Επιστροφή στο Forum : imperor
θα ηθελα αν υπαρχει κανεις που να εχει εμπειρια απο αυτοκρατορα
sps4ever(niktso)
30-07-04, 20:24
Να απαντήσει όμως σε τι ; Ρίξε την ερώτηση και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Να απαντήσει όμως σε τι ; Ρίξε την ερώτηση και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.λοιπον φιλε!!! ο αυτοκρατορα μου ειναι καλα και σχεδον τρωει απο το χερι μου.μερικες φορεσ ομως παρουσιαζει λευκα στιγματα και κατι σαν ραγαδες τα οποια καποιες στιγμες εξαφανιζονται.πιστευω οτι εινα stress.αλλα απο τι?? τα νερα το μετραω και ειναι καλα απο νιτριτη ph alkalinyti
sps4ever(niktso)
03-08-04, 23:13
Από κρυψώνες το ενυδρείο πώς πάει; Μήπως είναι κοντά σε διάδρομο και περνάει κόσμος μπροστά συνέχεια; Μήπως παρουσιάζονται λίγες ημέρες μετά την εισαγωγή καινούργιου ψαριού σε ενυδρείο;
Από κρυψώνες το ενυδρείο πώς πάει; Μήπως είναι κοντά σε διάδρομο και περνάει κόσμος μπροστά συνέχεια; Μήπως παρουσιάζονται λίγες ημέρες μετά την εισαγωγή καινούργιου ψαριού σε ενυδρείο;dδε θα ελεγα οτι εχει και πολλες.το ενυδρειο ειναι στο σαλονι.
sps4ever(niktso)
04-08-04, 21:03
Αν είναι κοντά στη πόρτα και βλέπει ξαφνικά άνθρωπο μπροστά του στα 1-2 μέτρα τότε έχεις μια σοβαρή πιθανότητα για το ich. Αν ισχύει αυτό βάλε λίγο βράχο από τη πλευρά της πόρτας και δες πως θα αντιδράσει.
Επίσης μήπως τα στίγματα εμφανίζονται λίγο μετά τις αλλαγές νερού; Σε τι ποσοστό αλλάζεις και πότε;
Για τις μετρήσεις του νερού λυπάμαι αλλά ο αυτοκράτορας είναι ακριβώς τέτοιος στις απαιτήσεις του όσο αφορά ποιότητα νερού οπότε δεν θα στηριζόμουν στις μετρήσεις αλλά σε αυτόν για να μου λέει ότι όλα πάνε καλά.
Τώρα για τις ραγάδες δεν φαντάζομαι καν τι είναι.
Αν είναι κοντά στη πόρτα και βλέπει ξαφνικά άνθρωπο μπροστά του στα 1-2 μέτρα τότε έχεις μια σοβαρή πιθανότητα για το ich. Αν ισχύει αυτό βάλε λίγο βράχο από τη πλευρά της πόρτας και δες πως θα αντιδράσει.
Επίσης μήπως τα στίγματα εμφανίζονται λίγο μετά τις αλλαγές νερού; Σε τι ποσοστό αλλάζεις και πότε;
Για τις μετρήσεις του νερού λυπάμαι αλλά ο αυτοκράτορας είναι ακριβώς τέτοιος στις απαιτήσεις του όσο αφορά ποιότητα νερού οπότε δεν θα στηριζόμουν στις μετρήσεις αλλά σε αυτόν για να μου λέει ότι όλα πάνε καλά.
Τώρα για τις ραγάδες δεν φαντάζομαι καν τι είναι.δε ξερω ρε φιλε.παντως τωρα το ψαρι ειναι μια χαρα.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.