PDA

Επιστροφή στο Forum : νεος στο χομπυ

tomcc
19-04-12, 20:40
χαιρετω ολους τους φιλους του foroum.ρποσφατα επισκεφτηκα ενα pet shop για αλλο λογο απλα ειδα και ενα τροπικο ενυδρειο και κολλησα.διαβασα αρκετα παγματακια γιατι ειμαι ασχετοσ με τα ψαρακια(το μονο ποθ εχω ειναι ενας μονομαχος απλα δεν εχει καμια σχεση η συντηρηση του με αυτη των θαλασσινων).σκεφτομαι να παρο ενα ενυδρειο γυρω στα 120-150 λιτρα απλα δεν ξερω τι ακριβως θα χρειαστω απο εξαρτηματα(φιλτρα,σκιμμερ,κυκλοφορητες κτλ) και επειδη δε βλεπβω να αγοραζω τιποτα απο πετ σοπ θα ηθελα τη βοηθεια σας για να ξεκινησω να μαζευω πραγματα απο e bay.αν ηταν ευκολο απο την εμπειρια σας μαρκες απο τα εξαρτηματα και τι περιποθ θα χρειαστω.σκεφτομαι επισης για ζωντανο βραχο και αγορα απο καποιο χομπιστα αν βρω.(γενικα στα πετ σοπ απο οτι καταλαωα μπορουν να σου πουλησουν τα παντα χωρισ καμια υπευθυνοτητα ακομα και ψαρια για γλυκο νερο σε θαλασσινο ενυδρειο) γι αυτο θελω τη βοηθεια σας εστω στο περιπου οσο αφορα λιτρα και εξαρτηματα.εχω τη δυνατοτητα να βαζω και νερο απο τη θαλασσα με καποια φυσικα τεστ πριν το βαλω αν γινεται αυτο.σασ ευχαριστω πολυ

snakepanos
19-04-12, 20:47
Καλως ηρθες συμπολίτη ,, κατεύθειαν στα βαθια πηγες,
Υπαρχουν πολλα παιδια εδω που θα σε βοηθησουν να κανεις ενα θαλασσινό ενυδρειο φιλε .