σου ειναι πολυ διαφορετικο ετσι οπως δινεται η εντυπωση της αδιαπεραστης ζουγκλας στην αρχη .
υ.γ. οταν κλαδεψεις τη μπακοπα θελω, μην μας ξεχασεις :D.
υ.γ. εμενα σημερα μου ανθισε η λευκοκεφαλα.
Ναι οντως! αλλα σου λεω ολα τα φυτα εχουν μαζευτει στην επιφανεια!
Αν το δεις απο πανω ειναι πολυ πιο ωραιο!!! Για αυτο θελω να το κανω και ανοιχτου τυπου! Ωραιο φυτο κι αυτο! Αρχισε να βγαινει κι ενα απο τα αλλα φυτα το οποιο δεν νομιζω να βγαζει λουλουδι! Ενα απο τα αγαπημενα φυτα ενυδριου ειναι το HYDROCOTYLE LEUCOCEPHALA! Οταν βγει εξω απ το νερο ομορφενει το ενυδρειο! Και μεσα δλδ! Τωρα για το ποτε και πως θα κουρεψω την bacopa θα δειξει! Δεν υποσχομαι τπτ!Αλλα μπορεις να την βρεις παντου, εγω την πηρα απο πετσοπ με 7 euro σε ενα πλαστικο κεσεδακι με ριζες, και μετα απο ενα χρονο γεμισε το ενυδρειο! Εχω και στο αλλο ενυδρειο μερικα φυτα.. φαντασου! Ολα τα αλλα τα πηρα απ το ebay 15 euro!
p.s Η φωτογραφικη τα κανει και φαινονται ετσι, ειναι καινουρια!!! :P :P :P
χαχα :D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.