Επιστροφή στο Forum : Συσκευασια σφουγγαριων ενεργου ανθρακα
Καλημερα σε ολους!
Παρηγγειλα απ'το ιντερνετ σφουγγαρια λευκα, μπλε και ενεργου ανθρακα για το φιλτρο μου Eheim Prof 3 2075. Ολα αυτα που παρηγγειλα ειναι eheim επισης.
Τα παρελαβα μεσα στις χαρτινες συσκευασιες της Eheim οι οποιες ομως δεν ηταν σφραγισμενες με καποια ταινια ας πουμε, τις ανοιγε ευκολα δηλαδη οποιοσδηποτε. Και μεσα στα κουτια δεν ηταν συσκευασμενα σε πλαστικο σακουλακι τα σφουγγαρια...
Αν εχει αγορασει κανεις ανταλλακτικα τετοια ας μου πει παρακαλω αν συναντησε οτι κι εγω ή αν ειχαν καποια παραπανω συσκευασια...
Ανυσηχω κυριως για τον ανθρακα (δεν ξερω αν ειναι και σωστο αυτο που λεω...) μηπως εχει ξεθυμανει η δραση του μιας και ηταν ανοικτος και εκτεθιμενος ουσιαστικα.
Καλημερα εχω παρει μονο ανθρακα σε ανταλακτικα για το classic για τα σφουγκαρια δεν νομιζω να εχει κατι ιδιαιτερο στη συσκευασια αλλα οσον αφορα τον ανθρακα ειναι κλεισμενα σε σακουλακι μεσα στο κουτι και τα 3 μαζι οποτε αν παρεις ενα αναγκαστικα ανοιγει η συσκευασια δε νομιζω να εχεις θεμα
Καλημερα εχω παρει μονο ανθρακα σε ανταλακτικα για το classic για τα σφουγκαρια δεν νομιζω να εχει κατι ιδιαιτερο στη συσκευασια αλλα οσον αφορα τον ανθρακα ειναι κλεισμενα σε σακουλακι μεσα στο κουτι και τα 3 μαζι οποτε αν παρεις ενα αναγκαστικα ανοιγει η συσκευασια δε νομιζω να εχεις θεμα
ολο το κουτι πηρα με τα τρια τεμαχια μεσα και δεν ηταν σε σακουλακι...αυτο ειναι το προβλημα μου. Αυτα πηρα:
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1393
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1319
Ηταν μεν στα κουτια αλλα χωρις πλαστικα σακουλια και χωρις σφραγισμενα κουτια...
Έτσι τα έχει η eheim "χυματα" :rolleyes:
Έτσι τα έχει η eheim "χυματα" :rolleyes:
Γιωργο κι εγω αυτο φανταζομουν...αλλα επειδη μου χτυπησε και λιγο ασχημα, ειπα να ρωτησω...γιατι υπαρχει λογος που θα τον βαλω τον ανθρακα. Αν δεν λειτουργησει θα ειναι λιγο θεμα...
Εκανα απολυμανση σε μεταχειρισμενο ενυδρειο που πηρα, με χλωρινη κλπ και θελω να το δουλεψω λιγες μερες με ανθρακα τωρα...
Εχω αγορασει απο Γερμανια (τον Φεβρουαριο) και απο Ελλαδα και ειναι η ιδια συσκευασια οπως τα δικα σου.
Ο ανθρακας για το ecco παντος ειναι κλεισμενα και τα 3 κομματια σε σακουλακι μεσα στο κουτι.
χαχα...τι να πω...
σε αλλα σφουγγαρια ανθρακα βαζει σακουλακι δηλαδη και σε αλλα οχι...
για ανθρακα κυριως μ'ενδιαφερει παντως παιδια...
Αδικα λεφτα για τα σφουγγάρια με ανθρακα!! Με τα ιδια λεφτα θα επερνες 2 λιτρα πολυ καλο ανθρακα!! :rolleyes:
Αδικα λεφτα για τα σφουγγάρια με ανθρακα!! Με τα ιδια λεφτα θα επερνες 2 λιτρα πολυ καλο ανθρακα!! :rolleyes:
ναι ειμαι σιγουρος...αλλα δεν το εψαξα κιολας γιατι δεν χρειαζομαι και πολυ. Μονο για τωρα στην αρχη. Με βολευε και το στανταρ μεγεθος για το φιλτρο μου...ή μαλλον ψαρωσα γιατι μ'αρεσε που ταιριαζε απολυτα το σχημα;)
Δεν ξερω και πολλα απο εξωτερικα φιλτρα. Το πρωτο μου ειναι. Τωρα ξεκιναω...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.