PDA

Επιστροφή στο Forum : απο reef σε γλυκο Ερωτηση

kosmidis
27-05-12, 22:33
Μπορει να χρησιμοποιηθη α αραγονίτης σαν υποστρομα και κομματια του βράχου στο sump αντι για siporax ......οπος και στο main για διακόσμηση....:confused:

Nick74
28-05-12, 08:09
το να μπει βραχος στο sump και να παραμεινει ζωντανος σε γλυκο νερο μου ακουγεται κουλο, δεν εχω ακουσει ποτε κατι τετοιο (βεβαια θα ηταν και ελεηνα αντι-οικονομικο να αγοραζαμε βραχο σε γλυκο νερο).
Ποιο λογικο θα εβλεπα με τα υλικα φιλτρανσης να εμπαιναν τιποτα φυτα (πχ lucky bamboo) στο sump παρα ο βραχος
Το ιδιο φυσικα και ως διακοσμητικος, ο βραχος ειναι τελειως ασχετος με την ολη διακοσμηση ενος ενυδρειο γλυκου (αν σ αρεσουν τα νταμαρια μπορεις να βαλεις πετρες)
Για Αφρικανες πας και ρωτας για τον αραγωνιτη?
Αφου κανεις που κανεις τοσο μεγαλη αλλαγη γιατι δεν πας σε φυτεμενο?

kosmidis
28-05-12, 20:04
σκευτομαι γαι 2-3 tiger oscar.....

O βράχος θα μου μεινει και αφου εναι πορωδες σκευτικα μηπος κάνει βιολογια οπος θα έκανε και το siporax το οποιο ειναι κατι σαν κεραμικο....εφοσον θα μπει στο sump.Και στο main θα εχει 2,3 για κρυψονες.....:confused:

Κλεόβουλος
28-05-12, 20:10
Τα όσκαρ θέλουν μαλακό νερό.
Άρα τα βγάζεις όλα.
Τι λίτρα έχεις?

kosmidis
28-05-12, 21:07
250λιτρα ειναι....ειχα δει ενα documenter με κάτι πολή καθαρα νερα και ασπρη αμμο νομιζω τα ψαρια ηταν κίτρινα και κουβαλούσαν πετρες.....ειναι malawi??(εχει κανεις εικόνα )