Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Guppys ειναι εγκυος

bagira
17-02-12, 16:29
Καλησπερα παιδια λοιπον η βιαζομαι πολυ εγω η κατι παιζει..
τα 3 guppys που εχω εχουν φουσκωσει και μαυρισαν στη
κοιλια αρκετα συγκεκριμενα επειδη προχθες γεννησαν οι
ξιφοφοροι μου και εγω περιμενα 1α να γεννησοθν τα
guppys μου φαινεται περιεργο οριστε και οι φωτο ειναι
τραβηγμενες πριν 3 μερες σημερα ειναι πιο σκουρο το σημαδι....
47861

47862

47863

gianniwpopi
17-02-12, 16:32
ειναι εγκυος αλλα απο οτι βλεπω δεν ειναι η ωρα της ακομα

bagira
17-02-12, 16:35
το 2ο σημερα απο κατω εχει γινει καταμαυρο αλλα δεν εχει φουσκωσει αρκετα(ακουσα δεν παιζει ρολο το φουσκωμα) και καθεται σε ενα σημειο στην επιφανεια συνεχεια...

gianniwpopi
17-02-12, 16:38
αμα καθεται ακινητο τοτε πλησιαζει η ωρα τα δικα μου οταν καθονται σε ενα σημειο, μετα απο 1-2 μερες γενανε

Χρηστος Ζ.
17-02-12, 16:38
καλα γεννητουρια, εγκυος ειναι. μαλλον αυτο που καθεται στην επιφανεια ειναι ετοιμο να γεννησει.

bagira
17-02-12, 16:40
χθες καθοταν συνεχεια σε ενα σημειο στο πατο του ενυδρειο κατω απο κατι φυτα που δημιουργουν σαν φωλια και σημερα απο το πρωι καθεται στην επιφανεια ακινητο!!

Χρηστος Ζ.
17-02-12, 17:14
οπου να ναι αυριο-μεθαυριο θα δεις και τα μωρα.

bagira
17-02-12, 17:21
ευχαρηστω αντε να δουμε αν και αυτη που καθεται στην επιφανεια αν και ειναι πολυ σκουρη δενε χει φουσκωσει αρκετα...ενω η 1η δε ειναι πολυ σκουρη αλλα αν φουσκωσει αλλο θα σκαασει..:p

Παναγιώτης Κ
17-02-12, 19:19
Δεν παίζει ρόλο το φούσκωμα! Μπορεί η μια να έχει πολλά αυγά και η άλλη να μην έχει!
Να ξέρεις ότι αν θες να σώσεις πολλά ψαράκια πρέπει να έχεις φωλιές και μπόλικο κερατόφυλο!!!

janickrules
17-02-12, 20:46
Δεν παίζει ρόλο το φούσκωμα! Μπορεί η μια να έχει πολλά αυγά και η άλλη να μην έχει!
Να ξέρεις ότι αν θες να σώσεις πολλά ψαράκια πρέπει να έχεις φωλιές και μπόλικο κερατόφυλο!!!

ετοιμος ειναι ο φιλος μας,μην ανυσυχεις!!:D

εγκυος μου φαινεται κι εμενα!

bagira
18-02-12, 13:19
ευχαρηστω πολυ παιδια μεχρι και σημερα δεν ειδα τιποτα μεσα στο ενυδρειο....εχω ασκετο κερατοφυλλο μεσα;);)

Χρηστος Ζ.
18-02-12, 13:37
θα δεις μην αγχωνεσαι. οταν ειχα κουνουποψαρα και ηταν εγκυος, λιγο πριν γεννησουν ειχαν γινει τετραγωνα απο τις μεγαλες κοιλιες, νομιζες οτι θα εκραγουν. το προβλημα ειναι μετα στο μεγαλωμα, γιατι τα μικρα τα τρωνε τα υπολοιπα. με το κερατοφυλλο ελπιζω να σωθουν αρκετα.

bagira
18-02-12, 15:40
πριν κανα 3μερο γεννησαν οι ξιφοφοροι μου και τα χω σε βοηθητικο ενυδρειο τα μικρα θα τα βαλω εκει(αν μπορεσω και τα πιασω)γιατι εχω μπει οπως και να ναι στι διαδικασια να αλλαζω συνεχεια το νερο(λογο αμμωνιας)