Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : blue methylen

giannak
22-07-04, 19:30
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΩ ΔΙΑΛΥΜΑ BLUE METHYLEN.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ :roll:

nhreas
23-07-04, 04:05
για ποιο λογο να χρησιμοποιεισεις blue methylen?
σε πληροφορω πως και αυτοι που θελουν να σου το πουλησουν απο φαρμακειο το παιρνουν.απλα το πουλανε ακριβοτερα ενω το φαρμακειο ενα ευρω!

giannak
23-07-04, 15:28
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΣΕ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ

nhreas
23-07-04, 15:37
αυτα τα μπανια σε γλυκο ειναι ακραιες καταστασεις οπου το ψαρι δεν εχει καμια ελπιδα να επιβιωσει και λες μηπως και το σωσω ας το δοκιμασω.

sps4ever(niktso)
23-07-04, 15:40
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΣΕ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ
Το μπάνιο θαλλασινών σε γλυκό νερό έχει ΚΑΙ κινδύνους. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει νόημα αφού -θεωρητικά- όλα τα παράσιτα θα πεθάνουν ακριβώς λόγω γλυκού νερού. Έχει όμως διαδικασία και πολύ κίνδυνο ειδικά γιατί το ψάρι για το πιάσεις το έχεις στρεσάρει εξωφρενικά.

giannak
24-07-04, 00:04
ΣΩΣΤΑ!! ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΓΛΥΚΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!!! ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ