PDA

Επιστροφή στο Forum : φλουβαλ και θορυβος

Vangelis21
28-04-12, 22:26
παιδια μπορει να μου πει καποιος που εχει φλουβαλ? στην απολυτη ησυχια δωματιου, το ακουτε να δουλευει η οχι? ευχαριστω

Butterfly
28-04-12, 22:41
Εγώ έχω το Fluval 305 (http://www.google.gr/search?hl=el&safe=off&q=Ludwigia+Repens+Rubin&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1680&bih=987&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=ox6cT8-DIOn04QSm64GqDg#um=1&hl=el&safe=off&tbm=isch&sa=1&q=Fluval+305&oq=Fluval+305&aq=f&aqi=g-L4&aql=&gs_nf=1&gs_l=img.3..0i19l4.11706.12193.3.12657.4.4.0.0.0.0 .200.711.0j3j1.4.0.VAzLAbJG9Ug&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=99efc43c126db49d&biw=1680&bih=987) και δεν ακούω τίποτα...
-------------------
Να συμπληρώσω ότι το ενυδρείο είναι δίπλα στο κρεβάτι μου και δεν ακούω ΤΙΠΟΤΑ

kesanis
28-04-12, 22:45
Εχω το 305. Είναι μέσα σε έπιπλο βέβαια αλλά αν δεν παω δίπλα στο έπιπλο δεν ακούγεται τίποτα. Σε ησυχία βέβαια πάντα.
Αν παίζει και κανένα ραδιόφωνο τότε θα πρέπει ν' ανοίξω το ντουλάπι και να στησω αυτί για ν' ακούσω κάτι.

triantku
28-04-12, 22:47
Εχω το 205.εντελώς αθορυβο δεν το λες...

\/ag
28-04-12, 23:15
Έχω το 405,και αυτό επίσης δεν το λες αθόρυβο..

billias
28-04-12, 23:22
Έiχα το 305,και αυτό επίσης δεν το λες αθόρυβο..

Butterfly
28-04-12, 23:37
Τι έγινε ρε παιδιά μόνο το δικό μου είναι αθόρυβο??

billias
28-04-12, 23:44
Τι έγινε ρε παιδιά μόνο το δικό μου είναι αθόρυβο??

έχεις καλο ντουλάπι:D:D

Butterfly
28-04-12, 23:48
Βασίλη το ενυδρείο είναι στο κρεβάτι μου δίπλα και δεν ακούω τίποτα... το ντουλάπι είναι ανοιχτό... (από το πίσω μέρος) :) :) :)

Akakios Miskos
29-04-12, 00:04
Έχω το 305 σε ντουλάπι το οποίο έχει άνοιγμα στο πίσω μέρος για τις σωλήνες.
Επίσης έβαλα και αεροστόπ στα πλαινά της πόρτας του ντουλαπιού.
Στο χώρο που βρίσκεται το παίρνεις γραμμή μόνο στην απόλυτη ησυχία.
Σε άμεσο διπλανό δωμάτιο (με ανοιχτή την πόρτα του δωματίου) δεν ακούγεται τίποτα. :smt020

billias
29-04-12, 00:08
Βασίλη το ενυδρείο είναι στο κρεβάτι μου δίπλα και δεν ακούω τίποτα... το ντουλάπι είναι ανοιχτό... (από το πίσω μέρος) :) :) :)

υπάρχουν ντουλάπια που δημιουργουν κάτι σαν 'ηχό' λόγο κατασκευης
επισης ενα θορυβος σε ενα φιλτρο μπορει να προκληθει ακομα και επειδη οι σωληνες εξωδου και εισοδου ακουμπαν πάνω στο επιπλο(τρίζουν) στις τρυπες που έχουμε κάνει κτλ κτλ και πολλοι άλλοι λόγοι:)

εσενα το επιπλο σου δεν προηποθέτει για τέτοια πράγματα...:cool:

εγω πάντως σε θεμα θορυβου αθορυβο δεν το λέω σε αντιθεση με τα tetratec
βέβαια κατατάλλα ειναι μια χαρα (τιμη-κάδος-κυκλοφορία κτλ κτλ)

stratri1
29-04-12, 00:44
Έχω το 305 και είναι αθόρυβο. Πρέπει να πάω δίπλα για να το ακούσω. Είναι μέσα σε ντουλάπι, αλλά πιο πολύ ακούγεται η έξοδος που αναταράσει ελαφρά το νερό παρά το μοτέρ.

Vangelis21
29-04-12, 08:30
εγω το εχω πισω απο το ενυδρειο πανω στο πατωμα και δεν ακουμπαει κατι αλλο. μιλαω ΜΟΝΟ για τον θορυβο του μοτερ που εχει και ΟΧΙ για τυχον αερα που εχει κρατησει η τον θορυβο του νερου.

χτες σε απολυτη ησυχια το ακουγα να δουλευει και ειπα μηπως κατι τρεχει, αλλα απο οτι βλεπω κι αλλοι ειναι ετσι.

να επισημανω οτι μιλαμε για ΑΠΟΛΥΤΗ ησυχια και ΟΧΙ μεσα στη μερα χωρις απλα να μιλαει κανεις. μιλαμε για μεσανυχτα, ολοι κοιμουνται και απολυτη ησυχια. οποτε λογικα να μην ανησυχω ε?

Γιαννης Μ5
29-04-12, 09:18
Eγω θα το παω αλλου.Εχω το eheim 2026 pro2 και δεν ακουγεται ακομα και αν βαλεις το αυτι σου πανω.Για να δω οτι δουλευει κοιταω το spraybar του αν κανει αναταραξη.....

Vangelis21
29-04-12, 09:38
Γιαννη κι ΑΥΤΟ ισχυει αλλα αυτο ισχυει σε μενα (και στα 4 μου φιλτρα) σε κανονικες συνθηκες θορυβου δωματιου κτλ. Εσυ δηλαδη δεν ακους ΤΙΠΟΤΑ ακομα και σε ΑΠΟΛΥΤΗ ησυχια?

Γιαννης Μ5
29-04-12, 09:45
Τιποτα απολυτως,οποιος δεν το πιστευει μπορει να ερθει να το ακουσει...Πραγματικα τιποτα...;)

kgf12345
29-04-12, 11:16
μου φαινεται με τα Fluval ειναι και τι θα σου κατσει τελικα.καποια ειναι πιο θορυβωδη απο αλλα.κιεγω με το 305 στην αρχη ειχα πολυ λιγο θορυβο.ισα που το ακουγες με κλειστο ντουλαπι.αργοτερα οταν αρχισαν τα προβληματα με τα πλαστικα της κεφαλης του και λιγο νωριτερα αρχισε να κανει περισσοτερο θορυβο.ομως το 2078 σε φουλ ροη εκανε λιγοτερο θορυβο απτο Fluval ακομα και οταν ηταν στα καλα του στην αρχη.
οσο και αν δε γουσταρω τους γερμανους,στον ποιοτικο ελεγχο(τουλαχιστον)ειναι πολυ πιο μπροστα απτους ιταλους.(αν αξαιρεσουμε το θεμα με τα 2075 που μπορει να ετυχε...)

Sakisdraminos
29-04-12, 11:34
το εχς πανω απο 8 μινες το 305 και δεν ακουγεται σχεδον καθολου το ειχα και στο υπνοδοματιο αλλα δεν ειχα προβλημα επισις το 2217 που εχω τωρα ακουγεται πολι περισοτερο απο το 305 δεν ξερω γιατι αλλα ετσι ειναι σε εμενα. επισις εχω βγαλει το σφουγκαρι και εβαλα σιποραχ και εβαλα κατι σαν μπετονια μαζι με βιολογικα μεχρι πανω σχεδον και στο τελος λιγο υαλοβαμβακα και δεν επεσε πολι ι ταχυτητα...

kgf12345
29-04-12, 11:39
να πω την αληθεια δεν το δοκιμασα το Fluval με το setup και τα υλικα που δινει η εταιρεια ακριβως.ισως ετσι να εκανε λιγοτερο θορυβο...
δε μπορω να το πω ενοχλητικο ομως.τουλαχιστον μεχρι να αρχισουν τα προβληματα με τα πλαστικα δεν ητανε.μονο οταν εβαλα το 2078 καταλαβα τη διαφορα.

Sakisdraminos
29-04-12, 11:41
τι ακριβως προβληματα ειχες με το fluval???

kgf12345
29-04-12, 11:47
αρχισανε να σπανε τα πλαστικα στα κουμπωματα.εκει που πιανουνε οι ασφαλειες πανω στη κεφαλη.αν δεις οταν το ανοιξεις απτην κατω μερια εχει κατι βιδες στις ακρες κατω απτις ασφαλειες.εκει εσπαγε.και δεν ητανε λογο πιεσης η τιποτα τετοιο,γιατι το ανοιγα και το εκλεινα πολυ προσεκτικα.πρωτα εσπασε απτη μια μερια και αργοτερα σε αλλο καθαρισμο ειδα ραγισμενη και την αλλη πλευρα.μετα αρχισαν να φευγουν κομματακια.σαν να τριβοτανε το πλαστικο.

Sakisdraminos
29-04-12, 11:55
εγω επιδι το πιρα στην αρχη για πολι απλο και οταν το ανοιξα δεν μου αρεσε καθολου το στιλ γιανα μην τα πολιλογο δεν εχω κατι τετοιο προβλημα βεβαια το ανοιγω περιπου καθε 2-3 βδομαδες για κααθαρισμα
και πλεον κανει καλη δουλεια με την μετατροπη και δεν εχω κανενα παραπωνο και θα το ξανα επερνα..απλος το μονο που εκανα στο ανοιξε κλισε δεν το εκανα γκανστρερηκα...

kgf12345
29-04-12, 12:07
το θεμα με το συχνο καθαρισμα το ειχα κιεγω.σε συγκριση με το 2078 δηλαδη καμια σχεση.θα μου πεις ειναι και διαφορετικη κατασκευη,αλλα λιτρα κλπ.αλλα και το 2078 για οτι ειναι ειχε μεγαλυτερο φορτιο να καθαρισει απο το Fluval.με το 2078 εβγαζα διμηνο ανετα χωρις καθαρισμα.ισως και παραπανω δηλαδη:smt017
οχι οτι δεν ειναι καλα φιλτρα τα Fluval.μεχρι να αρχισουν τα προβληματα ημουνα σχετικα ευχαριστημενος.για τα λεφτα τους δηλαδη ακομα τα θεωρω καλα φιλτρα.ισως να ετυχε σεμενα μονο το προβλημα.

Sakisdraminos
29-04-12, 12:20
κοιτα το οτι το καθαριζα συχνα δεν ηταν επιδι επρεπε αλλα επιδι το εκανα για εμενα και τα ψαρια...οταν εκανα την μετατροπη δεν ειχα προβλημα αλλα σε καμια περιπτοση αλλα ειναι αρκετα καλο για ενα ενυδρειο χωρις πολλες απαιτισεις εγω το δουλευω ακομα και θα το χρεισιμοποιο μεχρι να χαλασει...

kgf12345
29-04-12, 12:30
οχι,εγω το καθαριζα επειδη επρεπε:D.επεφτε η ροη δηλαδη πολυ.μια φορα το μηνα δηλαδη το ηθελε.και δεν ταιζα και τοσο πολυ τοτε ουτε ειχα τοσο απαιτητικα ψαρια.αργοτερα αρχισα να ταιζω 2 και 3 φορες τη μερα.τοτε χειροτερεψε η κατασταση,αλλα μετα απο λιγο επεσε να αλλαξω και φιλτρο και δεν ειχα θεμα πλεον.

Sakisdraminos
29-04-12, 12:35
κοιτα επιδι το παρατισα λιγο το ενυδρειο λογο κατασκευης νεου εχει καιρο να το καθαρισω αλλα απο οτι βλεπω απο της αλλαγες δεν εχω χαμηλη ροη. και χορις να θελω να ερθω σε αντηπαραθεση.
δεν ανεβενουν τα νιτρικα οποτε πρεπι να ειναι κομπλε.αλλα μπορει να αλλαξει αμα περασει λιγος καιρος ακομα...

kgf12345
29-04-12, 12:43
δεν αμφιβαλω,το καθε ενυδρειο ειναι διαφορετικο;)και αποδεδειγμενα το καθε φιλτρο εχει τα δικα του.κιεγω απλα λεω τι ετυχε σεμενα.δεν ειναι απαραιτητο οτι συμβαινει συνεχεια.αυτο που ειδα εγω στα δικα μου ενυδρεια,με το συγκεκριμενο φιλτρο με εκανε να πιστευω οτι το 305 δεν κανει για ενυδρειο πανω απο 120 λιτρα μονο του.δεν θα το διαλεγα δηλαδη για παραπανω.το ειχα σε 60,160,και 240 λιτρα.στα 60 λιτρα ητανε υπεραρκετο.στα 160 ητανε επαρκες αλλα οριακα.στα 240 ουτε για αστειο δεν τραβαγε.ουτε οσον αφορα τη ροη του,ουτε στη φιλτρανση.:D
αλλα αυτο ειδα εγω προσωπικα.δε σημαινει οτι ισχυει παντα;)αλλα ειμαστε offtopic:D

ΜΑΡΜΑ
29-04-12, 15:47
Εγω δεν εχω το 305 εχω ομως το 304 5 χρονια και το 303 11 χρονια(αντικα δηλαδη) και δεν εχουν σταματησει στιγμη.

Μετα απο τοσα χρονια μπορω να πω οτι το μεγαλο τους μειονεκτιμα ειναι το καπακι της φτεροτης και στα 2 μοντελα το οποιο σπαει πολυ ευκολα, ομως με πατεντα φτιαχνει ευκολα και για παντα.
Και μερικες φορες μετα απο διακοπη ρευματος το 303 για να παρει μπροστα θελει καμια σφαλιαρα :grin::grin: .
Αυτα,παντως τα λεφτα τους τ'αξιζουν με το παραπανω.

delta66
29-04-12, 17:03
Τιποτα απολυτως,οποιος δεν το πιστευει μπορει να ερθει να το ακουσει...Πραγματικα τιποτα...;)
Εγω σε πιστευω, γιατι το ειχα το φιλτρο αυτο :cool:

Akakios Miskos
30-04-12, 10:11
Μετα απο τοσα χρονια μπορω να πω οτι το μεγαλο τους μειονεκτιμα ειναι το καπακι της φτεροτης και στα 2 μοντελα το οποιο σπαει πολυ ευκολα, ομως με πατεντα φτιαχνει ευκολα και για παντα.

Μπορείς να μας δείξεις την πατέντα?

kesanis
01-05-12, 01:10
Ωπ! Κατσε! Πια πατεντα? Μπορεις να μας πεις /δείξεις? Είμαι και εγώ με το ενα κλιπσακι σπασμένο. Ευτυχώς δηλαδή που μπαίνει αρκετά σφυνωτα οπότε κάθεται στη θέση του.

Για πες μας όμως για την πατέντα

Όσο για τον θόρυβο όταν είναι μέσα σε έπιπλο προσοχή μην ακουμπάει πουθενά γιατί τότε το έπιπλο δουλεύει σαν αντιχειο και βουίζει πλέον ολόκληρο. Επίσης εγώ εχω βάλει κάτω από το φίλτρο ένα φύλλο από αφρώδες υλικό. Λίγο προσοχή και στους σωλήνες να μην ακουμπάει πάνω στο ξύλο και όλα μια χαρά. Σαν θόρυβο το ίδιο το φίλτρο είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Αν προσεχθούν κάποια πράγματα στην τοποθέτηση, τότε νομίζω ότι απλά ψιριζουμε την μαϊμού.

\/ag
01-05-12, 11:13
Μπορεις να μας πεις /δείξεις? Είμαι και εγώ με το ενα κλιπσακι σπασμένο. Ευτυχώς δηλαδή που μπαίνει αρκετά σφυνωτα οπότε κάθεται στη θέση του.
Και εμένα μου είχε σπάσει το ένα απτα 2 κλιπσακια αλλά το κόλλησα με εποξική!Προς το παρόν είμαι μια χαρά..θα με ενδιέφερε και εμένα να ακούσω την πατέντα όμως...

Αν προσεχθούν κάποια πράγματα στην τοποθέτηση, τότε νομίζω ότι απλά ψιριζουμε την μαϊμού:smt005 :smt081
:smt005

kostas78
01-05-12, 12:09
καταθετωντας και την δικη μου εμπειρια το 305 που εχω εγω δεν το λες και αθορυβο τουλαχιστον σε σχεση με το 2215 που ειχα παλιοτερα το οποιο επρεπε για να δω οτι δουλευει να δω την εξοδο οτι βγαζει νερο.παντως σε αποζημιωνει με την πολυ καλη ροη που εχει.
τελικα και ο θορυβος ειναι μια εννοια σχετικη μιας και ο καθενας τον αντιλαμβανεται διαφορετικα.

maikl
01-05-12, 12:53
καταθετωντας και την δικη μου εμπειρια το 305 που εχω εγω δεν το λες και αθορυβο τουλαχιστον σε σχεση με το 2215 που ειχα παλιοτερα το οποιο επρεπε για να δω οτι δουλευει να δω την εξοδο οτι βγαζει νερο.παντως σε αποζημιωνει με την πολυ καλη ροη που εχει.
τελικα και ο θορυβος ειναι μια εννοια σχετικη μιας και ο καθενας τον αντιλαμβανεται διαφορετικα.

μεχρι να γινει καποια μετρηση...
NOISE
Both filters are quiet by modern standards but the Fluval is a lot noiser then the Eheim measuring out at 43db @ 1 meter vs the Eheims 19db !
The Fluval is quiet but the Eheim is so quiet you have to check it see if its working !
"Πηγη"
http://www.monsterfishkeepers.com/forums/showthread.php?68458-REVIEW-Fluval-FX5-vs-Eheim-Pro3-compared
;)

ΜΑΡΜΑ
01-05-12, 14:36
Μπορείς να μας δείξεις την πατέντα?

Ειναι πολυ απλη χωρις κολλες και ιστοριες και ειναι ιδια και στα 2 μοντελα .Ενα κομματακι πλαστικο χρειαζεστε (μαλακο οχι σκληρο να σπαει) πχ απο ενα χαλασμενο ταπερ η ενα σπασμενο κουβα. Το προσαρμοζεις πανω στη ταπα εκει που λειπει το κομματι και στριβει μαζι με την ταπα κρατοντας την κουμπομενη.

Με τα λογια ειναι δυσκολο να καταλαβετε:smt017 θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο το βραδυ απο το 303.

ΜΑΡΜΑ
01-05-12, 16:55
Λοιπον επιδει βλεπω οτι οι περισσοτεροι εχετε το 305 ανεβαζω φωτο απο το 304 που αποτι βλεπω ειναι σχεδον ιδια.Σας ειπα πριν για πλαστικο κομματι που προσαρμοζουμε στην ταπα της φτεροτης αλλα αυτο ισχιει μονο στο 303 που η ταπα κουμπονει και στριβει.
Στο 304 εχω βαλει ενα πολυ ψιλο ελασμα (σιδερενιο-οτι προχειρο βρηκα στο σπιτι-ειναι σελιδοδεικτης)το οποιο το εβαλα προχειρα μεχρι να φτιαξω κατι σε πλαστικο γιατι πιστευα οτι θα σκουριαζε.Περαρασαν ομως 2 χρονια και το αφησα ετσι.
Αν φτιαξει καποιος το ιδιο σε πλαστικο θα πρεπει να το κανει πιο μακρι μεχρι την αλενοβιδα να την ξεβιδοσει και να την ξαναβιδοσει μαζι με το πλαστικο γιατι αλλιως θα γλιστραει και θα φευγει απο τη θεση του συνεχεια.

Ελπιζω ωα βοηθησα.

delta66
01-05-12, 17:49
Σιδερενια αντικειμενα οχι στο ενυδρειο.

Τα ιδια φιλτρα ασχετως προδιαγραφων, μπορουν να συμπεριφερθουν και διαφορετικα στον καθενα απο αποψης θορυβου.
Παιζουν κι αλλα ρολο.
Κατασταση φτερωτης, κεραμικου αξονα (παλαιοτητα, ψιλοβλαβη, καθαριοτητα τους) , σωστο priming και εξαερισμος του καδου, καθαριοτητα σωληνων, τοποθετηση σωληνων, μηκος σωληνων, υψος τοποθετησης φιλτρου, τροπος τοποθετηση υλικων, ποσοτητα και ειδος υλικων, χωρος τοποθετησης του φιλτρου (ντουλαπια, ξυλινο πατωμα, μεταδοση κραδασμων).

μερικες πληροφοριες απο εδω http://www.eheim.de/eheim/inhalte/index.jsp?id=25093&typ=faq&bereich=produkte

Running noises occur only
1. due to wear of the pump wheel,
2. due to a broken ceramic shaft,
3. due to dirty filter media,
4. due to a faulty combination of filter media,
5. due to the hose installation,
6. due to dirty hoses or pump chamber,
7. due to incorrect start-up.

Samian
01-05-12, 21:58
Έχω το 405. Σε απόλυτη ησυχία ακούγεται θόρυβος ο οποίος όμως είναι μάλλον από την ροή του νερού και τπτ άλλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με μεγάλη ιχθυοφόρτιση την βγάζει 1 μήνα πολύ καλά χωρίς καθάρισμα.

Akakios Miskos
01-05-12, 22:19
Σιδερενια αντικειμενα οχι στο ενυδρειο.

Το συγκεκριμένο φαίνεται πως είναι από αλουμίνιο και όχι σίδερο....δεν ξέρω τι κακό μπορεί να παρουσιάσει ένα τέτοιου μεγέθους αλουμινένιο αντικείμενο?....

:rolleyes:

ΜΑΡΜΑ
01-05-12, 22:38
Το συγκεκριμένο φαίνεται πως είναι από αλουμίνιο και όχι σίδερο....δεν ξέρω τι κακό μπορεί να παρουσιάσει ένα τέτοιου μεγέθους αλουμινένιο αντικείμενο?....

:rolleyes:

Ακριβως,δε ξερω αν ειναι αλουμινιο παντως ειναι σιγουρα κραμα μεταλλου το οποιο δε σκουριαζει γι΄αυτο και δεν το αντικατεστησα με πλαστικο.

delta66
01-05-12, 22:44
Μονο τιτανιο στο ενυδρειο.
Αλλιως θα ειχαν φτιαξει κι αλλα πραγματα στο ενυδρειακο εμποριο απο αλλο μεταλλο.

Butterfly
01-05-12, 22:46
Βάλε ανοξείδωτο... καλύτερο θα είναι

kesanis
02-05-12, 00:11
μεχρι να γινει καποια μετρηση...
NOISE
Both filters are quiet by modern standards but the Fluval is a lot noiser then the Eheim measuring out at 43db @ 1 meter vs the Eheims 19db !
The Fluval is quiet but the Eheim is so quiet you have to check it see if its working !
"Πηγη"
http://www.monsterfishkeepers.com/forums/showthread.php?68458-REVIEW-Fluval-FX5-vs-Eheim-Pro3-compared
;)

43db στο 1Μ!! Ούτε με σφαίρες. Κάποιο πρόβλημα θα είχε το φίλτρο που μέτρησαν. Πολύ λιγότερο είναι. 'Ισως όχι 19 που λένε για το EHEIM αλλά 43 με τίποτα.

Όσο αναφορά την πατέντα με το λαμάκι. Αν καταλαβαίνω καλά δεν είναι στερεωμένο πουθενά. Απλά το έχεις σφυνώσει μέσα στην εγκοπή που υπάρχει, ώστε να εμποδίζει το καπάκι να φύγει από την θέση του. Καταλαβα, καλά ή όχι? Και αν αυτό το λαμάκι είναι στερεωμένο κάπως τότε πως? Αν όχι τι το εμποδίζει να φύγει από την θέση του?

EDIT: Άκυρο! Είδα ότι λες ότι φεύγει συνέχεια! Αυτή τι αλενόβιδα είναι όμως? Είναι στεγανή? Υπάρχει και στο 305?

EDIT 2: Όσο για την εποξική κόλλα που αναφέρθηκε, δεν υπάρχει πρόβλημα να βγάλει τίποτα βλαβερό στο νερό και να έχουμε :smt059

ΜΑΡΜΑ
02-05-12, 16:18
[QUOTE=kesanis;666964]Και αν αυτό το λαμάκι είναι στερεωμένο κάπως τότε πως? Αν όχι τι το εμποδίζει να φύγει από την θέση του?

Δεν φενετε στη φωτο το λαμακι ειναι λυγισμενο κι ετσι κρατιετε.

Για την εποξικη κολλα δε ξερω αλλα πιστευω αν εχει στεγνωσει καλα με μια σταγονα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.Πριν βαλω το λαμακι εγω ειχα βαλει μια σταγονα LOGO αλλα στο επομενο καθαρισμο του φιλτρου εσπασε.

\/ag
02-05-12, 22:14
Με την εποξική δεν έχεις κανένα πρόβλημα και δεν χρειάζεται να βάλεις μόνο μία σταγόνα,βάζεις όσο θες..απλά πρέπει να στεγνώσει..υπάρχουν κάποιες που στεγνώνουν και μέσα σε 2 ώρες...