Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : photos

Vasilis
06-08-04, 19:10
να κ ο καινουργιος φιλος!μαζι με το clown μου που ειναι μωρακι κανουν παρεα στο ενυδρειο κ μαλιστα ο συνδιασμος των χρωματων τους ομορφαινει το ενυδρειο μου.
ο βραχος παντως θα με κουρασει πολυ μεχρι να ερθει(λογω κακοκαιριας στα μερη απο οπου τον φερνουν θα περιμενω αρκετα....).

Vasilis
06-08-04, 19:12
μανηταρακια...

Abdul
07-08-04, 13:34
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ και καλώς σας βρήκα, Η ΚΩΣ δεν είναι για παντρεμένους !!!!!!!!!!!

Δε θα σας πω πόσσα εκατοστα αλγεων κατάφερε να βγάλει σε δυο βδομάδες η μάνα μου (υπευθηνη σύτησης νόμιζε οτι ταιζε τα παιδιά της και τους εδωσε μισο κουτι ¨σερα μικρογκρανιουλς¨ των 116g σε δυο βδομαδες, νιτρικά δε βρήκα αλλα πρώτη φορά άλαξε χρώμα το PO4 test)

Λοιπόν βασίλη , δικαιολογίες του τύπου έχει κακό καιρό κλπ δεν είναι δικαιολογίες , μια δικαιολογία που θα είχε βάση και αξία θα ήταν , ΄΄Καλοκαιριάτικα , μια εισαγωγή ανα δύο μήνες κάνω ¨¨ και θα έλεγες , εντάξη τουλάχιστον δεν με κοροιδεύουν οι τύποι , Πόσο βράχο αγόρασες τελικά ? γιατι , αν και δεν μπορώ να δώ καθαρά όλο τον όγκο του βράχου δρ μου φένεται να είναι 10 κιλά
Πόσο βράχο έχεις σκοπό να βάλεις συνολικά ? και πόση κυκλοφορία έχεις και απο τι πηγές ??

Vasilis
08-08-04, 19:00
φιλε abdul μεσα επεσες!εχω 11 κιλα βραχο!
σκεφτομαι συνολικα να βαλω ακομα 20 κιλα αλλα πρωτα θα αγορασω 15 κιλα κ αν δω οτι αρκει ειμαι οκ(θελω να βαλω το βραχο σε μορφη βουνου) αλλιως θα αγορασω κ τα υπολοιπα 5 κιλα.

τωρα χθες ασχοληθηκα λιγο με το βραχο (1 ωρα) κ ειπα να τοποθετησω το βραχο σε μια γωνια ολοκληρο με φολιες κ οχι σε βραχακια σκορπια που το ειχα κ τελικα η προσπαθεια επιασε τοπο!!! κοιτα τη φοτο....

Vasilis
08-08-04, 19:05
οσο για κυκλοφορια αν μιλας για νερου τoτε εχω ενα κυκλοφορητη aqua2400 της project blue με:power 55w,max flow about 2400 l/h κ max head 2.5 (m).

Abdul
09-08-04, 00:10
Kαλησπέρα , λοιπόν , τα 55βατ που καει , δεν είναι ότι πιό οικονομικό , ασε που σου δίνει +1-2 βαφμους θερμοκρασία , Καλό πάντως θα ήταν να το φτάσεις στα 3000 λίτρα βάζοντας μια ακόμη ,
Τσέκαρε αν μυρίζει κάπως το νερό , πρώτα να βάλεις όλο το βράχο και μετά ψάρια/ασπόνδυλα

Vasilis
09-08-04, 04:09
ναι θα βαλω κ ακομα ενα σε λιγο καιρο.....
παντως το νερο δεν μυριζει ασχημα.....σχεδον σαν θαλασσα...

Abdul
09-08-04, 14:21
Πάντως όταν βάλεις έξτρα κυκλοφορία , θα δεις και διαφορά στα ψάρια , θα κινούντε πιό φυσικά και το τανκ θα είναι γενικότερα πιο καθαρό
Τι θερμοκρασία νερού έχεις ?

Vasilis
09-08-04, 21:45
εχεις δικιο για την κυκλοφορια γιατι οταν εβαλα σε λειτουργια το κυκλοφοριτη τα λιγα ψαρακια που εχω αρχισαν αμεσως να ειναι πιο δραστηρια!
απο θερμοκρασια καλα παμε.25-27 C κ να ειναι καλα το air-condition που το βαζω σε λειτουργια το πρωι κ το κλεινω το βραδυ γιατι δεν εχω chiller ακομα...