Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ιστος πανω σε χαλικια... τι ειναι;

gbekiar
24-07-04, 00:23
Χτες γυρνοντας απ τη δουλεια ειδα οτι στην ακρη του ενυδρειου ειχε εξαπλωθει ενα ειδος ιστου πανω στα χαλικια χρωματος ασπρου.
Οι μετρησεις μου ειναι ενταξει. Τι ειναι τουτο ρε παιδια; :?:

lasal
24-07-04, 01:33
Υπάρχει περίπτωση να σου ψόφησε κανένα ψάρι
και να μην το πήρες χαμπάρι?
Πάντως μοιάζει funcus.

HellRazer
24-07-04, 02:45
Fungus μοιάζει αλλά μου κάνει εντύπωση η έκταση...Το πρωί κοίταξες καθόλου το ενυδρείο και ήταν οκ?

tasos
24-07-04, 13:37
Και εμένα για αυτό μου μοιάζει :? .Κάνε ένα σκούπισμα το βυθό σου σε εκείνο το σημείο και μια καλή (40%) αλλαγή του νερού σου.Πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά :wink:

gbekiar
24-07-04, 16:21
ΟΚ θα ψαξω να δω τι γινεται με αυτο το funcus
Το κακο ειναι οτι εξαπλωνεται πολυ γρηγορα
Χτες το καθαρισα σημερα παλι τα ιδια
τι να πω ρε γαμ...το

Παντως θανατους δεν ειχα, το μονο που αλλαξα ειναι η τροφη που δοκιμασα την Biofish food του Dr. Bassleer's
Μπορει να συνεβει και απο μεγαλη ποσοτητα φαγητου;
Ισως το παρακανω λιγο δεν ξερω;

tasos
24-07-04, 18:51
Πιθανό,αν δεν έχεις κάποια ψάρια να σου φάνε την τροφή από το βυθό!!Αυτή βυθίζεται εύκολα από ό,τι ξέρω!

dantouan
24-07-04, 19:38
Πιθανό,αν δεν έχεις κάποια ψάρια να σου φάνε την τροφή από το βυθό!!Αυτή βυθίζεται εύκολα από ό,τι ξέρω!

Στην φωτο τα ψαρια που βλεπουμε, ψαρια βυθου δεν ειναι φιλε tasos..... :shock: :shock: :shock: .......:?

tasos
25-07-04, 12:17
Πολύ σωστά,αλλά αν είναι δύο μέσα σε ένα ενυδρείο 250 λίτρων και gbekiar έριξε την τροφή με το κιλό,τότε τί να σου κάνουν :roll: :roll: .

fidel
25-07-04, 17:56
Σωστά, ας είμαστε λοιπόν λίγο πιο αναλυτικοί γιατί μπορεί να μπερδέψουμε πολύ κόσμο. Εγώ δεν ξέρω ούτε πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο του Gbekiar ούτε τί ψάρια έχει και κυρίως τί παραμέτρους έχει (αν και η λύση που δόθηκε παραπάνω, δηλαδή σιφωνάρισμα στο σημείο εκείνο και αλλαγή του 30% με 40% του νερού είναι καλή για αρχή)

gbekiar
26-07-04, 11:26
τα πραγματα πανε καλυτερα
αφου εβγαλα τις πετρες απο το σημειο εκανα και δυο αλλαγες νερου 40% το σαββατοκυριακο, σημερα το πρωι δεν ειδα ουτε το παραμικρο. Εχει γυρω στους 3 μηνες που δεν ασχολουμαι με το ενυδρειο λογω υπερβολικης δουλειας και το αποτελεσμα φανηκε κατευθειαν.
Αχ ενυδρειακι μου δεν θα σε ξαναφησω...
(*Το ενυδρειο μου ειναι 100 λιτρα*)

gbekiar
28-07-04, 01:03
Φιλε TAN επειδη ρωτησες εβαλα στη σελιδα μου ( http://www.geocities.com/gbekiar ) καποιες φωτογραφιες απο το ενυδρείο μου.