Επιστροφή στο Forum : τι να κανω?
Καλισμερα,θελω να βαλω στο ενυδρειο μου πετρες(αρκετα μεγαλες)εχω βαλει ηδη την αμμο.Θα πρεπει να ενισχυσω τον πατο και με φελιζολ?Τι αλλο να προσεξω για να μην εχω κανενα ατυχημα με το ενυδρειο(ραγισμα)?
Konstantin79
28-02-12, 01:00
Βασικα, αν θες να βαλεις βαριες πετρες, κ οχι λαβας που ειναι πιο πορωδεις και ελαφριες, επρεπε να βαλεις πρωτα φελιζολ, μετα πετρες και τελευταια την αμμο, ακριβως για να αποφυγεις κατολισθησεις και ισομερη κατανομη του βαρους.
Στο δικο μου πχ τις πετρες τις κολλησα με υπομονη μια μια με ενυδρειακη σιλικονη, κ τωρα ουτε σεισμος δεν τις ριχνει! :D
Βασικα, αν θες να βαλεις βαριες πετρες, κ οχι λαβας που ειναι πιο πορωδεις και ελαφριες, επρεπε να βαλεις πρωτα φελιζολ, μετα πετρες και τελευταια την αμμο, ακριβως για να αποφυγεις κατολισθησεις και ισομερη κατανομη του βαρους.
Στο δικο μου πχ τις πετρες τις κολλησα με υπομονη μια μια με ενυδρειακη σιλικονη, κ τωρα ουτε σεισμος δεν τις ριχνει! :D
Αρα πιστευεις να βαλω φελιζολ?(δεν μου ειναι προβλημα,μπορω να την βγαλω την αμμο)Αμα ξερεις και καποιο μαγαζι που μπορω να βρω πετρες σε καλη τιμη εγω σκεφτηκα να παω στο Leroy Merlin...
μια βολτα σε κοντινο βουνο θα σε πεισει .:D αν προκειται για ενυδρειο με αφρικανες-taganyikα τοτε και απο θαλασσα κανουν..(και στις δυο περιπτωσεις καλο ξεπλυμα )
επειδη μενω ρετζικι(και εχει δασος)πηγα χθες και δεν βρικα κατι που να μ αρεσει θελω στρογγυλες μεγαλες και να ειναι ομοιομορφες γι αυτο ρωτησα για μαγαζι στο αλλο μου το ενυδρειο ειχα μαζεψει απ το δασος γιατι εβαλα 2-3:)
κανα ποταμι βρε δεν εχετε κοντα εσεις οι βορειοι? ..
Αν δεν βρεις μπορεις να ψαξεις σε μαγαζι με οικοδομικα υλικα-υλικα διακοσμησης κηπου(οπως ο ΕΡΜΗΣ) ή σε κανενα φυτωριο..ή στο leroy στην τελικη..:D
εχουμε απλα δεν νομιζω να βρω ομοιες μεταξυ τους γι αυτο..θα παω σε ενα μαγαζι με ειδη κηπου που με ειπε ενας φιλοσ αλλιως leroy,ευχαριστω
εχουμε απλα δεν νομιζω να βρω ομοιες μεταξυ τους γι αυτο..θα παω σε ενα μαγαζι με ειδη κηπου που με ειπε ενας φιλοσ αλλιως leroy,ευχαριστω
Στο δρόμο για Θέρμη έχει πέτρες λάβας η Pangea (http://pangea.gr/)και πολλά βότσαλα (ασβεστολιθικά) εκτός των άλλων.
Στο δρόμο για Θέρμη έχει πέτρες λάβας η Pangea (http://pangea.gr/)και πολλά βότσαλα (ασβεστολιθικά) εκτός των άλλων.
Ευχαριστω φιλε σ αυτο το καταστημα αναφερομουν!
Konstantin79
01-03-12, 00:22
Αρα πιστευεις να βαλω φελιζολ?(δεν μου ειναι προβλημα,μπορω να την βγαλω την αμμο)Αμα ξερεις και καποιο μαγαζι που μπορω να βρω πετρες σε καλη τιμη εγω σκεφτηκα να παω στο Leroy Merlin...
Την δικη μου την πηρα 10ε τα 50 κιλα απο τον Ερμη στο Κορωπι, και 30ε 40-50κιλα πετρες βαλσατη!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.