PDA

Επιστροφή στο Forum : O αλητακος μου ειναι πολυ αρρωστος...Εχθες τον επιασε ενας πονος στην κοιλια κλωτσαγε

klipitiklopos
18-02-12, 16:08
Τις τελευταιες μερες δεν μπορουσε να φαει και τα εβγαζε ολα...
Εχθες τον επιασε ενας πονος στην κοιλια κλωτσαγε δυνατα με τα πισω ποδια και ουρλιαζε...
Τον ετριψα λιγο και του περασε προσωρινα...
Ποτε δεν θα ξεχασω αυτο το υφος οταν ησυχασε λιγο που τον σκεπασα...
Ετρεχα σε γιατρους μεχρι τωρα, καναμε υπερηχο, καναμε εξετασεις αιματος, καναμε, καναμε...
Και η γνωματευση ηταν νεφρικη ανεπαρκεια, καθως και μια καποια ζημια στο συκωτι...
Τον εχω στον γιατρο απο εχθες, και μου ειπε οτι αν δεν βελτιωθει σε 3-4 μερες θα πρεπει να του κανω ευθανασια...

Ο "κουραμπιεδακος" μου:
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-tt157-crazycamber-sotiris-07062010561-1.jpg

Kαι οπως ηταν χθες, με την κουβερτα που του αρεσει να ξεσκιζει...

http://www.aquatek.gr/rimages/albums-tt157-crazycamber-sotiris-170220122306.jpg

Δεν με χωραει ο τοπος ρε παιδια...

Χρηστος Ζ.
18-02-12, 16:13
τι ηλικια εχει? ενας γνωστος μου με ενα γερμανικο ποιμενικο 2 χρονων που ειχε το ιδιο προβλημα δυστηχως δεν καταφερε να το σωσει, το εχασε πριν λιγες μερες. δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ειναι δυσκολη ασθενεια.

klipitiklopos
18-02-12, 16:15
2 χρονων και κατι...

Χρηστος Ζ.
18-02-12, 16:22
απο οτι γνωριζω οφειλεται σε κληρονομικοτητα, συνηθως αν υπαρχει προβλημα εμφανιζεται σε αυτη την ηλικια. υπαρχει καποιου ειδους θεραπεια, αλλα ειναι πανακριβη. ο γνωστος μου του εκανε καποιες ενεσεις, δεν θυμαμαι ποσες ηταν, οι οποιες στοιχιζαν 170 ευρω η μια. ειναι 50-50 μπορει να σωθει μπορει και οχι.

klipitiklopos
18-02-12, 16:28
Μπορεις σε παρακαλω να μαθεις περισσοτερα;
Τον τυπο ας πουμε και ποιος τις συνεστησε;
Θα με υποχρεωσεις!

tsoum
18-02-12, 16:38
Τι του κάνεις και πάει και πίνει;;; :p

Πλακα κάνω... Και εμείς χασαμε τον σκύλο μας πριν 2 χρόνια, και ήταν πολύ δυσάρεστο... Ελπίζω να γιατρευτεί ο γατούλης σου. :)

janickrules
18-02-12, 16:46
μια χαρα θα παει ρε!!!
να εισαι αισιοδοξος!!!!

ευχομαι ολοψυχα το καλυτερο!;)

johnb
18-02-12, 16:55
οταν δενεσαι με τα ζωακια σου τοτε ειναι πολυ δυσκολη η απωλεια τους!!!
το χω περασει δυστυχως σε πολλα ζωακια μου...σκυλους γατες....

ευχομαι να αναρρωσει ο γατουλης σου....
ειναι φοβερος!

georot1981
18-02-12, 18:40
πηγαινε τον και σε αλλον κτηνιατρο....απο τοτε που η ευθανασια εγινε μοδα την προτεινουνε με το παραμικρο...

Χρηστος Ζ.
18-02-12, 18:48
klipitiklopos
Μπορεις σε παρακαλω να μαθεις περισσοτερα;
Τον τυπο ας πουμε και ποιος τις συνεστησε;
Θα με υποχρεωσεις!
θα τον ρωτησω αυριο, τωρα το ειδα το μυνημα αλλιως μπορει να τον εβρισκα νωριτερα.

vipera
18-02-12, 19:09
Περαστικά στον γατούλη σας!
αισιοδοξία και αγάπη θέλει... ότι άλλο και να πω θα είναι περιττό...

georot1981
18-02-12, 19:24
παντως να εχετε παντα θετικη ενεργεια για να την μεταδιδεται κα ιστο γατουλη σας..ισως αυτο ειναι το φαρμακο..

Rafaela
18-02-12, 19:42
Ευχόμαι να πάνε όλα καλα. Αν και.....θα πάνε ;-)

Πάνος
18-02-12, 20:14
ευχομαι περαστικα!!!
η θετικη σκεψη μονο καλο μπορει να προσφερει!

klipitiklopos
18-02-12, 20:35
Παιδια σας ευχαριστω ολους.
Εννοειται οτι δεν θα του κανω ευθανασια ετσι...
Περιμενω να παρει λιγο τα πανω του με την αγωγη που του κανουν τωρα με βιταμινες, και να ενυδατωθει ο κακομοιρης, και αν ο τωρινος κτηνιατρος παραδωσει τα οπλα, εχω ηδη εναλλακτικη.
Περιμενω να δω και την περιπτωση του Χρηστος Ζ. τον οποιο ευχαριστω ιδιαιτερως για το ενδιαφερον του.
Αυριο θα παω να τον δω για λιγο που θα παει ο κτηνιατρος στο ιατρειο, πιστευω του κανει καλο οταν με βλεπει.
Σημερα που πηγα, μολις με ειδε ο κακομοιρης ηρθε με οση δυναμη του ειχε απομεινει, σερνοντας, και ακουμπησε το κεφαλι του στο χερι μου...
Οταν εφευγα, το πως με κοιταζε...
Δεν τολμω να σκεφτω πως θα τον χασω...
Oταν τον ειχα βρει, μικρουλης και φωνακλας...
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-tt157-crazycamber-sotiris-24102009033-1.jpg

Γιώργος Κ
18-02-12, 22:44
Μακαρι να πανε ολα καλα με τον αλητακο ...

Χρηστος Ζ.
19-02-12, 16:36
βρηκα το γνωστο μου και μου ειπε οτι το συκωτι γιατρευεται, τα νεφρα ομως ειναι οπως και στον ανθρωπο, δηλαδη νεφρικη ανεπαρκεια που γινεται αιμοκαθαρση καθε δυο μερες. μπορω να σου δωσω το τηλ. του κτηνιατρου (6972227856 Γιωργος), ο οποιος ειναι στη λιβαδεια, και θεωρειται απο τους καλυτερους.

klipitiklopos
19-02-12, 16:47
Σε ευχαριστω πολυ!
Μηπως θυμαται τον τυπο των ενεσεων ο φιλος σου;
Σημερα που πηγα και τον ειδα, εξακολουθουσε να ειναι σε ασχημη κατασταση.
Ακομα δεν εχει αγγιξει το φαγητο...
Θα πηγαινω καθε μερα, οταν με βλεπει φωτιζεται το κουρασμενο βλεμμα του...

Χρηστος Ζ.
19-02-12, 17:00
δυστυχως δεν θυμοταν το ονομα απο τα φαρμακα, παρε ενα τηλ τον κτηνιατρο αυριο καλυτερα. αλλα να ξερεις οτι ειναι δυσκολη περιπτωση, το συκωτι γινεται, τα νεφρα ειναι το προβλημα, και μολις ειπα στο γνωστο μου περι τινος προκειται, κουνησε το κεφαλι. και αυτος αναγκαστηκε να του κανει ευθανασια.

klipitiklopos
19-02-12, 17:27
ο.κ. σε ευχαριστω παρα πολυ!
Την κληρονομικοτητα μου μεσα...
Θα κανω μηνυση στον πατερα του και την μανα του...:confused:

georot1981
19-02-12, 20:56
αν θες και δευτερη γνωμη κτηνιατρου πηγαινετο στον κτενα στη γεφυρα της βαρυμπομπης..ειναι ο καλυτερος κτηνιατρος-χειρουργος στην αθηνα και δευτερος καλυτερος στην ελλαδα..εννοειται δεν εινα ιδιαφημιση αυτο...

klipitiklopos
19-02-12, 22:21
Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ, θα παρω οπωσδηποτε και αλλες γνωμες, δεν θα "στειλω" τον αλητακο μου ετσι...
Ξερω και αλλον εναν, τον Βλαχοπουλο στην Νεα Σμυρνη που ειναι κορυφη αλλα κυριως στα ορθοπεδικα.
Αυτος του εφτιαξε το ισχυο, οταν μου το εσκασε ο αληταμπουρας, και μου γυρισε με βγαλμενο το ποδι...
Κανονικη συνδεσμοπλαστικη!
Για αυτην την περιπτωση ομως δεν ξερω ακομα, δεν εχω ρωτησει.
Να εισαι καλα!

janickrules
19-02-12, 22:48
μια χαρα θα πανε ολα!!!
μην αγχωνεσαι!!

ενημερωνε μας!;)

Χριστόφορος Μίχας
19-02-12, 23:11
Η αγάπη σου και η υπομονή σου του κάνει ήδη καλό κι ας μην φαίνεται τώρα. Το ότι κάνεις ό,τι μπορείς για να σωθεί, κάνει καλό και σε σένα....Ευχόμαστε όλοι να γίνει καλά και να τον χαίρεσαι για πολλά χρόνια ακόμη:)

klipitiklopos
20-02-12, 16:13
Δυστυχως τα νεα δεν ειναι καλα...
Σημερα που πηγα να τον δω, δεν ειμαι σιγουρος αν με γνωρισε, και αρχισε να εχει νευρολογικες διαταραχες, λογω του οτι ανεβαινει η ουρια στο αιμα, λογω της νεφρικης ανεπαρκειας.
Δεν μπορουσε καλα καλα να σταθει, ακομα και το κεφαλι δεν μπορουσε να το σηκωσει...
Τα ματακια του βασιλεμενα, σαν ναρκωμενο, και τρεκλιζε...:cry:
Θα παω και το απογευμα...

Χρηστος Ζ.
20-02-12, 16:29
φιλε μου λυπαμαι, εγω οπου και να ρωτησα για την δικη σου περιπτωση, εχω και ενα φιλο εκπαιδευτη σκυλων, ολοι ηταν απαισιοδοξοι. πηρες τηλ. τον κτηνιατρο που σου ειπα?

Πάνος
20-02-12, 16:36
αν τα πραγματα δεν πανε καλα...μεινε μαζι του την τελευταια του στιγμη..
δε χρειαζεται να σε βλεπει...σε μυριζει..σε νιωθει...τα ζωα εχουν αισθησεις που εμεις δε μπορουμε να κατανοησουμε πληρως.
του προσεφερες πολλα....αν ειναι να φυγει..κανε του και αυτο το τελευταιο δωρο.
λυπαμαι πολυ. μακαρι να γινει καποιο θαυμα.

klipitiklopos
20-02-12, 20:29
φιλε μου λυπαμαι, εγω οπου και να ρωτησα για την δικη σου περιπτωση, εχω και ενα φιλο εκπαιδευτη σκυλων, ολοι ηταν απαισιοδοξοι. πηρες τηλ. τον κτηνιατρο που σου ειπα?

Οχι ακομα, ειπα να παω να τον δω πρωτα, αλλα ετσι οπως τον ειδα μου κοπηκαν τα ποδια...
Πηρα στον Βλαχοπουλο τωρα το μεσημερι, αν ειναι προχωρημενο σταδιο ειναι απαισιοδοξος, και θελει βεβαια να τον δει.
Ετσι οπως ειναι ομως, μηπως τον παιδεψω αδικα;
Δεν μπορει ουτε καθιστος να ισορροπησει ο κακομοιρος...

Πηρα πριν απο λιγο, δεν απαντησε, αλλα θα ξαναπαρω.
-------------------------
Tωρα που τον ειδα, με γνωρισε, και προσπαθησε να χουρχουρισει.
Τα ειπαμε λιγακι, τον ειδα να ανταποκρινεται καλυτερα, αλλα...
Τουλαχιστον μου εδωσε την εντυπωση οτι αυριο θα με περιμενει, και του εδωσα να καταλαβει οτι θα ειμαι εκει...
Η γιατρος μου ειπε οτι υπαρχει ελπιδα ακομα να το γυρισει το ματς...

georot1981
20-02-12, 20:51
ξερω τι περνας γιατι στη θεση σου ημουν κ εγω...αυτη η ανισορροπια που εχει και δε μπορει να σταθει καθολου ορθιος μου θυμιζει την αρρωστια που ειχε η ροτβαιλερινα μου πριν 3 χρονια τετοιο καιρο...η διαγνωση ηταν η παλιοαρρωστια στο συκωτι και στη σπληνα..δυσκολα τα πραγματα δηλαδη..της καναμε αμεσως μια ακριβη εγχειρηση αλλα δεν αντεξε πανω απο μηνα...μεχρι τελευταια στιγμη(γιατι τελικα της καναμε ενεση για να κοιμηθει)ημουν πολυ αισιοδοξος οτι θα αντεξει..ετσι να εισαι και εσυ...αισιοδοξος οτι ολα θα πανε καλα...κανε αξονικες και γυρισε αρκετους κτηνιατρους μεχρι να παρεις την οποιαδηποτε αποφαση...μπορει να εινα ιαπο κατι πολυ σοβαρο μεχρι πχ συστροφη εντερου...ελπιζω να πανε ολα καλα...πιστεψε με οταν μπαινω στο φορουμ ανοιγω με αγωνια το συγκεκριμενο θεμα για να δω καποαι στιγμη θετικα νεα..

mixalis p
21-02-12, 01:11
ελπιζω να γινει γρηγορα καλα!
τις προαλλες ημουν στον κτηνιατρο μ και ηταν ενα σκυλι ποϊντερ που ειχε παθει ακριβως το ιδιο! ο κτηνιατρος ειπε στο αφεντικο του σκυλιου οτι ειναι σε ασχημη κατασταση το σκυλι και θα προσπαθησει να κανει οτι καλυτερο μπορει! ο ιδιοκτητης...απο την αλλη λεει αν ειναι να τρεχω να τον βλεπω και να θελει τοσο φροντιδα να του κανεις μια ευθανασια να τελειωνει... και ο κτηνιατρος τ λεει δεν ειναι αυτη η λυση να τ κανω ευθανασια.

klipitiklopos
21-02-12, 07:51
Δεν του εκανε την δουλεια πια και επρεπε νε κλεισει τον διακοπτη...

mikele
21-02-12, 08:02
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ με το γατουλη σου ...........:(

Ektorakos
21-02-12, 10:28
κουραγιο φιλε.
και μενα 2 φορες που αρρωστησε ο σκυλος μου ημουν χαλια. δεν μπορουσα να χαρω με τιποτα

Ioanna.bar
21-02-12, 13:08
Αν θυμάσαι και εγώ έχω μια άρρωστη γατούλα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=56061
Πολλοί είπαν να την κοιμήσω...φυσικά και δεν το έκανα. Προς το παρόν είναι καλά...μπορεί να ζήσει άλλα 5 χρόνια υγιέστατη, μπορεί να βγάλει ξανά όγκο από μέρα σε μέρα...
Εσύ ξέρεις τι είναι καλό για το ζωάκι σου...πάντως ότι και να γίνει, να είσαι μαζί του αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει.
Εύχομαι να πανε όλα καλά.

mixalis p
21-02-12, 13:27
δεν ειναι λυση το να κοιμησεις ενα ζωακι! εμενα ενα ημιαιμο κοκερ που εχω, εχασε απο μολυνση το ενα ματι κ μ ειπε ο κτηνιατρος οτι θα χασει κ το αλλο κ δεν μπορει να σωθει. και τωρα δεν βλεπει και απο το αλλο, τον εχω σε μια μεγαλη αυλη και ειναι τυφλος. δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα μονο οταν τον ταϊζουμε πρεπει να μυρισει για να καταλαβει που ειναι το φαγητο τ! Ioanna.bar μπραβο σ που δεν τ εκανες ευθανασια και το κρατησες! μακαρι να ειναι καλα το ζωακι σ!

klipitiklopos
21-02-12, 19:36
Δυστυχως εχασα τον καλυτερο μου φιλο...:cry::cry::cry:
Με πηρε τηλεφωνο ο κτηνιατρος, ο φιλαρακος μου δεν εβγαλε την νυχτα...
Το σπιτι ειναι αδειο, δεν φωναζει κανεις, δεν κανει κανενας πλεον διαολιες...
Τωρα δεν με σκουνταει κανενας κατω απο το γραφειο, για να ανεβει πανω μου και να γραφουμε παρεα στο φορουμ...
Αντιο αγορι μου...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry ::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry ::cry::cry::cry::cry:

UGMuoXu74K0

johnb
21-02-12, 19:43
ελα ρε φιλε!!!κριμα!!!:roll::roll::roll:

δυστυχως εχουμε χασει οι περισσοτεροι απο ενα ζωο και σε καταλαβαινουμε απολυτα!!!
κριμα πολυ!!!
δυστυχως αυτα ειναι τα αναποφευκτα!!

Γιώργος Κ
21-02-12, 19:48
:(:(:(:(

:smt086

Samian
21-02-12, 19:55
Η χαμένη αγάπη ξεχνιέται μόνο με μια νέα αγάπη.
Μπορείς να βρεις ένα καινούριο μικρό γατάκι και να του δώσεις όλη την αγάπη σου.
Εγώ πριν από πολλά χρόνια έμεινα με την χαμένη αγάπη και δεν το τόλμησα zw.

georot1981
21-02-12, 20:38
ρε φιλε πως ξενερωσα τωρα...πωωωω...κατσε λιγο καιρο και κλαψε το φιλαρακι σου..για να πεθανε τοσο γρηγορα παει να πει οτι ηταν πολυ σαβαρα...αυτο που ειπε ομως και ο παραπανω να κανεις...να ξαναπαρεις ενα μικρο γατακι μετα απο λιγο καιρο...και μη μπερδευτεις δε θα αντικαταστησεις το προηγουμενο σου γατο αλλα θα δωσεις αγαπη σε ενα αλλο ζωακι...οταν πεθανε η ροτβαιλερινα μου δε σκεφτομουνα οτι θα παρω αλλο σκυλο..μετα απο 1 χρονο ομως πηρα τη τζακρασελινα μου η οποια μας εχει τρελανει οικογενειακως μιας κα ιδεν αντεχα αλλο να μην εχω σκυλο...να ξερεις οτι το επομενο σου γατι θα το αγαπησεις ακομα περισσοτερο...
να και το βιντεακι απο τη σιμπα που το φτιαξαμε λιγες μερες μετα που πεθανε...
http://www.youtube.com/watch?v=1zDZn3zQWyU
rip κουραμπιεδακο

klipitiklopos
21-02-12, 20:49
Παιδια σας ευχαριστω ολους.
Αυτο που με ποναει περισσοτερο, ειναι οτι ο "ροζακης" μου εσβησε μονος του μες τη νυχτα, σε ενα κλουβι ενος κτηνιατρειου...
Δεν ημουν διπλα του...:cry::cry::cry:
Και του το ειχα υποσχεθει...:cry::cry::cry:

freediver
21-02-12, 20:53
Κι αν δεν ήσουν σωματικά εκεί, είσασταν νοητά μαζί. Λυπάμαι για το φίλο σου και, όπως πολλοί εδώ μέσα, το έχω ζήσει και σε καταλαβαίνω...

exelix
21-02-12, 21:03
Πολύ λυπάμαι φίλε μου, κρίμα...

Ektorakos
21-02-12, 21:15
:(:(:(:(:(:(:(:(:(
πολυ κριμα.
κουραγιο και παλι.
-------------------------
και νομιζω εκανες οτι ηταν δυνατο. εγω σου το αναγνωριζω.
μπραβο

Butterfly
21-02-12, 21:32
Όλοι μας το έχουμε περάσει και είναι ότι το χειρότερο φίλε μου... να τον έχεις μέσα στην καρδιά σου για μια ζωή.

Despina
21-02-12, 22:53
:(:(:(:(:(

mixalis p
21-02-12, 23:12
κριμα το καημενο!:( σκεψου να παρεις ενα απο τα πολλα αδεσποτα γατακια που χαριζουν οι φιλοζωικες! θα ειναι πολυ τυχερο κ ειμαι σιγουρος οτι θα σε κανει χαρουμενο!

Χριστόφορος Μίχας
21-02-12, 23:18
Του είχες ήδη δώσει την αγάπη σου όλες αυτές τις ημέρες και το καταλάβαινε. Μην έχεις τύψεις. Οπως και οι άνθρωποι μερικές φορές, έτσι και τα ζώα επιλέγουν να πεθανουν μόνα, χωρίς να βλέπουν την αγωνία του αγαπημένου τους συντρόφου. Εμένα αυτό μου έχει τύχει με 3 γάτες οι οποίες δεν ήταν και άρρωστες, απλά έφυγαν απο βαθιά γεράματα και με ένα κουνέλι το οποιο ήταν άρρωστο. Οι γάτες ήταν σπίτι μου και κάθε φορά που θα έλειπα για λίγο (για καμμιά ώρα δηλ,) "έφευγαν" χωρίς να τις βλέπω. Το κουνελάκι, όπως και ο γατούλης σου, ήταν στον κτηνίατρο. Τί να πείς?....Συμπτώσεις?
Να σκέφτεσαι ότι εστω και για σύντομο διάστημα, το ζωάκι ήταν τυχερό που έζησε μαζί σου τόσο όμορφα. Αφού ήταν να φύγει, τουλάχιστον δεν υπέφερε για καιρό. Μην πάρεις αμέσως άλλο γατάκι. Ασε να ξεπεράσεις αυτό που έχασες και βλέπεις...

Χρηστος Ζ.
21-02-12, 23:19
φιλε μου λυπαμαι, αν θελεις κανενα γατακι μπορω να σου κρατησω ενα μιας και η δικια μου η πονηρη την εχει κανει τη δουλεια και θα γεννησει σε λιγο καιρο.

Πάνος
22-02-12, 00:12
θα ειναι ζωντανος στη μνημη σου.
και οπως σου ειπαν τα παιδια..οταν ερθει ο καιρος...μην αφησεις ολη αυτη την αγαπη που μπορεις να δωσεις ανεκμετταλευτη. καποιος νεος τετραποδος φιλος εχει την αναγκη σου οπως την ειχε και ο "κουραμπιεδακος".

janickrules
22-02-12, 00:15
πραγματικα δεν φανταζεσαι το ποσο στεναχωρηθηκα.....:(
σε νιωθω οσο δεν παει φιλε μου...

κι εγω σου το αναγνωριζω πως εκανες ΟΤΙ περναει απο χερι σου και εισαι παραδειγμα προς μιμηση για ολους οσους εχουν την τυχη να εχουν ενα ζωακι διπλα τους!

δεν εχει σημασια που δεν ησουν σωματικα,γιατι οπως ειπαν και τα παιδια,ησουν ψυχικα..
τα ζωα το καταλαβαινουν αυτο...

κανε κουραγιο και κρατα τις καλυτερες αναμνησεις και την ανακουφιση οτι το ζωο εζησε σαν βασιλιας οσο το ειχες και εισεπραξε πολυ αγαπη...

εζησε ευτυχισμενο!αυτο εχει σημασια!

για μενα και παλι μπραβο σου

gianniwpopi
22-02-12, 00:42
τι να πω....κριμα

andreascrete
22-02-12, 00:50
Διάβαζα καθημερινά το θέμα σου και έλπιζα ότι ο γατούλης σου θα τα καταφέρει!
Και εγώ όταν έχασα το πρώτο αρσενικό γατάκι μου ...το σκότωσε αμάξι μπροστά στα μάτια μου πριν προλάβω να πεταχτώ και να το σώσω! υιοθέτησα την επόμενη μέρα ένα μικρό θηλυκό αδέσποτο γατάκι που έρχονταν στο σπίτι και έπαιζε με το δικό μου.
Και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή καθότι μου χάρισε 12 ολόκληρα ευτυχισμένα χρόνια και μου έδινε με το παραπάνω την αγάπη της και την συντροφιά της.
Πάρε ένα μικρό αδέσποτο γατάκι απο την αρχή και δώσε του την ίδια αγάπη που έδινες και στο δικό σου ως τώρα, μπορεί να έφυγε αλλά σίγουρα ένιωθε την αγάπη σου και ότι ήθελες να το σώσεις,τώρα ηρέμησε!

Raven
22-02-12, 01:01
Εγω εχω να πω ενα μεγαλο μπραβο στον Σαββα, για την ευαισθησια του πανω στα ζωα .
Πού λιγοι ζωοφιλοι και "ζωοφιλοι" θα εκαναν οσα εκεινος για τον αλητακο του.

krispie
22-02-12, 01:25
Αχ ρε Σάββα κρίμα με στεναχώρησες βραδιάτικα... Κουράγιο, όπως είπε κι ο φίλος:Αφού ήταν να φύγει, τουλάχιστον δεν υπέφερε για καιρό.

kgf12345
23-02-12, 12:31
κριμα!στεναχωρηθηκα:( ειναι πραγματικα πολυ ασχημο πραγμα να σου τυχει:(δυστηχως ετσι γινεται με τα ζωα,δε μπορεις παντα να τα βοηθησεις οπως θα ηθελες.
η μονη παρηγορια ειναι να ξερεις οτι οσο ητανε εδω του προσφερες οτι καλυτερο μπορουσες και εζησε καλα.:(
σκεψου πως περνανε πολλα αδεσποτα η ακομα και ζωα που εχουν σπιτι αλλα κακους ιδιοκτητες...

ειμαι σιγουρος απτην αντιδραση σου οτι ο γατος σου εζησε πολυ ομορφη ζωη φιλε μου!σου ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα και να βρεις τον επομενο φιλο σου:(

eimaste aR21rwstoi
23-02-12, 19:01
κριμα φιλε μ για το γατακι σου να εισαι γερός να το θυμασαι

the_passenger
23-02-12, 22:54
Εγω εχω να πω ενα μεγαλο μπραβο στον Σαββα, για την ευαισθησια του πανω στα ζωα .
..

ένα μεγάλο μπράβο κι από μένα, είμαι σίγουρος ότι εισέπραξε όση περισσότερη αγάπη και ενδιαφέρον γινόταν

klipitiklopos
23-02-12, 23:03
σκεψου πως περνανε πολλα αδεσποτα η ακομα και ζωα που εχουν σπιτι αλλα κακους ιδιοκτητες...

ειμαι σιγουρος απτην αντιδραση σου οτι ο γατος σου εζησε πολυ ομορφη ζωη φιλε μου!σου ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα και να βρεις τον επομενο φιλο σου:(

Nα εισαι καλα φιλε μου, και εσυ με το καλο να τακτοποιηθεις στον νεο τοπο διαμονης σου, και να μας θυμασαι στις ενυδρειακες αναζητησεις σου.

Αυτος ο γατουλης ηταν σαν σκυλος...
Στεκοταν απεναντι και με "εκοβε", και μολις τον κοιταζα και του φωναζα "ελα βρε" ετρεχε και πηδουσε επανω μου αρχιζοντας το χουρχουρητο, και οταν τον χαιδευα στην κοιλια που του αρεσε, με εγλειφε για να με ευχαριστησει...
Μιλαγαμε, του μιλαγα και απαντουσε.
Οτι ηθελε πηγαινε μπροστα "στο αντικειμενο του ποθου του", νιαουριζε και με κοιταζε.
Περυσι το καλοκαιρι που μου το εσκασε, (λιγο πριν του κανω στειρωση) μου γυρισε με ματωμενη την μυτη, και με βγαλμενο το ποδι απο το ισχυο.
Περασαμε το καλοκαιρι παρεουλα, κανοντας του baby sitting για να αναρρωσει ο τυπακος απο την εγχειριση, και εγω απο τα 1500 συνολικα ευρω.
Δεν πηγα πουθενα για να μην εχουμε επιπλοκες.
Ατυχο ζωο...:(
Το αγαπουσα οπως θα αγαπουσα το παιδι μου, οπως και καθε ζωο που ειχα.
Το ιδιο ειχα κανει με εναν σκυλακο που ειχα πριν πολλα χρονια.
Ειχε καρκινο στα γεννητικα οργανα.
Του εκανα την πρωτη εγχειριση, και καθομουν (καλοκαιρι παλι) να τον δροσιζω μεχρι να συνελθει απο την ναρκωση, και για να μην κοψει τα ραμματα.
Δυστυχως σε εναμισυ χρονο ειχε κανει μετασταση σε ολη την κοιλια του, και το ζωο βογγουσε.
Αναγκαστηκα να του κανω ευθανασια, γιατι δεν γινοταν τιποτε αλλο (τοτε).
Ποτε δεν θα ξεχασω οταν σηκωσε για τελευταια φορα το κεφαλι του, με κοιταξε βγαζοντας ενα λυγμο, και...

Ειναι αθωες ψυχουλες που ζητουν πολυ λιγα πραγματα, και μας δινουν και την ψυχη τους...

Παιδια σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τα λογια συμπαραστασης σας.

andreascrete
24-02-12, 11:59
Τα περισσότερα ζώα όταν νιώσουν άνετα με εσένα και σε συμπαθήσουν θα σου δείξουν την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους.

Το γατάκι που υιοθέτησα την ίδια μέρα που ένα αμάξι σκότωσε μπροστά μας το δικό μου αρσενικό όταν είδε το συμβάν και με είδε μετά στεναχωρημένο και δακρυσμένο (ήμουν 10 ετών τότε) να κάθομαι σε μια καρέκλα σκεφτόμενος πως θα πώ τι έγινε στα υπόλοιπα αδέρφια μου, ήρθε -και παρόλο που ποτέ δεν με άφηνε να την χαιδέψω η να την πλησιάσω - ήρθε και πήδηξε πάνω μου κοιτάζοντας με μέσα στα μάτια σαν να ήθελε να με παρηγορήσει και με άφησε να την χαιδέψω.

Δεν ήθελα πολύ στο να την υιοθετήσω αμέσως και να της προσφέρω ένα σπίτι και αγάπη , και δεν το μετάνιωσα η συγκεκριμένη κοιμόταν παντα μαζι μου στο κρεβάτι μου, όταν γεννούσε με ήθελε παρόν στην γέννα και μόνο εμένα άφηνε να πιάσω τα μικρά της την πρώτη εβδομάδα, και όταν ήμουν στεναχωρημένος ανέβαινε πάνω μου και αν έκλαιγα μου έγλυφε τα δάκρυα, αν γινόταν καβγάς με εμένα και άλλο παιδι στην γειτονιά ήταν έτοιμη να ορμήσει στον αντίπαλο μου για να με προστατέψει όποτε ήταν παρόν.

Και το άλογο μου μια μέρα που στην παραλία καλπάζοντας σκόνταψε με αποτέλεσμα να με πετάξει σε ένα βράχο και να χτυπήσω άσχημα το γόνατο μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ξαναιππεύσω, το συγκεκριμένο πλάσμα, νιώθωντας ότι είχα τραυματιστεί, δεν έφυγε λεπτό απο δίπλα μου μέχρι την στιγμή που διαπίστωσε ότι στην παραλία υπήρχε και άλλος ένας καβαλάρης και κάλπασε προς το μέρος του για να μου φέρει βοήθεια.

Πραγματικά κάθε ζώο μπορεί να σου δώσει την αγάπη που σου έδωσε το γατί σου, απλά θα πρέπει να του δώσεις το χρόνο να σε πλησιάσει.
Πάρε σύντομα ένα καινούργιο γατάκι απο το δρόμο και δεν θα το μετανιώσεις!

klipitiklopos
24-02-12, 13:55
Εννοειται πως αν ξαναπαρω απο τον δρομο θα ειναι...
Οπως και ο κουραμπιεδακος...

janickrules
24-02-12, 16:05
και παλι σωστος!

Dimitris77
24-02-12, 18:13
Κρίμα ρε γαμώτο.
Κρίμα.
Το εχω περασει και σε νιώθω.
Εκανες οτι μπορουσες και το γατακι το ηξερε.
Οταν νιώσεις ετοιμος και θες εχω κατι που του αρέσει να καθεται
στα πόδια μου και να διαβαζει μαζι μου το φόρουμ.;)
Ισως σε βοηθήσει λιγάκι να ξεχαστεις.

klipitiklopos
24-02-12, 18:30
Tι εννοεις;

Dimitris77
24-02-12, 18:51
Εχω εναν αδεσποτακο στο σπιτι,τον ειχα βρει χτυπημένο εξω απο το μαγαζι μου,τωρα πια ειναι καλα και ψάχνει σπιτι καλο.
Τον φιλοξενώ πανω απο τρεις μηνες και ξέρει κι απο φόρουμ.

klipitiklopos
24-02-12, 19:04
Μπραβο σου που τον εσωσες, και σε ευχαριστω πολυ για την καλη σου σκεψη, αλλα δεν μπορω ακομα...
Εχθες ολη μερα μαζευα τα πραγματα του αλητακου...
Δεν μπορω να τα βλεπω...
Ηταν κατι παραπανω απο ενα απλο κατοικιδιο για εμενα...
Παντως να εισαι καλα, σε ευχαριστω πολυ!

Dimitris77
24-02-12, 19:09
Γι αυτο σου εγραψα"οταν νιώσεις έτοιμος και θες".

klipitiklopos
24-02-12, 19:18
Τον εχεις βγαλει καμια φωτο;

Dimitris77
24-02-12, 20:02
Καμια 500αρια μονο.
Μολις παω σπιτι Θα ανεβασω.

georot1981
24-02-12, 20:14
φιλε κλιπιτοκλοπο ισως αυτο το γατακι που εχει ο φιλος εινα ιγια σενα...περιμενε λιγες μερες και παρτο..παρτου καινουρια παιχνιδια καινουρια μπωλακια για φαι-νερο..ολα καινουρια...και αυτο θα σου απαλυνει τον πονο που εχεις τωρα...

Dimitris77
24-02-12, 20:37
ΝΑ ΤΟΣ

klipitiklopos
24-02-12, 20:44
Ψυχη μου, ομορφαντρας ειναι.

Dimitris77
24-02-12, 20:49
Παρε το χρονο σου και σκεψου το.
Δωρο και ενας hm betta.

klipitiklopos
24-02-12, 20:53
Τον εχεις μονιμα μεσα;
Τι ηλικια πιστευεις οτι εχει;

Dimitris77
24-02-12, 20:57
Ειναι μόνιμα μεσα,αυτο ειναι απαραίτητη προϋπόθεση.
Στειρωμενος,εμβολιασμενος,αποπαρασιτωμενος.
Ειναι14 μηνων.

klipitiklopos
24-02-12, 21:08
Ο μεσος ορος ζωης των γατιων στον δρομο, ειναι τα 2 με 3 χρονια!
Πολυ καλα κανεις.

Dimitris77
24-02-12, 22:29
Σκεψου το και οταν και αν θελησεις κανονιζουμε ενα δοκιμαστικο μιας εβδομαδος να δειτε πως τα πατε.

klipitiklopos
24-02-12, 23:40
Και εσυ; εισαι σιγουρος οτι θελεις/μπορεις να τον αποχωριστεις;

Dimitris77
25-02-12, 00:34
Δεν μπορω να κανω διαφορετικα,θα σου εξηγησω απο το τηλεφωνο.
Απλα σου λεω οτι εχω κι αλλον γατο ο οποιος δεν ειναι και πολυ φιλικος με αυτον που ειδες.
Αν θες παρε με αυριο στο μαγαζι 2109015700 να τα πουμε η περνα απο κει.
Ειμαι το παιδι που μου ειχες φερει και το φιλτρο το eheim πριν κανα 10μηνο,στον Αγιο Ιωαννη.

klipitiklopos
25-02-12, 00:41
Δεν σε θυμηθηκα Δημητρη να με συγχωρεις.
Θα σε παρω τηλεφωνο.

kgf12345
25-02-12, 00:42
@dimitris77
αυτος ειναι που ειχες ανοιξει και θεμα οτι χρειαζοτανε εγχειρηση η κατι τετοιο?:o:o:oθυμαμαι κατι...

ασχετο-κανα Betta θα δει και κανεις αλλος?:Dεστω και φωτογραφιες:pθυμαμαι ειχες παρει κατι απιστευτα ψαρια:o
εγω ακομα δεν εδωσα το αλλο και ψιλοψηνομαι να παω να παρω ενα μικρο να κρατησω ενα μονομαχο να πω την αληθεια:roll:.κρατιεμαι βεβαια,αλλα με το ζορι:D

Dimitris77
25-02-12, 00:48
@dimitris77
αυτος ειναι που ειχες ανοιξει και θεμα οτι χρειαζοτανε εγχειρηση η κατι τετοιο?:o:o:oθυμαμαι κατι...
Ναι,αυτος ειναι!!!

ασχετο-κανα Betta θα δει και κανεις αλλος?:Dεστω και φωτογραφιες:pθυμαμαι ειχες παρει κατι απιστευτα ψαρια:o
εγω ακομα δεν εδωσα το αλλο και ψιλοψηνομαι να παω να παρω ενα μικρο να κρατησω ενα μονομαχο να πω την αληθεια:roll:.κρατιεμαι βεβαια,αλλα με το ζορι:D
Φωτογραφιες θα δειτε,εβγαλα ενα μωρο λευκο με λιγο μαυρο ολα τα λεφτα ειναι....
Εχει γινει τουμπανο....

!!!!!!!!

kgf12345
25-02-12, 00:56
τι να πω,για το γατο οτι και να πω ειναι λιγο!σου αξιζουν χιλια μπραβο! που αφου τα περασες ολα αυτα θες και να τον χαρισεις σε καποιον που εχασε το δικο του.αξιζετε πολλα μπραβο και οι δυο σας πιστευω και ας ητανε κακη η καταληξη στη μια περιπτωση.

για τα ψαρια,ειχες κανει πολυ καλη κινηση τοτε!κριμα που δε μπορεσα κιεγω.το εχω υποψιν μου για αργοτερα...
αντε να δουμε τις φωτο,σιγουρα θαναι ολα τα λεφτα:D

klipitiklopos
25-02-12, 01:20
Μπραβο βρε Δημητρη για την ανθρωπινη κινηση σου!
Το ξαναειδα το θεμα και ειλικρινα συγκινηθηκα.
Εσωσες μια ψυχουλα.
Δεν το υιοθετησε τελικα η φιλη σου;

Dimitris77
25-02-12, 01:32
Το ειχα δωσει και σε 5 μερες το χασανε.Τους εφυγε μου ειπε.
Δυο μερες το εψαχνα στην Νεα Ιωνια μεχρι να το βρω.

kgf12345
25-02-12, 01:38
δεν παιζεσαι!:Dαλλα μπραβο:)

Dimitris77
25-02-12, 01:44
Tο τι εχω τραβηξει μονο εγω το ξερω.Αστα.

andreascrete
25-02-12, 03:22
To γατί είναι κουκλί και μοιάζει με την ράτσα της νορβηγικής γάτας που είναι τεράστιες, μαλλιαρές και με χαδιάρικο χαρακτήρα!
Εγώ θα το έπαιρνα σίγουρα αν σκεφτόμουν για γάτα μελλοντικά!