Επιστροφή στο Forum : Ενυδρειακό Ξύλο
babis100nx
04-04-12, 00:22
καλησπερα παιδια ειχα ένα ενυδρεακο ξυλο το οποιο ποτε δεν χρησμοποιησα παρολο οτιι μου αρεσε αλλα δεν χωραγε ετσι και γω το απογευμα πηρα το πριονι και το διαμόρφωσα με τετοιο τρόπο ωστε και την φυσιικότητα του να μην χάσει αλλα και να μπορεσω να το χωρέσω.....τώρα για να μην μεταφέρω μικροοργανσμους κτλ μέσα στο ενυδρειο το έβαλα μέσα σε μια λεκανη και έβρασα νερο και τ έχω αφήσει μεσα τωρα ερώτηση 1)πόσες φορες πρέπει να γινε αυτο,και γιια πόσες μέρες (δεν βίαζομε να το βάλω μέσα) 2)αν το αφήσω αρκετές μέρες μεσα 1 βδομαδα πχ θα βαρύνε ετσι ωστε να μην σηκώνετε στην επιφάνειια(ένασ τρόποσ εινα να το δέσω με μια πέτρα)αλλα προτήμω κάτι ενναλακτικό εαν υπάρχει!
υγ επειδή είναι μεγάλο το ξύλο πάντα μένει μια επιφάνειια του εκτόσ του κουβά που το εχω το γυρνάω συχνα ετσιι να ειναι καιι οι 2 μεριές ''ποτιισμένες''
carvefish21
04-04-12, 00:34
καλησπερα παιδια ειχα ένα ενυδρεακο ξυλο το οποιο ποτε δεν χρησμοποιησα παρολο οτιι μου αρεσε αλλα δεν χωραγε ετσι και γω το απογευμα πηρα το πριονι και το διαμόρφωσα με τετοιο τρόπο ωστε και την φυσιικότητα του να μην χάσει αλλα και να μπορεσω να το χωρέσω.....τώρα για να μην μεταφέρω μικροοργανσμους κτλ μέσα στο ενυδρειο το έβαλα μέσα σε μια λεκανη και έβρασα νερο και τ έχω αφήσει μεσα τωρα ερώτηση 1)πόσες φορες πρέπει να γινε αυτο,και γιια πόσες μέρες (δεν βίαζομε να το βάλω μέσα) 2)αν το αφήσω αρκετές μέρες μεσα 1 βδομαδα πχ θα βαρύνε ετσι ωστε να μην σηκώνετε στην επιφάνειια(ένασ τρόποσ εινα να το δέσω με μια πέτρα)αλλα προτήμω κάτι ενναλακτικό εαν υπάρχει!
υγ επειδή είναι μεγάλο το ξύλο πάντα μένει μια επιφάνειια του εκτόσ του κουβά που το εχω το γυρνάω συχνα ετσιι να ειναι καιι οι 2 μεριές
''ποτιισμένες''
Καλησπέρα φίλε! Αν το βρασεις κανα 10λεπτο και το αφησεις σε κουβα μια ημερα μεχρι να φυγει η καφετιλα θα εισαι οκ. Τωρα για να κατσει τελειως σε καποιους τυχαινει σε μια βδομαδα σε καποιους μεχρι και ενα μηνα. Αναλογως το ξυλο υποθετω... Για μεσα στο ενυδρειο η στηριξε το με πετρα η δεσε το με πετονια καπου, δεν υπαρχει αλλος τροπος.
snakepanos
04-04-12, 17:28
Βραστο οπως λεει ο φιλος ,,,αλλα θα βγαζει μαυρο χρωμα για πολλες μερες ακομα ,θα ελεγα να το αφησεις μεσα στο νερο αφου δεν το βιαζεσε κιολας μεχρι να σταματησει να βγαζει μαυριλα,εκτως και αν το ενυδρειο που θα το βαλεις ειναι μεγαλο και δεν θα φαίνεται το χρωμα του νερου σκουρο ,
,οσο θα φαινεται σε ενα ποιο μικρο ενυδρειο ποιο έντονο .
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.