Επιστροφή στο Forum : Βοήθεια με την γέννα των Juwel!!!!!!
Είναι η τρίτη φορά που γέννησαν οι juwel μου και θα ήθελα την βοήθεια σας μήπως καταφέρω και σώσω κανένα μικρο !!!!!
το πρόβλημα που έχω είναι το εξής ... στις δυο προηγούμενες γέννες τα μικρά ζουν 1-2 βδομάδες φυσικά με κάποιες απώλειες και ενώ οι γονείς τα προστατεύουν από τα αλλά τα ψαράκια ξαφνικά χάνονται όλα τι εννοώ το πρωί τα βλέπω όλα και μετά από 2-3 ώρες δεν βλέπω κανένα !!!!!
τι κάνω λάθος ?????
Χρηστος Ζ.
09-05-12, 10:31
τι ψαρια εχεις και σε τι λιτρα?
Σωστη η παρατηρηση του So60! Ακόμα και γονεις τον ψαριων αυτων (και η μανα και ο πατερας, αλλα και οποιοδηποτε αλλο ψαρι) τρωνε τα μικρα τους! Γι' αυτο καλό είναι να βάλεις κάτι μεσα στο ενυδρείο το οποιο θα παρεχει πολλες κρυψωνες για τα μικρα και τα μεγαλα να ΜΗΝ μπορουν να μπουν μεσα! Ακου την εκανε ενας φιλος μου (και ειχε αποτελεσμα)! Πηρε ενα δυχτι (το επληνε ΠΟΛΥ καλα), το μπέρδεψε (το εκανε καπως σαν κουβαρι) και το εβαλε μεσα στο ενυδρειο! Αυτο παρειχε εκατονταδες κρυψωνες για τα μικρα ψαρακια και τα μεγαλα δεν μπορουσαν τα μπουν! Κορυφαίο , ε?:p:p:p:cool::cool::cool:
Δεν πιστευω οτι τα τρωνε μαλλον κατι αλλο δεν παει καλα ετσι ξαφνικα απο εκει που κολυμπανε μαζι με τους γονεις δεν βλεπεις ουτε ενα!!!!!
anyaway σας ευχαριστω πολυ θα το ψαξω περοσσοτερο:-?
Εννοούσα ότι τα τρώνε οι γονείς.
Ναι. όταν δεν μπορούν να τα προστατέψουν. Αυτό μπορεί να συμβαίνει ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν άλλα ψάρια στο ενυδρείο. Αν π.χ. βρεθούν απότομα σε σκοτάδι και δεν έχουν προλάβει να τα μαζέψουν στρεσάρονται και μπορεί να τα φάνε.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.