Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : cory σε χαλικι 3-5mm

carvefish21
20-03-12, 00:13
Καλησπερα! Να ρωτησω σε χαλικι 3-5mm μπορω να βαλω cory η θα τραυματιστει? Καποιο αλλο ψαρι βυθου δεν θα με βολευε γιατι δεν εχω πολλα λιτρα (70 μικτα). Η αν υπαρχει κατι αλλο παρακαλω πειτε μου...

delta66
20-03-12, 09:05
Αν ειναι στογγυλεμενο χωρος αιχμες το χαλικι, δεν θα τραυματιστουν.
Ομως θα χασεις ολο το θεαμα απο τα κορυ.

carvefish21
20-03-12, 10:04
Τωρα ειναι πολυ δυσκολο να κανω αλλαγες στο χαλικι... Γαμ...το και μαρεσουν τα cory. Αφασια οταν σκαβουν! Καποιο αλλο γατοψαρο, ισως ελαχιστα μεγαλυτερο που ισως να ειναι καλυτερα με το χαλικι να υποθεσω ειναι απαγορευτικο για τα λιτρα μου?

2012-03-19 22.45.02.jpg (http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=48462&stc=1&d=1332230997)

kgf12345
20-03-12, 18:20
δε νομιζω να βρεις ευκολα καποιο να σκαβει στο χαλικι.γιατι ειναι αργα να το αλλαξεις;αφου δε τα εχεις βαλει ακομα,ανετα το αλλαζεις.αφου σαρεσουν τα κορυ αλλαξε το και βαλε αμμο να μπορεις να τα κρατησεις σωστα;)

carvefish21
20-03-12, 19:06
δε νομιζω να βρεις ευκολα καποιο να σκαβει στο χαλικι.γιατι ειναι αργα να το αλλαξεις;αφου δε τα εχεις βαλει ακομα,ανετα το αλλαζεις.αφου σαρεσουν τα κορυ αλλαξε το και βαλε αμμο να μπορεις να τα κρατησεις σωστα;)

εχω φυτεψει φυτα, εχω βαλει γκαπυ, μουχουν γεννησει κιολας... Οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι αρκετα δυσκολη και επιπονη για ψαρια διαδικασια... Δεν θα ειχα που να εβαζα τα ψαρια ετσι κιαλλιως...

kgf12345
20-03-12, 22:25
α ενταξει αφου εχεις και Guppy,ετσι κιαλλιως δε θα ταιριαζανε στο νερο σου.δεν πειραζει,αργοτερα.η αν στησεις δευτερο:D

carvefish21
21-03-12, 01:07
α ενταξει αφου εχεις και Guppy,ετσι κιαλλιως δε θα ταιριαζανε στο νερο σου.δεν πειραζει,αργοτερα.η αν στησεις δευτερο:D

πολυυυ αργοτερα.... Το δευτερο σιγουρα θα ειναι και πιο μεγαλο και αυτο ισως το κανω θαλασσινο... Λατρευω τον νεμο... Ελπιζω να μπαινει σε αυτα τα λιτρα...

carvefish21
26-03-12, 20:29
εβαλα αμμο τελικα... βαβουρα μεν αλλα... Καθομαι με γκαπακια μεχρι να στρωσει ο βυθος και... κορυυυυυυυυυυυυυυυυυυ! :)

janickrules
26-03-12, 21:43
ναι,αλλα δεν σου ειπαν τα παιδια οτι δεν ταιριαζουν;
ή κανω λαθος;:confused:

carvefish21
26-03-12, 23:29
ναι,αλλα δεν σου ειπαν τα παιδια οτι δεν ταιριαζουν;
ή κανω λαθος;:confused:

θα βγαλω τα γκαπυ και θα ριξω το ph... απλα θα τα εχω μεχρι να στρωθει ο βυθος!

delta66
27-03-12, 10:21
θα βγαλω τα γκαπυ και θα ριξω το ph... απλα θα τα εχω μεχρι να στρωθει ο βυθος!
Τα εχεις μπερδεψει.
3 λαθη σε μια σκεψη κανεις.
Αν βγαλεις τα γκαπι και ριξεις πεχα δεν χρειαζεται να βγαλεις τα κορυ (αν ειχες αμμο).
Αν κρατησεις τα γκαπι δεν χρειαζεται να ριξεις το πεχα και να βγαλεις μετα τα κορυ.
Αν ειναι αστρωτος ο βυθος δεν βαζεις τα κορυ για να στρωθει.
:)

gianniwpopi
27-03-12, 10:34
Τα εχεις μπερδεψει.
3 λαθη σε μια σκεψη κανεις.
Αν βγαλεις τα γκαπι και ριξεις πεχα δεν χρειαζεται να βγαλεις τα κορυ (αν ειχες αμμο).
Αν κρατησεις τα γκαπι δεν χρειαζεται να ριξεις το πεχα και να βγαλεις μετα τα κορυ.
Αν ειναι αστρωτος ο βυθος δεν βαζεις τα κορυ για να στρωθει.
:)

μαλλον φιλε delta δεν καταλαβες τι θελει να πει ο φιλος.
εβαλε αμμο με σκοπο οταν στρωθει ο βυθος να βγαλει τα γκαπακια , να ριξει το ph και μετα να βαλει τα κορυντορακια.

delta66
27-03-12, 10:40
μαλλον φιλε delta δεν καταλαβες τι θελει να πει ο φιλος.
εβαλε αμμο με σκοπο οταν στρωθει ο βυθος να βγαλει τα γκαπακια , να ριξει το ph και μετα να βαλει τα κορυντορακια.Αα, μαλιστα.
Εγραψε "και κορυ" και νομιζα οτι τα εβαλε ηδη.

carvefish21
27-03-12, 18:12
Αυτο ακριβως!!!