Επιστροφή στο Forum : περιεργη συμπεριφορα jewel
Καλησπερα εδω και 2 μερες ενα jewel(δεν ξερω αν ειναι αρσενικο η θυλικο) φερεται περιεργα.Καθεται σ ενα σημειο και κανει συνεχεια μπρος-πισω.Το παρατηρισα και τρωει κανονικα τι μπορει να ειναι....?
δεν νομιζω καταρχας ειμαι αρχαριος σε θεμα κιχλιδες τις εχω παρει πριν 2 εβδομαδες και δεν ξερω πολλα,θες να σε πω καποια χαρακτιριστικα,μετρισεις λιτρα κτλπ???
για να δουμε τι γινεται...
για πες επισης μια φωτο θα βοηθουσε.
λοιπον ολα βρισκοντε εδω τιμες ph ελλαχιστα αλλαγμενες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=60502
επισης παρατηρω σαν να κοκκινησε ελλαχιστα ελλαχιστα ομως...
snakepanos
08-03-12, 22:38
Γιωργο εγω σου βρηκα τα ψαρια ,ειναι δικια μου γεννα,και σου ειπα οτι θελεις να μαθεις για αυτα τα ψαρια στηλε μου ΠΜ.
Τη προβλημα εχεις τωρα? πεσμου.
Καλησπερα εδω και 2 μερες ενα jewel(δεν ξερω αν ειναι αρσενικο η θυλικο) φερεται περιεργα.Καθεται σ ενα σημειο και κανει συνεχεια μπρος-πισω.Το παρατηρισα και τρωει κανονικα τι μπορει να ειναι....?
παρατηρησε μηπως εχει γεννησει ή εκει εχει φτιαξει τη φωλια του.με αυτο τον τροπο την προστατευει.
snakepanos
08-03-12, 23:26
Μαζι με αλλα 7 ψαρια που εχει παρει κοματακι δυσκολο σε μια εβδομαδα να εχει κανει φωλια οπως λες φιλε.
Μαλλον εχει βρη αρσενικο ,,η θυληκια και φλερταρη μαζι της .
Αμα δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα,.
Τα ψαρια αυτα ειναι δικα μου παιδια .
Γιωργο εγω σου βρηκα τα ψαρια ,ειναι δικια μου γεννα,και σου ειπα οτι θελεις να μαθεις για αυτα τα ψαρια στηλε μου ΠΜ.
Τη προβλημα εχεις τωρα? πεσμου.
οντως φιλε μου!!
-------------------------
Μαζι με αλλα 7 ψαρια που εχει παρει κοματακι δυσκολο σε μια εβδομαδα να εχει κανει φωλια οπως λες φιλε.
Μαλλον εχει βρη αρσενικο ,,η θυληκια και φλερταρη μαζι της .
Αμα δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα,.
Τα ψαρια αυτα ειναι δικα μου παιδια .
φωτογραφια θα ανεβασω αυριο!
snakepanos
08-03-12, 23:36
Εχω στηλει ψαρια σε ολη την Ελλαδα απο αυτα που εχεις ,εχω μεγαλη εμπειρια.
Στηλε μια φωτο να σου πω .
οταν λες μικρη διαφορα εαν λεμε αμμωνια 0 και η μικρη διαφορα ειναι 0.5 ή 1 τοτε ειναι πολυ.εαν εχει βγει ζευγαρη ολα τα αλλα θα ειναι σαν κυνηγημενα και θα γινει το ελα να δεις εκει μεσα στο δικο μου 200λτ 4 ψαρια μεσα 1 ζευγαρι και τα αλλα μονο που δεν ανοιγαν το καπακι να φυγουν.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.