PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΡΟΣΤΑ ΨΑΡΙΑ


batza
19-07-04, 01:56
Καλοι μου φηλοι γεια χαρα σας! κερο εχουμε να τα πουμε :lol: .Εδο και δυο ευδομαδες ισος και περισοτερο, στο ενυδρειο των 520 λιτ. καποια ψαρια εχουν χασει το χροματους, η κιλια τους εχει μπει πολυ μεσα και εχει βγει το αντερακι απο κατο απο το στομαχι τους προς τα εξο. Εντομεταξι η ορεξη τους ειναι μεγαλη τρονε με βουλιμια και ουτε μπορω να πω οτι εχουν χασει τη ζοιραδα τους.Τα ψαρια αυτα ειναι 4 τα ηπολιπα φενοντε μια χαρα. Αυτα ελπιζω να με βοιθισετε δεν θελω να χασω κανενα απο τα ψαρακιαμου τα εχω σαν παιδια μου :wink:

HellRazer
19-07-04, 16:07
Πες και τι ψάρια είναι αυτά που έχουν το πρόβλημα(?) ? Ταίζονταν κανονικά?


η κιλια τους εχει μπει πολυ μεσα και εχει βγει το αντερακι απο κατο απο το στομαχι τους προς τα εξο

Αυτό μου μυρίζει εσωτερικά σκουλήκια και αυτό που βλέπεις να βγάινει προς τα έξω δεν είναι τα εντεράκια τους αλλά σκουληκάκια.

Δώσε περισσότερες πληροφορίες (είδη ψαριών, αλλαγές νερού, μετρήσεις) και ότι άλλο θα μπορούσε να βοηθήσει.

γαυρος
19-07-04, 21:54
βαλε βρε βουρλισμενε πιπη μια φωτογραφια να δουμεεεεεεεεεεε !!!
ετσι κανει ο κοσμος??ΧΑΘΗΚΕς !!!

batza
20-07-04, 02:40
Καλοι μου φιλοι γεια και χαρα :D :D Μπενω κατευθιαν στο θεμα. Τα ψαρια με το προβλιμα ειναι, μια αυλονοκαρα ενας λιθοβατις και ενα firt red uganda.Πρεπει να σας πω οτι το διαστιμα αυτο διλαδι τις τεσερεις τελευτεες ευδομαδες τις αλαγες νερου τις εκανα καθε 15 μερες αντι καθε 7,και το νερο που αφερουσα ηταν 15%περιπου.Τις τελευτεες δυο ευδομαδες εχω κανει δυο αλαγες 40% περιπου.Η αμονια ειναι 0, τοPH το κραταω με σοδα γιρο στο 8 αλες μετρισεις δεν κανω, πειτε μου τι να προμιθευτω και θα σας πω και τα υπολιπα. Τα ψαρια ολα τρονε κανονικα κι επισεις καποιες μερες την ευδομαδα τα ταειζω μαρουλι,η αγκουρι,ησπανακι,η αρακα. Την κυριακη τα αφινω νιστικα.Γραφω οσο ποιο πολες λεπτομεριες μπορω για να σας διευκολινω περισοτερω :wink: . Η θερμοκρασια το χιμονα ηταν 26,5 τωρα ειναι 28 . Τα φοτα αναβουν στης 10πμ και σβινουν στης 12μμ. Αγαπητε μου κουμπαρε γαυρε φοτογραφιες σου βγαζω οσες θες πως τις στελνω τσοι σιφοριασμενες δεν ξερω ο βουρλισμενος , και το μπατζανακιμου που ειναι σουπερ χακερ ουτε κι αυτος ξερει :roll: :roll: τι εμαθα εβαλες και σι το χερακισου για να ερθει το τιμιμενο :wink: :wink: απο την Πορτογαλια :wink: :D :D :D . Αυτα περιμενω και υπομενω.

HellRazer
20-07-04, 16:05
Η αμονια ειναι 0, τοPH το κραταω με σοδα γιρο στο 8 αλες μετρισεις δεν κανω, πειτε μου τι να προμιθευτω και θα σας πω και τα υπολιπα

Κατ΄αρχάς δεν συμφωνώ με την προσθήκη σόδας στο ενυδρείο. Πόσο είναι το ph της βρύσης? Γιατί δεν χρησημοποείς μια πιο φυσική μέθοδο για να κρατάς το ph εκεί που θέλεις? Κάνε τεστ και για NO2, NO3, ΚΗ, GH.

batza
23-08-04, 18:19
Καλοι μου συναδελφοι λογο βλαβης του υπολογιστι δεν ηταν δινατον να επικινονισω μαζισας. ΜΠΕΝΩ ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ ΣΤΟ ΨΙΤΟ ΒΟΙΘΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Τα ψαρια που σας ειχα γραψει πεθαναν ολα το ενα μετα το αλο, και πιστεψα οτι τελικα τα ειπολυπα θα ειναι οκ διστιχος ομος αρχιζου να φενοντε τα ειδια σιμπτοματα και σε αρκετα αλλα. ΒΟΙΘΙΑ πητεμου τι να κανω σας παρακαλω ασχολιθητε με την περιπτοση μου αν θελετε να εχετε ενα ευτιχη συναδελφο :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Να επαναλαβω τι βλεπω στα αροστα ψαρια. Η κιλια τους μπενει προς τα μεσα και η ραχη του καμποριαζει, τα χροματα του χανοντε, και το ψαρι τροει σαν βουλιμικο, στην κιλια του απο κατο καποιες φορες φενετε σαν να εξεχει το ενταρο τους.Σε δυο μινες περιπου το ψαρι παει περιπατο.

batza
23-08-04, 18:28
Καλοι μου συναδελφοι λογο βλαβης του υπολογιστι δεν ηταν δινατον να επικινονισω μαζισας. ΜΠΕΝΩ ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ ΣΤΟ ΨΙΤΟ ΒΟΙΘΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Τα ψαρια που σας ειχα γραψει πεθαναν ολα το ενα μετα το αλο, και πιστεψα οτι τελικα τα ειπολυπα θα ειναι οκ διστιχος ομος αρχιζου να φενοντε τα ειδια σιμπτοματα και σε αρκετα αλλα. ΒΟΙΘΙΑ πητεμου τι να κανω σας παρακαλω ασχολιθητε με την περιπτοση μου αν θελετε να εχετε ενα ευτιχη συναδελφο :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Να επαναλαβω τι βλεπω στα αροστα ψαρια. Η κιλια τους μπενει προς τα μεσα και η ραχη του καμποριαζει, τα χροματα του χανοντε, και το ψαρι τροει σαν βουλιμικο, στην κιλια του απο κατο καποιες φορες φενετε σαν να εξεχει το ενταρο τους.Σε δυο μινες περιπου το ψαρι παει περιπατο.για τις μετρισεις που μου αναφερεις η μονη που μπορω να σου πω ειναι οτι το νερο τησ βρισης ειναι 7,5 θα αγορασω τα υπολυπα και θα σου πω. Ο Στεφανος που τα ειδε πιστεβει οτι ειναι σκουλικια .

batza
08-09-04, 00:49
Καλοι μου συναδελφοι με μεγαλη μου χαρα σας ανακινονω οτι μετα απο την πολυτιμη πλυροφοριση απο τον αγαπητο Τολη για συκεκριμενη φαρμακευτικη αγογη τα ψαρακια μου ειναι παλυ καλα :D :D :D :D :D :D Σας ευχαριστω και υδιετερα ευχαριστω τον Τολη.

dim
08-09-04, 02:31
θα μπορέσεις να μας πεις τι ακριβώς ήταν και τί αγωγή έδωσες για να μαθαίνουμε και εμείς οι νεότεροι? κρίμα να διαβάζουμε όλες τις συζητήσεις σας και στο τέλος να μην μαθαίνουμε την λύση. :lol: