PDA

Επιστροφή στο Forum : παγιδα για ψαρια


Χρηστος Ζ.
07-03-12, 13:45
μπορει να μου πει αν ξερει καποιος πως μπορω να φτιαξω μια παγιδα για να πιασω τα κριμπενσις μου? θελω να διωξω 4 αρσενικα και δεν μπορω να τα πιασω με τιποτα, δοκιμασα με τροφη και μολις εβλεπαν την αποχη γινοταν καπνος (πολυ πονηρα). δοκιμασα και βραδινο ψαρεμα και παλι τα ιδια. το ζευγαρι ειναι παλι ετοιμο για γεννα και ειναι κριμα να χασω παλι τα μικρα.
το ενυδρειο ειναι πολυ φυτεμενο και δεν θελω στο τελος να αναγκαστω να το ξεστησω.

beeromixalhs
07-03-12, 13:52
καλησπέρα
κάπου υπάρχει μέσα στο φόρουμ παρόμοιο θέμα αλλά στο youtube (http://www.youtube.com/watch?v=2gKizvpGKPk) υπάρχουν περισσότερα ;)

kwstas arta
07-03-12, 17:04
αυτο που κανω εγω κ παντα πιανει ειναι το εξης,θα αφησεις τα ψαρια δυο μερες νηστικα,κ μετα θα παρεις ενα μπουκαλι απο νερο,θα ριξεις μεσα τροφη βαλτο μεσα στο ενυδρειο κ θα μπουν μεσα, απο το μπουκαλι θα βγαλεις την ετικετα κ οτι αλλο ειναι διαφορετικο εκτος απο το διαφανο που ειναι το μπουκαλι.

Χρηστος Ζ.
08-03-12, 10:57
ευχαριστω παιδια, σημερα και αυριο θα τα αφησω νηστικα και θα δοκιμασω την παγιδα με το μπουκαλι. πραγματικα μου εχουν σπασει τα νευρα, οταν δεν εχω την αποχη τρωνε απο το χερι μου, μολις τη βλεπουν πριν μπει στο νερο γινονται καπνος και παραφυλανε για να αρπαξουν κανενα κομματακι τροφης.