Επιστροφή στο Forum : αποξηραμενο σκουληκι
gianniwpopi
09-03-12, 20:05
για σας.πηρα κατι αποξηραμενα σκουληκια και ταισα τα ψαρια μου. καναδυο την φαγανε αλλα τα υπολοιπα την αγνοησανε. αναγκαστηκα να τα βγαλω με την αποχη. εσας τα τρωνε?? η τροφη ειναι αυτη....
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2040
τα δικα μου θα φανε κι εμενα καμμια ωρα, τα σκουληκια θα αφησουν?!!!:D
χαμος γινεται, δεν αφηνουν τιποτα!
gianniwpopi
09-03-12, 20:11
λες να επιμεινω?? θα το συνηθησουν??
για σας.πηρα κατι αποξηραμενα σκουληκια και ταισα τα ψαρια μου. καναδυο την φαγανε αλλα τα υπολοιπα την αγνοησανε. αναγκαστηκα να τα βγαλω με την αποχη. εσας τα τρωνε?? η τροφη ειναι αυτη....
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2040
Καλησπέρα, δεν ξέρω τι ψάρια ταΐζεις, όπως ρωτά και ο Delta, αλλά τα δικά μου αγγελόψαρα σε κάθε προσπάθεια να τα ταΐσω αποξηραμένη τροφή, την αγνόησαν επιδεικτικά ( δάφνια βασικά ), πλην αρτέμιας ( σαν συμπιεσμένη σκόνη ), την οποία τη φάγανε. Αντίθετα, τρελαίνονται για κατεψυγμένες τροφές
δεν ειναι θεμα επιμονης!αν δεν την τρωνε, δεν την τρωνε!ειναι αναλογως τι ψαρια προσπαθεις να ταισεις οπως ειπε και ο delta!
αν τα ψαρια σου τρωνε φυτικη τροφη τοτε λογικα δεν θα προτιμησουν το σκουληκι!
gianniwpopi
10-03-12, 13:18
σκαλαρια, ροδοστομα και καρδιναλιους
Λογικα τοτε ειναι καλομαθημενα τα ψαρακια σου ή δεν την γνωριζουν ακομα την τροφη (πχ επιπλεει και εχουν μαθει να τρωνε τροφη που βουλιαζει αν και τα σκαλαρια τρωνε απο την επιφαενια) ή τροφη "ξεθυμασμενη" που δεν τους τραβαει να πανε να δοκιμασουν στη επιφανεια (γιατι αν ηταν κατι καλο ή πειναγαν, θα πηδαγαν και εκτος ενυδρειου οχι απλα να πανε στην επιφανεια).
δεν ειναι θεμα επιμονης!αν δεν την τρωνε, δεν την τρωνε!ειναι αναλογως τι ψαρια προσπαθεις να ταισεις οπως ειπε και ο delta!
αν τα ψαρια σου τρωνε φυτικη τροφη τοτε λογικα δεν θα προτιμησουν το σκουληκι!
αστα αταιστα μια εβδομαδα....μετα κ αρβυλα φανταρου θα φανε.....;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.