Επιστροφή στο Forum : ειναι ο αραωνιτης μετα απο 5 μηνες ζωντανος μεσα στη σφραγισμενη συσκυασια?
εχω τη συσκευασια του συγκεκριμενου ζωντανου αραγωνιτη εδω κ 5 μηνες σφραγισμενη.πανω η συσκευασια γραφει΄"this product has a shelf life of 12 months".δεν γραφει πουθενα ομως για ημερομηνια παραγωγης η κατι αντιστοιχο.πως θα γνωριζω εαν ο αραγωνιτης ειναι οντως ζωντανος η εχει νεκρωσει?εαν ειναι νεκρος κ τον τοποθετησω μεσα στο ενυδρειο δεν θ ανεβασει νιτρικα?σε περιπτωση που ο αραγωνιτης δεν ειναι ζωντανος πως μπορω να τον προσθεσω μεσα στο ενυδρειο?
http://www.petco.com/product/7452/Natures-Ocean-Bio-Activ-Live-Aragonite-Reef-Sand.aspx?CoreCat=certona-_-ProductDetail_2-_-Nature%27s%20Ocean%20Bio-Activ%20Live%20Aragonite%20Reef%20Sand-7452
και να μην ειναι θα ζωντανεψει.εχεις κ αλλον μεσα?
Φίλε ο συγκεκριμένος αραγωνήτης έχει ημερομηνία λήξης που γράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας χαμηλά στη γωνία. Αν δεν την έχεις βρεί είναι ύποπτο.
Έχω βάλει τον ίδιο στο ενυδρείο.
αριστερα στην κατω γωνια εχει αυτοκολλητο ασπρο κ βγαινει πολυ δυσκολα.το ενυδρειο τωρα θα το ξεκινησω δεν εχω αλλον αραγωνιτη μεσα υπαρχει ομως μεσα ζωντανος βραχος
Νοτιοαμερικάνος
31-05-12, 14:29
Κάτι δεν πάει καλά με την υπόθεση. Αν έψαξες καλά και δεν υπάρχει η ημερομηνία λήξης σημαίνει ότι καποιος την έχει αφαιρέσει. Να πας να ρωτήσεις τον πετσοπά. Τουλάχιστον να σου πεί πότε την προμηθεύτηκε. Αν τέλος ο αραγωνίτης είναι νεκρός θα ζωντανέψει μόνον αν υπάρχει άλλος ζωντανός αραγωνίτης ή βράχος αλλιώς τον έχασες.
Παιδιά, αυτό με τον "ζωντανό" αραγωνίτη είναι μεγάλη μούφα. Βακτήρια έχει υποτίθετε ζωντανά και τπτ άλλο. Τα οποία αν θες τα συμπληρώνει ο καθένας όποτε θέλει.
Οπότε ακόμα και να έχει λήξει η συσκευασία σου, μπορείς να ξεπλύνεις τον αραγωνίτη και να τον χρησιμοποιησεις άφοβα. ;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.