Επιστροφή στο Forum : Συνάντηση στην Αθήνα
Πήρα την πρωτοβουλία να οργανώσω μια συνάντηση φίλων του GAB-ενυδρειόφιλων στη Αθήνα για έναν καφεδάκι
Την Κυριακή των Βαΐων 8 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι
προτείνω να μαζευτούμε στο Πάρκο "Αντώνης Τρίτσης"
με οδηγίες πρόσβασης για αυτοκίνητα και συγκοινωνία εδώ (http://www.parkotritsi.gr/prosvasi-autokinito.htm)
Αν μαζευτεί κόσμος εγώ είμαι μέσα! Θα προτιμούσα να πάει μετά το φαγητό η ώρα, αλλά δεν έχω ιδιαίτερο θέμα... ας μαζευτεί κόσμος και βλέπουμε.
Στέλιο τι ώρα λες περίπου? Θα μπορούσαμε να το κάνουμε και το απόγευμα..
ignatios1993
06-04-12, 11:12
εαν μαζευτουμε ειμαι μεσα και εγω!!
Butterfly
exelix
ignatios1993
...
...
...
...
...
Νομίζω γύρω στις 4 θα ήταν πιο καλά, αλλά ας γράφει ο καθένας τι προτιμάει να βγάλουμε πόρισμα.
4 λέω κι εγώ..(έχουμε και να μαγειρέψουμε ντεε!!) Δεν είμαστε μόνο άντρες στο forum! :P χιχι
Butterfly
exelix
ignatios1993
Helen
GeoGlx
...
...
...
Στο 4 επίσης, ώσπου να μαγειρέψουν κ να φάμεε :p
Στις 11-12 ειναι μια χαρα για μενα!:smt081
Το απογευματινό θα σου είναι πρόβλημα δηλαδή μικρέ;:p
Και τα 2 προβλημα μου ειναι.
Αν ερθω πρωι δεν θα φαω με την φαμιλια.
Αν ερθω απογευμα δεν θα τους βγαλω για καφε στην πλατεια...
(Απο οτι καταλαβατε δεν θα τους παρω μαζι...)
Οποτε κανονιστε οι πολλοι ποτε σας βολευει και θα την βρω εγω την λυση.
Ωραία... στις 16:00 καλύτερα για να μαγειρέψετε...
Πολύ πιθανόν να έρθω και εγώ μετά τις 5..... ;)
Butterfly
exelix
ignatios1993
Helen
GeoGlx
dimis19978
AQUA PURA
...
...
...
...
...
...
...
Για γράψτε και άλλοι ρε παιδιά να γίνουμε πολλοί!
Αν κάποιος έχει θέμα το δρομολόγιό μου θα είναι Ηλιούπολη-Πεδίο Άρεως-Πάρκο Τρίτση και αν μπορέσω θα εξυπηρετήσω κάποιον στη διαδρομή μου.
Άντε να μαζευτούμε σιγά σιγά...!!!
Butterfly
exelix
ignatios1993
Helen
GeoGlx
dimis19978
AQUA PURA
nikos2004
...
...
...
...
...
...
Butterfly
exelix
ignatios1993
Helen
GeoGlx
dimis19978
AQUA PURA
nikos2004
albino
Τελικα ρε παιδια τι ωρα ειναι το ραντεβου? Γιατι μπερδευτηκα...
Η συνάντηση είναι στις 16:00 στην καφετέρια που είναι μέσα στο πάρκο
οκ.θα τα πουμε εκει. θα κραταμε κατι για να γνωρισουμε ο ενας τον αλλο χα χα χα :D:D:D:D:D
Ελπίζω να έχει φτιάξει πάλι ο exelix (Στέλιος) την ταμπελίτσα... :D :D :D
Έτοιμη!:)
-------------------------
Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Τελικα δεν θα προλαβω να ερθω...:(
Ουτε εγω...
Με εχωσε η κυρα!:smt017
σε οσους ειχαν κανονησει για καφεδακι και κουβεντουλα για σημερα στο Αντωνης Τριτσης θα ηθελα να πω οτι την επομενη φορα ας υπαρχει και καποιο τηλεφωνω για επικοινωνια ρε παιδια γιατι πηγα ως εκει και δεν βρηκα κανεναν ρωτησα και τους υπαληλους και δεν ηξεραν κατι και δεν ηπια και το καφεδακι μου:D:D:D:D:D:D εκτος αν δεν εγινε η συναντηση.
σε οσους ειχαν κανονησει για καφεδακι και κουβεντουλα για σημερα στο Αντωνης Τριτσης θα ηθελα να πω οτι την επομενη φορα ας υπαρχει και καποιο τηλεφωνω για επικοινωνια ρε παιδια γιατι πηγα ως εκει και δεν βρηκα κανεναν ρωτησα και τους υπαληλους και δεν ηξεραν κατι και δεν ηπια και το καφεδακι μου:D:D:D:D:D:D εκτος αν δεν εγινε η συναντηση.
Εκεί ήμασταν
Έχεις δίκιο φίλε μου.. ήταν δικιά μου παραληψη το τηλ και του exelix που ξέχασε το νταμπελάκι... :( :( :(
οκ ενταξει παιδια δεν ειναι θεμα απλος ηρθα με ανεβασμενη διαθεση και απογοητευτικα λιγο θα περιμενω την επομενη φορα:p:p:p:p:p:p:p
Το ίδιο και εμείς... μετά το πάσχα θα κανονίσουμε...!!!
Φίλε συγγνώμη, ξεχάστηκα φεύγοντας βιαστικός από το σπίτι και εκεί δεν είχαν κανένα χαρτί για να το γράψω. Μας βγήκε και ο λαιμός να κοιτάμε γύρω γύρω μήπως ψάχνεται κάποιος, αλλά μας ξέφυγες! Δε θα ξανασυμβεί.
Όμορφα ήταν να το επαναλάβουμε :)
Spairous γιατι δεν ερχεσαι ρε φιλε μια φορα να σε δουμε?
snakepanos
09-04-12, 08:08
Καλα περασατε βλεπω,,,σε ωραιο μερος μεσα στα πευκα,,,εμεις ομως ημασταν διπλα στην θάλασσα και δεν φυσουσε και αερας απνοια ,ηρεμη θαλασσα,μια χαρα.
Ο σπυρος ηρθε? δεν το ειδα.
Το μέρος είναι φανταστικό και αξίζει να πάει κάποιος και νωρίτερα για να κάνει μια βόλτα και καλύτερα με ποδήλατο! Ο Σπυρέτος δε μας ήρθε, αλλά την επόμενη φορά ελπίζω να τον δούμε, όπως και πολλούς άλλους!
Ειχα δουλιτσα, αλλιως θα ελεγα του Στελιου (Εξελιξ) να με παρει με το σχολικο και μενα :cool:
Θα γινει κι αυτο καποια στιγμη.
Επόμενη συνάντηση μετά το Πάσχα...
Νέα συνάντηση φίλων του GAB-ενυδρειόφιλων στη Αθήνα για καφεδάκι
Την Κυριακή 22 Απριλίου στις 16:00 το μεσημέρι
προτείνω να μαζευτούμε στο Πάρκο "Αντώνης Τρίτσης"
με οδηγίες πρόσβασης για αυτοκίνητα και συγκοινωνία εδώ (http://www.parkotritsi.gr/prosvasi-autokinito.htm)
Αν υπάρξει συμμετοχή εγώ είμαι μέσα!
Butterfly
exelix
...
...
...
...
...
...
Και για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα όπως την προηγούμενη φορά, όποιος θέλει θα του στείλω σε ΠΜ το τηλ μου για να επικοινωνήσει μαζί μου για να μην χαθούμε....
Butterfly
exelix
Helen
...
...
...
...
...
Όντως..αυτή τη φορά ελπίζω να πετύχει!:):p;)
Butterfly
exelix
Helen
GeoGlx
...
...
...
...
Butterfly
exelix
Helen
nikos2004
GeoGlx
...
...
...
Παιδιά εμένα δυστυχώς αφαιρέστε με από τη λίστα για αυτή τη φορά, μου έτυχε κάτι.:(
Παιδιά συγνώμη αλλα δεν θα μπορέσω
Ας το ακυρώσουμε τελικά γιατί δεν έχουμε προσέλευση... κρίμα :( :( :(
Ας το ακυρώσουμε τελικά γιατί δεν έχουμε προσέλευση... κρίμα :( :( :(
Όντως, κρίμα...
Να το ανανεώσουμε για την άλλη βδομάδα!!
Τι λέτε?
Βλέποντας και κάνοντας...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.